Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
2.A bolygóknak a látogatási sorrendjére ha töbször játszod végig rájössz..általában a könyebb bolygókon kell kezden hogy a nehezebbekre felturbózd magad...pl sose kezgj a sith képzõn😉...
3.mind a 2 oldalnak megvan a "Jó" és a "Rossz" oldala😊)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Más. Az lenne a kérdésem, hogy (többszöri véggijátszáson kívül) hogy lehetett volna rájönni, vagy van-e értelme, milyen sorrendben látogatom meg a bolygókat? Gyanítom, nem egészen az elképzeléseknek megfelelõen (ha volt ilyen) haladtam idáig, mert kaptam olyan küldetést, amit már nem tudok teljesíteni vagy a bolygó megsemmisülése miatt, vagy azért, mert már nem mehetek vissza rá... Nem zavaró, csak kíváncsi lettem volna néhány részletre még.. A másik pedig, hogy van e nehézségi különbség a jó és a rossz oldal között? Sötét oldal felé húz a nõi szívem :-), normál nehézségi fokozaton, és gyakorlatilag nem jelent kihívást a játék már... A jó oldallal nehezebb dolgom lenne? Egyszer még végigjátszanám úgyis biztos így is...
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Disable Vertex Buffer Objects=1
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
3. ötlet: nem tudom, hogy jól emlékszem-e, de szerintem "beszélgetni" kell velük, és ha rátalálsz, akkor történni fog valami.
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
\"Ami egyszer elveszett, azt meg is találják. Én felhagytam a kereséssel.\" - John Locke (LOST)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Én csak azt szeretném kérni, hogy valaki küldje már el nekem a bal lábát, igazán nem nagy ügy. 44-es jó lenne, és lehetõleg ne legyen nagyon sok bõrkeményedés a talpán, köszi. 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
PSN ID.: Beegabor
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Emellett ott a radar is (középen alul), ami mutatja hol vannak, így könnyû legyilkolni a vadászokat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Valaki felvilágosittana hogy a játékban a consolt hogykell elõvakarni?
Itt az oldalon levan irva hogy mitkell csinálni,
swkotor.ini a
de játékon belül mitkell pontosan lenyomni hogy elõ jöjjön a consol?
annyit tudok hogy ' de mégis ez meik billentyû? :S
nyomogattam már mindent de semmi haszna.
Valaki segitsen lécci.
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa