Idegesítõ reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anya nézd mit tanultunk:
Ice, ice, Ping Win.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Death only needs to knock once.
Kretén fejû gyereknek és a net buzi apjának headshot.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Így a reklám teljesen értelmét veszíti.
Ezzel meg nem kéne dobálózniuk.
A rádió pedig úgyszint jó 😊
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Rákerestem erre a topicra mert muszáj kiírnom magamból.
Én egy alapvetõen boldog elégedett ember vagyok, de ezek a Class FM reklámok a metró aluljárókban....
"Class, hogy átadod a helyed"
"Class srác vagy"
Ez engem annyira irritál, hogy hihetetlen(és ugye mindennap látom).
Alapvetõen igénytelenség az angolt a magyarral ugyanabban a mondatban ilyen szinten keverni de bazmeg ez a szöveg...
Ez a legalja...Sok szar reklámot láttam már de ilyen nincs...ez alá nem lehet menni....
Ha valaki tudja esetleg olvasta vagy ilyesmi, hogy ki találta ki ezeket a csodamondatokat a Class FM reklámjaként legyen szíves ossza meg velem. Komolyan mondom felkeresem és beszélgetek vele....nem számít az elb*szott idõ...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Nem értem, hogy miért kell pont egy samponreklámban ennyire feltûnõen mutogatni az egyik legrosszabb emberi tulajdonságot: az IRIGYSÉGET ?
Ráadásul egy nõ szemszögébõl. Miért jó ez ?
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Amúgy rájöttem hogy az összes bankos reklám kurva idegesítõ😊
Látszik, hogy még nem láttam elégszer.
A kislány második kérdésekor a köhögésre kérdez rá, nem a tüsszentésre.
http://www.youtube.com/watch?v=iuyx2R-g7T0
Ácsbalta? De csak mert a szeretet ünnepe itt van a közelbe, mert amúgy húskampóval, nem?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Vagy füstjelekkel ha nem alakulnak jól a dolgok. 😊
Egyáltalán van olyan aki ezt a szart felhívja?
Küldd el a kutya szót és kapsz egy vérengzõs kutya hátteret,és senki sem meri majd megfogni a telódat. Ja,össze is szarom magam egy kutyás képtõl.
- Egészségedre!
- És ha valaki a végbelén keresztül retikálisan vérzik?
- ............
- ?????
- Mától nem nézel több Dr. Houset!
Így jobb lenne. 😊
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Ezek a mobilreklámok rettenetesek még...
TUDD MEG MIKOR HALSZ MEG!
TÖRÖTT HÁTTÉR! MINDENKI AZT FOGJA HINNI HOGY ELTÖRT A MOBILOD! ( És akkor mi van? )
TÖLTÖTTSÉGJELZÕ KARÁCSONFA/FA/POHÁR. ( Mert a sima már nem elég )
HANG AMIT CSAK A FELNÕTTEK HALLANAK MEG!
MI VOLTÁL ELÕZÕ ÉLETEBEN? (Egy randomgenerátor szavakat dob ki neked. 😊 )
És még lehet sorolni...
- Egészségedre!
- És ha valaki tüsszent?
- Robitussin!
<Kkhrröööökh>
- Robitussin!
Ez a kedvenc reklámom. Éjjel-nappal ezt hallgatnám, nézném. Remélem kiadják DVD-n.
De miért kell egy luxusr*bancot beletenni a reklámba ? Ki érti ezt. <#nemtudom>#nemtudom>
Lenyeli a zongorát XD
Ha valaki eladná az autómat úgy, hogy nem is tudok róla, , akkora nyaklevest lekevernék neki, hogy lenyeli a zongorát ijedtében.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Na ha ez megy én azonnal elkapcsolok...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Bár én tegnap két flakon AXe-t fújtam magamra de mégsem rohant egy falka kiéhezett modelltestû nõstény.
amúgy a reklám ami nálam kiverte a biztosítékot az az új mobilreklám,
tudjátok a színházas.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
A bullet time csak a Mátrixban fest jól.
Segíts neki TE b*zdmeg, ne a gyerekeket ugráltasd.
Hülye barom...