Idegesítõ reklámok!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rettenthetõ
Papám egy hõs! Ahelyett, hogy otthon internetezne eladta magát egy TV-s reklámért, tehát médiakurva is lett!

Anya nézd mit tanultunk:
Ice, ice, Ping Win.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Vajon a Kindertojás reklámot már megint miért egy noném b*zihangú férfival kellett elkornyikáltatni ?

Butterbean47
Én nem értem a Burger King reklámot,hogy mit kommandózik az ürge...<#nemtudom>

Death only needs to knock once.

A papám egy hõs,ahelyett,hogy otthon nézné a nagy cicis néniket a neten,elhozott a játszóházba és itt stírõli a kislányokat.
Kretén fejû gyereknek és a net buzi apjának headshot.
Met
Valaki magyarázza már el a Chevrolet Spark reklámot, mi az a hablaty?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

angelslie
Na ne mondd már hogy nem érted a lényegét.. itt nem a szó értelméröl van szó hanem a kiejtésröl...

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Csak az a probléma, hogy nincenek tisztában azzal, mit jelent maga a "class" szó.
Így a reklám teljesen értelmét veszíti.

Ezzel meg nem kéne dobálózniuk.

angelslie
Hát nekem meg pont hogy nagyon tetszenek ezek, én naponta látom a hirdetötáblákon öket és bejön, vicces és pont hogy nem az az unalmas vacak reklám ami általában mindenhol látható 😊
A rádió pedig úgyszint jó 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Sheltem
Sziasztok

Rákerestem erre a topicra mert muszáj kiírnom magamból.
Én egy alapvetõen boldog elégedett ember vagyok, de ezek a Class FM reklámok a metró aluljárókban....
"Class, hogy átadod a helyed"
"Class srác vagy"

Ez engem annyira irritál, hogy hihetetlen(és ugye mindennap látom).
Alapvetõen igénytelenség az angolt a magyarral ugyanabban a mondatban ilyen szinten keverni de bazmeg ez a szöveg...
Ez a legalja...Sok szar reklámot láttam már de ilyen nincs...ez alá nem lehet menni....
Ha valaki tudja esetleg olvasta vagy ilyesmi, hogy ki találta ki ezeket a csodamondatokat a Class FM reklámjaként legyen szíves ossza meg velem. Komolyan mondom felkeresem és beszélgetek vele....nem számít az elb*szott idõ...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

"Milye van neki ami nekem nincs ?!"

Nem értem, hogy miért kell pont egy samponreklámban ennyire feltûnõen mutogatni az egyik legrosszabb emberi tulajdonságot: az IRIGYSÉGET ?
Ráadásul egy nõ szemszögébõl. Miért jó ez ?

highlander15
Újabban az Unicredit télapós reklámja bassza fel az agyam.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Jaj, megint adják a kakaós Jó reggelt reklámot, de egy kicsit megváltoztatva. Most még idegesítõbb.

vizes
megint elõvették az éneklõ pénztárcát. s büdzséééé. a f@szomat má'!!!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Pénztáros néni helyében már rég elküldtem volna õket a p*csába...

Met
3 baszatlan picsa unatkozik 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Van az új Raiffeisen bank reklám,amikor a 3 rüfkének nagy tervei vannak,új konyha,1000. nyelvvizsga. Hálistennek elkészült a 2. még idegesítõbb rész is,amikor a boltban tökölnek a "következõ vásárló" táblával.
Amúgy rájöttem hogy az összes bankos reklám kurva idegesítõ😊
Rettenthetõ
Basszus.
Látszik, hogy még nem láttam elégszer.
A kislány második kérdésekor a köhögésre kérdez rá, nem a tüsszentésre.
http://www.youtube.com/watch?v=iuyx2R-g7T0

Ácsbalta? De csak mert a szeretet ünnepe itt van a közelbe, mert amúgy húskampóval, nem?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Van olyan, aztán az a valaki jól verheti a fejét a falba, hogy az apró betûs részt nem olvasta el, hogy ennyi pénzt kidobott erre a szarra. 😄

Akkor fordítsuk meg😊 2050et ír ki,én örülök mint majom a farkának,és bátor vagyok, megnyalom a konnektort,-mert ugye úgyis 2050ben halok meg-és ha egész véletlenül konnektornyalás közben meghalnék akkor kaphat a család kártérítést?😊
A halálgenerátor valszeg mindig valami jó távoli idõpontot ad meg minimum 2050-felett. 😊 Ha meg még akkor is élsz akkor már úgyis rég nem mobiltelefonokkal hanem plazmaenergiás agyolvasó nexusokkal fogunk beszélgetni. 😊

Vagy füstjelekkel ha nem alakulnak jól a dolgok. 😊
Én is pont ezt akartam írni,ezek a jamba reklámok szõrnyûek,vagyis jobban mondva maga a "szolgáltatás". Arra lennék kiváncsi hogy ha a halál generátor azt mondja hogy holnapután halok meg,és egész véletlenül még élek holnapután,akkor a fogyasztóvédelmiseknél feljelenthetem õket,hogy megtévesztik a fogyasztót?
Egyáltalán van olyan aki ezt a szart felhívja?
Küldd el a kutya szót és kapsz egy vérengzõs kutya hátteret,és senki sem meri majd megfogni a telódat. Ja,össze is szarom magam egy kutyás képtõl.
- Anya! Mit mondunk akkor, ha valaki tüsszent?
- Egészségedre!
- És ha valaki a végbelén keresztül retikálisan vérzik?
- ............
- ?????
- Mától nem nézel több Dr. Houset!

Így jobb lenne. 😊
vizes
az kevés... AK 47 és társai... <#eplus2>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Nem érted a viccet ? Távozz inkább.

Akkor már inkább Blue Rayn és 25 órás végtelenített változatban extrákkal. 😊

Ezek a mobilreklámok rettenetesek még...

TUDD MEG MIKOR HALSZ MEG!
TÖRÖTT HÁTTÉR! MINDENKI AZT FOGJA HINNI HOGY ELTÖRT A MOBILOD! ( És akkor mi van? )
TÖLTÖTTSÉGJELZÕ KARÁCSONFA/FA/POHÁR. ( Mert a sima már nem elég )
HANG AMIT CSAK A FELNÕTTEK HALLANAK MEG!
MI VOLTÁL ELÕZÕ ÉLETEBEN? (Egy randomgenerátor szavakat dob ki neked. 😊 )
És még lehet sorolni...
angelslie
Gratulálok

Én ilyenkor egy ácsbaltával mészárolnám le az egész családot...
Rettenthetõ
- Anya! Mit mondunk akkor, ha valaki tüsszent?
- Egészségedre!
- És ha valaki tüsszent?
- Robitussin!
<Kkhrröööökh>
- Robitussin!

Ez a kedvenc reklámom. Éjjel-nappal ezt hallgatnám, nézném. Remélem kiadják DVD-n.

Butterbean47

Butterbean47
Ja megy a ripacskodás ezerrel.<#csodalk>

triplet
Az új Tomi mosószer reklám-.-

Okos(hülye) anyu
és a Tomi(fosi)val-.-

Rájfájzen Bank legújabb alakítása.

De miért kell egy luxusr*bancot beletenni a reklámba ? Ki érti ezt. <#nemtudom>

Butterbean47
Engem meg az Old Spice Fireman reklámja idegesít.

Lenyeli a zongorát XD

Nem értem a Vatera-s reklámokat...

Ha valaki eladná az autómat úgy, hogy nem is tudok róla, , akkora nyaklevest lekevernék neki, hogy lenyeli a zongorát ijedtében.

highlander15
Az Erste bankosok még milyen baromságot fognak kitalálni?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

vizes
Az új rönó grandtúr... Az a zene alatta... szétbassza az agyam.

Butterbean47
Azt se utálom kevésbé!

Heffi
PÁROD ÉLETED SZERELME? TUDDDD MEG MOSTTT!!!!!

Na ha ez megy én azonnal elkapcsolok...

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Sztem meg a Cool TV-s buzihangú mobilfasság-ajánlgatós köcsög irritálóbb...

Túl gyorsan etted az volt baj. 😊

Bár én tegnap két flakon AXe-t fújtam magamra de mégsem rohant egy falka kiéhezett modelltestû nõstény.
Butterbean47
nem lett limód?? akkor te valamit elrontottál<#eplus2>

amúgy a reklám ami nálam kiverte a biztosítékot az az új mobilreklám,
tudjátok a színházas.

triplet
az új maxiking reklám az ótvarszar. én is most zabáltam be egyet de nem lett limuzinom és nincsenek nigger repper testõreim nincs villám medencével és nem vár 100 jó testû dugnivaló nõ napágyban fekve a házam elõtt.

Heffi
Mátrix egy szar😄

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Egyenesen szánalmas.

A bullet time csak a Mátrixban fest jól.

Heffi
Ja de minek?:S Engem idegesít 😄

Butterbean47
szerintem az annyira nem szörnyû, mert direkt csináltak ilyen mátrixos mozdulatokat bele.

Heffi
Najó, ezt így nem lehet elmagyarázni... de ha látja valaki, akkor megérti :S

Heffi
Van ez az Uncle Bens reklám mikor föznek és a kínaiak megérzik, aztán elindulnak a kaja felé. Érthetetlen okokból többször is felugranak a levegöbe és mintha alig lenne gravitáció repülnek <#wow3>

"- Hát akkor ki segít anyának ??"

Segíts neki TE b*zdmeg, ne a gyerekeket ugráltasd.
Hülye barom...