Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és miután leesek a vízbe mit kell csinálni a szellemekkel?

Cuore Sportivo - Alfa Romeo

Seth
hát elõször akkor rakd be az L2-re kinyíló menübe. Game over képernyõnél is le lehet hozni és akkor használod

PSN ID.: Beegabor

ezt megcsináltam de meghaltam
kiírta h snake is dead
aztán continue exit választhattam

Seth
Hát több lehetõség is van, egyik: belemész a cure menübe, ott a villával kibányászod magadból a ciánkapszulát, hamm bekap, bejön a game over képernyõ. Megvárod amíg az õr bejön a cellába, aztán a másik, felélesztõ kapszulát használod, feltámadsz 😄

HEEEEEEEEEEEELPPPPPP!!!!!!!!!!!!

hogyan lehet kijutni a börtönbõl???

megvan😊

még két kérdés😊
hogy lehet levenni a mukiról a ruhát amit át kell vennem?
és hogyan tudom cipelni a testét?

thx

Seth
meglövöd

és hogy tudod összegyûjteni õket?
mert felvenni nem tudtam... Mondjuk egy csomót elhagytam már 😞

Seth
64 db van összesen. Ha megvan mind akkor a végén kapsz egy stealth camouflage ruhát a köv játékban( 100% minden környezetben ). Sok sikert ^^ Leírás nélkül nagyon nehéz megtalálni mindet

Hali!

azok a zöld békák(rálõsz és hangot ad ki) amiket lehet itt ott találni szolgálnak valamire? Vagy kell velük csinálni valamit??

Persze h érdemes! NAGYON KOMOLY A JÁTÉK! teljesen rá vagyok kattanva! <#nevetes1>

Solidus
Igen!!!!

.:SOLIDUS:.

DaniX14
És érdemes beszerezni a játékot jó akció dús?

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

sigmavirus1
Subsistence 3 lemezzel jött ki, 1. lemez a Snake Eater, 2. lemez a Metal Gear Online + MSX-es Metal Gear & Metal Gear 2:Solid Snake, Secret Theater, és majomlövölde ami volt az eredeti MGS3-ban is. 3. lemezen az átvezetõ videók vannak összevágva egy 3 órás filmbe + MGS4 Trailer.

Viva La Virus1!!!

DaniX14
Mi a különbség a Metal Gear Solid 3: Subsistence és Metal Gear Solid 3: Sneak Eater között?

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

sigmavirus1
Tojja valaki online?

Viva La Virus1!!!

Lunki88
Na hi! Még kedden kivégeztem én is a játékot és csak osztani tudom a többiek véleményét hogy ez a játék egy isten, eddig ismerõseim közül voltak akik azt mondták hogy "ez egy fos" aztán mikor leültettem õket a játék elé egybõl rákattantak. <#crazya> Meg különösen bejött ez a jungel környezet (a sok épületek közé szorított helyszínek után), már alig várom a 4.részt megéri majd ps3-at venni. <#vigyor2>
Nem feltetlenul kell nalad lennie a romlott kajanak. Azon a teruleten talalhatsz merges gombat (legyolo galoca talan?); ha begyujtod oket, majd eldobalod, azzal is tisztessegesen megcsapolhatod a staminajat. Sot, azzal a legjobban.

s e c o n d b a d v i l b e l

Lunki88
Oks kösz, majd szenvedek még vele van nálam már úgyis egy romlott nyuszi. <#idiota>
Seth
jajj tényleg, hülye vagypk, már rég játszottam ^^
na ott ha nincs m,eg akkor elég gáz, egy tanácsom van, merezd a szemed 😄, a lehulló levelek mutatják melyik fán van, a fényt is töri
ja meg figyeld amikor elfogy a staminája lelõ egy gyümölcsöt, na azt vedd fel mielõtt õ megtenné, ekkor kicsit keresni fogja, ezzel is idõt nyersz. Másik dolog ha te dobsz ki vmi m érgezõ kaját, benyakalja, hányás, adddíg lõheted 😄

Lunki88
Nightvision googles van nálam csak, de nekem a thermal googles kellene. Ez a mikrofonos téma meg ennél nem igazán jön be. Nem kevered véletlenül a The End nevû figurával? 😊 Mert ez elég fürge meg ugrál össze-vissza a fákon, nem hinném hogy horkolna. <#vigyor>
Seth
a mikrofonnal is lehet hallani, éppen szunyál és horkol vagy csak dörmög magában. Bár így elég fárasztó.
Éjjellátó tuti nincs nálad?? Nézd meg a tárgylistában, nincs kiválasztva lehet

Lunki88
The Fear nevû bossnál tartok, de megszívtam vele mert nincs meg a hõlátó szemüvegem, gondolom már meg kellett volna szerezni valahol elõtte.<#confused> Így meg esélyem sincs hogy megöljem ha nem látom soha hogy hol van, ja és korábbi mentésem meg nincs mert mindig felülírtam az elõzõt, vagyis kezdhetem elölrõl a játékot? <#szomoru1>
nincs pc verzó
dinomano
hmmm..Van pc-s verzioja az MGS3-nak? Ha van, ahhoz kellene magyaritas, vagy mi? :-P ez itt konzolos topic...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
he? mármint magyar leírást?

csá tudna valki hozzá adni egy magyaritast?
Jó a story de a 1 és fõleg a 3 hangulatát megsem közelíti!
Jó a 2 is. Épp most akadtam el benne. Ott hidaltam le amikor, szóval azelõtt mielõtt Jack-el (Raiden) vagy. Meg mikor Jack és Pliskin találkoznak. Aki végigvitte érti mire gondolok.
Direkt nem lövöm le a poént. A története nagyon jó.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Nekem az elsõ és a 3as tetszett a 2is is jóvolt de az annyira nem ragadott meg de pl a 3ban az öreg csóka elleni bossfight az vaéami fenomenális volt meg a Boss elleni a végén!Nekem az egyes és a hármas volt ami egyaránt tetszett!
adam first
Akkor beszerzem azt is.😊))

dinomano
Mekkora pillanatok, istenem... a végén a rövid "természetfilm" + a felhivas a nuklearis veszélyre... :-P Ehh...egy szo mint szaz...a japanok az istenkiralyok, a kivalasztott nép... :-P Keves game volt ram akkora hatassal mint MGS1...Talan még FFVII,FFIX... nah, joéjt...

Seth
azóta se sikerült megismételniük azt a hangulatot amit akkor teremtettek. Fõleg az a rész tetszet ott,amikor megjelenik fox, elbeszélgetnek a konténer háta mögött, aztán a vesztébe rohan.

dinomano
...MGS1-et vegiglopakodtam en is, azt nem is lehet maskepp tolni...a végén a macska-egér jatek a Metal Gearrel eletem egyik legnagyobb game-élménye lett...hogy az mekkora... :-) jatekmenetileg kibebaxottnagy feeling; qrvajo volt az egesz...Mestermunka... :-D<#worship><#worship><#worship><#worship>

Seth
Hát igazából attól függ hogy játszol. Lopakodsz észrevétlenül, vagy rambózol, de akkor viselned kell a következményeket (erõsítés, páncélozott katonák etc..). Bár ha easy-be nyomod akkor ebbõl nem lesz probléma, nehezebb fokozaton viszont az életed múlik azon, hogy észrevétlen maradj.
Mgs3-ba vhogy nem sikerült lopakodnom, soxor kiszúrtak , a mgs1-2-es radar hiánya eléggé megnehezítette a dolgot. Lopakodásban kb ugyanaz a sorrend,ahogy a részek jöttek.Mgs1-ben szinte végig lopakodtam, 2-ben már írtottam sokat, 3-ban meg szinte mindenkit kinyírtam ^^

adam first
Emberek egy olyan kérdésem lenne azokhoz akik végig vitték vagy megvan az Mgs2-jük hogy mennyi lopakodos rész van az mgs2-ben,vagy van választási lehetõségünk hogy végig rambozunk mindenkit mint az mgs3-ban.Nincs bajom a lopakodos részekkel,de az mgs1-be néha az agyamra mentek azok a részek.Légyszí segítsetek mert most akarom beszerezni az mgs2-t(az mgs3 már megvan nagyon nagyon kellemeset csalódtam benne,az mgs1-et azóta sikerült beszereznem már csak a 2 kéne,szóval ezért kérném a segítségetket).Ja és azért az mgs3 topikban rakom fel kérdésemet mert itt remélem elõbb kapok választ mint az mgs2 topikban.Segítségeteket és válaszotokat elõre is THX.

DoNorBi
amugy én sem értem hogy az usa verzióhoz képest miért kell enyit várni(mikor az már angolul komunkilák,egyedûl a multira lehet gofni de azé atse egyévbe telik szerintem),sajnos a legtöbb japó játékoknál ez a trend,remélem nextgenbe tényleg eltörlik a régiókat és akkor nem szívunk annyit...

Haverok, Buli, Fight Club!

Elvileg Szeptember 1.-jén jön...de azért pofátlanság hogy fél évvel késöbb hozzák M.O-ra....
Tekken5
Köszi, gondoltam, h. van valamilyen cucc...

adam first
Amúgy ezt itt olvastam,a kattintsatok a topic fejlécére(ahol az mgs3 kép van) és be ad egy mgs fan oldalt.Én is ott olvastam sok mindent,jól leír mindent mgs2-3-al kapcsolatban.

adam first
Elõre kell állítani a Ps2-d óráját két héttel késõbbi idõpontra és akkor The End természetes halált hal,utána nem jönnek ellenségek nyugodtan mehetsz tovább.

DoNorBi
a subsistence eu verziója mikor jön ki?már nem birom sokáig nélkûle😄

DoNorBi
az mûxik már probáltam😛

Seth
Thermal Google

Banyapapa
ménem veszed fel a termoszemüveget? (vagy mi is a neve ott)

Tekken5
Nem tudom a gyíkembert megölni, mindig láthatatlanná válik... 😞

Al Age
Ha jól tudom még egy trükk is van (olvastam valahol, nem próbáltam), miszerint amikor elõször látjuk videón The End-et, akkor ha a videó után gyorsan elõkapunk egy mesterlövészpuskát, akkor le lehet szedni. :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.