Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor van Game Over, ha valaki meglatja a hullajat.
s e c o n d b a d v i l b e l
Nincs network adapterem, tehát örülnék, ha boot-ok és haverok ellen is lehetne csatázni.
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
.:SOLIDUS:.
de elakadtam! Raikov-tól kell elvennem a ruhát! de azt hogy? már azt elértem, hogy elaltatva egy õrt odajött és elkaptam háturól! de aztán mit csináljak vele? megöljem vagy csak elaltassam?
elõre is kössz a segítséget!
Beirom ide is, hatha. Esetleg ha van valakinek egy elado Metal Gear sOLID 1 RESZE, EN VEVO LENNEK RA.
bOCS AZ offERT...
x360 gamertag: v1ctor777hun
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nagyrészt befolyásolja majd az xbox360 teljesítése a piacon, mert ha népszerü lesz és ha viszik mint a cukrot, akkor lép a sony... És ugye már kapható a 360 as és nem is teljesít rosszul, így én aztmondom hogy 2006 vége vagy 2007 eleje...
Ára meg olyan 250.000-300.000-ra tippelek...
Bár emlékszem, hogy 2001 ben én felhívtam egy Sony kereskedést, és ott mondta nekem az eladó, hogy a 2 es konzolból csak 5 darab van, de egyet félretudna nekem tenni 190.000 ért 😊)))))))) Enyhén ráncoltam a homlokom és kinevettem, mert annak a fele legalább a kereskedõ zsebébe landolt volna...
Mostmeg már ugye 40 ért hozzádvágják...
Ugyhogy szerintem cirka 300 ról indul és olyan 100 lehet majd a vége...
Nah de bocs az eszmefuttatásért, csak gondoltam leirom
Sziasztok
:.: Tamas :.:
Nem gyenge game...
Gyüjteni kell a pénzt a 3 as konzolra, aztán folyt köv ott 😄D
Boss-t CQC-val (kozelharc) lehet legkonnyebben vizszintezni. Ha odafigyelsz es jol csinalod, akkor hamar megleszel vele.
Amint odarohan hozzad es elkap, nyomd meg a O gombot, de figyelni kell ra, hogy pontosan idozits! Kell egy kis ido, amig raerzel, hogy mikor kell neked elkapni (foleg, mivel neha direkt bemozdul, es csak ket pillanattal kesobb kap el). Ha ugyes vagy, Snake kicsavarja a karjat, es egy kis ideig vedtelen lesz; ekkor kapd el es vagd a foldhoz. MK22 kibiztosit, loj bele a foldon kettot-harmat - amennyit tudsz. Mar ha az a celod, hogy a staminajat veszed le, mert akkor kapod csak meg a Snake kodnevu alcaruhat. Egyebkent, amikor kifekudt, hasznalhatsz drasztikusabb fegyvert is - mondjuk shotgunt.
igazából ez a rész adta vissza hogy enni kell mert különben nincs nafta 😊)
Nah de segítsetek mert Boss-al harcolok a margaréta virágos placcon, azt találtam ki hogy snow ruha, lelapulni a földre és megvárni mig odalépked és akkor kilõni, csak ez a módszer kevés, mert kifutok a 10 percbõl...
Van jobb ötlet? Ezt is rakétával lõjjem?
Csak ket pelda, ami hirtelen eszembe jut: mar a jatek elso feleben, a Virtuous Mission alatt is fel lehet venni az SVD Dragunovot (igaz, a Snake Eater kuldetesre, azaz a fojatekra mar nem lesz nalad - azaz halottnak a csok), valamint a vizes barlangban mar fel lehet venni a Nightvisiont, nem feltetlenul kell a Warehouse Exterior-ig baktatni erte.
makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"
Ja, hogy ez spoiler? 😄
Azért mit ne mondjak, azthittem már rég vége a játéknak, de ez a motoros üldözés😊)))))) Hát ez földöhöz basz barátaim .))
Itt nagyban kell játszani, rakétát neki! :-)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
fegyver mindegy??
Gondolom ami forog arra a részre gondoltál, azt lõttem, távcsövessel, simával meg mégegy fegyverred de meg se moccan az életsáv..
Segítség kellene...
Volgint meg csodaszekerét lelöttem a hídon két C3 as bombát kilöttem, és ugye felrobbant a híd.. de nem halt meg...
Most egy olyan rész van ahol egy nagy placc van, és lõ rám Volgin a csodamasinájával, közben Eva-val motoron kolbászolunk..
A kérdésem, hogy hol kell eltalálni a masinát hogy az életereje csökkenjen... Mert már vagy 1 órája nyomom és a makkom kivan hogy nemtudok egyszerüen rájönni, gondolom ez már nagyon a vége a játéknak..
Elõre köszi.
Ezt nem is tudtam.
annál a résznél ahol motoral megyek és üldöznek a repülötéren ott hol van pontosan a béka? nem találom<#nemtudom>#nemtudom>
Letezik egy krokodilmaszk, de azt csak egy helyen lehet felvenni: annal a hatalmas mocsarnal, ahova akkor jutsz el, amikor lenyomtad a GRU csapatat, es Ocelot csunya bealazasa utan EVA "kinyitja" a kaput. Ott, a tuloldalon, a partra vezeto ut mellett van egy kis, magas, a vizbe benyulo felsziget, annak a tetejen van a doboza. A terkep nyugati reszen van egy jarat a viz alatt, ket faronk alatt tudsz atuszni, majd kimaszni a szarazra. Massz fel a fa torzsen, massz ki az agra, kussz vegig a kotelen, amig nem latsz egy masik agat magad alatt. Ott engedd el a felso kotelet, es nyomogasd a Haromszoget, akkor elkaphatod az also agat. Azon tovabbmaszva feljuthatsz a kis felsziget tetejeig, es akkor felveheted a krokodilfejet. Nincs mit.
Hogy lehet a krokodil fejét Snake fejére rakni? Ha lehet egyeltalán
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mit kell csinálni SHARROW-val a mocsárban?