Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
jelenleg Citadel Station itt vagyok jelenleg.
Disable Vertex Buffer Objects=1
most masoltam ki a kotor2 topicbol, szerintem mindent elmond :]
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Am a tippek közül a 3. próbáltam, az nem jött össze, a 1.-höz meg nem találok a kotor mappájában ilyen ini filet :S
Rem tudsz még segíteni, a procisat megpróbálom
1.
A játék mappájában lévõ swkotor.ini fájlban keresd meg a 'Graphics' szekciót, és annak az aljára másold be a következõ sort:
Disable Vertex Buffer Objects=1
2.
Két/többmagos rendszereken megoldható néhány crash azzal, ha a feladatkezelõben a KotOR exe-jének affinitását csak az egyik magra állítod be
3.
Win7 alatt megpróbálhatod az alábbi dll bemásolását a játék könyvtárába.
Remélem valamelyik segít😊
Spread De Love!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
regedit, azon belül HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\SW
ha jól gondolom.
"The trees move. Do you not see it?"
Elég nagy gondban vagyok, méghozzá, az a probléma, hogy nem tudom a játékot uninstallálni. Startmenübõl is próbáltam, vezérlõpultból is. Rendesen mintha lezajlana az uninstall, de közben mégsem, mert a játék nem törlõdik, ugyanúgy fent van a gépen, ami azért gond, mert nem tudom újratelepíteni, de használni sem. Ilyenkor mi a teendõ? Win7 Ultimate 64 bitet használok.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Rosszul emlékeznék az összegeket illetõen?! De tény, hogy tõle lehet a legtöbbet bezsebelni kártyán - igaz, egy idõ után már õ sem hajlandó tovább eltartottként feltüntetni az adóbevallásában!
Nem módosítottam, és valóban nem egyszerû gyõzni ellene!
Viszont a tisztán ügyességi/reflex arcade játékot szívesen módosítottam volna, mert az utolsót sohasem sikerült megnyernem! <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Néha ki kell húzni ugyan a slamasztikából - "kisebb" csetepaték - , de amúgy a kereskedelmen és a kártyán volna ott a hangsúly.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
MMORPG = Massively multiplayer online role-playing game
MMO-t csak az MMORPG rövidítésére szoktuk használni, bár vannak nem RPG lényegû MMO-k.
A kotor mmo-t, vagy ha úgy tetszik mmorpg-t képzeld úgy el, mint a wowot. Kb. ugyanaz lesz, jópár újítással, satöbbi. De a fizetési rendszer és a "multi rész" ugyanaz lesz.
Spread De Love!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
a Yavinon csak egy ûrállomás van egy rodiai kereskedõvel? vagy ott lehet mást is csinálni v csak ez?
úúú, hát igen az kicsit más lesz akkor, van különbség MMORPG és MMO között bõven:S:S
nem tudsz még efféle MMORPG-s game-t a KOTORokon kívûl? mert ezek utánozhatatlanok. Alpha Protocol is tetszett az is RPG-TPS féleség volt nekem ezek bejönnek, ahol jó a sztori, sok a párbeszéd meg ilyenek...
hát azt nem tudom hogy lesz e KOTOR 3, de a TOR(The Old Repbulic)-ot a KOTOR sorozat folytatásaként tekintik. engem csak ebben az zavar, hogy mivel MMO, szerintem teljesen lerombolja a KOTOR feelingjét, mondjuk ezt majd szeptemberben meglátjuk, amikor megjelenik. a másik meg tuti fizetõs lesz, és ez az amit ki nem állhatok. ha megvenném 12.000ft ér a játékot, akkor még havonta fizessek 5000Ftot hogy játszhassak is vele...na persze. azt furcsálják hogy sok a warez. na ez egy kis OFF volt, de a kérdésedre a válaszom, eddig semmilyen hír nem volt KOTOR 3 ról, TOR ról igen, de az más tészta. és természetesen szeretném hogy ha lenne KOTOR 3, de feltétlenül a BioWare csinálja, ne az Obsidian. mert a 2-rõl elég sok negatívumot olvastam, amit az 1 rõl nem tudok elmondani. habár jártszani még nem játszottam vele, nem tom h fogok e majd eldöntöm😊
najó mind1 megveszem azokat a kesztyûket, jók lesznek.
Spread De Love!
Mellesleg lesz ebbõl a remek kis game-bõl 3. rész szted?
hát nem a legelejétõl kezdt em el, de nem értem mi lehet a gond. minden sith tanonc ellenfelet meg kellene gyõznöm h segítsen nekem és aztán kijátszom õket?
am ti hogyan szereztétek meg? eddig annyi volt mondom, hogy a sith akadémiára való belépés elõtt beszélnem kellett a twilekkel, aki beajánlott az akadémiára. utána már csak annyi volt hogy megkérdezte tõlem, akarok e vele dolgozni és megölni uthart. azután bennvoltan 2 sírkamrába, Marka Ragnoséba és vmi másikba, ahol megjelent egy szellem és 3 kardot kaptam...nem tom mi a neve. szal eddig ennyit csináltam, szval nem igazán tudom hol ronthattam el. ti hogyan csináltátok?