Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
The Boss-ra gondoltál sztem.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
- Az ellenség végtelen számú? Mert nekem úgy tûnt, ha riadóznak, soha nem fogynak el. 😞
- Menteni csak akkor lehet, ha meghalunk? Szóval, mikor lehet?
Kár, hogy nincs célkereszt a fegyvereken, amúgy jó játék. <#eljen>#eljen>
Különben a játék maga nem nehéz mivel a sima katonák elég keveset sebeznek még extremen is az igazi kihívást sztem ugy jelenti a játék ha lopakodva viszed végig tehát nem "rambo-módba" és a boss-okat tranq-al gyõzöd le!
Haverok, Buli, Fight Club!
persze nehéz fokozaton más a helyzet
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
ÚGyhogy szerintem szerezd be.Ja és könnyû fokozaton nem nehéz 😊
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Duel Mode
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
ELakadtam a game-ben méghozzá ott ahol be kéne jutnom abba a laboratóriamba ahol Sokolovot õrzik(tehát másodszorra már a Snake Eater-ben)csak az a gáz hogy a labor épületét egy hosszu kerítés védi,se balra,se jobbra nem lehet menni tehát csak a kerítés egyik oldalát látom...itt merre tovább mert hiába lövöm ki a dobozt ami elektromosságot vezet a kerítésbe attól még nem lehet átmászni tudomásom szerint legalábbis...itt merre tovább?
amugyis amire kijönne pc-re az mgs3, adigra fillérekért lehet majd ps2-õt kapni
ez nem más mint a cqc, ugye aközelharc amia van a gameban ami it elég fontos, és nyomásérzékeléssel van felszerelve, magyarul ha csak simán nyomjuk a kört akkor csak fogja az a másikat késsel a nyakánál, ha erõsen nyomjuk akkor elvágja a torkát,
mellesleg még ennek a gombnak van naon sok funkcioja(összes cqc fogás(kb 6), sima verekedés, "accept")
nameg ugye stb stb, és nem várhatják el hogy emiatt mindenki gamepadet vegyen, és abbolis csak az analgokaros jo, mert ps2-õn is ha benyomjuk a job analgókart akkor vallat, szoval abbolse mindegy hogy miylen.
szal itt ugylett megoldva hogy gamepad nélkül lehetetlen.. és nemsok ember vesz gamepadot
de én is nagyon örülnék ha lenne már 3 pcre vagy xboxra de az istenért nem jön... Pedig már eltlet egy kis idõ nem? félek h nem lesz most elvannak foglalva a psp-ve és a ps3-al de mondjuk egy nyamvatt emulátor lenne..
rar-ozva...legyen elég helyed a gépen,oda csomizd ki mikor telepítenéd,durr bele dameon-ba és telepítsd fel..tisztább,mint rippelgetni..ebbõl vétek lenne..vagy tedd a polcra eredetiben és a dvd-rõl telepítsd...vagy duallayeresre irasd ki😊