A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én most beleestem abba a hibába, hogy megtaláltam a szerintem tökéletes lányt. 😊 A számomra tökéletes ez a helyes megfogalmazás.
Persze kérdés, hogy a jeleket fel akarja-e fogni vagy nem. Még egy kis idõt kap rá. Amennyiben nincs áttörés akkor sajnos el kell felejtenem.
Persze a dolgot árnyalja, hogy a pasiját is menesztenie kellene, de az már na az én gondom legyen. 😊
Én elég egyértelmû jeleket adok és szerintem van annyira értelmes, hogy ezeket vegye is. Ha nem partner ebben akkor le kell állni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
És biztos lehetsz benne, hogy sokkolta volna ez a válasz, és nem tudta volna hova tenni az egész szitut.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
a csajnak könnyedén, doktor house-osan annyit kell volna csak mondani, hogy: "oké" ["o", "k", "é" hangok rövidre fogva]
Aztán minden cécó és búcsúzkodás nélkül otthagyni, jövõben nem keresni...
De a férfinak ezt nem kötelezõ eltûrni.
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
És mi az oka? Én? Vagy egy-két barátnõje, akiknek "okos" gondolatai támadtak? Vagy csak olvasta valahol? Vagy egyszerûen tetszik neki a helyzet?
Én nem szeretem a kiskutya szerepet. Sem a balekét, aki addig fut a nõ után, amíg más le nem lép vele.
Egy megfelelõen érett embernek (egyre kevesebb) nem okoz problémát egyértelmûen kifejezni magát egy kapcsoaltban (máshol sem, de most a kapcsolatokról van szó).
Válogatni kell.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
jó ami jó és fáj az ami fáj!
ha valami mûködik, akkor mûködik!
én nem leszek senkinek sem a játéka/érzelmi akkumulátora...
beszéljenek a tettek/cselekedetek (ki csalt meg kit, ki tett meg mindent a kapcsolatért, stb. nézõpontok), nem kell a kamu szöveg meg a félreérthetõ kis akciók...
én mindig azt mondom... eltud érni ha akar, ha valami nem tetszik vagy beszélne akkor nyugodtan csapassa...
Másrészt a megismerkedés után, amikor már kialakult maga a kapcsolat, nagyon rosszul veszi ki magát ha nekem folyamatosan rivalizálnom kell másokkal a nõmért. Aki ráadásul már korábban kinyilvánította hogy engem választott. Nem arról beszélek hogy miután összejöttünk átmegyek mucsai parasztba, és le sem sz*rom, ezért másfelé kacsintgat, hanem egy olyan helyzetrõl, ahol õ puszta kacérságból és hiúságból folyamatosan
"versenyeztet" engem. És ez az a helyzet amit én (és még sokan mások) mindenképpen el akarok kerülni.
Szó sincsen itt szolgalelkûségrõl.
Másik: én csak nevetni tudok ezeken a netes társkeresõkön. Egy az, hogy a legtöbb még a neten is a szomszédban keresgél. A másik az egyhangúság. Minden nõ (önmagát jellemezve) õszinte, okos, humoros, életvidám. Ez kb a neten lévõk 90%-ka. Maradék tíz százalék pedig a kimondottan álomvilágban élõ. Tudjátok ez a én humoros vagyok és unalmas, jókedvû és szomorú, okos és buta, türelmes és akaratos stb. Nevetségesek ezek a jellemzések. És kiket keresnek? Legyen humoros, jóképû, kedves stb. Néha még odaírják, hogy nem lovagra vágynak, de azért legyen (és itt jön a százas kívánságlista). 😊
Hál égnek már kevés "csak a belsõ számít" idiótával találkozom.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Amúgy ezért néztem be:
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mi, nõk, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. (...) Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belõlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Õk azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, õket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nõre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert õk nem is akarnak érteni minket. Csak mi õket. Ördögi kör ez.
szal... még õk is beismerik hogy szeretnek szenvedni! mindenpasidisznó ugye😄d
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"ne kelljen versengeni érte más férfiakkal"
"Ha egy nõ nem képes normálisan, épeszû emberként hozzáállni egy pasihoz, akkor másszon vissza a fára, majd ott megküzdenek érte az õsmajmok..."
A savas-hordó sokkal kifinomultabb.
Van egy mondás: Minek futni egy olyan szekér után, ami nem vesz fel?!
(Ha meg felvesz akkor meg fõleg nem kell futni utána.😄)
Eine Liebe, ein Versprechen
Sagt' ich komm zurück zu dir
Nun, ich muss es leider brechen
Seine Kugel steckt in mir
Eine Liebe, zwei Pistolen
Eine zielt mir ins Gesicht
Er sagt, ich hätte dich gestohlen
Dass du mich liebst
Weiss er nicht
Roter Sand und zwei Patronen
Eine stirbt im Pulverkuss
Die zweite soll ihr Ziel nicht schonen
Steckt jetzt tief in meiner Brust
<#idiota>#idiota>
Felnõtt emberek vagyunk és 2010-et írunk. Ha egy nõ nem képes normálisan, épeszû emberként hozzáállni egy pasihoz, akkor másszon vissza a fára, majd ott megküzdenek érte az õsmajmok...
OSU!