Orvosi Igazolás

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vettünk, nekünk van eszünk és tanulunk rendesen, nem csalunk.
Több osztálytársam is vett már innen igazolást, de még nem bukott le egyik sem.. legalábbis én úgy tudom

igazolas.com

Ti már vettetek innen?
Én tudok adni! De pecsét nélkül!
Sziasztok! Valaki nem tud személyesen odaadni orvosi igazolást?
Ahogy nemrég "Igazolás" fórumtag is csinálta?
sziasztok

Vki megtudná mondani hogy mik a méretei az igazolásnak?
Elõre is köszi.
Üdv.:EA
Szia Anett!

Orvosnál.

Nincs mit...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

penészthozópára
Sziasztok, mik a méretei egy orvosi igazolásnak? (a papírlapra gondolok, amire nyomtatom a cuccot)
Jöhet mm-ben meg cm-ben is csak legyen vmi pontos méret. Elõre is köszi, üdv!

One Love, One United!

insp1red
Nem olvastam el a topickot, de beírod guglü képeknél, hogy orvosi igazolás - és igaz, hogy kicsibe, de kijön a minta, vagyis a pontok, a minta 😊
Ha már valaki írta, bocsi😊Például

vagy

Nagyba 😊

A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.

Sziasztok.Kellene nekem orvosi igazolás.Sürgös.Aki tud segitsen.Meghálálnám.email:[email protected]
nekem semmi közöm igazoláskészítéses ügyeletekhez
szóval aki még egyszer emiatt felkeres az ne lepõdjön meg ha elküldöm a sunyiba...-.-

Szia Igazolás nekem kellene orvosi hol lehetne átvenni? vagy bárki más ha tud írjon.......😞
Nem pont erre gondoltam,mert ha ezen múlna valószínû már elmentem volna és most nem írnék!
Gunnersboy
szia!sürgõsen menj el orvoshoz!!!!nincs mit

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

sziasztok!látom elég rég irtatok már,de remélem tud nekem valaki segiteni!Nagyon kellene orvosi igazolás sürgõsen!!!!Lécci segitsen valaki!elöre is köszi
Ellenörzõbe is megoldható, felmentés is😊
Igazolás még mindig van ha kell valakinek😊
Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Igen ám, de MI kockák vagyunk és utáljuk a test mozgást! Te látom nem vagy az, barátom!
Ha nem tetszik meglehet nyomni a szép X gombot a jobb felsõ sarokban!

Látom itt is sokan nem szeretnek tesizni, veletek vok!

Én tudok ingyenes felmentést akár suli alól akár tesi alól, tesi alól: kérj meg egy két ajtós szekrényt hogy törje el a kezed (egyszerûen beszólsz neki), 1 hónap tesi felmentés GARANTÁLT! hátrány: eltört a kezed vagy durvábban megver, de akkor legalább 2 hónap és 1 hónap kórház.

Suli alól felmentés: szívjál sok krétaport gyorsan menj orvosira, 1 hét felmentés GARANTÁLT! hátrány: veszélyes, akár meg is halhatsz, csak profi csalók csinálják!
Primitív: ígyál JÉG hideg kólát, de úgy, hogy elötte egy jót futottál, 1-2 hét felmentés GARANTÁLT! hátrány: akár súlyosabb bajod is lehet.

Ne feledd, "Valamit Valamiért" és "Te életed, te döntésed"!

Remélem sikerült segítenem a kezdõ csalókon!
Jah és sztem jobb tesizni, mint ilyeneket csinálni én is már megszívtam, de sikerült kimagyaráznom magam 😊 Én is használtam ezeket a csalásokat, némelyik elég fájdalmas tud lenni, de MEGÉRI! 😊

Ha kell még csalás /nem akarom mindet ide leírni/ akkor dobj meg egy e-mailel a [email protected] címre és amint tudok küldöm neked a csalásokat!

fook
Kedves Ministervagyok0inteligenciával úr!
Ha valóban sportolsz , mindenki irigyli a tested , akkor bemész tesi órára , amit kér a tanár megcsinálod, és az arcába röhögsz. Mellesleg ha sportolsz akkor nem menekülnél egy kis testmozgástól.

Gunnersboy
szerinted az milyen igazolás hogy nincs semmibajod, de felment a testnevelés alól és gyógytornára sem kötelez?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kedves intelligenciahányadosom0 úr. Leírtam hogy sokat kell tanulnom, mellesleg nem kevesen irigylik a testemet. És neked ki mondta hogy mellette nem járok sportolni? Egyáltalán a véleményed ki kérdezte?
Elmondtam h mire van szükségem.
... "Ne üldögélj egész nap".... Ennyi sok bölcs embert...-.-
Valaki tudna nekem szerezni MÁV igazolást?
Megköszönném!

Narxis
DE MI NEM NEVELJÜK!!!!

En tutira mondom, hogy menj inkabb tornaszni. ! het 2 tornaorat kibirsz. Vagy inkabb kockulsz??? Mozogj bazd meg, ne uldogelj egesz nap. Fuh de utalom mikor felmentetik magukat h a torna ne huzza le az atlagot.
NEVELJED A TESTED EMBER !!!!!!!!!!!

Hello.
Egész jövõ tanévre kellene orvosi igazolás, de olyan ami nemcsak az összes testnevelés óra alól ment fel abban a tanévben, hanem gyógytornára sem kötelez. Makk egészséges vagyok, semmi bajom nincs, egy dkg túlsúlyom nincs, egyszerûen a tesitanárt utálom, és jó lenne tesiken tanulni a dogákra. Nagyon jó suliba járok, valami nagyon eredeti(s) kell, nem kockáztathatom, hogy lebukjak.
Akitõl ilyet tudnék venni, akár személyesen, az kérem segítsen!
(Még egyszer mondom, tuti jó kell)
ati
igazolás nekem is wan privátba érdeklõdhettek
Ide irjatok privátba😊
Helló!
Igazolás engem is érdekelne az ajánlatod! Hogyan tudnánk felvenni a kapcsolatot?
igazolás,érdekelne az ajanlatod.Mien privit adjak?
LEÍRTAM ÉRTHETÕEN HOGY E-MAILBA NEMTUDOK KÜLDENI CSAK EREDETIT TUDOK ADNI ÉS AZT SZEMÉLYESEN MIVEL MÁSHOGY NEMLEHET. UGYHOGY OLYAN NE IRJON AKI E-MAILBE VÁRJA HOGY KÜLDJEK NEKI....AKIT KOMOLYAN ÉRDEKEL AZ IRJON
Narxis
Írj Igazolás-nak, én csak fénymásoltat tudok adni. Õ meg eredetit.

Helló akinek kell igazolás irjon privit😊
[email protected] az email címem
Sziasztok!Kellene nekem egy akármilyen igazolás...Nagyon hálás lennék aki segít...(Narxis),elõre is köszönöm
Hát jó csak te sem vagy hülye teis látod hogy az fénymásolt vagy nem õ is látja 😄 én meg full frankót adok 😄
Narxis
Volt olyan aki simán bevette, de hallottam olyanról aki lebukott. 😄 Ki is csapták suliból.

Nem szép dolog, de ez van.<#eplus2>

matyi0323
Nem szép dolog becsapni a tanárokat...😊
ejjj<#ejnye1><#integet2>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Fénymásolattal sokra nem mész. az hagyján hogy a papir anyaga teljesen más de még a pecsét is szar azonnal levágják hogy fénymásolt azt abbol csak a baj van ha lebuksz.
Narxis
Én fénymásolatot tudtam volna adni de eltûnt a gépemrõl, szóval akik kértek, nem tudok már adni. Kerestem magyar torrent oldalakon, mert onnan szedtem le de már ott sincs. :/

Te hülyének nézel? majd ingyen küldök neked emailba? 😄 beteg vagy 😊
nem fénymásolatot adok hanem eredetit tehát emailba néhéz lenne😄
Nekem jöhetne pls! [email protected]
Helló Igazolás valakinek? irjon ha kell😊
😞 azér köszi
Narxis
Asszem olyanom nincs, csak ha lógni akarsz a suliból akkor tudok adni olyat amire tollal ráírhatod a dátumot.

tesi felmentés éves
Narxis
Aha, milyen kell?

kaphatok??
Narxis
Nekem vannak nyomtatványaim, üres, pecsétes minden ami kell.

Oldal 1 / 6Következő →