Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvastam hogy ' gombbal csak egyáltalán meik ez a billentyûzetenn? :S
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
De kíváncsi vagyok mondjuk Kreia misztikus szövegét hogy fogják magyarul visszaadni, nehéz lesz. Kotor 1-et még elképzelem magyarul de a 2-t már nehezen, jó az angolul.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Nemtudjátok h a 2höz mikor lesz maygarosítás?
ezek a hozzászolásokat nézd meg 😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Meg tudnátok mondani miért van, hogy a Dantoinon (vagy micsoda) játszhatatlanul szaggat a játék? Eddig semmi gondom nem volt vele. Már soxor végogvittem de eddig sohasem csinálta ezt.
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
A következõ bolygón már lesz lézerkardod.
CSAK a Fradi
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
789
456
123
0
ha igy megszamozzuk a koveket (tudom, a 0. valojaban a masik oldalon van, de igyis megteszi), akkor a kovetkezo sorrendben kell vegigmenned rajtuk: 0147-963-645 es elvileg jo lesz
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Van egy godom, van a vége felé a játéknak amikor az elveszett bolygón vok (a templomban) be kellene jutni egy ajtón de ott van valami kombináció a földön (a végig játszásban azt írták hogy "H" alakú legyen de nekem nem csinál semmit). Na ott mit kell tennem, hogy jó legyen? A válaszokat elõre is köszi
CSAK a Fradi
Valahogy elhanyagoltam, de fogalamam sincs, hogy miért. Na nem baj, van még egy kis idõm 😊
Azt nem tudod véletlen, hogy a gizkákat hogyan tudom eltávolítani a hajóról? Persze méreg nélkül, ha lehetséges.
CSAK a Fradi
Szükségem is lesz rá, mert a meggyõzõkészségem nem épp magas 😞
Akkor smaci és folytatom.
CSAK a Fradi
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Harmadszor viszem végig a játékot, egész jól haladok. Lenne viszont egy kérdésem, nem tudom hogy ez befolyásolja-e a végkimenetelt...
Szóval:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CSAK a Fradi
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Sztem a legegyszerûbb megoldás, h lõj vissza....