Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Venom
hali. valaki eltudná mondani hogy játékban a consolt hogyan kell elõhivni?
olvastam hogy ' gombbal csak egyáltalán meik ez a billentyûzetenn? :S

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

N1ggA
Én 2008 tavaszra tippelek. Ebben a tempóban...

Spread De Love!

N1ggA
Én 2008 tavaszra tippelek. Ebben a tempóban...

Spread De Love!

Kösz a segítséget. Sikerült megcsinálni.<#taps><#taps><#taps> Örök hála.<#worship><#worship>

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

kas123
jó lenne csak nemtok angolul😞

Muki100
Sztem 2006 nyár vége vagy valami ilyesmi.
De kíváncsi vagyok mondjuk Kreia misztikus szövegét hogy fogják magyarul visszaadni, nehéz lesz. Kotor 1-et még elképzelem magyarul de a 2-t már nehezen, jó az angolul.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

kas123
Kiakasztottam a gamet, kurvajó volt... csak kicsit rövid😊
Nemtudjátok h a 2höz mikor lesz maygarosítás?

#10090 - #10089
ezek a hozzászolásokat nézd meg 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Hi mindenkinek.

Meg tudnátok mondani miért van, hogy a Dantoinon (vagy micsoda) játszhatatlanul szaggat a játék? Eddig semmi gondom nem volt vele. Már soxor végogvittem de eddig sohasem csinálta ezt.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

GamerAdams007
Köszi

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Terminátor14
Hát amint te is írtad, a legelején vagy...
A következõ bolygón már lesz lézerkardod.

CSAK a Fradi

GamerAdams007
Hali! Már végigvittem a KotOR 2-õt és most akarnám végigvinni az 1et is, de nekem szörnyen unalmas sima karddal játszani... meg tudnátok mondani, hogy az 1ben mikor kapok fénykardot? Most valami apartman-center-nél vagyok, a legelején, amikor leszállok vmi hajóval és egy palival együtt...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ollie
1.03

Már egy 1.03-ast feltöltöttem, de melyik a legújabb?

töltsd fel a pecccset, mert Atival nem kompatibilis a sima játék. Szal peccs.

megtudná valaki mondani mi a baja a KOTORnak, amikor az emberem beáll lépés pozba és csak egy helyben pörög nem reagál semmire, vagy hirelen a pálya másik végében van, mi a gond?

ja, ahhoz régóta lévõ reg kell-most jut eszembe 😞 >akkor én ki vok lõve

vállalom 😊

ha megmondod h kell házigazdákodni, szívesen vállamlom

Hmuda
Ki tudná átvenni a házigazdaságot ebben a témában?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Azokat a gizka-kat vagy miket, amik a hajódon ugrálnak, rá lehet sózni például 😛

zizz21
Hi! A Manaan-on van egy selkath nem messze a hangártól a folyosón.Vmilyen különleges állatok kellenek Neki... De milyenek? Lehet Neki vinni vmit? Vagy a Vele folytatott beszélgetéssel itt ki is merül ez a story? <#crazya>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

HiPPoNaX
Nem H alaku kell legyen, hanem H alakban kell rajta vegigmenni.

789
456
123
0

ha igy megszamozzuk a koveket (tudom, a 0. valojaban a masik oldalon van, de igyis megteszi), akkor a kovetkezo sorrendben kell vegigmenned rajtuk: 0147-963-645 es elvileg jo lesz

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Hali!

Van egy godom, van a vége felé a játéknak amikor az elveszett bolygón vok (a templomban) be kellene jutni egy ajtón de ott van valami kombináció a földön (a végig játszásban azt írták hogy "H" alakú legyen de nekem nem csinál semmit). Na ott mit kell tennem, hogy jó legyen? A válaszokat elõre is köszi
Terminátor14
No ez vicces volt, a hozzászólás elküldése után rögtön meg is találtam a megoldást a gizkákra 😄

CSAK a Fradi

Terminátor14
Hát nemtom mit fogok csinálni, 14-es szintû vagyok(összesen😄), és a meggyõzésem 1-es...
Valahogy elhanyagoltam, de fogalamam sincs, hogy miért. Na nem baj, van még egy kis idõm 😊

Azt nem tudod véletlen, hogy a gizkákat hogyan tudom eltávolítani a hajóról? Persze méreg nélkül, ha lehetséges.

CSAK a Fradi

uv
azért némi meggyõzés-képesség így sem árt

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Terminátor14
Köszi 😊
Szükségem is lesz rá, mert a meggyõzõkészségem nem épp magas 😞
Akkor smaci és folytatom.

CSAK a Fradi

uv
A szerelmetekre hivatkozva könnyebben visszacsábíthatod a jó oldalra pl.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Terminátor14
Sziasztok!

Harmadszor viszem végig a játékot, egész jól haladok. Lenne viszont egy kérdésem, nem tudom hogy ez befolyásolja-e a végkimenetelt...

Szóval:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Számít-e valamit, hogy smacizom Bastilával, vagy nem? 😊

CSAK a Fradi

zizz21
Elküldtem! Rem meg is kaptad meg minden! <#crazya> Mjad jelezz vissza lécci,h jó lett-e!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Üdv. Valaki nem tudná elküldeni az eredeti dialog.Tlk fájlt mert nem csináltam biztonsági másolatot és így nem tudom patchelni. A [email protected] címre várom. Elõre is köszi

HiPPoNaX
Akkor most kezd izgalmassa valni a tortenet, hajra :]

Én is erre gondoltam,nagyon jó megoldás,de mindig lelõnek,de sikerült,átállítottam könnyûre,és most sikerült,már van lézerkardom,és valami állatokat kell megölni,romokat kell megnézni...

Hm, vajon mit is kellene..<#vigyor2>
Sztem a legegyszerûbb megoldás, h lõj vissza....

Most ott vagyok,hogy elloptam daviktól a gépét,de az úrben 6 vadász támad rám,és mindig kilõnek!Mit tegyek?

Feltettem,ahogy odaadtad a linket,de akkor amikor feltettem,akkor már elhagyott a wookie + a másik,és amióta a magyarosítás fennt van,azóta nem volt idõm játszani.Nem vagyok hülye.

HiPPoNaX
Mondd, te elolvasod egyaltalan amit irunk neked? Adtam linket a magyaritashoz is, tedd fel es meglatod, joval kevesebb gondod lesz...

VAN MAGYARÍTÁSA!! magyaritasok.hu-n nézz körül. De inkább adok pontos linket, nehogy megkérdezd, ott hol: IDE KATT

Ezek meg a videók feliratozása, ha azokat sem értenéd: IDE KATT

Ok,de most,hogy a wookiet megmentettem,beszéltem vele,nem tudok angolul,és most õ is,meg az,akinek nem tudom a nevét,de már az elejétõl kezdve velem van otthagytak,és most csak én és mission vagyunk.Mit tegyek?Jól csináltam?

Vidd el odáig. Már nem jársz messze.

Tud valaki küldeni egy mentést,amiben már jedi vagy sith?E-mail címem: [email protected]

Ok,olvastam,most mentettem meg a csatornából azt a wookie-t.

HiPPoNaX
ott az az atkozott link, OLVASS pls... egyebkent pedig magyaritas innen

N1ggA
Tedd fel a magyarítást, és jöjj rá. Nem nehéz

Spread De Love!

Hol van Bastila?

HiPPoNaX
Meg kell akkor meg mentened Bastilat, elmenekulni arrol a bolygorol es akkor Bastila elvisz az akademiara - nem tudod elveteni sehogy sem. De nezz mar korul azon a linken, amit picit lejjebb adtam...

A játék már megvan,hol az a jedi akadémia?Ott vagyok,hogy elmenekültem a nagy hajóról mentõkabinnal,és most a városban vagyok.

Amíg nincs meg, ne kérdezgess ilyeneket, úgyis kiderül minden, a játék elmond mindent!

N1ggA
jedi akadémián leszel erõ érzékeny, hogy jó vagy rossz leszel, azt a tetteid határozzák meg

Spread De Love!