Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lele
akárcsak az ennyém én mgs3-at akaork xboxra vagy pc-re
jeéenleg a 2-vel küszködök h feltehessem a 6.8 gbos packot valahogy ugy hogy a vr mission meglegyen de még tötöm rajta a fejemm h hogyan mert kiirni nem tudod😞 sztem nekem kell majd rippelni valahogy

hogy lehet annak nem tetszenie?:.én pl máig azon imádkozok,hogy törjön meg az exkluzivitása és kapjon pc-portolást is,mert nagyon szeretnék MGS2-vé upgrade-lt MGS1-el játszani és a polcra tenni...de süket fülekre talál az imám😊)
lele
ejnye bejnye a nagy xes havernek nem tetszik a twin snakes ??? 😄😄😄😄

Ma kaptam egy használt MGS: The Twin Snakes GC játékot. Mivel nem tetszik, ezért lehet eladnám. PAL, angol. Mivel használt, így a lemezeken van némi karc, de szerintem nem lesz gond vele. Ki mennyit ajánlana érte?

Solidus
Én is az új kameranézet miatt szereztem be.De sajna az enyém sem eredeti.Az existence lemez van még de az csak videók.A 3. a multi(az nekem nincs meg)?Én is újrakezdtem.Nameg a Shadow of the Colossust is.

.:SOLIDUS:.

network adaptert veszek a nyáron meg a a sima 3 mellé megveszem énis akko a subsistance-ot azt mehet a mutli😄
Afe
nincs net a ps2-höz, de ha lenne biztos beszerezném eredetibe, mert állítólag nagyon jó a multi része..

eredeti a subsistance?
Afe
én már csak a GOW2 meg a FFXII miatt se adnám el, de most elkeztem ezt a MGS3-at ujra (substance).
qrwajo ez az uj kameranézet, végre azt látom amit akarok és nem csak a snaketõl 5m-re lévõ terepet.

Solidus
Eeeegen csak PS2.Te eladtál egy PS2-õt?Ember,te nem tudtad hogy mit cselekszel!😄

lele
csak ps2-re ugye?
az x-esek szovnak mi? kár volt eladni azt a ps2-õt...

CrucifX
Július elsõ hetén.

HI
mikor jelenik meg a MGS3 Subsistence Magyarországon?
ok, de már mindegy, a gyerek akkorse látott még mgs3-at
CrucifX
Volt normalis demo, PSM magazinhoz jart, 2004 szeptemberi szamhoz.

mer mint késöbb kiderült nincs tejesen magánál....
Seth
ha ismered miért nem kérdezted meg õt?? -_-*

PSN ID.: Beegabor

jo de a gyerek 100% hogy csak dühbõl irta, ismerem
Seth
volt egy kiszivárgott e3-as demó

PSN ID.: Beegabor

Tudjátok mit hallotam az egyik forumozotol?
"MGS3mal játszottam a demoval kurva szar!"
Én ugytudtam nincs is demoja a játéknak...de vki egészitsen ki ha tévedek, amugy meg nagy valoszinüséggel azér irta mer felcseszte az idegeit
UNREG
Van a menüben egy olyan, hogy "specials", ahol az összes mozdulatot, köztük a CQC-ket is egy kis videóval bemutatják, és hogy mit kell nyomni. Ha jól emlékszem, a megragadás a kör, de csak ha a kezedben van a pisztoly és a kés.

lele
valszeg mind1iknél nbár nekem nincs meg a játék de az elõzõ résszek megvoltak

de melyik fegyvernél lehet ezt csinálni?

Afe
ha jol emlékszem csak kicsit kell lenyomni és ugy tartani a 4zetet. mert ha erõsebben nyomod kitekeri a nyakát.

nem tudjátok hogy lehet a csávókat megfogni mert mindig megpróbálom de vagy le..asza a földre vagy meglövi lécci írjátok le hogy hogyan kell!

ELADÓ! KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN EREDETI PS2 JÁTÉKOK:
a lemezek karcolásmentesek, de még némelyiken a borító is, egyik sem Platinum!

- GRAN TURISMO 4 - 5.000 FT
- SPLINTER CELL CHAOS THEORY - 7.000 FT
- METAL GEAR SOLID 3 SNEAK EATER - 5.000 FT
- METAL GEAR SOLID 2 THE SONS OF LIBERTY +making of MGS2 dvd - 3.000 FT
- SPY FICTION - 3.000 FT
- TEKKEN 5 - 4.000 FT
- COMMANDOS 2 - 3.000 FT

EGYBEN 27.000 FT

E-mail: [email protected]

Solidus
A kajás megoldásra én is rájöttem de ezt a pörgetõs módszert még nem hallottam!Ki is próbálom!😄

én meg moderáltam magam egy balfarok jelzõvel mikor itt faszozni is lehet 😊
köszönöm a segítséget kedves ae.
messzemenõkig részletes volt...
Ha az or bedobja neked a kajat, hajitsd vissza, es jatszd el ezt haromszor. Ekkor kapsz egy bonus videobejatszast, na, ott mar ne felejts el figyelni, amikor a csaladi kepet mutogatja - a hatuljara fel lesz irva a kod. Igy meg kapsz tole egy Cigarette Gas Spray-t is, amivel szukseg eseten ki tudod utni.
Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem, az is mukodik, hogy Snake-et addig porgeted a menuben (20-25 kor mar biztos eleg neki), amig el nem rokazza magat a jatekba visszalepve, akkor pedig bejon az or - fej bucira ver, csik elhuz.

De ha vegkepp balfasznak tetszik lenni, akkor: 144.75. Asszem 😊

s e c o n d b a d v i l b e l

help me vki!
balfarok módon nagyon hülye helyen mentettem el a gémet.
épp a sítten csücsülök amikor is ugye kéne egy rádiófrekvencia amivel nyílik az ajtó. amikor szarrá pofoztak megjelent a háttérben egy fazon táblával és rajta a kóddal. ez egyszer már müködött is, csak most ujra gép elött ülök és elfeledtem.
vki írja meg nekem. thx elöre is
sigmavirus1
A régi játékok az isteni Metal Gear(MSX verzió, nem pedig a ritkaszar NES-es..)-t és a Metal Gear: Solid Snake-et tartalmazza!😊

Viva La Virus1!!!

Eladó eredeti karcmentes (olyan mint az új) Metal Gear Solid 3!
Ár: 7ezer forint

[email protected]

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

dinomano
oké, megsas :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

nézd már meg a linket, amit linkeltem
minden ki fog derülni
és az is, hogy miért lenne jó a #3 lemez 😉

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

dinomano
a régi jatekok mit takar pontosan? Régi (nagyon régi) 2D-s MG? Vagy esetleg PS1-es MGS is? :-O

MGS3 Sub
#1: az MGS3 egy kis kamerakiegészítéssel
#2: régi játékok és az online mód
#3: egy 3 és fél órás MGS video

egyelõre az USA-ban meg japóban jelent ez meg
itt néz körül: http://www.konami.jp/gs/game/mgs3_sub/america/index.html

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

doubleW
bocs, tudom, lejjebb kellett volna olvasnom.#1468

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

doubleW
Vki világosítson már fel pliz.Van ugye a Metal Gear Solid 3 - Snake Eater.
Namost mi a fene ez?: Metal Gear Solid 3 - Subsistence .Talán vmi kiegészítõ?És ez hány dvd-s? És ezt se tudom mi: Metal Gear Solid 3 - Subsistence Disc 3 Existence.
Mi az a disc 3?nemértem, vki mondja el légyszi.

\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"

dinomano
Lattam MGS3-at, szép kis gém... Kár, h. PS2-öm nincs...

lele
remélem mert én imádom az mgs-t nekem eddig szinte minden része megvolt

Solidus
Úgy tudom csak PS-re adták ki na és persze egy két remake gamecubon.De ki tudja mit hoz a jõvõ?Lásd Resident Evil 4.

lele
az mgs3 substance lesz xboxon vagy pc-n is? (ha már irtátok akkor sorry)

Moyko
Csak úgy: nagy valószínûsséggel lesz felirat is a DVD-n ,ha van kedve valakinek és ismeri az érát, és jól tud angolul és lenne kedve segíteni a fordításban az jelenkezzen!

There is only one Boss!

Moyko
3 DVD -sorry

There is only one Boss!

Moyko
NA KIS PUNCIK 😄

itt az igazi SUBSISTANCE !!! 3CD-s nem 2! a bonusz CD-n 3,5 EXISTENCE MGS MOVIE!!! <#violent>
http://www.konami.jp/gs/game/mgs3_sub/america/index.html

There is only one Boss!

Basszátok meg! Amérikában kiadnák a Subsistence-t, 2 DVD-s, ezer csillió extra és mindez mennyiért? 30 dollár!!!! Na itthon mennyi lesz!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

kösz szépen!!!!!!!!!!!
Afe
Harry Gregson Williams - Metal Gear Solid Main Theme

vmelyik torrenten bitos fent van az MGS2 OST.

Solidus
Jah,én is elkezdtem újra csak a susistencet,ugyanaz mint a Snake Eater csak rendesen 3rd person wiev nem pedig madártávlat.Naon jó!Tényleg nincs vége ha meghal...

Légyszi írja már le valaki,aki biztos benne,hogy mi annak a metal gear számnak a neve,ami hallható a Metal Gear 2-ben az intró alatt,meg a 3-ban is a végén.Meg ha valaki tudja hogy honnan lehet megvenni vagy leszedni azt is írja már le plz.thx