Digitális Videokamera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Elõre is köszönöm a válaszokat:)
Toshiba Camileo Pro
Praktica DVC 5.4 HDMI
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
szeretnék vásárolni HD kamerát max olyan 60ért, tud valaki segíteni?
köszi!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Memókaris videókamerából melyiket éri meg a legjobban megvenni?
Nem Full HD-s kell csak egy mezei egyszerû.
Én ezt néztem
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Valaki tudja e hogy a JVC gz-mg630 merevlemezes kamerához mellékelt "Pixelia Everio Mediabrowser" nevû programot hogyan kell updatelni, hogy win7 alól is mûködjön?????
A jvc globális oldalán van egy bejegyzés, miszerint már az új program tartalmazza a támogatást, de sehol sem lehet letölteni.
Vagy ha valaki nemrég vásárolt jvc merevlemezes kamerát és az õ verziója már mûködik win7 alatt, kérem dobjon egy priv üzenetet.
Vennem kellene egy digitális kamerát ami tudja legalább a 720p-t viszonylag jó kép és hangminõség mellett, de nem kerül többe mint 30-35 ezer és 1 órát azért bírjon ki az aksija. Ja és fontos szempont hogy lehessen kapni (egyszer rendeltem a DigitAll-ból de 2 hónap után sem jött meg így jegeltem a dolgot egy idõre.), mivel 1 hónap múlván már aktívan szeretném kezelni síelésnél.
Márka nem számít. Minden ötletre vevõ vagyok!
A segítséget elõre is köszönöm.
Irányár: 80 ezer forint.
érd: [email protected]
Next PC upgrade: 2022
Totál kamera-n00b kérdésemmel szeretnék útbaigazítást kérni tapasztaltabbaktól. Szeretnék digitális kamerát venni.
Anélkül, hogy ismerném a kínálatot, a következõk fogalmazódtak meg bennem igényként:
+ memókártyás
+ 720p @ 30 FPS .264-ben (10 MBPS nekem bõven elég)
+ egy töltéssel legalább 2 óra rögzítés, legalább pár nap standby
+ hdmi csatlakozás tévére
+ usb csatlakozás pécére
+ nem kell ultraminiatûr, de kényelmesen lehessen fogni
+ OLCSÓ!
- márka mindegy
- állvány nem kell
- tok nem árt, de nem kell
- vágószoftver nem igazán kell
Nem munkára, vagy profi rögzítésre kell, hanem kislányom idétlenségeinek megörökítéséhez. :)
www.youtube.com/aabyssx
Szeretnek toletek tanacsot kerni, h erdemes e megvenni ezt a kemerat:
VP-MX20C
Link
Koszonom mindenki segitseget elore is!
Canon 450 D
Nekem panasonic van a legjobb a kategoriajaban mini dv de hd bol canon a top.
(en meg varok a hd vel mert most kezd kifforni majd ha alap lesz a kereso,bemenetek 40x opticai zoom optikai kepstabilizatorral akkor veszek)
most ugan azt csinaljak mint elotte a zoommal hd most 10x de mar inkabb 12x de van mar 15x sony 16x pana ez meg kezdeteges.
Engedjétek meg nekem, hogy intézzek néhány kérdést felétek.
Melyiket ajánljátok ezek közül a kamerák közül?
Melyik a legjobb?
Canon HF 100
Canon HF 10
Canon HF 11
Vagy érdemesebb lenne a legújabb sorozatot megvárni?: Canon Legria HF S10
Canon Legria HF S100
És ezek lennének még: Panasonic HDC-SD9
Panasonic HDC-SD100
Sony HDR-CX11E
Azért ezekre a kamerákra gondoltam, mert szerintem a merevlemezes változatok még nem kiforrottak, és a régebbi verziók (Pl. DVD lemezesek, mini kazettások stb.) változatok elõbb utóbb kifutottak lesznek. Hol ott azok között is van nagyon jó kamera pl. Canon HV 30.
Ha ti ezeket a dolgokat másként látjátok, akkor szívesen fogadom az új ötleteket.
A válaszokat elõre is köszönöm.
További szép napot!
Üdvözlettel
Vigh Gábor
Nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e állítani azt, hogy a kamera egy megfelelõ fényt rögzítve vegye fel az egész dolgot. Valaki azt mondta, hogy ezzel elkerülhetõ a fény változás vagy pl helyváltoztatás. Amúgy egy samsung dig. kamerám van. Köszönöm elõre is!!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen fajta kamera számít modernnek? Amelyik DVD-re ír közvetlenül, amelyik memóriakártyára vagy milyenek vannak még? Milyen rögzítési típusút érdemes venni?
mi lehet az oka h a SONY DCR_DVD videókamerámmal felvett videókat nem tudom sehogy letölteni a mini dvd lemezrõl???a kamera maga lejátsza a vidókat de a progi amivel le lehet tölteni azt irja ki h a lemez nem kompatibilis!!ugy is probáltam h beraktam a lemezt a laptop dvd lejátszójába, megnyitom de egy üres mappát találtam csak!!
van vkinek vmi ötlete h hogyan tudnám lementeni a videókat?mi lehet a probléma??
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Panasonic SDR-H60 vagy H40-es ,nincs nagy külömbség köztük
vagy a
PANASONIC HDC-SX5
Mind a 2 típusnak meg van a jó és a rossz oldala ti meikett ajánlanátok inkább ?
apropó ara kérdésem esetleg tud nah valaki választ adni, hogy a SDR-40 vagy 60. Mekkora maximális felbontásban képes videot fel venni ?
Elõre is köszönöm a tanácsokat
Panasonic SDR-SW20
# Energiaellátás: DC 3.6 V/ 5.0 V
# Teljesítményfelvétel: 2.9 W
# Tömeg (akkumulátor nélkül): 224 g
# Méretek (szél. x mag. x mély.): 33.8 x 63.4 x 115.4 mm
# Felvételi média: SD-/SDHC-memóriakártya
# Fényerõ: F1.8 (nagylátószög) - F2.4 (tele)
# Optikai zoom: 10x változtatható sebességû zoom
# Fókusztávolság: 2.3 - 23 mm
# Objektív típusa: Panasonic
# Minimális megvilágítási igény: 2 Lux (színes éjszakai felvétel módban), 6 Lux (1/25 mp zár, "kevés fény" módban)
# Élességállítás: AF/ manuális
# Fehéregyensúly: auto, beltér, kültér, fehérbeállítás (infravörös szenzorral)
# Zárkioldás: 1/25-1/8000 (mozgókép), 1/25-1/500 (állókép)
# Írisz (blende): auto/ manuális
# Üzemmódok: sport, portré, kevés fény, szpot fény, szörf, hó
# Ellenfény kompenzáció: van
# Kijelzõ: 2.7" wide LCD (123200 képpont)
# Mikrofon: sztereó zoommikrofon szélzajcsökkentéssel
# Dátumozás: automatikus (adatkódban)
# Áttûnés effekt: van
# Menünyelvek: magyar, angol, német, francia, olasz, spanyol, holland, svéd, lengyel, cseh, török
# Képstabilizátor: E.I.S. (elektronikus képstabilizátor)
# Digitális zoom: 10x-700x
# Memóriakártya-bemenet: SD/SDHC
# Felvételi formátum: MPEG2 (mozgókép)
# Felvételi és lejátszási módok: XP (10 Mbps/VBR), SP (5 Mbps/VBR), LP (2.5 Mbps/VBR)
# Hangfelvételi mód: MPEG1 Layer 2
# Számláló: van
# Fennmaradó médiakapacitás kijelzés: van
# AV: van
# USB: Hi-Speed USB, (USB 2.0) (mini AB)
# AC-adapter: van
# AC-kábel: van
# DC-kábel: van
# Akkumulátor: lítium- ion
# Hordszíj: van (csuklópánt)
# AV-kábel: van
# USB-kábel: van
# CD-ROM (szoftver): Motion SD STUDIO 1.3E
# Szín: piros
Sziasztok!
Most állok kamera vásárlás elõtt, és a véleményetekre lennék kíváncsi! Nemrég találkoztam egy ilyenen élõbe is és megtetszett a mérete és formája miatt! Ezt mindig zsebre tudnám vágni, így mindig kéznél lenne! Itt ez a sok infó de mivel nincs összehasonlítási alapom így nem tudom, hogy "okos" vagy "buta"-e a gép! A fontosak nekem: Legyen szép a hang, készítsen sötétbe is szép felvételt (fõleg autók lennének felvéve vele)
Érdemes ilyet venni, vagy felejtsem el, vannak nála sokkal jobbak ilyen árba (70-80e)?!
Nekem van egy JVC GZ-HD7 kamerám, amit el szeretnék adni. Sajnos! Ugyanis építkezésbe fogtam és kell minden forint.
A készüékrõl anyit hogy magyarországi JVC mákaboltból vettem és így két év garancia van rá. Kb 3-4 öra felvétel készült vele, ami még rajta van a gépen. Hibátlan és hiánytalan minden tartozéka. Ára: 150E. Ft. Ha érdekel telefonon elérsz. 06203519393
köszi
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Lényegében áttöltöd vele konvertálatlan DV minõségben (itt fontos melyik DV codec-et választod a késõbbi vágás miatt, teszteld virtualdub-bal, egyik esetben nincs hangja), aztán azt teszel vele amit akarsz.
Így biztos, hogy nem lesz felesleges minõségromlásod, máshogy lenne.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
tudtok ajánlani egy jó áttöltõ progit digitális kameráról-számítógápre?
köszi
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
ha behúzom a gépre az anyagot a kép bal oldalán és alul felül ugyanígy fekete csík lesz , el van csúszva a kép gyakorlatialg. link
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Meg hogy HD:D
mind1 hogy full vagy nem, a lényeg h ne minidv meg hasolnó, mivel trükkfelvételeket készítenék sokat, amihez jó a minnél jobb minõség.
szóval milyen kamerát ajánlotok? párat már kinéztem de elõször kiváncsi vagoyk ajánlatokra.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Van 1 kamerám : Sony FX-7E
3kérdésem van:
- Használt-e már valaki ehhez a kamerához 0,8x-os elõtét lencsét?
-Hogy van megelégedve a képminõséggel, a nagylátószöggel?
-Érdemes-e használni?
Segítségre lenne szükségem!
A véleményetekre lennék kiváncsi! Digivideokamerát szeretnék vásárolni kb olyan 80-85 ezerig! Milyet vegyek? Én fõként Sonyban gondolkodok, esetleg Panasonicban! Fõleg olyanokban amelyek mini DVD-re írnak! Kérlek írjatok véleményeket, esetleg tapasztalatokat! Elõre is köszi!
A gondom és aproblémám a következõ lenne:
Akarok vásárolni egy Sony HDR-CX6-os videókamerát. Több boltot is megkérdeztem ahol az egyikben azt mondták, hogy nem érdemes venni CX6-os kamerát mert ez már egy kifutó modell inkább vegyek CX7-es modellt. nem tudom ez mind igaz e mert a magyar neten nem nagyon találtam rá utalást ami bizonyítja ezt az állítást. Nos, a kérdésem(im) az lenne, hogy mi a különbség a HDR-CX6 és a HDR-CX7 között? és ha az érvek a CX7-es mellett vannak akkor azt hol lehetne megvásárolni? Mert abban a boltban ahol mondták ott 1 hónap múlva tudnák szállítani...
Remélem valaki tud segíteni nekem mert sajnos én nem vagyok valami jó angolos és a külföldi oldalakon írtak a CX7-esrõl, de gõzöm sincs arról, hogy miben lenne jobb... Vagy lehet csak egy szám a különbség?...
A segítséget elõre is köszönöm!
Nekem az lenne a problémám, hogy olyan felvételt akarok készíteni,amin az Erzsébet-hídon közlekednek az autók, mindezt a Citadelláról fényképezve és ESTE.És ez a lényeg,hogy van-e olyan handycam ami éjszakai felvételnél nem szemcsésedik és/vagy nem lesz tök sötét a kép. Ha valaki tud ilyen kamerát az írjon. Fontos lenne.
Elõre is köszi.