Orvosi Igazolás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
na mivan senki nem kapott karácsonyra igazolást?😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

sziasztok!kérekszépen tesi felmentés sémát ide : [email protected] ,vagy hiteles, kész felmentést,ez esetben fizetnék is. kösz
Üdv mindenki!
egyik barátomat szeretném kihúzni a sz*rból aki ha nem igazol le bizonyos számú napot akkor repül a suliból(tudom lehet neki gratulálni), szóval aki jártas a témában az írjon és akár kis fizetségben is megegyezhetünk...
[email protected]

Narxis
Már próbáltam, nem megy.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

chilios
Törd el a gerinced vagy hasonló és kapsz.(amúgy ezt komolyan gondoltad?..)
Narxis
Sziasztok! Rokkantsági igazolás kellene, minimum 50%-os, kösz elõre is!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ha valaki tudna küldeni testnevelés óra alól igazolást azt nagyon megköszönném!

[email protected]

beszarok mennyi puhány ember van hogy lógni akar a tesirõl😄
Gunnersboy
Pécs, Ady Endre u. 81. - Telefon: +36(72)312-849
Pécs, Arany János u. 23. - Telefon: +36(72)230-054
Pécs, Corvin u. 23. - Telefon: +36(72)239-169
Pécs, Jurisics u. 17. - Telefon: +36(72)534-888

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Sziasztok, nekem pécsre kéne egy orvosi igazolás (középsuliba) tudna valaki segíteni?

Elõre is köszi
REALista
Bááááááh beszarok a röhögéstõl.Itt mindenki fosik a tesióráktól?😄DDDDDddd

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rage47
mekkora topik 😄DD
Ha tudna valaki küldeni nekem tesi felmentést azt nagyon megköszönném!

[email protected]

chilios
Azért ezekkel vigyázzatok.Amikkel már lebuktak gyerekek azok ott figyelnek a tanároknál,ha használod lebuksz.Mellesleg ha felhívja a dokit akkor is buksz..és adják tovább a rendõröknek.Ennyit nemér.
Itt van 1-2 orvosi igazolás, gondolom szükségetek lesz rá 😊
http://magicerend.mindenkilapja.hu/?gallery&picture=2436008
http://magicerend.mindenkilapja.hu/?gallery&picture=2436018
http://magicerend.mindenkilapja.hu/?gallery&picture=2436054
http://magicerend.mindenkilapja.hu/?gallery&picture=2436065
http://magicerend.mindenkilapja.hu/?gallery&picture=2436081

Jó szórakozást mindenkinek! Szeretettel Simon Bence (snoopy) 😊)
KEllene nekem egy orvosi igazolás,nagyon sürgõs lenne és bármit megér, nagyon fontos

please: [email protected] -ra írjon aki tud
Gunnersboy
sok lusta gyerek nembirja a tesiórákat 😄DD

Nagyon nagyon megköszönném csak nagyon fontos lenne !!! iszonyatosan, léccives valaki küldjön igazolást :: [email protected]
Sziasztok.valaki tudna nekem egy,1éves testnevelés felmentést szerezni?Elõre is köszönöm!!
Email címem:[email protected]
Sziasztok szeretnék kérni testnevelés felmentést ha lehet teljeset erre az e-mali címere: [email protected] nagyon szépen köszönöm... az életem múlik rajta... 😞
Fabio Capello
látom beindult a suli... 😄

Sziasztok!
Naggyon kéne nekem egy orvosi igazolás! Naggyon fontos lenne. Mindegy hogy milyen. Elõre is köszi mindenkinek.
[email protected]
HY!
valaki nem tudna nekem egy,1éves testnevelés felmentést szerezni?A legjobb az lenne ha asztmára lenne,de ez csak másodlagos....!!!Elõre is köszönöm!!
Emailem:[email protected]
Hello!

Valaki küldjön nekem tesifelmentésre orvosi igazolást (1 évre lenne jó vagy fél évre)
Nagyon fontos lenne...
Ez az e-mail címem: [email protected]

Mégegyzser köszi, aki segít
Hali!

Nekem a motani tanévre kellene tesi felmentés, ha lehet egész évre, vagy félévre. Szóval tudsz szólni a haverod orvosának? Írd le hogy milyen feltételek mellett tudja megcsinálni, és akkor adom a 200 Ft-ot
Köszi

ui:létfontoságú
hali nem tudtok egy jó kis helyet ahonnan lehetne szerezni orvosi igazolást?köszi
Hmm! Középsuliban mennyit lógtam, és mégis ember lett belõlem. Most került elõ a régi Blikk amiben benne voltam, régi szép idõk. Egy kis nosztalgia... <#nevetes1>

M@TriX
Hali, itt van egy jó srác, erre az emailre tudsz írni:

Ingyen Orvosi igazolás igénylése

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Hali! Ha tud valaki, légyszives küldjön nekem valami Orvosi igazolást a következõ címre:
[email protected]
Elõre is köszi!
Szevasztok!! Nekem is orvosi igazolás kellene és nagyon hálás lennék ha üldenétek. E-mail:[email protected]
Molnibalage
Szánalom topic a köbön...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ha lehet több félét.Még1szer köszönöm!!!!
Sziasztok!!!Légyszi küldjetek nekem Orvosi Igazolást!Nagyon Nagyon Gyorsan kellene,mert legkésõbb keddre vinnem kell :S
Volt nekem is,csak sokeszü tesóm letörölte 😞((( és már itthon vagyok 1 hete :S
Elõre is nagyon nagyon köszönöm!!!!
E-mail címem: [email protected]
hali, nagyon kene egy igazolas... [email protected] mail pls 😊

\"Minden nagyobb vagyon mogott egy sotet bun lapul\"

Solten
Ez most miasz@r? E-mailen lehet küldözgetni az orvosi igazolást?? <#hehe> Ezek nem lógósak, táposok... <#vigyor>

Saor Alba

mennyi lógós egy rakáson! ;-)

Sziasztok nekem is orvosi igazolás kellene! Léccike valaki küldjön! Email cimem: [email protected]
Vagy ha úgy gyorsabb és nektek is jobb akkor msn-en is megtaláltok!
Msn címem: [email protected]
Elõre is naon naon szépen köszönöm!<#puszi>
sziasztok egy orvosi igazolás kéne de ha lehet akkor nagyon gyorsan mert be kéne vinnem holnapra mert azonnal kirúgnak letszi küldjetek elõre is köszönöm a címem: [email protected]<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#nezze><#nezze><#nezze>
Vki küldjön már nekem igazolásokat meg pecséteket.elõre is köszi E-mail:[email protected]
Hello! Vki nem tudna küldeni egy orvosi igazolást, húsbavágóan fontos lenne, mindegy hogy milyen (na jó, azért állatorvosi ne legyen<#smile>), tõlem akár Dr Kvasztics Fedor pecsétje is lehet rajta , úgyse nézik meg(remélem), az sem baj ha ki van töltve. Elõre is köszi!

címem: [email protected]

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"

lol törd el a lábad és kapsz igazit az orvostól😊

A türelem rozsdát terem.

sziasztok!
nekem tesibõl kéne egy féléves felmentés, mondjuk asztma miatt...
tud vki küldeni? [email protected]

hello valaki tudna 1 hetes orvosi iagzolást küldeni?
nagyon jól jönne ^^
[email protected] a címem
elõre is köszi annak aki küld =)
Burdi
Hali! Ha tud valaki, légyszives küldjön nekem valami Orvosi igazolást a következõ címre:
[email protected]!
Elõre is köszi!

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D

hello.ha vki tudna, akkor küldjön már nekem Orvosi igazolást. [email protected] email címre. elõre is köszíí. pus mindenkinek*
Helló. Légyszíves küldjetek egy igazolást a [email protected] címre.Nagyon fontos!!!! köszi
Szia Tibi!

Nekem kellene egy igazolás? Áll még az ajánlatod? email cimem: [email protected] Köszi
Nekem van rendes igazolásom akinek kell elküldhetem msn cim [email protected]
Szeretnék érdeklõdni,hogy tud-e valaki szerezni sportorvosi igazolást,sportorvosi pecséttel(téglalap alakú)!!
Ha esetleg tud valaki segíteni,akkor kérem írjon nekem a [email protected] e-mail címre!!( Sürgõs lenne )
Elõre is köszönöm!
Végvár

Sziasztok!