Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Manaan-ban amikor elválalom a fõküldetésben azt, hogy visszaszerzek egy adatárolót az ellopot droidból. Eddig minden rendben. Bemegyek a Sith bázisra, legyakok mindenkit. Megvan az adatároló, csak még megkell szereznem egy Database cuccot, amivel majd tudom bizonyítani az ártatlanságomat. Na igen... itt jönnek a gondok. Oda megyek az edzõteremhez és mit látok egy csukott ajtót. Nem bírom feltörni nem tudok semmit csinálni vele. Ha jól emlékszem kinyitja egy ottani faj képviselõje aki bent van a teremben. De neki itt kéne kint lennie, hogy kinyissa az ajtót. Itt vagyok elakadva. Ez egy bug? Többször is újra kezdtem az egészet, de mindig ez a gond. Pedig egyszer már végigvittem, most meg nem tudom. Ha valaki tud az segítsen. Mert én már kiakadtam rajta.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
1.03-as patch(legújabb, ezt kell telkepítenia szûz játékra)
PLS HELP!!! MIT CSINÁLTAM ROSSZUL??? ÉS HOGY TEGYEM JÓL???
1. XP SP2 compatibilty állítása.
2. Affinity állítása, hogy csak processzormagot használjon.
3. Húzott CPU, RAM vagy VGA órajelének csökkentése.
(4. A Windows Vista 64 még mindig nem játékra való, netszerte rengetegen panaszkodnak miatta pár éves játékok esetében. Ez van.)
Játszom a játékot, és kiakad a suhanóversenyzõs résznél Taris-on.
Azt mondjuk át tudtam lépni(kis savegame editálás után), de késõbb dantuinon a matale földeket se tölti be(pedig azt már nem lehet átlépni)
betöltés közben meghal.
(vista64 ulti van a gépen... elõzõleg 32 bitessel játszottam, bár nem hinném, h számítana.)
volt már valakinek ilyen gondja?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Illetve egy linket ahonnan CRACK-et tudok tölteni 1.1-es verzióhoz😊
LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI!!!
Meg ha idõrõl idõre visszatérsz, akkor indig történik valami és ha jól emlékszem, akkor miután 3. alkalommal térsz vissza, akkor majd megmentheted a Rodian-t a fejvadászoktól. Utánna majd vehetsz 2 különleges fénykard kristályt (elég drága, de addigra már biztos lesz annyi pénzed)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a KOTOR 2-ben hogyan lehet Attonból és a Handmaidenbõl jedit képezni?
A Dantooin után vagyok, de eddig csak Bao-Durból tudtam jedit képezni.
Eiderin-Night Elf Rogue level 70-Ragnaros
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
"Az exe hibát észlelt,ezért leállt" problémával jön. Eddig tökéletesen mûködött,aztán levittem a tálcára,akkor kilépett exe hibával,és azóta folyton ez megy.
Mi lehet a baj?
Tök jó modokat találtam hozzá! 😄 Az egyik hogy twilek karival is mehetsz, a másikban meg kölönféle fajokkal (rodian, wooki, stb.), a harmadikban pedig jediként kezdheted az egészet 😄
Érdekesek XD
The Installshield Engine (iKernel.exe) coved not be installed.
Ikernel. exe could not be copied to 'C:/programm files/common files/install shiel/engine/6/Intel 32'.
Make sure that you have the appropriate privileges to copy files to this folder (0x20)
Valaki segítsen, hogy ez miért van és mit csináljak pls <#worship>#worship><#falbav>#falbav><#rinya>#rinya>
Azt akarom kérdezni, hogy ahoz hogy találkozzak a Korriban-on Carth fiával? Tehát hol kell hogy velem legyen Carth? Mert ugye pl ahoz, hogy Bastila anyjával találkozzunk a Tatooine-on, ahoz a Kashyyyk-on velem kellett lenni, vagy pl Missionnak a Dantooine-on kellett velem utaznia, hogy megkapjam a küldetést a bátyjával kapcsolatban. Elõrre is köszi 😄
A kérésem az lenne, hogy ajánljatok nekem pár kiegészítést. Elsõsorban grafikai módosítások érdekelnének, de játékmenetet optimalizáló, befolyásoló modok is jöhetnek.
Köszi elõre is!
*Posse*T.W.D*
Tudnátok mondani nekem Kotorral foglalkozó honlapokat? Mert google nem nagyon dob semmit és régebben tök jó oldalakat találtam...
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Nekem az lenne a gondom, h a menüben az összes betû olvashatatlan. Magyarosítést is felraktam, nem változott semmi. Tipp, h mi lehet a gond? Elõre is köszi!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Spread De Love!
ACER Aspire 5738ZG
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
swkotor.ini filet nyisd meg, talalni fogsz benne elvileg egy
Disable Vertex Buffer Objects=1
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Spread De Love!
Elkezdtema jétékot és teljesen simán akadás nélkül futott egészen a jedi tanács 3. próbájáig(ahol abba ligetbe kell elmenni)mert itt ki kell menni a szabadba, na itt a gond mert ahogy kiérek elképesztõen elkezd akadni a karakterek irányítathatatlanok. Már mindent min.re állitottam kikapcsoltam a füvet, az árnyékokatde ez se segített.Megpróbáltam a legújabb patch-et, fel si raktam meg is crackeltem ahogy kell de még mindig ugyanaz a baj.
Volt valakinek hasonló problémája,vagy tudja valaki a megoldást?