Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogyan lehetek jedi/sith lovag?

Köszi a válaszokat,a játék még nincs meg...

HiPPoNaX
Ugylatszik a fenyfutyi (by Calver) tenyleg valami maniaja lehet a nepnek 😄 Javaslom hogy olvass utana a dolgoknak eloszor.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

uv
a játék elején a karaktergenerálásnál nem derült ki számodra?

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Csak ember van, az akadémián szerezhetsz...

Hol lehet lézerkardot szerezni?Milyen fajokkal lehet lenni?

igen-nem 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Lehet tanítványunk?

A játékban szabadon megyünk oda,ahova akarunk?Alapból van lézerkard?

fsgh
megölöd és kész nem jön veled ugrott egy társ..de ajánlott megmenteni mert nagyon jó társ😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zizz21
Hi Tudja vki mivan ha megölöm a Dantooine-on Juhani-t? Már 2x végignyomtam de egyszer sem volt szívem megölni!(Kivéve a Rakaták bolygóján) <#crazya>Ha megölöm akkor ugrott egy társam? Vagy meglehet egyáltalán?

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

HIE
Olvastam valahol, hogy Yuthurát át lehet állítani a jó oldalra.Nekem még sose sikerült. Valaki tudja, hogy kell?

😄DD

fsgh
húú nem túl bonyolult ez?😄D (márha a rakatáknál a templomban lévõ valamirl van szó...)

ennyi lenne az egész:
93175

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

SzakYy
húú Malakot kicsit nehéz volt legyõzni de elsõre sikerült<#vigyor>

szívesen 😄

SzakYy
kösz, sikerült<#worship>

123
456
789

963654741
így menni fog 😉

SzakYy
thx
most meg a cserépmotívumot nemtudom kirakni :@ , nincs vmi 1szerû megoldás??

segítened köll az egyik klánnak(nem vok biztos, asszem az õsöknek)akik kikapcsolják az erõteret a bejáratnál

SzakYy
helló
azon a bolygón ahol a Rakata-k vannak ott, hogy kell bejutni a templomba??

arsene
hali,
ez egy kis fejtörõ, amolyan logikai játék. jobb ezt megcsinálni, mint a mérget használni, mert nem tiltanak ki a bolygóról(vagyis bármikor visszatérhetsz ide). ugyanis ettõl nem döglik meg a firaxacápa, s még hálálkodni is fognak a halemberek.
.:arsene:.

\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"

ez keksz !

N1ggA
Akkor vedd meg.

Spread De Love!

KILLER2
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Basszus itt töltöm le egy hete a KOTOR 2t Azureussal erre meg 99.8 %nál megakad!!!!

Töltsük le az internetet!

HiPPoNaX
Ott nincs meg a Manaan-i fokuldetes vegigjatszasa, ha tudsz angolul akkor megtalalhatod itt a megoldast

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

www.rpgvault.hu
remélem ott fenn van a végigjáccásban 😊

HIE
Maan-on vok, amikor fel kellene robbantanom a tárolót, vagy bele öntenem a mérget. Eddig mindig a mérget választottam ,de most ki akarom próbálni, hogy felrobbantom ,de vhogy nem jött öszze. Le tudnátok írni, hogy kell pontosan? Köszi.

Na most fenn van a crack és patch, de most már a videókártya se jó neki. Nem értem ezt a gamet, azelõtt ment most meg megen nem.

Radeon 9600 PRO ha jól emlékszem.

ollie
Patchelje fel a játékot. Milyen vidkarija van?

A másik pedig hogy egy haver most újra akarta tenni a Kotort a gépén és nem indul el. Az OpenGL nem felel meg, de régebben ment neki és a gépen semmmit sem változtatott azóta. Vmi 1.3.0 drivers kellene neki hogy menjen. Lehet volt már róla szó, de nem tudtam annyira visszaolvasni. Ha vkinek van mentõötlete naon megköszönném.

scátok. Azt szeretném kérdezni aki kipróbálta a módokat az hogyan írta be az ini fájlba az EnableCheats=1 szöveget?
Csak be kell írni és go game? Mer menteni nem engedi csak ha új dokumentumot hozok létre.

fsgh
sikerült!de nem valami nagy szám...

watto
Alt Gr+7 így is

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Alt+balCtrl+7 így müködnie kell

Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit

KILLER2
Valami olyat is olvastam róla, hogy csak angol billentyûzettel mennek a kódok. Igaz nálam magyarral is mentek, de azért egy próbát megér.

fsgh
thx!majd megnézem😊

watto
akkor nem tom
de lehet hogy reagál, elõször énis azthittem hogy nem de ha reagál akkor a bal felsõ sarokban egy fehér iet ">" kell látnod.

fsgh
arra gondolsz hogy a kotor.ni-be beirtam-e azt hogy EnableCheats=1???
Mert beírtam...

KILLER2
Hát mert nem írtad be gondolom egy bizonyos .txd fájlba azt amit kell.

fsgh
nekem nem reagál a AltGr+7-re😞(

A 2 hogy kell csalni mert amit irbak hasolo mint ez nem müködik nálam
KILLER2
köszi.

watto
Nos, letöltöd ezt bemásolod a owerride könyvtárba, megkeresed a kotor.ini-fáljlt megnyitod és a alá írd be: EnableCheats=1
utánna játék közben nyomd meg a AltGr+7 -et és írd be ezt: giveitem revan_mod_robes .Ennyi.

KILLER2
Hogy kellett feltenni?

watto
a revanra má rájöttem 😄

ollie
Szerintem az ovverride könyvtárba kell õket bepakolni.

KILLER2
Kóddal. A Revanosnak esszem bennevan a Readmejében.

watto
amiket beraktam ruhákat hogy lehet megszerezni????