Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spread De Love!
fõleg Baldur's Gate-eknél a nyerõ ez a hozzáállás, amikor nekiállsz, és hetekig nem látnak az ismerõseid <#hawaii>#hawaii>
mondjuk én mindig szoktam 1-2 küldetést befejezetlenül hagyni... mondjuk úgy h magnak <#idiota>#idiota>
*ez nem pont így mûködik: "felkerekíti" úgy az xp-t, h pont a következõ szintre léphess - tehát ha 8-as vagy, és 3000 xp hiányzik a következõ szinthez, akkor 3000-et kapsz, ha 30, akkor 30-at.
Speed sor és Fear -> Horror -> Insanity a lényeg, Stun -> Stasis -> Stasis Field sort bottal se piszkáld meg - ha teljesen Light side vagy, akkor is jobb az Insanity, mivel kisebb szinten elérhetõ és Will mentõje van, tehát nagyon kevesen tudnak neki ellenállni - kivétel Juhani-nál, õt mindig magas szinten szoktam csak elõvenni, neki jó Stasis Field.
többi a te döntésed, én Force Immunity-t és Force Breach-t fel szoktam venni, mert hasznosak tudnak lenni <#hawaii>#hawaii>
és még egy apróság: KSE-t használj, és vedd ki a felesleges feat-eket, valamint erõket (ezeket csapattársaktól) - bosszantó mindig lepörgetni Critical Strike-ról, dettó Bastila Force Aura-ja se ér semmit, csak foglalja a helyet.
featekbõl Critical Strike-ot felejtsd el, fos, helyette Power Attack vagy Flurry - PA jobb valamivel, de ennek a karakternek pont a Flurry sem olyan rossz. hozzá Two-Weapon Fighting természetesen, a végén én még a Toughness-t gyúrtam ki, Lightsaber Specialization meg gondolom egyértelmû.
skillekbõl meg Security, Persuade, meg Demolitions - elõbbiekre mindig csak annyi pontot raktam, amennyit kellett, utóbbira meg annyit, h "felcuccolva" tudjam hatástalanítani az aknákat, így simán elvoltam 8-as int-tel <#hawaii>#hawaii>
Soldier/Consular is tápos az kétségtelen - meg nevetségesen egyszerû - de közel sem olyan mókás... lehet vele grillezni az ellenfeleket, az igaz, de nem lehet beleröppeni az unszimpatikusok arcába mint a Guardian-nal <#vigyor1>#vigyor1>
mondjuk mindkettõvel kizúztam egymás után, és szvsz Scoundrel/Guardian valamivel hatékonyabban tud pusztítani, és sokkal, de sokkal élvezetesebben <#eplus2>#eplus2>
A másik nevetségesen erõs class a counselor(bár én igazán sosem szerettem játszani). Egyedül a fõellenség okozhat némi problémát, de a játék többi részén félelmetesen gyorsan átvágja magát(a villámmal meg aoe drainnel).
kedvenc sorrendem akkor is ez😊
Dantooine ugye
Tattooine
Kashyyk
Manaan
Korriban
Yavin
közben, ha itt-ott maradtak bolygóközi küldetések pl a Genoharadi, Griff felkutatása, Dustil Onasi és hasonlók...
1. végigjátszásom alkalmával így csináltam
Dantooine
Tattooine
Korriban
Kashyyk
Manaan
Yavin
Scoundrel/Guardian > all. legviccesebb velük a harc, és megkockáztatom h a legtáposabbak is messze õk <#hawaii>#hawaii>
btw szerintem ajánlott bolygó sorrend: Kashyyyk (rövid, kapsz egy Jolee-t meg az egyik legjobb cuccot), Tatooine, Manaan (Fishy! Fishy Fishy!) és a végére Korriban - bár õszintén szólva én hajlamos vagyok össze-vissza repkedni a bolygók között, a lényeg csak annyi, h Kashyyyk legjobb elsõre, és Korriban-t érdemes utolsónak *befejezni*.
viszont a kis halacskák teljes és tökéletes lelki összeomlása az én arcomra is akkora mosolyt csalt, h nagyon nehézzé tette a mérgezés megállását <#vigyor1>#vigyor1>
btw: pozitív megoldásnál is megvan az esélye h kitiltanak (ha "rosszul" válaszolsz), és igazából a kitiltás csak akkor szopatás, ha a Genoharadan küldiket (bérgyilkosságok) még nem csináltad meg.