Orvosi Igazolás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És kaptam mára is és tegnapra is egész napos igazolást 😄DDD
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
shit happens
\"Life is around you and in you.\"
Ha megtalálom beszkennelem 😊
shit happens
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Egyébként én 4-nél többször nem csináltam meg egy évben ezt a "gazságot". Tudod, 4 matek nagydolgozat. 😉))) Bár az utóbbi idõben sajnos nem használtam ki ezt a lehetõséget, mert utána úgyis megíratják annyi különbséggel, hogy "nehezebb feladatsor"...
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Hallas vizsgalatra kertem beutalot.
Photoshopot elo es maris kesz.
Köszi az otletet!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
"Szülõ aláírása? Hmm ez a pecsét... Felfogom hívni dr. Ikszipsz Ilonkát, tényleg õ adta-e..."
Hányingerem van, ha eszembe jut!
Ez en ofom full naiv, raadasul nem is nagyon foglalkozik a dologgal, csupan beirja az igazolatlan oraimat😛P
Tovabbra is varom, hatha eloherul a minta.
Ha megtalalnam, belinkelem!
Egy pecsét az ellenõrzõdbe, oszt kész. Nekem anno el sem fogadták külön papíron.
Vagy testnevelés alóli felmentés kéne? 😊
Egyébként elárulom, hogy a beutalókat is ilyen papírra írják, azt meg kérsz az orvostól, mert mintha rosszul hallanál a szélsõ füledre...
Tanittónéni: Ok, csak nyugodtan! 😊
Nem nagyon csinaltam meg ilyet. Ha be tudnad irni, az is eleg lenne.