Idegesítő reklámok!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre ez nagyon tipikus, de jó: Mucsi 😊))))
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
valaki tudna segíteni h hol találom azt a bwin-es reklámot amikor a hapsi beszél h : Hé te! Igen te! Tényleg ilyen unott fapofa vagy, hogy hagyod hogy sértegessenek..!! nagyon köszi elõre is a segítséget!!
Inkább olcsó kínai vándorszínészek.
El tudná képzelni, hogy milenne ha nem lenne levegõ? (és ekkor egy kislány nem tudja elfújni a pitypangot)
Könyörgöm, lélegezni tudna, csak fújni nem? Ki volt az az agyatlan barom, aki ezt megálmodta? (Tigáz reklám)
A legidegesítõbb számomra most az új Suzuki reklám az eszkimókkal. Valami eszméletlen sz*r.
REXONA
,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"
Van ez a " Celeb vagyok... " kezdetõ mûsor... Gõzöm sincs milyen lessz egy a képernyõ sarkába berakatak egy bazi nagy reklámot rólla ami látványosan visszaszámol és közben még villog is... Nagyon idegesítõ... ráadásul vagy 80-90 órától kezdték a visszaszámlálást ( Nem monjuk 5-10-tõl ) szóval már 3 napja ott látom ezt a sz*rt.
Valami nagy durranásnak szánják ezt a cuccot biztosan de úgyis sz*r lessz az már 100%.
Töböböbökaland pont hu !
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vajon egy sima névnapi party-n is?
Idiótaság.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
😄
😄
ezt láttátok már?
http://joreklamok.blog.hu/
sok debil reklám van az tény, de sztem azok a jók amikrõl valahogy valamilyen módon beszélnek az emberek ilyen pl az emesés.
-én 2 helyett dolgoztam.
-nekem meg 2 helyett kell ennem
-az én macim meg nagyon éhes...
mekkora fas*ság
Tele van a tököm a 15 perces reklámblokkokkal és ha még a reklám miatt nem kapcsoltam ki a tévét akkor ott vannak a 10 perces mûsorajánlók.
Az M1 átvezetõképsorai - vagy hogy a tökömbe nevezik - a nõi hang NÁÁÁÁNÁNNÁNÁÁÁÁÁ, ott komoly veszélyben van a készülék.
Tudom, tévézni nem kötelezõ. De a francba is, nem szórakoztatnia kellene?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Honnan szedték,hogy a Mogyorós CSokis danet nõnemû legyen??
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
SOK AZ ADÓSSÁGOD?
HÁT VEGYÉL FÖL ADÓSSÁGRENDEZÕ HITELT!
Szánalom...
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
feljön a tengeralattjáró a Dunából, rajta a bige:Nem fogod elhinni mi történt velem...!!
folyt: végigment rajtam az egész legénység...ja és kaptam tõlük egy nokiát
van egy olyan tippem hogy 1 cég(vagy ember) találja ki az összes ilyen szemét raklámot, amiket ebben a topicban felsoroltunk
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
sajnálom, h az emesés reklám ennyire provokatív lett a végére.
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
okéé elbasszák az elsõ kölcsönt, de nem kell vissza fizetniük, sõt újabbat kérhetnek 😄 xD
jó bank lehet egyszer én is kipróbálom, majd figyelem a pénzkeltetõt én is távcsõvel 😄
Welcome to a World without rules!!!!
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Aki ugye elõbb ír, mint olvas... <#finom>#finom>
Emese, a külföldi üzletember?...
Ha holnapra éhen halnék akkor sem kéne kölcsön ezektõl a majom uzsorásoktól.<#gunyos1>#gunyos1>
Toljad neki Peti!!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
-igen
-és ha valakinek rektális vérzése van?!<#idiota>#idiota>
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
: -Megtaláltam az élet értelmét!
: -Gratulálok.
: -Szeretnéd bõvebben kifejteni...
Vodafone reklám
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
azért nem mûködik a link, mert van a végén egy "<br>"
a link helyesen:
RTL Klub reklám