Idegesítõ reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halassboy
Dalbir? Az a török srác nem? Ja vagy indiai. 😊 Google it, megvan. Ezt is lehet látni mostanában minden weblapon mellékesként. Mellesleg érdekes, hogy amikor a "reklámokról" beszélünk, akkor mindenki csak a TV reklámra gondol. Pedig a reklámok ott vannak a plakátokon, sõt a weblapokon is. 😄 fórumozó társadalom, ébresztõ!

És hogy ne legyen off, engem legjobb idedesít (mert a topic így indult) a nyilvánvalóan átverõ kattints 1000. látogató típusú kattintóvadász fárasztmányok.

Én alapjáraton nagyon kevés tv-t nézek és ha nézem is akkor amint reklám van elkapcsolok. Szóval igyekszem magam megkímélni a bugyuta hülyeségektõl. Nekem a körömgombás meg hasonló kategóriájú reklámok nem tetszenek. A bankosok még elmennek, mert azokban szokott lenni ötletesség...de a többi! 1-2 piás reklám van ami tényleg jól sikerült. Amúgy nem Dalbir a neve?😄
a legidegesítõbb azok a fogkrém reklámok, ahol végig nézed elõször csak a véres köpést, aztán már ahogy a fog is kiesik... vacsora közben tilos a tv nézés...
Én tulajdonképpen az összes reklámot utálom, ami naponta többször lefut 1 nap. Értem én, hogy napszaknak megfelelõen változik a nézettség is, de azért általában túlzásba viszik ezeket.
Utoljára én is a Budapest Bank új reklámjával találkoztam amiben talán még láttam némi fantáziát is, de ott is csak azért mert úgy hallottam szakítanak az eddigi reklámokkal és most már az emberek véleményére is adnak.
Én a bankos reklámoktól a falra mászok, totálisan ötlettelenek és erõtlenek, a Budapest tényleg kivétel volt, bár ott ezt az új figurát egyenlõre nem tudom hová tenni. Nem értem, hogy miért nem tudnak fizetni mindenhol egy ötletes marketing csoportnak ahol fiatalos, tényleg humoros reklámokat kreálnak. Talán akkor nem szenvedném végig a kedvenc sorozatom közötti szünetet.
Thaison
Abból a szempontból én a Budapest Bankos reklámokat bírtam hogy kreatívak és tényleg megmaradtak az ember fejében de néhol már idegesítõek voltak...jó értelemben. Az új arcuk elég érdekes, sokat látni a tv-ben...ezért is gondolkodom az OTP után hogy megnézem õk mit kínálnak egy 23 évesnek. Nem szeretek bankba járni a nehézkes ügyintézés miatt, de ha egy bank ezen tud változtatni akkor nagyon sok ügyfelet nyerhet. Ez a Talbir meg tényleg külföldi, mármint azt látom hogy nem magyar származású...de tényleg indiai?

morleone
Na az a borzalom sorozat inkább szóra sem érdemes...

Azt a nõt én sem csípem. Már a reklámban is idegesítõ volt a stílusa és a beszéde, a sorozatban meg fõleg. Szerencsére egyiknek sem köteleznek a megtekintésére.

Megtörhetetlen
A leges leggázabb amikor egy adott reklámból kiemelnek egy kulcsfigurát és belepakolják sorozatokba, példának okáért nem tudom már melyik reklámból azt a bálnát akit beletettek a Jóban Rosszban-ba.... Nos az valami hihetetlenül idegesítõ egy lény.. Gyorsan is beszél amit mond is olyan nyávogós nem is szép és bálna is... :S És még belõle lett "celeb"...

fry day fry day sálálálláláá

JürgenKlinsmann
Szerintem a mosóporos baromkodásoknál is van idegesítõbb, mégpedig a teleshopos bóvlikat értékesíteni próbáló szerencsétlenkedések! Azért remélem ez a fickó megtanulta, hogy kereshetne végre valamilyen normális munkát is! <#eplus2>

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

Véleményem szerint is az egyik legidegesítõbb reklámok azok amelyek mosóport vagy mosogatószert reklámoznak. Idegesítõek, mindegyik ugyan arról szól, nem tudnak új dolgot kitalálni.
A paradicsomleveses betûtésztás reklám, amikor a betûkbõl raknak ki szavakat, és úgy nyújtogatják a nyelvüket...egyszerûen szörnyû. Tele van a tv borzalmasabbnál borzalmasabb reklámokkal...Mi jöhet még?
Emesét szerettük, legalább a Budapest Bank kreatív...Én hiányolom is egy kicsit az új reklámból...De még az is elég jó...
JürgenKlinsmann
Tessék, ha esetleg más nyelven is megtekintenéd. Felirat nincs!

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

A néger pasis sport szelet reklámokat én is nagyon szerettem. Abból sorozat is volt, nem? Na az aldistól meg rosszul vagyok.
Meg a kozmetikai cuccokat reklámozó filmektõl és a mosogató- mosószer reklámoktól. Amikor egy húzással lejön az odaégett cuc... persze. Nincs az a mosogatószer, ami azt úgy lehozza.
A különféle krémeknél meg mindig elhadarják, hogy milyen fontos alapanyagból is készül, amit persze, ha lassabban mondanának sem értenénk. És akkor még a laboratóriumi tapasztalatokról nem is beszéltünk. 😄 Ja, és amikor látod, hogy a lényeget jelölik csillaggal a képernyõ alján, csak persze olyan kicsi betûvel van írva, illetve kb 2 másodpercig látszik, hogy esélyed nincs elolvasni.
Az Emesés reklámokat én csíptem. Nálam nem érte el az idegesítõ szintet. Viszont a legújabb Budapest Bankos reklámokat nem értem. Miért külföldiekkel akarnak kérdeztetni? Azt sem tudják, mirõl van szó.
pontosan az

Klemice
mi a szar ez

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

<#vigyor3>

JürgenKlinsmann
Hát ja! Mikor én gyerek/felcseperedõ kamasz voltam akkor nagyon vicces és kreatív volt a szemünkben a Sport Szelet reklámfilm sorozata (néger krapek lelöki a Porschét a szakadékba meg hasonlók).

Manapság már nincsenek ilyenek... csak az unalomig ismételt "Tízbõl Kilenc Fogorvos" meg a "Más mint a hagyományos mosóporok".

jointo
Pontosan azért csinálják az idegesítõ reklámokat, mert a cél, hogy minék jobban megjegyezzék a reklámozott terméket.
Ami kifejezetten fárasztó a buksis és az omlósz reklám... na meg az aldis csávó.. legszívesebben, leütném egy hólapáttal. Mondjuk, elég nagy kellene hozzá, mert méretes feje van.

Vannak jól sikerültek is. Ha már a bankosoknál tartunk, a Budapest Bank jókat szokott összehozni, habár, Emese egy idõ után átment az idegesítõ kategóriába, de az elején még vicces volt.
A legújabbak, amikkel kapcsolatban szavazni is lehet, nagyon jók. Valami teljesen újat találtak most ki ezzel, hogy civil embereket is bevonnak, ráadásul külföldieket.

Egyetértek. Szerintem is az Unicredites reklámok nagyon idegesítõek. Jó lenne, ha végre rájönnének a marketingesek, hogy egy kis kreativitással nagy hatással lehetnek az emberekre. Azt veszem észre, hogy a mostani reklámokból, amelyeket a tv-ben nyomnak hiányoznak a jó ötletek, unalmasak és egysíkúak...Egy- egy jól sikerült reklám kifejezetten üdítõ hatással van rám... 😊 😊 😊
JürgenKlinsmann
Engem nem csak az... van egy másik bankos reklám amikor három kivénhedt nõ baromkodik. Átugorják egymást motorral, meg ilyenek... kifejezetten idegesítõ, mintha a bankok direkt idegesítõ reklámokat csinálnának...

De, hogy "konstruktívan" is hozzászóljak, álljon itt egy összeállítás, válogatott idióta reklámokból! <#nevetes1>

Az egy dolog, hogy ez az anorexiás lotyó karácsonyi reklámban kapott szerepet, de miért kell a színvonalat elkúrni az undorító szórövidítésekkel ? <#szomoru1>

LordVenom
Engem ez idegesít: AZ UNIKREDITBE!!!

Okádék...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

berlinboy6329
+1

Épp irni akartam,ha már igy kiváncsiságból benéztem😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Ez kell a buta népnek a Kokszos Karcsi meg a Szteroid Szabi...úgy látszik már a nyugdíjasok is rájuk gerjednek. 😄

Victor1103
A legújabb valóvilág reklám az valami geci idegesítõ( a két öreg ma amikor a nyanya bámulja a kigyúrt munkásembereket) Hát azon felül, hogy kurvára nem értem mit akar a reklám sugallni én csak szimplán egy golyót repítenék annak a fejébe aki kitalálta.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

megtörhetetlen:
jól látod, nem téged akarnak megcélozni, hanem a gyerekeket. és te a gyerekedért megteszel mindent (általánosítok). Sajnos nem véletlen a célcsoport, mert a gyerek úgyis "kisírja" magának a dolgokat.
De ha jobban belegondolsz, még egy fokkal mindig jobb, mint a "hülye azért nem vagyok" szlogen. Hülye lennék ott vásárolni, ahol igénytelen, márkátlan és az átlag ár felett 30%al adnak el mûszaki cuccokat. Ezen legalább lehet nevetni egy jót (és a reklám része is korrekt szerintem, hogy csak egy kis logo helyezkedik el, és nem tukmálnak.)
Megtörhetetlen
Ki szereti ezeket?? most komolyan mi a jó abban hogy 1-2 aranyos kis állattal próbálják a vásárlókat megfogni?? max a gyerekek körében érnek el vele valami de nem nálam... Részemrõl reklámozzák azzal, hogy milyen olcsó az adott terméke akkor sokkal hamarabb elmegyek és vásárolok, de nem 2 hörcsög miatt vagy azok miatt amit azok habognak, kinõttem én már ebbõl, és nem is vagyok ilyen naív...

fry day fry day sálálálláláá

A hörik sokkal jobbak, mint sok reklám. Én is néztem már több videós oldalon a reklámot is, de most nem rég találtam olyan videót is, ahol "bakiznak" a hörcsögök (vagy tengeri malacok). Szerintem nagyon humorosra sikeredett, úgy lett megcsinálva, mint a nagyobb filmek végén, ahol bemutatják, hogy a színészek milyen jeleneteket rontottak el, vagy hol rontották el a szöveget. Szerintem igazán élvezetesre sikerült. A facebook-on pedig már rajongói oldaluk is van. Hát igen ez a reklám jól sikerült, és ez meg is látszik. Átlagban az emberek szereti ezeket a reklámokat. És valóban jó lenne több, ehhez hasonló vicces, poénos reklám...
nagybek
Érdekes, hogy errõl van szó, az elõbb írtam ezzel kapcsolatban, de szerintem is jók a hörcsögök, kíváncsi vagyok vajon meddig lesznek, vagy mennyi videót csinálnak velük. Mondjuk azért a poénokon még lehetne dolgozni, de a hörcsögök önmagukban jópofák. Celebnek meg pont elmennek, szerintem is jobbak mondjuk, mint a Pákó😄

Ja szerintem is jók a hörcsögök, mondjuk én nem tudom szûrni, reklám van elkapcsolok.😊 A neten viszont láttam már vagy két videót tõlük, nekem nagyon bejön. Ilyen celebekre van szükségünk!😄
Jajjj. szerintem nagyon kis idióták.😄 A tv reklám is jó a többihez képest. sokkal jobbak az ilyen humoros reklámok. Mindenki szívesebben nézi meg, mit valami átlag reklámot. Én pl azokról mindig elkapcsolom a tv-t.
Az anyja meg milyen büszke rá, hogy médiaszemét lett a lányából...

hékásébredj
A macska lehet a Réka...biztos répázgatnak együtt ha nem látja õket senki. Igazi érotiká!

Katica meg hülye,hogy nem személyesen meséli el barátainak hanem telefonon keresztül és így több pénz folyik ki a zsebébõl...na de mióta "sztór" lett megteheti biztos!

Aláírás(max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Victor1103
Huh most láttam elõszõr de már felidegesített:

Katica ott volt Katy klippjének forgatásán és már alig várja hogy láthassa az elkészült klippet. Elmondása szerint nagyon élvezte és ezt a barátainak a T-home paletta díjcsomag segítségével meséli el.

Ki a jó kurva eget érdekel?-.-" Én meg lewarezoltam Katy lemezét oszt akkor mivan. Olyan szar hogy szavakba se lehet fogalni. Oszt ilyen fosra veri a nyálát Kati hogy ilyenbe szerepelhet? hát blõõõõ<#vomit><#gunyos1>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

JürgenKlinsmann
Múltkor már láttam egy bakivideójukat, de ez klasszisokkal jobb! 😄 Nekem mondjuk nem hiányzik a macska... az már tényleg idegesítõ. A TV-ben is olyan a macska hangja, mint egy 50 éves transzexuális pedofilnak! <#banplz>

A macsek hangja valóban kicsit perverzre sikerült 😄 Egyébként meg azért nincs itt, mert éppen a lakókocsijában relaxál és készül a következõ szerepre <#smile>
Mondjuk a macskát én nem igazán bírtam. Meg nagyon rondára sikeredett szegényke, de lehet ezzel akarták tükrözni azt, hogy õ gonosz vagy rossz, nem szereti a hörcsögöket. 😄 És a hangja is irritált 😄 jobb, hogy nincs benne
Hú tényleg, lehet hogy most adtál egy jó ötletet a marketingeseknek.. 😉
morleone

Már csak a macska hiányzik, és akkor teljes a katarzis...<#finom><#nevetes1>

Met
Egyiknek se de ez még érthetetlen is 😊

Gondoltam írok a chevrolet-nek megkérdezem de amilyen faszok szerintem nem tudják

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Melyik autóreklámnak van mondanivalója ? 😊

Met
én értek belõle muffint meg börgert, de inkább a reklám "mondanivalója" érdekelne

Az biztos, hogy az elsõ szó az "muffin".
Legalábbis én annak hallom.

A másodikat már sehogy se tudom kivenni...

Smithie
De milyen vakert löknek benne?<#kerdes>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Csak az alakja volt elõttem, azért ugrott be az. 😄
(Francia autók rondák)

LordVenom
Az egyik leg okádékabb,és leg irritálóbb reklám...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Met

Nem citroen 😊

Valaki árulja már el, hogy mi a tökömet vartyognak az igénytelen Citroen reklámban a gyorsbüféknél ?

Régen be akartam írni,de valahogy mindig elfelejtettem: Merci reklám, a legnyálasabb shit ever.

Na meg most vannak ezek a Westend reklámok: Bence imád a WE-be járni,bakker inkább fodrászhoz járjon,ilyen fejjel ki nem mennék az utcára.

Ráadásként a kurva a djuice reklámban,meg a kocka gyerek is,headshot mindkettõnek. Kurvára nem olcsó a djuice,rohadjon meg.
Hatalmas 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hihihi azért kommandózik a BÉLA 😄😄 mert azt hiszi, hogy a kiszolgáló srác rosszul adott vissza 😊 Pedig csak ilyen olcsó a BK... na ja.<#nyes>