Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.team-gizka.org/index.html
remélhetõleg bugmentesen jön ki :\
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Én úgy javasolnám hogy játszd ki azt is 1x-2x (gyorsabban ki lehet végezni mint az elsõ részt), hamarosan elvileg kijön hozzá a TSLRP aztán azzal is lehet majd nyomulni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ennyi az egész, kis rakosgatás. Annyi hogy az adott karika minden oszlopon ugyanazt a helyet foglalja el. Az alatta lévõkre nem tudsz már pakolni. Szóval ha átteszed a legfelsõt a jobbról a bal oszlopra, akkor nem tudsz semmilyen másikat tenni a bal oszlopra, mert az összes többi karika alatta foglalna helyet, de az utat már blokkolja a legkisebb.
Szóval ügyesen rakosgatva a középsõre meg a bal oldalira össze lehet hozni pár lépésbõl, hogy minden a megfelelõ helyen legyen a bal oldalin.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.) Telitöltöd a 3 milliós tartályt. 2.) Áttöltöd az 5 milliósba. 3.) Újra telitöltöd a 3 millióst. 4.) Ismét áttöltöd az 5 milliósba. De mivel ott már van 3 milliós, ezért csak 2 milliós megy át. Így a 3 milliósban marad 1 millió. 5.) Üríted az 5 milliós tartályt. 6.)Áttöltöd a 3 milliós tartályból az ott maradt 1 millió litert. 7.) Telitöltöd a 3 millióst. 8.) Áttöltöd az 5 milliósba. Így lesz ott 4 milliód.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
olyan mint a 21 csak itt 20-at kell elerned, vagy kozelebb lenned hozza mint az ellenfeled. persze ha 20 fole mesz itt is vesztesz akar a 21-ben. a kartyakat amiket az elejen kivalasztasz barmikor behuzhatod a jatekba hogy konnyits magadon.
pazaakozni hogy kell?
(most mindkettõt kipróbálom😊)
Disable Vertex Buffer Objects=1
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
de máshol nincs ilyen gond kizárólag ezen e bolygón, itt is asszem két helyen: a liget, meg a matale földek (vagy sandral?)
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
nincs meg még az 1 fps-se,kb 2-3 mp alatt lesz egy-egy képkocka...mit tegyek?(természetesen minden full lowon)
de,meg volt a szándék,szal nem haragszom
Vagy félrenyomtam volna?
heeeellp!!
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Nézd meg az oldalam itt van a végigjátszás
STAR WARS KOTOR végigjátszás
Remélem tudtam segíteni pá
Esetleg próbálj meg egy drivert frissíteni, mert az elején ATI kártyákkal volt gond.. Tedd fel a legújabbat, ha az nem megy, akkor a 6.3-sat ajánlom, én úgy emlékszem azzal hibátlanul ment, pont ugyanilyen konfiggal..
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Ebben a játékban lehet neten játszani ?
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
csak eléggé játszhatatlan ugy😊
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
de miylen könyû õket kinyirni, egyedüli mód be, hátra menekülni, akik követnek fénykard dobálással legyengülnek, egykét suhintás jöhet a következõ ugyanígy😄
van egy problémám, az ûrhajón tökéletes fut a játék, de amikor a városban lévõ rész következik akkor behal az egész, ti. belassul és irányithatatlanná válik, mitõl lehet ez?
p4 1.7. 512ddr, ati 9600 probálkozom, unofficial változat, megvenném az eredetit, de igy nem merem, mert pénzkidobásnak tünik.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.