A barátnõ nevû élõlény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szerintem ez a nõ felejtõs (hiába kamuzott a faszi, hiába szereznéd vissza, jön majd a következõ pénzes pali akivel dobbantana...ez meg csak idõ kérdése lenne!)
szerintem még jobban is jártál valamilyen szinten hogy most jöttek ki ezek a dolgok... afféle fõpróba volt ha eltudna hagyni egy vadidegen,ám de pénzes fickóért mindent... az lenne a legjobb ha utána visszakönyörögné magát hozzád felsülve... készítsd a péklapátot hogy arconvágd .Ddd
énmeg úgy vagyok vele, hogy a faszom se fog könyörögni, ne a pénzemért szeressen, ne kelljen versengeni érte más férfiakkal, hanem azért szeressen aki vagyok... ha ez nem jön össze, akkor meg már inkább ne is legyen senki mellettem! a végén úgyis álló fasszal fogok forogni a síromban... (de ez nem habiszti boldogság...ebbõl jön a szabadság/függetlenség >> pinahegyek, mindenféle következmény nélkül...bár lehet hogy a te korodban már más dolgok a fontosabbak (gyerekeket pl. nem említettél)
vegyél egy izommotort, aztán irány a nudibár<#idiota>#idiota>

De ha van eszed számot/telót váltasz, zárat cserélsz, új rendszámot kérsz és mindig máshova parkolsz. Hordhatsz kardot, tõrt, pisztolyt, bézbólütõt, gyalogsági ásót, kocsiban is legyen veled (költözz el, ha megoldható)! Ha vannak erre alkalmas (fizetõs 😄) ismerõseid, meg is fenyegetheted velük az ipsét, vagy szénné veretheted, ha eldurvulnak a dolgok. Pár hónap kórház neki is jót tesz. Elmebeteg, ki hisz neki ugye...
Soha ne vedd félvállról a dolgot, nem tudhatod mire képes egy ennyire beteg ember!!! Készülj fel!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez azért kell ,hogy 1, lássa, neked van önbizalmad. 2, függjön tõled egy picit, érezze hogy elveszíthet. 3, Te is ember vagy, ezt látnia kéne.
Anyukád, testvéred nem válogathatod meg. Csak a barátaidat és a társadat.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Elhiszem hogy sokat tapasztaltál, de az ember mindig fejlõdik. Neked a párkapcsoaltok terén van mit fejlõdnöd. Ha nem haragszol meg. Nem kell róla lemonanod, csak lpj le picit. Lehet új életetek lesz egy idõ múlva, megint együtt.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nem értem hogy miért nem lehet egyszerûen összepakolni és lefalcolni. Igen nagyszerû szerelem lehet ha egy vadidegen fickó lazán elcsavarja a fejét.
Azt sem értem miért kell mások problémáit magadra venned. Ha látod hogy nem fair a nõ, a családod is rosszul viseli, akkor nincs kérdés.
Legyen büszkeséged.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ahogy látom elég nagy papucs vagy. Ezek után nem csoda hogy a feleséged egy kis izgalomra vágyik. Valszeg már õ is belátta, hogy átverték, de ennek ellenére érdeklõdik aziránt az elmeháborodott iránt, mert van benne izgalom. Benned meg nincs elég. Szerintem találj ki vmi csajozós sztorit, tedd féltékennyé. Ha mentek vásárolni bámuld meg a seggeket, úgy, hogy észrevegye.(persze mértékkel azért..)
A nõknek az kell hogy soha ne érezzék magukat igazán nyeregben. Mert az alfahímek mellett sosincs biztonság és õk pont erre vágynak 😊
Elég szar dolog ez az egész, de ilyen ribanc ösztöneink vannak :|
( azért már sok mindent megéltem 42 év ). Talán lassan hajlik afelé kedvesem ,hogy letegyen Lóránt befolyásáról ,mert látja a jövõ így reménytelen. (Lóránt párnapos kivizsgálás alatt van). De azután újból indulhat valamerre és ezért aggódom és ezért írtam névvel öt,hogy hátha meghallja ezt más is és lehetõsége lesz ezt a helyzetet elkerülni.
köszönöm mindenkinek a figyelmet!
Ebbõl nekem ez jött le.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Próbára teszi a kapcsolatokat.
Az erõseket csak még erõsebbé teszi.
Az gyengéket, semmilyeneket pedig felbontja.
<#eljen>#eljen>
Nem tudom mennyire ide való vagy sem ,de azért írom ezt a „történetet” ,hogy mások esetleg okuljanak belõle vagy megelõzzék a bajt.
Nos, kb. Dec. legelején a munkahelyén megtalálta a Kedvesemet egy emberke aki szépen felépített tervel hazugságsorozatot indított ellene. Elõadta ,hogy õ egy menõ nemzetközi koreográfus . Meghívta A Kedvesemet ,hogy kísérje el egy díszelõadásra . Kap híres divattervezõ ruháit ,ékszereket stb. Ajánlott továbbá egy szuper munkalehetõséget a cégénél. Ezenfelül Szilveszteri utat Kubába (útlevelét el is kérte érvényesítésre). Persze folyamatosan bombázta szerelmes üzenetekkel és egy Budai villalakást is felajánlott közben. Lóránt a megtévesztés érdekében más számról elváltoztatott hangon mint önmaga barátja beszélt kedvesemmel. Az igazság az ,hogy Kedvesem Naiv lelkû, befolyásolható. Ezt ügyesen felmérte Lóránt.
Jött volna a bemutató ideje és a Kubai útra való készülés . Mi történt ? Lóránt eljátszotta ,hogy anyukája balesetet szenvedett és meghalt. Õ persze összetört és sajnos mindezeket el kell halasztani. Kedvesem annyira sajnálta,hogy még pénzt is adott neki ,plusz fuvarozta (mert ugye összetört a kocsi és a kártyája hibás stb) Természetesen mindig Kedvesem hívta mert pont akkor általában nem volt jó a mobilja. ( kocsija mindig messze parkolt)
Persze volt még sok egyéb történés mígnem már Lóránt kicsit eltaktikázta magát és a Kedvesem barátainak gyanús lett a dolog és kicsit nyomozni kezdtek. Persze semmilyen balesett nem volt sem haláleset se semmi. Ami a legjobb Lóránt regisztrált munkanélküli ( 0 pénzel ).Régebben pszichiátriai kezelés alatt állt és már ezt a csalást megcsinálta máskor is. Ez az egy igaz, volt intézetben. De ez nem magyarázat arra miért hazudik valaki akár a saját édesanyja halálával is ( természetesen él) és tesz tönkre családokat ( a kedvesem családja padlón + az enyém is )és a barátai elfordultak kedvesemtõl. Miért fordultak el tõle? Mert ezek után is Lóránt telefonon kimagyarázta magát és tovább tartja fogva a Kedvesem lelkét. Mint egy szektatag úgy viselkedik Kedvesem! Saját bevallása szerint megzavarodott és mindenki hülye mert nem értjük meg Õket! Talán mai napon kezd kicsit már visszatérni a valós életbe. De ezt körülötte hosszú távon mindenki megsínylette.
Tehát ez az ember Óriási károkat tud okozni egy emberen keresztül sok embernek elsõsorban lelkileg ,de anyagilag is. Egy igazi rafinált hazug csaló!!!!
A nagy nyomás miatt talán most tovább áll talán Komárom felé , ezért jó lenne ha valahogy az emberek tudomást szereznének Lórántról és vigyáznának ,mert amit mûvelt még az ellenségeimnek se kívánnám.
(LEÍRÁS AZ EMBERKÉRÕL ) Átlagos testalkatú ,szemüveges, 170-180cm és 34 éves ,Nyíregyháza környéki pszicho..... . Kis Lóránt. Semmi extra kinézet nincs rajta.
Talán ez a kis nyilvánosság segít más embereknek elkerülni ezt szörnyû helyzetet.
Nagyon szépen köszönöm a figyelmet és mindenkinek szép,nyugodt és gazdag évet kívánok.
Üdv: uzsox
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Ja a kommentedrõl: Hát igen, milyen szép is lenne szemtõl szemben öszintén megbeszélnék, hogy mi bajuk egymással, sok bonyodalom elkerülhetõ lenne. Asszem.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Aztán idõvel találsz valakit te is. És hidd el, utána már te is teljes nyugodtsággal fogsz beszélgetni vele ha õ akar (mámrint az exxel), mert semmi gyomorforgató érzés vagy akármi nem kap el, mivel mást fogsz szeretni. Elfelejteni valaki, újat találni, ezen mindenki átesik.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kezdj el felnõni, megérni, komoly, következetes, felelõs lenni.
A szeszélyes hisztis hülye picsát meg számold fel magadban.
De szerintem az még jobb lenne, ha férfiak és nõk egymással beszélhetnék ki/meg (mondjuk itt), hogy mit nem értenek a másik nemben.
Ezek után mi lehet jobb módszer annál, hogy többet egy szót se beszélek vele, és igyekszem megfeledkezni róla, amennyira csak lehet? Az nem megoldás, ha elkezdek jópofizni vele; az már önkínzás. De ha annyira okos vagy, meg kiolvastad a fél Széchenyit, akkor mondj valami "jobb" módszert.
-.-
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Másrészt mi a kincs az életben?
Itt vagyok. Milyen indíttatásból? Hogy kielégítsem szüleim vágyait. Remek.
Továbbá pedig elképzelés nincs arról, miért hoztak világra. Remek.
Mit felelnék? Mert szerettem volna, hogy gyerekeim legyenek.
Ha gyerekeid kérdeznék ezt meg tõled magukra vonatkoztatva, mit felelnél nekik?
Tudattalanul ugyan de nyíltan saját maga mondja ki.
Mikor férje (nagyapám) maghalt rögtön az elsõ kardinális probléma:
Nincs több utazás, senki sem vezet többet, senki sem cipeli a bõröndöt...
Hagyjuk.
Barátnõ nevû élõlény a téma.(talán megengedetten barát nevû élõlény is.) 😄
Olyan sebekrõl van szó, melyek a kezdetek kezdetére nyúlnak vissza, mikor még sem, fia, sem férje, sem szerelme... nem volt.
És szerelmét, férjét, fiát, unokáit, kapcsolatait mind önnön sebei nyalogatására indítványozta úgymond.
S ebben a játékban aki nyerni akar - mint õ is - az veszít - mint õ is.