A barátnõ nevû élõlény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nincs (még) veled, honnan tudod, hogy számodra Õ a tökéletes?
hehe, nem hittem volna, hogy kapsz valaha büntetõpontot😄 mégcsak most vettem észre😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Random_
Na igen jól szóltál!

Én most beleestem abba a hibába, hogy megtaláltam a szerintem tökéletes lányt. 😊 A számomra tökéletes ez a helyes megfogalmazás.
Persze kérdés, hogy a jeleket fel akarja-e fogni vagy nem. Még egy kis idõt kap rá. Amennyiben nincs áttörés akkor sajnos el kell felejtenem.
Persze a dolgot árnyalja, hogy a pasiját is menesztenie kellene, de az már na az én gondom legyen. 😊
Én elég egyértelmû jeleket adok és szerintem van annyira értelmes, hogy ezeket vegye is. Ha nem partner ebben akkor le kell állni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SötétBarom
Takaroggy.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

http://noklapja.hupont.hu/
salsoul
Ez nem leszarás, hanem egyenes tudomásul vétele annak amit mondott/kért.
És biztos lehetsz benne, hogy sokkolta volna ez a válasz, és nem tudta volna hova tenni az egész szitut.
Végülis... szarjuk le a csajokat, kivéve ha adni akarnak valamit, pl. sört vagy szexet 😄

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

salsoul
kell >>> kellett
salsoul
Túllihegitek a dolgot:
a csajnak könnyedén, doktor house-osan annyit kell volna csak mondani, hogy: "oké" ["o", "k", "é" hangok rövidre fogva]

Aztán minden cécó és búcsúzkodás nélkül otthagyni, jövõben nem keresni...
Dick Riddick
Nem hülyeség éppen, mert a nõk ezt valahogy így vezethetik le.
De a férfinak ezt nem kötelezõ eltûrni.

\"Heroes never die. They just reload.\"

tigeroo, Dick Riddick: Jogos, én mondtam hülyeséget.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Oké, jól van, hülyeséget írtam. Csak megpróbáltam "csaj-aggyal" gondolkodni - bár aki így gondolkodik, az még nem nõtt fel. Azért én megpróbálok... Mindenesetre kösz, amiket leírtál, ezt még úgysem hallottam 😊

Anaid
Az ember nem hülye, ha több ilyen hazugság, vagy másmilyen hazugság van idõ kérdése és rájön, akkor pedig végérvényesen elromolhatnak a dolgok. Akkor jön az, hogy oké, hülyeséget csinált, de még hülyének is nézett, hogy elhazudta. Na eddig nem kell eljutni. Hibát mindenki követhet el, de ha a partner esélyt sem kap õszinteség formájában arra, hogy megbocsássa és rendezõdjenek a dolgok, csak tetézi a bajt, azzal nem használ. Mit nehezebb feldolgozni egy hibát, vagy egy hibát plusz hazugságot, hazugságokat? Na persze ott az eshetõség, hogy nem biztos, hogy kiderül....hát...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Megbocsáss, de azért, hogy megtudja az ember, mennyire fontos egy másik embernek nem kell ilyen marhaság. Persze, tûzpróba, jó duma. Szerintem ez csak utólagos magyarázat szokott lenni. Kamuduma. Sûrûn elõfordul ám, hogy emberek hazugságok mögé bújnak. Tudod miért, mert félnek. Alapvetõen a saját félelmeik hajtják õket ehhez hasonló hazugságokba, meg utólagos magyarázom a bizonyítványom szitukba. De ez csak egy vélemény. Szerintem egy jó kapcsolatban nincs szügsége senkinek ilyen "praktikákra".

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Dick Riddick
Aham. És meddig? Csak egyszer? Vagy minden alkalommal amikor elbizonytalanodik?
És mi az oka? Én? Vagy egy-két barátnõje, akiknek "okos" gondolatai támadtak? Vagy csak olvasta valahol? Vagy egyszerûen tetszik neki a helyzet?
Én nem szeretem a kiskutya szerepet. Sem a balekét, aki addig fut a nõ után, amíg más le nem lép vele.

<#eljen>

Egy megfelelõen érett embernek (egyre kevesebb) nem okoz problémát egyértelmûen kifejezni magát egy kapcsoaltban (máshol sem, de most a kapcsolatokról van szó).

Válogatni kell.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

tigeroo
neeeh, hagyjuk az ilyesmit! már a tököm kivan az ilyesmikkel, fõleg a "-nál; -nél" féle teóriázgatós mondatokkal...
jó ami jó és fáj az ami fáj!

ha valami mûködik, akkor mûködik!
én nem leszek senkinek sem a játéka/érzelmi akkumulátora...

beszéljenek a tettek/cselekedetek (ki csalt meg kit, ki tett meg mindent a kapcsolatért, stb. nézõpontok), nem kell a kamu szöveg meg a félreérthetõ kis akciók...

én mindig azt mondom... eltud érni ha akar, ha valami nem tetszik vagy beszélne akkor nyugodtan csapassa...
SötétBarom
Fordított helyzetet nem erõsségük tolerálni. ^^

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Pedig meglehet, a nõ ilyenkor nem is elsõsorban kacérkodni akar, hanem próbára tenni téged, mert szeretné tudni, mi az, amit megtennél érte, hogy tudja, mennyire tartod õt fontosnak. Ha hasonló helyzetben õ képes érted küzdeni és "visszacsavarni" a fejedet, akkor egész érthetõ. Afféle "tûzpróba".

Dick Riddick
Ez a dolog azért két részre oszlik. Egyrészt van maga az ismerkedési fázis. Általában itt kell a legnagyobb energiákat megmozgatni, és elõfordul egyfajta harc is, ha nem is a fizikai értelemben. Mert hát tetszik nekem, szimpatikus, vonzó, fel kell keltenem az érdeklõdését, úgy hogy sokszor nem én vagyok az egyetlen hasonló szándékú hím. Második díj pedig nincs.
Másrészt a megismerkedés után, amikor már kialakult maga a kapcsolat, nagyon rosszul veszi ki magát ha nekem folyamatosan rivalizálnom kell másokkal a nõmért. Aki ráadásul már korábban kinyilvánította hogy engem választott. Nem arról beszélek hogy miután összejöttünk átmegyek mucsai parasztba, és le sem sz*rom, ezért másfelé kacsintgat, hanem egy olyan helyzetrõl, ahol õ puszta kacérságból és hiúságból folyamatosan
"versenyeztet" engem. És ez az a helyzet amit én (és még sokan mások) mindenképpen el akarok kerülni.
Szó sincsen itt szolgalelkûségrõl.

<#eljen>

salsoul
Ezt nyugodtan ki lehet terjeszteni a férfiakra és az élet minden területére.
Igen ez így van. hogy eges nõk szeretik az érzelmi labilitást. Azaz szeretnek hullámozni az érzelmeken. Erre amúgy rá lehet kattanni, mint a drogra. Mivel ugye az emberben eleve benne van a kettõsség, de mércével. De akik rákapnak erre az érzelmi "dombokra", azoknál felerõsödik ez a kettõsség. Nehéz belõle kiszállni és amikor kiakarnak, már elmúltak 40-ek és nehezen találnak mást.

Másik: én csak nevetni tudok ezeken a netes társkeresõkön. Egy az, hogy a legtöbb még a neten is a szomszédban keresgél. A másik az egyhangúság. Minden nõ (önmagát jellemezve) õszinte, okos, humoros, életvidám. Ez kb a neten lévõk 90%-ka. Maradék tíz százalék pedig a kimondottan álomvilágban élõ. Tudjátok ez a én humoros vagyok és unalmas, jókedvû és szomorú, okos és buta, türelmes és akaratos stb. Nevetségesek ezek a jellemzések. És kiket keresnek? Legyen humoros, jóképû, kedves stb. Néha még odaírják, hogy nem lovagra vágynak, de azért legyen (és itt jön a százas kívánságlista). 😊

Hál égnek már kevés "csak a belsõ számít" idiótával találkozom.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

sz4bolcs
de nagyon jó xD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

szar magyarosított,már ezer éves angolul 😄

sz4bolcs
Hát ez szolgalelkûség, csak éppen nem a csaj a szolgalelkû, aki után futnak. 😊

Amúgy ezért néztem be:

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Azért minket sem kell félteni 😄.....

Sir Quno Jedi
Eddigistudtuk. Én már nem is töröm magamat etéren. Sok magányos, vagy megkínzott nõ van, de a saját genetikai hibájuk, számoljanak el vele õk, én meg élek mint Marci hevesen.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
minap olvastam egy ilyen bemutatkozást társkeresõ oldalon:

Mi, nõk, annyira bele tudjuk képzelni, magyarázni hihetetlen alakokba a fantáziát. (...) Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre, ebadtákra. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belõlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Õk azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, õket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni. Ilyet szeretnénk, de nem ilyet akarunk. Legalábbis nem készen. Szóval, rossz legyen, amikor elszédít, de aztán jó legyen a hatásunkra. És maradjon is olyan, hogy a többi nõre már ne legyen hatással. Esküszöm, nem értem magunkat. Csoda, hogy szegény jófiúk belerokkannak a próbálkozásba? A rosszak nem, mert õk nem is akarnak érteni minket. Csak mi õket. Ördögi kör ez.

szal... még õk is beismerik hogy szeretnek szenvedni! mindenpasidisznó ugye😄d
Az a baj viszont az olyanokkal akikrõl beszélsz hogy legtöbbször nem függetlenek vagy csak igen rövid idõre,mert ugye legtöbbször már eleve egy sor áll ha kibukott az aktuális kapcsolat akkor legtöbbször maximum de tényleg maximum 2-3 hét után már más hát ha kedveled az ilyen több soros dolgot akkor okés...

Sir Quno Jedi
Na, ha ezt össze tudod kötni a szolgalelkûséggel, akkor nagyon tévúton jársz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

"Ha valakiért "versengeni" kell, már régen rossz. Az elõbb-utóbb úgyis lelép, ha valaki más nyeri az akkor aktuális "versenyt". A "küzdjetek meg értem"-re a legértelmesebb válasz sarkon fordulni, lelépni és vissza sem nézni. Szenvedjen más a kéretõs ribancokkal."

"ne kelljen versengeni érte más férfiakkal"

"Ha egy nõ nem képes normálisan, épeszû emberként hozzáállni egy pasihoz, akkor másszon vissza a fára, majd ott megküzdenek érte az õsmajmok..."

Sir Quno Jedi
Szolgalelkû??? Ez honnan jött le neked?

úgylátom itt mindenki a szolga lelkû lányokat szereti,igen jó is egy olyan kár hogy manapság ritka 😄..

Dick Riddick
😊))

Sir Quno Jedi
Kell a humusz a tujáknak!

Sir Quno Jedi
Nyíltan nagy hülyeség azé.

Dick Riddick
<#nevetes1>

SötétBarom
Az elrontja a család eddigi minimális ökológiai lábnyomát 😛

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dick Riddick
Egyébként hol élsz te? Elásni??
A savas-hordó sokkal kifinomultabb.

Dick Riddick
Az nem harc, hanem teamwork. 😊

salsoul
Nyíltan vagy alattomban?
Sir Quno Jedi
Pl. lelövik közösen a családját és az új párjával elássák õket hátul a konyhakertben?! 😄

salsoul
És hol a harc?
Dick Riddick
Amire én gondoltam az inkább olyan élethelyzet, hogy teszem azt a családomnak nem tetszik a partnerem, nem szimpatizálnak, esetleg ellenségesen is viselkednek vele (tegyük fel alaptalanul).

Dick Riddick
Ilyenkor bánom hogy angolos vagyok.😊)

Anaid
Hát alapvetõen, ha szerelemrõl, szeretetrõl van szó és kölcsönös nem kell harcolni, ha meg nem kölcsönös értelmetlen. NEM?
Van egy mondás: Minek futni egy olyan szekér után, ami nem vesz fel?!
(Ha meg felvesz akkor meg fõleg nem kell futni utána.😄)

SötétBarom
Ez megy épp:

Eine Liebe, ein Versprechen
Sagt' ich komm zurück zu dir
Nun, ich muss es leider brechen
Seine Kugel steckt in mir
Eine Liebe, zwei Pistolen
Eine zielt mir ins Gesicht
Er sagt, ich hätte dich gestohlen
Dass du mich liebst
Weiss er nicht

Roter Sand und zwei Patronen
Eine stirbt im Pulverkuss
Die zweite soll ihr Ziel nicht schonen
Steckt jetzt tief in meiner Brust

<#idiota>

Dick Riddick
Nõért szabad harcolni. De nem más férfiakkal. Mert az tipikusan olyan eset amikor nem nyerhetünk, számunkra nincs pozitívum ha nyerünk.

Sir Quno Jedi
Helyes. Nõért nem szabad harcolni. Ha valakiért "versengeni" kell, már régen rossz. Az elõbb-utóbb úgyis lelép, ha valaki más nyeri az akkor aktuális "versenyt". A "küzdjetek meg értem"-re a legértelmesebb válasz sarkon fordulni, lelépni és vissza sem nézni. Szenvedjen más a kéretõs ribancokkal.

Felnõtt emberek vagyunk és 2010-et írunk. Ha egy nõ nem képes normálisan, épeszû emberként hozzáállni egy pasihoz, akkor másszon vissza a fára, majd ott megküzdenek érte az õsmajmok...

OSU!