Orvosi Igazolás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazolas.com
Ti már vettetek innen?
Ahogy nemrég "Igazolás" fórumtag is csinálta?
Vki megtudná mondani hogy mik a méretei az igazolásnak?
Elõre is köszi.
Üdv.:EA
Orvosnál.
Nincs mit...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Jöhet mm-ben meg cm-ben is csak legyen vmi pontos méret. Elõre is köszi, üdv!
One Love, One United!
szóval aki még egyszer emiatt felkeres az ne lepõdjön meg ha elküldöm a sunyiba...-.-
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ha nem tetszik meglehet nyomni a szép X gombot a jobb felsõ sarokban!
Én tudok ingyenes felmentést akár suli alól akár tesi alól, tesi alól: kérj meg egy két ajtós szekrényt hogy törje el a kezed (egyszerûen beszólsz neki), 1 hónap tesi felmentés GARANTÁLT! hátrány: eltört a kezed vagy durvábban megver, de akkor legalább 2 hónap és 1 hónap kórház.
Suli alól felmentés: szívjál sok krétaport gyorsan menj orvosira, 1 hét felmentés GARANTÁLT! hátrány: veszélyes, akár meg is halhatsz, csak profi csalók csinálják!
Primitív: ígyál JÉG hideg kólát, de úgy, hogy elötte egy jót futottál, 1-2 hét felmentés GARANTÁLT! hátrány: akár súlyosabb bajod is lehet.
Ne feledd, "Valamit Valamiért" és "Te életed, te döntésed"!
Remélem sikerült segítenem a kezdõ csalókon!
Jah és sztem jobb tesizni, mint ilyeneket csinálni én is már megszívtam, de sikerült kimagyaráznom magam 😊 Én is használtam ezeket a csalásokat, némelyik elég fájdalmas tud lenni, de MEGÉRI! 😊
Ha kell még csalás /nem akarom mindet ide leírni/ akkor dobj meg egy e-mailel a [email protected] címre és amint tudok küldöm neked a csalásokat!
Ha valóban sportolsz , mindenki irigyli a tested , akkor bemész tesi órára , amit kér a tanár megcsinálod, és az arcába röhögsz. Mellesleg ha sportolsz akkor nem menekülnél egy kis testmozgástól.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Elmondtam h mire van szükségem.
... "Ne üldögélj egész nap".... Ennyi sok bölcs embert...-.-
Megköszönném!
NEVELJED A TESTED EMBER !!!!!!!!!!!
Egész jövõ tanévre kellene orvosi igazolás, de olyan ami nemcsak az összes testnevelés óra alól ment fel abban a tanévben, hanem gyógytornára sem kötelez. Makk egészséges vagyok, semmi bajom nincs, egy dkg túlsúlyom nincs, egyszerûen a tesitanárt utálom, és jó lenne tesiken tanulni a dogákra. Nagyon jó suliba járok, valami nagyon eredeti(s) kell, nem kockáztathatom, hogy lebukjak.
Akitõl ilyet tudnék venni, akár személyesen, az kérem segítsen!
(Még egyszer mondom, tuti jó kell)
Igazolás engem is érdekelne az ajánlatod! Hogyan tudnánk felvenni a kapcsolatot?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem szép dolog, de ez van.<#eplus2>#eplus2>
ejjj<#ejnye1>#ejnye1><#integet2>#integet2>
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nem fénymásolatot adok hanem eredetit tehát emailba néhéz lenne😄