Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Bastillás dologhoz: ott a templban õ mindenképp gonosz lesz, és mindenképp találkozol vele. Innentõl két út van:
- ha te Jó vagy: harcoltok, õ elmenekül, és majd késõbb megint találkozol vele, már a starforgeban. Ott megint beszélgettek, és ha magas a persuade skilled, akkor meggyõzhetek hogy jöjjön vissza a jó oldalra. Ellenkezõ esetben ki kell nyirni (asszem).
- Ha te is gonosz vagy: ha jól emlékszem elõbb harc, aztán duma, meg tudod beszélni vele, hogy hagyja ott Malak gyereket és jöjjön veled és együtt iszonyatbrutál istenségek lesztek és kinyirjátok malakot. Ekkor õ csatlaklozik újra hozzád és mehettek megint együtt, csak õ is gonosz innentõl. Viszont ekkor nekem beszólt a Jolee fiú hogy ezt õ nem hagyja, és megtámadott, és ki kellett nyirni...
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
amugy ahoz képest hogy az elején mennyire nem tetszett a játék, ahogy szépen lassan rájötttem hogy mit hogyan kell benne, nagyon bejövõs lett😊
amugy a star wars elsõ részéhez képest mikor játszódik?
amúgy nincs más verzió, mindenképpen átáll.
"The trees move. Do you not see it?"
a kérdésem az hogy mindenképpen csatlakozik a sötét oldalhoz, vagy más játékmenettel az a nigger csatlakozna, vagy carth?
azt leneírjátok hogy vissza lehet e hódítani, arra én szeretnék rájönni😊 csak anyni hogy mindenképpen õ vele kell e harcolni abba a templomba😞
nem gondolod hogy esetleg írnak ide még olyanok akik most játszanak vele, mire te meg lelõssz egy ilyen poént?
Csak a legmagasabb nehézségen szükséges a jól megválogatott felszerelés. Sokféle mentõ, néhány immunitás és drogok.
Ne a harc alatt akard beadni a drogokat vagy aktiválni a képességeidet és pajzsaidat. Már a harc elõtt tedd meg. Úgyis mindig fix helyen bukkannak fel az ellenfelek, így nem lehet probléma.
Illetve kezdj te is egy jó területre ható támadással. Ebbõl is sokféle akad.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Minden jedi és ellenfél ellen használj akkor drogokat. Hosszú idõre elég jól felerõsítenek. Jöhet némi védelem is és akkor nehezebb dolga lesz. Ha van mind immunity-s band-od akkor nem tud lebénítani illetve a félelemmel kiütni egy idõre.
Az életerõ elszívása meg standard képességük.
Ha jófiú/lány a karaktered, akkor használd ellenük a bénítást és rohand le õket. Aktiváld az energia védelmet és ha akarsz akkor pajzsot is. Így fénykarddal sem nagyon fognak sebezni. De semmilyen nehézségen nem jelenthetnek problémá ezek az aprólékok.
Ha rossz gyerekkel vagy, akkor a félelmet nyomd rájuk és nézd ahogyan szenvednek tõle. De a területre ható lökdösõdés sem rossz megoldás. Szóval rengeteg eszközöd van arra alapból, hogy kinyírd õket.
robot megvolt, kimentem sivatagba, elsõ támadásnál tudtam szerezni ruhát, felvettem, utána nem támadtak, de mikor bejutottam az enkláréba, vagy mibe, egybõl támadtak... 😞 én hülye meg csak a robotot vittem magammal.... hogy itt mennyit töltöttem vissza😄DDD
báûr sikerült, de minek monjda az a hüyle fasz az elején, hogy nem kell harc. irtanám mindet
<#violent>#violent>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
HK-47 esetében javítgatás szükséges hogy visszanyerje lassan minden tudását. Persze mikor kiderül kik is vagyunk valójában, akkor visszakapja az emlékeit, de sok bonusztól elesik, amit bütyköléssel elõ lehetne belõle csalogatni.
Az öreg jedi esetében a sztorija majd Manaan-on keresendõ. De ehhez persze némi beszélgetés kell a múltjáról. Ekkor majd lesz egy nyomozgatás amire egy régi ismerõsének a felesége kéri meg méghozzá a börtön mellett.
A macskacsaj esetében is a múltjáról kell faggatózni jó kitartóan és majd egyszercsak, ha ott van a karakterrel, jönni fog egy twi-lek aki a múltjában igen sötét személyként van jelen. Komoly pofozkodás várható itt is. A helyszín változik ha jól emlékszem.
T3 dolgaira már nem emlékszem.
Persze egy pár meglett:
Bastila szüleit megoldottam, Tatooine kocsmájában ült az anyuka.
Carth fia Koribban-i akadémián csücsül.
Mission tesója szintén Tatooine-en volt fogolyként a buckalakóknál, ha jól emlékszem, de õ sem lett meg mindig.
Zaalbar-nak Kashyyyk-on rendezõdött a múltja.
A többiekkel viszont nem sokra jutottam. Ebben tudtok segíteni?