Orvosi Igazolás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha esetleg vki igen nagyon megköszönném ha eljutatnának nekem egy orvosi igazolást.mert nem tudom hogy néz ki pontosan.1 napról lenne szó.
itt a címem: [email protected]
Cormamin niuve tenna\' ta elea lle au\'
Egy kis segitseget szeretnek kérni... Szeretném megtudni, hogy mitöl orvosi diagnozis az orvosi diagnózis...Vagyis mik a pontos formai és tartalmi kritériumok! :-P Ha valaki tudja, kérem (ha van ilyen link a neten, ami ezt a temat targyalja)küldjön linket, vagy irja meg nekem a valaszt...Mindenkepp privatban szoljatok! :-|
Köszönöm!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
You\'ll never walk alone!
fax kivan vele, mindenki kéri itt
nekem is küldjetek már egyet😄
[email protected]
A türelem rozsdát terem.
a pecsét a legnehezebb és szivatósabb rész
nem tudja valaki hol lehet anoním csináltatni egyet? 😄
(valószínüleg évvége felé elköltözünk, ott más orvos lesz a körzeti--össze kell majd haverkodni😄)
A türelem rozsdát terem.
A türelem rozsdát terem.
1-el lentebb.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Segítsetek!
Meg szeretném tudni, hogy az én korházi és egyéb vizsgálataim mibe kerültek, és ezekkel lenne összefüggésben a kérdésem. Hol tudom meg nézni??? Az oep honlapján regisztráltam magam de sehol nem találom, azt az oldalt ahol ezt meg tudom nézni. Segítsetek.
Köszönöm
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de nem vok hülye hogy az egész napot az uccán töltsem..
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
nekem nemigen kell😊 Ampu orvos amikor nem megyek sulibe õ igazolja😛
Elõre is köszi: [email protected]
[email protected]
FONTOS!
arról nem is beszélve hogy az ilyen lógós "gyerekekbõl" lesznek a társadalom a szemetei...
respect
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
http://www.igazsag.extra.hu
[email protected]
nem tudna valaki belinkelni egy igazolást (orvosi, MÁV, ...)???
jpeg vagy doc mindegy...
köszi!
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
a cím: [email protected] --> MEGSZÛNT!!!
<#wave>#wave>
Nem tudom, hogy milyen én is csak úgy kaptam, csak megnyitod Wordben, és átírod az adatokat, majd nyomtathatod is.
Puszi mindenkinek!!!
[email protected]
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Lécci küldjön nekem valaki egy orvosi igazolást, vagy egy cimet ahonnan be tudom szerezni NAGYON FONTOS LENNE.
Köszi<#szomoru1>#szomoru1>
Az a helyzet, hogy sajnos mostanában egy kicsit rossz kislány voltam és elég nagy bajban vagyok, ezért hát örülnék neki ha valaki tudna nekem küldeni egy igazolást, életmentõ lenne!!!Ja ha lehet akkor mielõbb, mert nagyon sürgõs!!!<#rinya>#rinya>
örök hálám érte!Köszönömke!
[email protected]
Komolyan nagyon fontos lenne egy igazolás pecséttel ellátva!!Valaki lécci küldjön!!Kérlekkkkkkkkkkkkkkk!!Fontos lenne!!IGAZOLÁST MOST LÉCCI!!!<#szomoru1>#szomoru1><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
Megint én 😊
komolyan nincs senkinek sem igazolása?
Olyan 😞 vagyok.
Vki segítsen!!!
Please <#help>#help>
Senkinek sincs felesleges igazolása? Légyszi, nagyon fontos lenne!!! Légyszi vki!!!
[email protected]
<#wave>#wave>
Ha valaki megdobna egy igazolással, lehetõleg olyannal, ami mostanában használatos, nagyon megköszönném.
[email protected]
Formula 1 Fan