Orvosi Igazolás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is van itthon orvosi igazolásom, bár én még soha nem használtam...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szépen odaírták, sõt még ki is emelték a nikkneveket 😛
De a forráshoz csak SG fórum van írva amibõl egy halandó neten nem jártas személy nem vágja mirõl van szó 😛
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
shit happens
Amúgy szerintem nem volt joguk a 'tulajdonosok' tudta nélkül közölni egy hozzászólásuk bármely részletét.
shit happens
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Nálunk annyi a divat, hogy helyettesítõ tanárok szoktak lenni, ugyebár. Na, most ez nem is nagy divat. Csakhogy õk nem visznek be naplót, ergo gõzük sincs, ki az, akinek ott kéne lenni - de nincs. 😊 Ellenben ha kb. ötnél többen "hiányoznak", akkor már célszerû bemenni, mert olyankor általában (nálunk) leesik neki nagy nehezen, és névsor írat. Na, hát ez ám suxx.
Egyébként ekkor sincs nagyon baj, azt mondod, hiányoztál, napló nincs nála, mit tud csinálni? Az ellenõrzõ "elsumákolását" viszont finoman kell megoldani, vmi kifogással, mert ha bukta van, akkor armageddon lesz. 😊
1ébként én a tavalyi évben kb. 2 órát, ha lógtam. Ez komoly. 😊
Kérdezd tõlük!
Amugy itt a cikk:
Blikk Gagyiság
Ebben a verzióban sajnos nincsenek bent az idézetek...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Olvasta valaki a mai BLIKK-et?
Lehozták
PANCSÓ #48
TIBOY #40
MATCH #28
GARRETT #23
hozzászólását!!!!
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Engem nagyon útált a tanár. Kicsit túlsúlyos voltam, a vérnyomásom magas volt. Írtak rá orvosságot.
Végtelenül bunkó tesitanárom volt. Pl. magasugrásnál nem azt nézte, hogy milyenek az adottságaim, hanem megvolt a táblázat, xy méter még egyes...
Pedig qrvára nem mind1, hogy 35 kilósan, vagy 105 kilósan ugrál az ember... Gravitáció, meg ilyen hülyeségek... Hiába, nem fizika tanár volt.
Szóval nekem járnom kellett kardiológushoz a vérnyomásom miatt. Egyszer megkértem, hogy írjon má' egy felmentést, mert nem bírom az iramot.
Egyszer meg is akartak húzni tesibõl! Mindenbõl 4-es 5-ös voltam, és tesibõl akartak meghúzni. Ki a francnak kell a testnevelés? Azóta emberibb formát öltöttem, de most sem tudnám megcsinálni azokat a hülye gyakorlatokat. Minek is csinálnám, nem akarok cirkuszi mutatványos lenni. 😊
De a tesire vannak még egy jó ötletem: ha megrándul a térded, menj el orvoshoz. Meg akkor is, ha nem...
Az igazoláson átírta egy haverom a dátumot, így egy hét helyett egy hónapig volt felmentése.
Ez a hasfájásos dolog jó ötlet. Bár én nem mertem megcsinálni, mert egy oszt. társam folyton ezzel lógott. Aztán ráragasztották a "fosos" jelzõt...
Ja, igen: hetedikes koromtól összehaverkodtam az ápolónõvel! Megjavítottam a rádióját. Aztán ha beteg voltam, sosem töltötte ki a betegség vége dátumot. 😊
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szal vigyázzatok!
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Év elején, szóltam az ofõnek hogy az ujonnan kapott ellenõrzõm elveszett és kellene másik... adott szó nélkül
Ez pl BKV ellen is jó, mert általában az megy hogy :
-Jaj, nemá nincs nálam személyi....
-Ellenõrzõ?
-jaaa ! Az van !
És vigyorogva bemutatod a kamu adatokkal 😊
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
tipikus ember bemegy fáj a has, egyéb probléma nincs hasmenés van jó kezdõdátum rajta igazolásan a végét meg majd irjam rá ha jólleszek..., én ezzel tökéletesen elvagyok 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
De ilyen hamisításokba nem érdemes belemenni. 1-2 napot (dolgozat) igazolnak a szemészeten, ill. fülészeten. Oda nem kell beutaló. Csak kíváncsi vagyok, hogy jól látok-e (jól látom-e a pecsétet az ellenõrzõmben)...
Egy nagyobb városban van min. 2-3 szemészet, ill. ugyanennyi fülészet. Nem tudják, hogy tegnap voltál a másik kórházban. Hogy nem oda tartozol, az egy dolog. "Hallottam jó hírét dokibácsinak". Egybõl ad igazolást.
Én egyébként nem voltam lógós, de 2 havonta egy hét minimum befigyelt anno. Elmentem a körzetihez, hogy fáj a torkom. Mivel mindenkinek piros valamennyire, így elhiszi...
Szóval én az ilyen hamisításokat nem nagyon ajánlom. Sokkal egyszerûbb "legális" úton kivenni a szabit.
Ilyen, hogy 6-7 rajz óráról való ellógás, papírgyûjtésen önkéntes segítség vállalása iskolaidõben, csengetõsség (ügyeletes a portán) is a lehetõségek közé tartoznak. 😊
Aki 15 napig hiányzik anélkül, hogy gondoskodna az igazolásról, az (bocsánat), de nem normális szerintem. 😊
Elõbb intézni az igazolást, aztán lógni.
Csak azt tudom ajánlani, hogy megmondod: számítógéppel csináltad (nem a haverod), de anyukád megtudta, és eladta a gépet.
Így nem vehetik el a gépet átnézés céljából, és nem csinálnak akkora balhét, mintha rádkennék, hogy elloptad a pecsétet a dokitól.
VAGY: muterod beszél helyetted. Max. jó elver, meg kapsz egy igazgatóit, ami ugye nem fáj. És 5 év múlva még büszke is leszel magadra... 😊
A középiskola meg nem kötelezõ. Mehetsz dolgozni utcaseprõként, akkor nem kell igazolás, senki sem szólhat bele, ha egész nap az utcán sétálsz...
"Nálunk 1X kirúgtak egy gyereket mer hamis igazolással bukott..."
És, van más iskola is a világon... Olyan meg nem lehet, hogy sehol se vegyék át. Vagy ha nem, akkor úgyis ez volt a cél.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Vigyázz az igazolással, ne mutass be kamut ilyenkor, mert nagyon utánanéznek! Nálunk 1X kirúgtak egy gyereket mer hamis igazolással bukott...az orvosi kamarával, meg az államtitkárral is konzultáltak, nagyon komoly szívás lett belõle...
De nekem most kurva mázlim van az ofö tök hal!
Lógtam igaz csak 1 napot, aztán megkérdeztem hol az igazolás, mondom már bemutattam...erre bevési a naplóba hogy igazolva...😊
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Fiatal orvos házaspár költözött a szomszéd lakásba. Tegnap átmentem hozzájuk, mert le kellett igazolni nekem pár napot... meg kellett tesi felmentés. És szó nélkül leigazolták! 😄 szal asszem nem lesznek ilyen gondjaim 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
). suliban 33 igazolatlan, 3as magaviselet, az orvosno meg feladott a zsaruknak mert "meg kell kapnia a pecsetet ami diak kezen forog". azt meg nem mondhatom hogy nem pecsetelve hanem nyomtatva volt, mert nem mondtam meg hogy kitol van.4 eve padtarsam az illeto, nem kophettem be. meg mindig nem tudom mi lesz belole rendorsegileg, szoval eleg veszelyes ez. a "hasznalt" ellenorzot azonnal eldobni, ez aranyszabaly
\"Life is around you and in you.\"
Szal ne lógjatok emberek mert kurvára be lehet szopni(pedig én profi vagyok ma')
Valaki nyugtasson meg ,hogy neki is volt ilyen és sikerült kijönnie belõle mert kurvára parázok😞
on:ezt a nyomtatott igazolást mennyire lehet eredetire csinálni?Jah és a leosztályzott napokat nem eggyeztetik az orvossal az ilyen kamuk elkerülése végett?
Nekem is van orvos ismerõsömm...bemegyek, már cask azt kérdezi mikorra kell az igazolás...én meg mondom hoyg mettõl meddig....így nem voltam múlt héten sulib (vagyis, az még ehét)