Idegesítõ reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A Fluimucilos "De miért" kisgyerek kiakaszt!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Na és a Penny Market, ahol a Mindent vagy Semmit-bõl ellopott állványt nyomkodja a sok hülye?
Paula boci ami ótvar , meg a mia krémtúró....
2. nagy lekapcsolás RózsaGyurival
3. Mindig tv ismét újfent még idegesítõbb
Kreativitás nulla, kis iskolások különbet találnának ki, ha kapnának egy ilyen feladatot.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Na most én Mátét,úgy megverném, hogy összeszarja magát.
Rosszabb mint pocak oO
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hozok én is egy LAKBÉÉÉÉÉÉRT!
Volt olyan 5-6 éve egy Providentes reklám, ami nagyon kivágta nálam a biztosítékot :)
Egy öreg faszi és egy nõ volt benne, a nõ mondta, hogy "most tudtam meg, hogy itt rendezzük a kisunokánk születésnapi buliját, még ajándékot is kéne venni, de MIBÕL
A reklám egyik vége, hogy mindenki nagyon örül a kisunokának, a másik vége pedig hogy a nagymama tenyérbemászó arccal tipikus nyugger módjára mosolyog, vigyorog azon, hogy milyen jó lesz minden.
A kérdésem: hol lehet ezeket a fosokat elérni, ill. letölteni? Meg tudom-e valahol nézni? Köszönöm a választ elõre is :)
Asszem nem kell többet mondani. xD
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
"Nem színészek"
Na persze...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"ÉÉÉÉÉN AKKKOR IS A HOLDRA AKAROK MENNNI!!"
Indulj vazz' ki tart vissza?
a hal legfinomabb része...szakács vizsgán jobb,ha nem így válaszolnak:)
Aki a hülye éretlen gyerekével b*szakodik a melóhelyén a neten munkavégzés helyett, az megérdemli, hogy rövid idõn belül páros lábbal rúgják ki onnan.
Ha a menyasszony anyja az örömanya, az apja az örömapa, akkor a menyasszony az örömlány?
a prosti kinézetû 14 éves kislány "anyag miért nem engedsz el a bulibaaaaa???!! FIGGGYYYELSZ?" szövege után én benyomnék egyet az arcába... :)
Bazinga!

MÉGIS MI A FENE EZ A SZELLEMI KÚTMÉRGEZÉS?! XD
- Akkor hozza be holnap.
HOGY A FENÉBE HA EGYSZER NEM INDUL TE ISSSSSSSSSSSSSSTENBARMA TE <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Tudom, nem kell komolyan venni, de az ilyen szövegektõl ki lehet kergetni a világból...
mov ah,4ch int 21h end
Majdnem hasonló kategória amikor valami idióta reality/sorozat stb -re már a képernyõ sarkában szép nagy tenyérnyi 5 másodpercenként felvillanó logó számol vissza már 4 kib**ott napja hogy el ne halasszuk. A logó természetesen csak a reklámok idejére tûnik el.
youtube.com , a keresõbe: "pepsi Michael J Fox"
<#wave>#wave>
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdõdik a valóság!
Pókember elé bevágódik 5 szerencsétlen képe, egyenként nagyobb a fejük mint a filmben a fõhõsnek.
Grat...
fry day fry day sálálálláláá