Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#worship>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

fsgh
1.Szerintem az a Revanos fordulat benne a csúcs😊 attól nem unalmas...(Szerintem)
2.A bolygóknak a látogatási sorrendjére ha töbször játszod végig rájössz..általában a könyebb bolygókon kell kezden hogy a nehezebbekre felturbózd magad...pl sose kezgj a sith képzõn😉...
3.mind a 2 oldalnak megvan a "Jó" és a "Rossz" oldala😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Egek. Kicsit lehangoló volt ez a brazil sorozatokba illõ énvagyokrevan-fordulat. Erõsen szubjektív véleményem az, hogy nagyon nem illik bele a történetbe, vagy hagyhatták volna csak az egyik szálon... :-( Mondjuk annyira azért nem vette el a kedvemet, meg már eddig majdnerm harminc órát öltem bele...
Más. Az lenne a kérdésem, hogy (többszöri véggijátszáson kívül) hogy lehetett volna rájönni, vagy van-e értelme, milyen sorrendben látogatom meg a bolygókat? Gyanítom, nem egészen az elképzeléseknek megfelelõen (ha volt ilyen) haladtam idáig, mert kaptam olyan küldetést, amit már nem tudok teljesíteni vagy a bolygó megsemmisülése miatt, vagy azért, mert már nem mehetek vissza rá... Nem zavaró, csak kíváncsi lettem volna néhány részletre még.. A másik pedig, hogy van e nehézségi különbség a jó és a rossz oldal között? Sötét oldal felé húz a nõi szívem :-), normál nehézségi fokozaton, és gyakorlatilag nem jelent kihívást a játék már... A jó oldallal nehezebb dolgom lenne? Egyszer még végigjátszanám úgyis biztos így is...

Na mégegyszer nekifutok és minden majmot végigpásztázok.
mennyémáap*csábatefaszakedvencjátékomhozisbeírtadaf*szságod! GYÖKÉR!

Én azt csináltam, hogy amikor átváltozott egyszerûen követtem és egy nagyobb csapat majomhoz szaladt. Ott csak meg kellett találni a "kakukktojást". Azt hiszem beszélni kell hozzá de nem biztos.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Na ez a bérgyilkos jedi küldetés kifog rajtam. Az istenér se történik semmi ha a majmokra klikkelek. Ha valaki netalán tudná a megoldást (alább a probléma eleje) ne fogja vissza magát. Ja a czerka embereit elzavartam (kinyirtam he-he sötét jedi vónék vagy mi) úgyhogy tõlük már nem tudok semmit se kérni.
Köszi
Muki100
CD galaxison 3500 ft de ha úgy nézed hogy 4 cd ez még egy nagyon is elfogadható ár

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Akkor mondj egy jó webshopot ahol meg tudom venni mert a Gamestaron 4000 árulják de azt mondják van ahol csak 2000 ft
vedd meg pár ezerért!

Nem tudja valaki feltenni torrentbe a majomparade.com-ra mert nagyon kéne???
:-D

HiPPoNaX
Fogalmam sincs, annyira nem vagyok tech zseni 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Ez a parancs mit is csinál pontosan? Mit kapcsol ki vagy tilt le? Mármint nagyjából sejtem, csak kíváncsi vagyok érthetõ magyarázatra is (ha van ilyen) :-)

HiPPoNaX
swkotor.ini filet nyisd meg, talalni fogsz benne elvileg egy sort, az alá írd be a következõt:
Disable Vertex Buffer Objects=1

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki megoldottam egy Catalyst driver cserével (nem a legújabbal, hanem a 6.5-ös verzióval megy).

Hümm, most egy nem játékmenettel kapcsolatos problémába futottam bele. Dantooine egyes részein egyszerûen olyan szinten beszaggatott a játék, hogy kénytelen voltam levenni a grafikából, elvileg a gépemnek bírnia kellene (vagy nem?) AMD 2800+, 1 GB ram, ATI 9800 Pro, ugyan nem a legjobb gép, de nekem megfelel, és a játék sem mai darab. Edig zökkenõmentes volt, és itt csak néhány területen csinálja. Most már azonban nem is a gépigényre gyanakodok, hanem valami más lehet, mert pl. ma amikor egy tegnap elmentett állást akartam betölteni, a karakter egyszerûen nem mozdul, csak ugrásra készen pörög egy helyben. A beállítások rendben. Kipróbáltam más mentésekkel, ott sem hajlandó megmozdulni. Mi lehet a baj? Újratelepítettem, így a többi helyszín mentései mennek, de a Dantooine helyszíneknél megmaradt a probléma.. :-( Nem értem, most kezdhetem viszonylag régebbrõl? A játék eretedti, patchelt 1.30-ra, rajta a magyarosítás. Itt elõfordulhat ilyen, mint pl. a Gothic játékokban, hogy a magyarosítás bekavar ilyen szinten? Vagy valami ötlet?

1. ötlet: kezd újra, és próbáld követni, ha nincs megfelelõ mentésed, sucks... 2. ötlet: Jolee küldetésében a Czerkás csávótól lehet szerezni feromonokat, és akkor tapadnak rád a tachok, így meg tudod ölni õket. Remélem mûködik...
3. ötlet: nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de szerintem "beszélgetni" kell velük, és ha rátalálsz, akkor történni fog valami.

\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)

Na ott a problem, hogy én mentem egy darabig az átváltozott fickó után de aztán beleszaladt a többi majom közé és elvesztettem. Olvastam valahol hogy ki kell nyírni az összes majmot és akkor megtalálható. Igen ám de ezeket a lényeket nem lehet megütni, mert csak beszélgetési ikon jelenik meg ha rákattintok. Nem tudom nincs valami eröltetett támadás vagy valami? Igaz minden gombot végignyomogattam de semmi. Ötlet?
Az elsõre nem igazán emlékszem (talán amikor átalakul tach-há? akkor követni kell, jól szemmel tartani, majd lecsapni), viszont a második egyszerû. Kilépsz a városból Ordoval, ott van egy nagy bányászszállító kocsi (ami elõtt áll pár bányász), odamész mellé (jobbra), majd onnan mögé, és találkoznod kell vele. Ha ez nem történik meg, akkor bug. Egyébként ott fog várni két gyenge társával, és ha sikerül megoldanod vér nélkül a küldetést (nekem nem jött össze sehogy sem), akkor írd meg, hogyan sikerült!

\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)

Feltettem a legfrissebb drivert, és legfrissebb patchet, semmi változás. Egyszerûen nem hajlandó betölteni a mentett állásokat, ha új játékot kezdek, szintén lefagy a loading-nál. Az indítás elõtt a config ablakban a videókártyám (6600 GT, 128 MB RAM, 128 bit, PCI-E) mellett sárga pont van egy warning felirattal karöltve, szerintem nem ismeri fel a VGA-mat. Most mit csináljak? Plíz, somebody help me!

fsgh
na grat😉 aztán hajrá játszd végig a játékot😊 (El kell keserítselek lesznek még vadászok 2x 3x-or kb...😞 )

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Igen! IGEN!! Megcsináltam! :-) Tudom hogy szánalmas vagyok, de megvan, sikerült kivégeznem a vadászokat! Nem mondom meg hanyadjára, mert nagyobb hülye picsát már aligha csinálhatok magamból, de megvan, leszálltunk Dantooine-on.. Szóval, köszönet a segítségekért, haladhatok tovább, mindenkinek puszi, aki segített. (még biztos kell a késõbbiekben is). Cupp.

Sziasztok. Aki tud legyen szíves segítsen két problémámban. Sötét oldallal viszem a játékot és nem tudom a "bérgyilkos hálózat" küldetését befejezni. Azt amit a rodian ad a mannan-on. Az utolsó feladat egy alakváltó likvidálása, csak amikor átalakul majommá (a vukik bolygóján van) nem tudom megütni. Aki megcsinálta mondja már meg hogy kell. A másik canderelous egyik küldije amit egy Jan nevû pasassal való találkozás után kap. A tatuin-ra kéne menni ahol egy párbaj várja de sehol nincs a pasi, a homokdûnét is végigjártam.
_Atti_
azért meglepõdnél ha holnap beállitana a postás egy zsák 44 es lábbal😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

via_mala
És persze a két szép szemedért, és mert ilyen szépen kérted biztos kezét-lábát töri mindenki, hogy neked tömörítgessen, és töltsön fel (szerinted) 1,5 GB-ot.

Én csak azt szeretném kérni, hogy valaki küldje már el nekem a bal lábát, igazán nem nagy ügy. 44-es jó lenne, és lehetõleg ne legyen nagyon sok bõrkeményedés a talpán, köszi. 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

HiPPoNaX
Visszaolvastad amit irtam? (konkretan arra a reszere gondolok a mondandomnak, amit seth is megismetelt 😄)

Seth
Ráadásul attól még hogy msn-en fogadod az anyagot, az ugyanúgy beletartozik a forgalmadba

PSN ID.: Beegabor

uv
ha a 2.5 gigából 1.5 giga lesz akkor azt valszeg szõlõpréssel tömörítették.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Na Ne mond. Tudom. De ha valaki összetömöríti akkor nem lesz 2.5 gb csak 1.5. Na megvan valakinek tömörítve???

uv
<#wilting>

Randal
MSN mint fájlcserélõ program😊😊😊

😄D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

HiPPoNaX
az msn tipikusan ilyen pargigas cumok atkuldozgetesere jo mint azt tudjuk, meg aztan hadd emlitsem mar meg azt is, hogy amit az msnen kuldesz/fogadsz az ugyanugy beleszamit a teljes adatforgalmadba, mint a webrol valo letoltes, szoval semmikepp sem lennel vele elorebb :] (egyebkent meg leginkabb no comment...)

Hy!! Valaki áttudná küldeni msn-n a republic commandot vagy a KOTOR 1-2-t tömörített formátumba mert már 10gb túltöltöttem ebbe a hónapba. msn: [email protected]
constantin
Veled vagyunk.Egyébként nagyonjó a játék és ne merészelj az uninstall felé kalandozni.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

Aú. Nem vagyok szõke ugyan, de a radart észre se vettem :-) Frissebben nekiállok megint. Tenkjú.

uv
nehogy emiatt abbahagyd ám! tú jó ahhoz a játék! lehet hogy elõször idegesítõ a lövöldözés, de simán bele lehet jönni.

EGy tipp ami segíthet. Lényegesen meggyorsíthatod a tornyod forgatását, ha nem egérrel vacakolsz, hanem az oldalazást/kameraforgatást végzõ billenytûkkel forgatod a tornyot. Ilyenkor eszméletlen gyorsan lehet ráfordulni és utánafordulni a hajóknak.
Emellett ott a radar is (középen alul), ami mutatja hol vannak, így könnyû legyilkolni a vadászokat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Asszem kezdem feladni ezt most így, kábé a huszonötödik próbálkozás után. Persze nem most kellett volna elkezdeni lövöldözõs játékokkal játszani, de ez a game nem is annak indult :-( Semmi szisztémát nem vélek felfedezni a támadásokban, ráadásul nem is látom, honnan lõnek a vadászgépek, pedig dolby hangrendszerem van, hallani hallom õket, de akkor már késõ.. Fúj.

fsgh
húúú de utáltam ezt legelöszõr nehéz megszokni hogy a fel le és a le a fel de progálgasd szokj hozzá nekem másodszorra ment

_Atti_
vedd le addig esetleg a nehézségi fokot..asszem lehet állitgatni játék közben

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

constantin
Ha ez segít:az ellenséges ürhajóknak meghatárzott száma van tehát ha van 10 akkor mindet le kell lõni és vége a csatának.Javaslom mindíg viszonyítva lõjj tehát mindíg egy picit elé célozz.Én is csak harmadikra tudtam megcsinálni.Nem akarlak elkeseríteni de lesz még 4-5 ûrcsata még a játék folyamán.

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.

A sírógörcs határán állok. Elkezdetm a játékot, nagyon tetszik, ritka hogy ennyire leköt valami. Most azonban egy ûrhajós - lövöldözõs részhez érkeztünk, amikor ûrhajóval menekülünk Tarisról Dantooine felé, és egyszerûen nem tudom megcsinálni ezt a részt. nem értem minek tettek bele egy ilyen árkádos lövöldözõs dolgot. Béna vagyok nagyon, de nem megy.. Csak felidegesítettem magam. nem lehet valahogy ezen a részen továbbjutni? Valami ötlet az átlépésére? Esetleg valakinek vannak mentései ilyen részrõl, bár tudom, hogy mindenkinek egyedi karakterei vannak... aki tud, segítsen légyszíves...

Venom
sztem próbáld meg más grafkártya driverrel.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Nos, én már vagy 4x végigjátszottam a KotOR-t, de az még az elõzõ gépemen volt. Úgy támadt kedvem, hogy újra kipróbálom ezt a csodát, csak akadt egy apró probléma, nevezetesen az, hogy a játék nem ismeri fel a nVidia 6600GT VGA-mat. Felraktam a 1.03-as patchet, semmi változás. Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, aki ezzel a slágerkártyával akarja futtatni a gammát, ezért talán tudtok segíteni... Elõre is köszi.

Venom
értem kösz 😊

Ha már ennyire csalni akarsz, akkor állítsd át a saját billentyûzetedet angolra és meglesz a dolog.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Venom
Hali.
Valaki felvilágosittana hogy a játékban a consolt hogykell elõvakarni?
Itt az oldalon levan irva hogy mitkell csinálni,
swkotor.ini a alá beirtam hogy EnableCheats=1
de játékon belül mitkell pontosan lenyomni hogy elõ jöjjön a consol?
annyit tudok hogy ' de mégis ez meik billentyû? :S
nyomogattam már mindent de semmi haszna.
Valaki segitsen lécci.