Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtommal nem. Az 1.03-as patch a legújabb, azt érdemes feltenni, és tartalmazza a korábbiakat is.
Hy! az lenne a kérdésem, hogy az eredeti játék (úgyértem hogy amit megveszünk a boltban) az tartalmaz már valami patch-et?
Ja! Az elsõ részrõl beszélek!
Ja! Az elsõ részrõl beszélek!
Igen, ezt tapasztalatból tudom én is... egykor szintén modemes voltam 😄 És hát most 10 MB-ot most pillanat alatt leszedem, akkor órákat szenvedtem vele :S (volna) mer túl sokba került volna.
Mindegy elküldtem most így.
Mindegy elküldtem most így.
És külön kiemeli a modemes letöltõket (még mindig vannak ilyenek, a látogatóik között), akiknek egyenesen csapás, ha beleteszed a csomagolt fájlba a screenshotokat.
a screenshotokat külön küldd, ne legyenek benne a tömörített fájlba ami a modot tartalmazza. az ok egyszerû: sok helyet esznek (ahogy az illetõ írta, egy 200 KB-os modból simán lehet 3-4 mega is ha benne vannak screenshotok) valamint a kétlábúak úgyis megnézik az oldalon a képeket, még mielõtt leszedik a modot, így teljesen fölösleges belepakolni a tömörített fájlba is. ennyi.
"The trees move. Do you not see it?"
Beküldtem még szombaton kotor2files-nak a módot, és mátol lépett hatáléyba egy új szabály... nos én lefordítottam, de én valahogy nem érzem logikusnak... lehet rosszul fordítottam, ezért bemásolom...
There is a minor change in mod submission policy that is now effective immediately. Not only is a screenshot required with all mod submissions, but as of now they are required not to be in the zip/rar/7zip file that has your mod in it. They must be separate from it. This saves us time as a staff to take them out of the file when reviewing and uploading your mods that will be very helpful to us. We do this because it saves bandwidth and it saves downloading time for 56K modem users (yes, we still have those out there). We do get some submissions that can be 3 or 4 megabytes in size, but the mod itself will be like 200 KB’s because of the size or the amount of screenshots are in the mod submission. If you really want the screenshots from a mod, just right click and save them when you download a mod.
Én úgy fordítotatm, hogy a képeket ne winrar fájba küldjük, hanem külön, mer az nekik sporolás, és hogy gyorsabb, de mégis mitõl? Ez az ami nekem nem teljesen világos, ezért gondolom valamit nem jól fordítottam. Mi a lényege? (na persze ha tényleg ez a lényege, felõlem nem lenne akadálya, beküldeném így 😄, csak nem értem, hogy miért sporolás)
There is a minor change in mod submission policy that is now effective immediately. Not only is a screenshot required with all mod submissions, but as of now they are required not to be in the zip/rar/7zip file that has your mod in it. They must be separate from it. This saves us time as a staff to take them out of the file when reviewing and uploading your mods that will be very helpful to us. We do this because it saves bandwidth and it saves downloading time for 56K modem users (yes, we still have those out there). We do get some submissions that can be 3 or 4 megabytes in size, but the mod itself will be like 200 KB’s because of the size or the amount of screenshots are in the mod submission. If you really want the screenshots from a mod, just right click and save them when you download a mod.
Én úgy fordítotatm, hogy a képeket ne winrar fájba küldjük, hanem külön, mer az nekik sporolás, és hogy gyorsabb, de mégis mitõl? Ez az ami nekem nem teljesen világos, ezért gondolom valamit nem jól fordítottam. Mi a lényege? (na persze ha tényleg ez a lényege, felõlem nem lenne akadálya, beküldeném így 😄, csak nem értem, hogy miért sporolás)
If you defeated Raven you can find some things on his/her body, like lightsabers, darth revan's robe, etc.
Talán valamelyest ide illik... Készítettem egy módot, ami ha rendben van elvileg fel is kerül a kotor2files-ra. Na most ugyan tudok angolul, de azér vannak hiányosságaim...
Description:
I made a mod. Not too big... just, You will meet Revan on Dantooine. As a vision.
If you defeated him/her you can find his/her body some thinghs, as lightsabers, darth revan's robe, etc.
Ez rendben van nyelvtanilag? Mert ha igen, akkor beküldöm, csak azt se szeretném, hogy tele legyen hibával.
😄 bocsi, hogy ilyen ügyben kérek segítséget.
(Mert végre sikerült megoldanom, hogy a dialog után támadjon meg, és ne rögtön)
Description:
I made a mod. Not too big... just, You will meet Revan on Dantooine. As a vision.
If you defeated him/her you can find his/her body some thinghs, as lightsabers, darth revan's robe, etc.
Ez rendben van nyelvtanilag? Mert ha igen, akkor beküldöm, csak azt se szeretném, hogy tele legyen hibával.
😄 bocsi, hogy ilyen ügyben kérek segítséget.
(Mert végre sikerült megoldanom, hogy a dialog után támadjon meg, és ne rögtön)
Tényleg nagy munka, úgyhogy minden elismerésem akik magyarosításokkal foglalkoznak! Fõleg akik ráadásul ilyen sok szöveget tartalmazó játékokat fordítanak!
ja nem kis munka! nem is a fordítás hanem a sok írás HTML-ben az az idõigényes! nem értek hozzá úgyhogy!
Helló! Én már korábban leszedtem a kotor 2 magyarosítását, még az okt. 1-je i frissítést, de tök jó hogy így belelendültek a fordításba, mert sokáig csak állt. De nem panaszkodom mert biztos nagy munka és idõigényes, nekem meg csak a szám jár és vígan és ingyen használom a honosítást.
Egyébként az lenne a kérdésem hogy mi az a sok patch, hogy pl Movie patch 1 2 3 4 5 6 (mi a különbség?) Meg hogy 2 karakter párbeszédének a Patch-e? Ezek mire jók? Meg Musik patch?
Egyébként az lenne a kérdésem hogy mi az a sok patch, hogy pl Movie patch 1 2 3 4 5 6 (mi a különbség?) Meg hogy 2 karakter párbeszédének a Patch-e? Ezek mire jók? Meg Musik patch?
Nem tom használ e itt valaki kotor toolt. Mindesetre hátha valaki tudja. Szóval épp egy karaktert akarok ellenségessé tenni.. és hát ez még menne is, de csináltam egy dialogot hozzá, és a beszélgetés után kellene megtámadnia. Jelen esetben Dantooinon azt a durost cseréltem ki egy másik karakterre, és hát nek írtam át a szövegét, és miután befejeztük a mondókat meg kéne támadnia. De nem tom, hogyan lehetne a szerkesztõben az end dialogot állítani, hogy megtámadjon. Tudja valaki?
Hello!
Valaki tudna írni egy jó linket ahonnan lelehet tölteni a kotor2 teljes magyarítását, mer ami a magyaritasok.hu-n van annál nekem sokszor angol.
Elõre kössz!!!!!
Valaki tudna írni egy jó linket ahonnan lelehet tölteni a kotor2 teljes magyarítását, mer ami a magyaritasok.hu-n van annál nekem sokszor angol.
Elõre kössz!!!!!
hülye😄😄 ok a Star Wars filmben is nekem a Sithek jobban bejöttek, de mégis mindig a jó gyõz vagyis a Jedaaai-ok😄😄 nekem Anakin Skywalker volt a kedvencem! igaz Darth Véderként mert erõs volt! de ebben a gameben valahogy jobb Jedinek lenni!
szerepjáték lényege h a te stílusodban nyomod. ha nem fekszik sötét oldal, jófiúskodsz. én például már SWG-ben is gyûlöltem az ithorianokat, itt legalább ki is élhettem vérengzési kedvemet...
viszont pl én meg jókisfiút max nagyon nehezen de inkább egyáltalán nem tudok játszani... mert gyengék, és a gyengék megérdemlik a pusztulást, wáháháhá! <#vigyor1>#vigyor1> így maradok a örjöngõ, rasszista sithnél, az már sokkal inkább az én stílusom. engedd szabadon a dühöd, ölj meg minden ithoriant, stb, stb...
viszont pl én meg jókisfiút max nagyon nehezen de inkább egyáltalán nem tudok játszani... mert gyengék, és a gyengék megérdemlik a pusztulást, wáháháhá! <#vigyor1>#vigyor1> így maradok a örjöngõ, rasszista sithnél, az már sokkal inkább az én stílusom. engedd szabadon a dühöd, ölj meg minden ithoriant, stb, stb...
Lehet nem-pszicho módon is sötétnek lenni, csak kicsit tovább tart, de a végeredmény ugyanaz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
gonosz vagy😄 próbáltam másképp Sith lenni pl eladtam Zax-nak a Rakogul szérumot vagy a Genoharadan amikor bérgyilkost játszottam így is lett Sith pontokat gyûjteni! de amikor voltak azok a fertõzött emberek meg a tudósok akkor mindig light pontot gyûjtöttem!
nem éri meg? a játék egyik legjobb pillanata volt nekem lefejezni azt a kibaszott csigát <#vigyor1>#vigyor1>
ki van pörgetve harmadszor is a játék!😄 mindig jo Jedi voltam nem tudok Sith lenni mert szemétség pl Tarison megölni azt az Ithoriant akit rúgdosnak a gyerekek! nem éri meg valahogy! ezúttal magyarul is végigvittem hogy kicsit többképet kapjak a történetrõl! 2. részt elkezdtem szintén magyarul...
thx
kéne a patch, nem találom:S! egy linket szeretnék plz! szóval jo a game már 2 nap alatt sikerült a Dantooinera eljutni! csak furcsa remélem a patch megoldja a gondot! uazt a szaggatást csinálja amit a Tarison! na mind1 majd jo lesz! lehet h az NVIDIA-nak jobban fekszik ez a game!
kössz! és igazad volt abban hogy drivert kell frissiteni!
hát sokáig tartott de akkor csak megérte akkor. Ellentétben a sok bunkó emberrel te kulturáltan kértél segítséget, és látod kaptál is<#eljen>#eljen>
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
megoldotta a problémát a driver frissités! köszönöm nektek a segitséget! mennyit szenvedtem!😄 thx->Zónaagyvarázsló, Muki
Azt írja, amire én is céloztam kivonatosan. Lefordítom gyorsan, nyersen a vonatkozó részt:
"Ha nem vetted fel az eltûnt selkathok küldetést Shaelastól Nyugat-Ahtóban, akkor nem lesz lehetõséged bejutni a kiképzõ szárnyba vagy bárhová tovább a sith bázisban."
A többit nem fordítom le, az már kijutásról szól.
Vagy visszatöltöd a sith bázisba való behatolás elõtti entésedet, és felveszed a küldetést, vagy a mellékküldetés ugrott. Én mindig beszélek mindnekivel, amikor csak tudok, így én is csak most a végigjátszásból tudtam meg, hogy ez esetben nem lehet teljesíteni ezt a küldetést.
"Ha nem vetted fel az eltûnt selkathok küldetést Shaelastól Nyugat-Ahtóban, akkor nem lesz lehetõséged bejutni a kiképzõ szárnyba vagy bárhová tovább a sith bázisban."
A többit nem fordítom le, az már kijutásról szól.
Vagy visszatöltöd a sith bázisba való behatolás elõtti entésedet, és felveszed a küldetést, vagy a mellékküldetés ugrott. Én mindig beszélek mindnekivel, amikor csak tudok, így én is csak most a végigjátszásból tudtam meg, hogy ez esetben nem lehet teljesíteni ezt a küldetést.
Nincs terminál!
Köszi a linket csak én németes vok és így nem naon tudom mit jelent.
"14 - Door to the Training Annex
If you didn't receive the missing selkath quest from Shaelas at Ahto West (#5), you won't be able to enter the Training Annex or any further in the Sith Base. When you exit at area #1 and are sent to trial, say that you were here on a diplomatic mission for the Republic and were double-crossed by the Sith, who then attacked you. You'll be set free and find yourself outside of High Court."
Ha valaki letudná fordítani az jó lenne!
köszi
"14 - Door to the Training Annex
If you didn't receive the missing selkath quest from Shaelas at Ahto West (#5), you won't be able to enter the Training Annex or any further in the Sith Base. When you exit at area #1 and are sent to trial, say that you were here on a diplomatic mission for the Republic and were double-crossed by the Sith, who then attacked you. You'll be set free and find yourself outside of High Court."
Ha valaki letudná fordítani az jó lenne!
köszi
Valószínûleg nem vettél fel egy mellékküldetést, így nem tudsz oda bemenni.
Itt elolvashatod, mi maradt ki, ha érdekel, én most inkább nem spoilerezem le.
Itt elolvashatod, mi maradt ki, ha érdekel, én most inkább nem spoilerezem le.
itt van minden
amúgy meg szerintem keress egy terminált és nyomd meg hogy kinyisson minden ajtót.
amúgy meg szerintem keress egy terminált és nyomd meg hogy kinyisson minden ajtót.
Vagyis nem edzõterem hanem gyakorlóterem<#nevetes1>#nevetes1>!!!!És csak egy bejárata van...
Valaki tud segíteni a Manaan bolygón tartok és itt bejutottam a sith bázisra lekaszaboltam mindenkit, és van egy olyan ajtó hogy edzõterem ami zárva van és körbejártam az egészet de nemtom kinyitni. Van 1 végigjátszásom de nem valami részletes. Valaki tud segíteni vagy egy linket megadni ahol jó a végigjátszás?
Elõre kössz!!!!!!!!
Elõre kössz!!!!!!!!
mind1 nem érdekel feladom! nem fogok tudni KOTOROZNI! ATI miatt van az egész sztem!
NA JO ehhez a gamecopyworlddos oldalhoz analfabéta vagyok légyszives vmi más linket plz!
Márpedig ott van (FairLight).
hiába minden 1.03 cracket nem találtam!
thx😊
GCW
Ha nem ismered, beírod a Google-be, és meglátod (ott a keresõbe még be kell írni a játék nevét). Amúgy sem szívesen linkelek félig-meddig warez dolgokat.
Ha nem ismered, beírod a Google-be, és meglátod (ott a keresõbe még be kell írni a játék nevét). Amúgy sem szívesen linkelek félig-meddig warez dolgokat.
akkor kéne egy link!
Annyiban számít, hogy az 1.03-ra patchelt játékhoz, a megfelelõ no-CD crkack kell (1.03), nem az, ami a simához.
marad a driver frissités! megint a hibajelentésnél tartok:S:S legalább elindult!
á ez nem fog menni itt nálam a patchel van a hiba!!! nem szabad patchet tenni a gépre! FIFA 07-hez fel se ment a patch! megprobáltam crack nélkül feltenni elsõzör a patchel kezdtem de uaz a hiba!
oké akkor elõször a patchet! aztán crack aztán békénhagylak titeket!😄 nagyoon kössz a segitséget! persze ha bejön😄 így is kössz!<#wave>#wave><#eljen>#eljen>
a lényeg hogy mind felülírja az eredeti exét ami neked a hiba
No-CD Crack? számit az hogy milyen crack?