Idegesítő reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol igazad van, hiszen a reklám azokat célozza meg akiknek szükségük lenne egy ilyen beavatkozásra.
Az õ szempontjukból valóban ez a helyzet.
Az egészséges ember csak azt érzékeli, hogy a rossz látású ember mit lát mûtét elõtt és után.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
VAlami szürkehályog mütéti segitséggel,ilyesmi
A lényeg,hogy volt 2 vekker a képen az egyik homályos a másik tiszta és az volt alájuk irva hogy elötte ill utána.
NA de kérdem én,ha baja van a szememnek akkor az elötte-képet még szarabbul látom az utánna-képet meg szarul akkor mi értelme van ennek??
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Ráadásul pont mikor vége van látszik,hogy nem is ugrálnak,hanem valszeg föntröl engedik,húzzák fel öket.
Ezzel bosszantom én is a barátnõmet...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Akkor a tájat darálták bele, nem a kecskét? 😉
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Xbox Live gamertag: kilencnad
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Engedtessék meg nekem, hogy mizogin lgyek egy kicsit, de a nõk tényleg ennyire hülyék, hogy a kashmir proteint meg ezeket beveszik? Mert a legtöbb ilyen cucc nõi kencefice. A kashmir meg egy szövet, kecskeszõrbõl! Vagy tényleg beledarálnak egy kecskét? 😉
XY hatású trallalalla adidas dezodor 10%al hatékonyabb mint egy csuklószorítóó!!!! (és a homlokát törli vele.... há akkor oda kell fújni basszmeg XD)
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
"bifidus essensis" (joghurt)
"pro-retinol A nanoszóma"
"dermolastil innováció"
"c+ formula"
"care formula"
"vital-soft formula"
"cseresznye esszencia" (ránctalanító krém)
"uborka kivonat" ("mélytisztító" krém)
"kashmír kivonat" (öblítõ) (lassan kéne K2 kivonat is 😄)
"szõlõmag kivonat" (lábkrém)
"szõlõvíz"
"3D-s összetétel"
"norvég formula" (neutrogéna kézkrém)
"norvég formulája egész nap nyugtat, hidratál, és SVÉD" 😊
"szabadalmazott színtartó technológia" (rúzs)
"tetoválás hatású ajakrúzs"
"narancsolajos Pronto" (tisztítószer)
"3x vastagabb, 2x különállóbb szempillák" (szempillaspirál)
"bõrhúzódást gátló krém, akácméz kivonattal" (arckrém)
"gyümölcsecet" (mosogatószer)
"kirobbanó északi illat" (old spice ice rock dezodor)
"a higiénia új, varázslatos illata" (domestos tisztítószer)
"algakivonattal, és tengeri ásványokkal" (head & shoulders sampon)
"algakivonat" (palmolive termel spa)
"Duna-térség" (OMV benzinkút)
"életteli puhaság" (silan öblítõ)
"tele életkedvvel" (vitalis mûzli)
"maraton technológia" (old spice dezodor)
"könnyedén finom müzli" (vitalis mûzli)
"krémhajfesték természetes olíva olajjal"
"napérlelte" paradicsom
"mûszempilla hatású szempillaspirál"
"öntisztító borotva" (Braun activátor)
"sebészeti acél" (gyümölcsfacsaró)
"_különleges_ mentol bevonat" (Orbit Drops cukorka)
"szóda ereje" (Tomi Kristály)
"hõvisszaverõ thermó tetõ" (Hot Plade négyzetalakú fõzõgép)
"2x-es hangsebességgel készített mikrocsillag tetõ" (Hot Plade négyzetalakú fõzõgép)
"szabadalmaztatott, fal mentén söprögetõ technológia" (Shark zsinór nélküli porszívó)
"szabadalmaztatott keferendszer" (Shark zsinór nélküli porszívó)
"3D-s rátét" (Merlin 1, 2, 3 daráló)
"hõálló frissentartó fedõ" (Merlin 1, 2, 3 daráló)
"mikro-gyümölcsviasz" (hajkiegyenesítõ tej)
"_szoda hatású_ Somat extra power"
"az új _tiszta összetételû_ nivea deo pure" (az eddigi retkes volt?)
"hidratáló jogurt protein" (fa tusfürdõ!)
"mert a _boldog autó_ kevesebbet fogyaszt, és kíméli pénztárcáját" (omv) (boldog autó!!!)
"rizs és lótuszvirág kivonat" (nivea)
"kívül-belül új winterfresh különleges ice power formulával"
"egyedülálló hûsítõ lapocskák" (colgate maxfreh fogkrém)
"az elsõ dezodor bõrápoló joghurttal" (FA)
"lehengerlõ stílusú csirkehús" (McDonald's) (KÉSZ!!!)
"_sûrû összetételû_ domestos fehérítõ"
"balzsam gyöngyproteinnel, tükörfény, kashmírtapintás" (elseve sampon)
"tükörfény-szérum" (elseve)
"fényfokozó hatású provitamin rendszer" (pantene pro-v sampon)
"kollagén bio-részecskék" (loreal)
"fiatalság-proteinek" (avon)
"idõkapszula" (cetebe)
"dús aromájú konyak" (cherry queen)
"makadámia olaj" (shauma)
"ínycsiklandó aranyló színek" (loreal hajfesték)
"súlytalanul dúsító összetétel" (maybelline szempillaspirál)
"gyermeknátha" (coldrex)
Mi fogyott el ? A SZAR ?! Jóhogy elfogy, az ember nem tud mindig szarni...
sajnos spetrumon is volt egy hasonlo mûsor, angol volt, elmagyarázták mi kell a kajába, egy nagyon megtetszett, mondta hogy egyszerü, az alapanyagai könnyen beszerezhetõk, szinte semmit nem tudtam beszerezni😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudom, ki látta már a "Na hagyd, hogy a televízió nevelje fel a gyereket" típusú ORTT reklámokat. Én megértem, hogy ezekre a reklámokra szükség van és igazad is adok nekik sok esetben de:
1, az egyik reklámban egy uszkve nyolcéves kislány kezd rúdtáncolni úgy, hogy szerintem mág Tádzsikisztánból is odakapcsol a sok pedó
2, én ezeket a reklámokat csak a TV Paprikán láttam. Wazze, milyen lelki traumán mehet keresztül a gyerek, ha a paprikatévét nézi? Ja, hogy ott az a sok gonosz szakács azokkal a nagy, éles késekkel? Vagy mi a manó? 😄
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
LG wievty Talmácsi Gábor tartalmakkal... No comment
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Your suffers will be legendary even in hell!
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Most is okosabb lettem...
Értelmetlen, gusztustalan. Csak az utóbbi mivolta miatt fognak rá emlékezni az emberek, semmi köze a Zunehoz :S
De gáz...
Miben különbözik a gyermeknátha a normál náthától ?
Valaki írja már le.
Erste bank reklámok:
Elõször mátyás király
Azán Amadeus Mozart
Most Ludas Matyi...
Ezek minden buzikát beengednek a bankba? Csak bolond ügyfeleik vannak?
Aztán másik negatív reklám: Toyota Auris és Corolla... riválisok.
Kérdem én, kinek kell egy olyan autó amire, ha a parkolóban rányitják a kocsiajtót, fél másodperc múlva kinyílik a légzsák. Nemcsak hogy érzékeny a légzsák, még késik is. Csak tudnám ki volt az ötletgazda...
Pfff,a TV-t vágnám ki akkor az ablakon..Autóriasztóra táncolnak.turmicgépre táncolnak,pin-pong meccsen betáncolnak a kamera elé...Pfff...Elég!!!ÁÁÁÁÁ
Szörnyû....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mmh, de finom ez a számítógép
hmmm, de jó ez a tornaterem
kell a pénz az iskolának...
és ilyen rajzolt, félig...
valami élelmiszer-reklám, szerintem. nem tudjátok melyik az?
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Vannak elõször is a béna, erõltetett versecskék, másodszor a "reggel bármikor rád törhet" szlogen. Mi, az, hogy "a reggel"? Aztán a tompavagyok.hu... Nagyon gáz. Vicces akart lenni, de szerintem inkább szánalmas.