Parfüm a csábítás hatalma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát van egy white water meg egy dark temption!!<#violent>
most otthon vagy?
igazán elolvashatnád mi van az egyikre írva 😊<#vigyor3>
változó, a legismertebb márkákat veszi... de mindíg mondom neki hogy a legujjabb típust hozza ha tudja <#action>
és mit vesz neked anyuci?
Mi van a dobozára írva?
mármint azt amit nekem -.-
én azt használok amit anyám vesz 😄
Parfümöt nem használok igazán, illatszerekbõl AXE Click-et használom már egy ideje. A barátnõmtõl kaptam 1et régebben, mert tetszett neki az illata, azóta én is azt veszem. 😊
Csuhai G
Üdv!
Sok-sok évnyi keresgélés és rengeteg parfüm kipróbálása után, azt hiszem megtaláltam a hozzám leginkább illõ, és nekem legjobban tetszõ férfi illatot egy régebbi, Givenchy parfümben. Givenchy - Very Irrésistible for Men (zöld-fekete). Fiatalos, némiképp elegáns, édes; pont, mint amilyen én vagyok. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

köszi, eddig csak pralinékért jártam belgiumba ;-))

Sly9119
Carolina Herrera : Chic

Nagyon odavág, anyám hozta Belgiumból, ott olcsoak a parfümök, aki arra jár vásároljon 😄 meg a DUTYi fréébe😄

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

itt olcsón tudsz hozzájutni eredeti parfümökhöz, ha gondolod nézd meg!

VinylToy
Hello topik! 😄

Ma vettem egy ilyet (Dolce & Gabbana utánzat), a neten nehéz találni normális boltot, ahol lehet kapni.

Ezt is nagyon kedvelem ez pedig a Roma utánzata.
Megköszönném ha ajánlanátok egy boltot ahol megvehetném ezeket mondjuk kéthavi rendszereséggel.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FlyHigh
Nagyon jó az új puma jamaica.

Thrash \'Till Death

smith09
Én jelenleg Banana Republic Classic ( szerintem itthon nem kapható ) illetve Givenchy Very Irresistible parfümöt használok.

Yyossarian !
Avon terméket elvbõl sem használok. Szerintem még mindig jobban jársz ha dm ben vagy hasonló helyen veszel parfümöt.
Sziasztok. Pár napja vettem egy Avon Signature "parfümöt", és az árának megfelelõen nem sokáig tart, és gyenge az illata, de olyan szinten, h az már túlzás, a fél üveget magamra fújhatom. Az avon termékek mind ennyire szarok, vagy csak átvertek/rossz a szavatossága?
Az elõzõ parfümöm is egy olcsó fajta volt (str8 titanium) de az azért majnem egy napig kitartott, még intenzívebb kocsmázás mellett is.

Amúgy maga az illat nagyon tetszik, tudnátok esetleg tanácsot adni, hogy mi az, ami hasonlíthat erre?

leírás: zöldalma és a lédús grépfrút merész aromája a bambusz és a gyömbér illatával vegyül el és ezt a kompozíciót koronázza meg a pacsuli, a tikfa és a fehér cédrus elegye.
Szeritnem ezt hagyd ki!<#levele>

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

az armani aqua, mint a neve is utal rá egy, aquas jellegû illatt, ne is várj hosszan tartó hatást ezektõl az illat tipusoktól.
ellenben az ámbrás, gyantás,pézsmás illatok, sokkalta tovább érzõdnek a viselõjén.

...ilyen pl. ez:

Armani - Emporio Night

Viktorr
Ja még egy kérdés.Valaki próbálta már a Versace új illatát?Azt mondják isteni az illata.

Viktorr

Ebbõl 30 ml 4200 ft a parfümcenternél.

elõzõ üezenetemben kicsit túloztam, nem annyira szar mint amit a tescoba adnak, de akkor se maz igazi

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

már írtam, de váaszt nem kaptam... Azt azért nem mondanám, hogy olyan mint a 2ezer forintosak, de nem az árához méltó a tartósága akkor sem.

Ez melyik chevignon? Mármint érben melyik, mert haverom vett, kb. 3500 ft volt,és nagyon rossz nem ajánlom. Inkább 5000 ft-ért vegyél mexx et. Én mexx et szoktam venni a Douglas-ban, mert az jó is, meg arra még van pénzem, sajnos ilyen 12000 ft os parfümökre nincs.

Egyébként melyik az a parfüm, amelyet ha magadra fujod, akkor legalább 10 órán át érezni, hát szinte semelyik....

Már írtad...
Én 2 ezer forintért veszek parfümöket, és tartósak... soha semmi gondom nem volt velük.
Többet szerintem hülyeség is kiadni értük...
A legtöbb boltban kapható "parfüm" amúgy Eau De Toilette
Ergo: illatanyag tartalom 8% maximum
Amiket én használok abban 16%

kérdés, vettem 15ezer forintért egy armani aqua parfümöt. Nem találom annyira tartósnak az illatát amennyibe került, meg 15ropiért 50ml miért eu da toilette
, miért nem parfum?? Kb annyira tartós mint a gagyi 2-3ezer forintosak?

Ennek a koppintása:
ISSEY MIYAKE - L'EAU D'ISSEY:

..mely illat mellesleg elég jó, elegáns, hûvös darab.

Viktorr
A Chevignon - Best of Chevignon-ról mi a véleményetek?

Én most a szegedi Douglas boltban vettem MEXX parfümöt. Azon belül meg Pure Life illattal.

NAgyon jó, ajánlom minden férfiátrsamnak.

Én azt tudom hogy amire tapasztalataim szerint nagyon buknak a nõk(onnan tudom hogy árusítom)
Hugo Boss - Boss
Giorgio Armani - Black Code

most menõzni szeretnél, vagy az egyéniségedhez leginkább passzoló illatot keresnéd ? nem mindegy ;-)

Viktorr
Férfi illatban melyik most a legfelkapottab parfüm?Aminek nagyon jó illata van.Azért kérdezem,mert nincs rá lehetõség hogy kiprobáljam ,meg venni meg nem fogom mindet!

oliwwer
hali
nekem olyan parfüm kellene, aminek nagyon jó és tartós illata van. azért annyira ne legyen drága. max 6k. ha valaki tud ilyet ajánlani...
köszi
armani

egy kérdés, vettem 15ezer forintért egy armani aqua parfümöt. Nem találom annyira tartósnak az illatát amennyibe került, meg 15ropiért 50ml miért eu da toilette, miért nem parfum?? Kb annyira tartós mint a gagyi 2-3ezer forintosak

Üdv! Armani black code-ról mi a vélemény? 18éves sportos öltüzködésû, bulizós srácnak jó választás lehetne?

jamekka
sziasztok!valaki tudja mi alapján itélhetõ meg egy parfûm erõssége?van pár dolog írva a doboz-ra is😊
pl ezt találtam:

Töménységben az esszencia után a parfüm következik, az aromákat 90 százalékos alkoholban oldják. A parfüm is elég sokáig, akár egész napon át érezhetõ. A parfüm hígításából állítják elõ az eau-t, vagyis a vizet. Az esszencia töménységét tekintve csökkenõ sorrendben: az Eau de Parfum, az Eau de Toilette, az Eau de Cologne (vagyis a kölni) és a Splash Cologne következik.
A népszerû Eau de Toilette tehát már egy nagyobb arányú hígítás eredménye. Az Eau de Cologne a legkisebb olyan illatkoncentráció, amely még jellegzetes és hosszan tartó illatosítást biztosít.

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

Nekemizs ilyenem vanik. Meg ilyen. <#vigyor3>

infidel

azt vágom hogy relativ de nem nagyon tok dönteni melyik lehet a faszább<#nemtudom>
az izadság az üvegben elég morbid lenne nem is tudnám megcsinálni 😄