Idegesítő reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Erre mutatják, ahogy a gazdi egy laza mozdulattal felsöpri a jó nagy adag blökifekáliát.
Ez aztán az eredmény...<#szomoru2>#szomoru2>
A másik meg a lottós-mesés reklám, a "velem szórakozol amikor a lottó fõnyereménye..." múltkor 5perc alatt láttam 4x,attól is teljesen kivagyok.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
-Én kettõ helyett dolgoztam!
-Én kettõ helyett eszem!
-Az én macimnak meg nagyra kell nõnie!
És elmennek a picsába a reklámszakemberrel együtt.
-Én kettõ helyett dolgoztam!
-Én kettõ helyett eszem!
-Ha hasbarúglak akkor már csak 1 helyett hahaaa!
És azzal hasbarúgná...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vegyetek két dobozzal, oszt kész.
A gyerek,a ki úgy mondja, hogy "omlosz" Pedig még megvannak a fogai <#boxer>#boxer>
Én meg úgy mondom hogy "Szarosz!"
"Baba, szereti a férfiakat..." Remélem kinövi <#merges2>#merges2>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Akinek már vált el körme ujjáról baleset miatt, az sztem borzongott a reklámtól! <#guluszem1>#guluszem1>
Ebbõl is egyenesen látszik, hogy szart se ér néhány diploma<#mf2>#mf2>
Petiéknél akarom tele szarni a wc-ét?<#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az egy dolog, hogy k*rvára semmi köze a papa-mama kettõhelyett-beszólásaihoz, de pár év múlva úgyis a tûzbe fogja dobni azt a szart, akkor meg minek kell megnõnie...
legszívesebben kettéfejelném ezt a Urbán Ildikót<#gonosz3>#gonosz3>
Death only needs to knock once.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Én meg lépek a szádba.,..hrrrr
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Most miért kell szegény sráccal így kib*szni ?
Mintha azt reklámoznák, hogy minden nõ csak az izomagyú buzeránsokra bukik...<#szomoru2>#szomoru2>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Te hülye f*sz, nem mindegyik ugyanolyan, amelyik ízlik, azt megeszem. Ilyen k*rva egyszerû.
Egerszegi néni meddig fogja még a danette-et zabálni ?
Kovásovits László mosógépszerelõ meg miért nem néz a kamerába ?
Azon röhögtem még, amikor a középkorú nõ találkozik az anyjával, és akkor elkezdenek a bélmûködésrõl beszélni. Legelsõ téma amit a hónapok óta nem látott anyámmal megbeszélek. Ja és akkor még a vénasszony mutogatja az ujjaival, hogy kislányom az egészséges belek így mozognak. Namondom bebaszna, ha úgy kapálóznának a beleim.<#wow1>#wow1>
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Na de nem pont azt mondja, hogy annak ellenére, hogy nem v. alig érzi... akkor most érzi vagy nem? Vagy már hónapok óta nem fürdött és most már érzi?
A másik nõ kilép az ajtón és...
A hasmenés mindig a legrosszabbkor tör ránk. Ekkor a súlyosan skizoid személy kettészakad, és a gyógyszerfüggõ, bebogyózott nõ vidáman elsétál, míg a fosógörcsös visszamegy a házba ÉS... leül az ágyra... talán az ágyába fosik?
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
"Most x Gyümölcslébõl x darab után 1 db grátiszba jár önnek".
MIÉRT NEM LEHET MAGYARUL BESZÉLNI ?!
Vagy talán a "Gratis" levédett szó, és nem szabad lefordítani ?!
De ez történt a Safri Duo - Baya Baya-val is, azt meg a buzi T-Mobile-os erõltetés miatt untam meg végleg.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
amúgy a "bifidusz eszenzis", kb. azt jelenti latinul, hogy "ami a gyomornak fontos" (ha jól gondolom, bár az eszenziszre csak az essentia szóbol következtetek)
Akkor van ennek az ellentéte amikor 2 nõ találkozik:-de rég nem láttalak,hogy vagy?
-húúú már egy hete nem tudok szarni,akkora szorulásom van
Ez micsoda életszerû beszélgetés,rég nem látott ismerõssel rögtön az emésztésedrõl beszélsz.Amúgy azt nem értem hogy ilyen termékeket miért kell reklámozni,ha valakinek baja van úgyis elmegy a gyógyszertárba és vesz egy gyógyszert,és szerintem nem a reklám hatására fogja kiválasztani,hogy melyiket.