Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazán elolvashatnád mi van az egyikre írva 😊<#vigyor3>#vigyor3>
Mi van a dobozára írva?
Sok-sok évnyi keresgélés és rengeteg parfüm kipróbálása után, azt hiszem megtaláltam a hozzám leginkább illõ, és nekem legjobban tetszõ férfi illatot egy régebbi, Givenchy parfümben. Givenchy - Very Irrésistible for Men (zöld-fekete). Fiatalos, némiképp elegáns, édes; pont, mint amilyen én vagyok. 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Nagyon odavág, anyám hozta Belgiumból, ott olcsoak a parfümök, aki arra jár vásároljon 😄 meg a DUTYi fréébe😄
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
Ma vettem egy ilyet (Dolce & Gabbana utánzat), a neten nehéz találni normális boltot, ahol lehet kapni.
Ezt is nagyon kedvelem ez pedig a Roma utánzata.
Megköszönném ha ajánlanátok egy boltot ahol megvehetném ezeket mondjuk kéthavi rendszereséggel.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Yyossarian !
Avon terméket elvbõl sem használok. Szerintem még mindig jobban jársz ha dm ben vagy hasonló helyen veszel parfümöt.
Az elõzõ parfümöm is egy olcsó fajta volt (str8 titanium) de az azért majnem egy napig kitartott, még intenzívebb kocsmázás mellett is.
Amúgy maga az illat nagyon tetszik, tudnátok esetleg tanácsot adni, hogy mi az, ami hasonlíthat erre?
leírás: zöldalma és a lédús grépfrút merész aromája a bambusz és a gyömbér illatával vegyül el és ezt a kompozíciót koronázza meg a pacsuli, a tikfa és a fehér cédrus elegye.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
ellenben az ámbrás, gyantás,pézsmás illatok, sokkalta tovább érzõdnek a viselõjén.
...ilyen pl. ez:
Armani - Emporio Night
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
Egyébként melyik az a parfüm, amelyet ha magadra fujod, akkor legalább 10 órán át érezni, hát szinte semelyik....
Én 2 ezer forintért veszek parfümöket, és tartósak... soha semmi gondom nem volt velük.
Többet szerintem hülyeség is kiadni értük...
A legtöbb boltban kapható "parfüm" amúgy Eau De Toilette
Ergo: illatanyag tartalom 8% maximum
Amiket én használok abban 16%
, miért nem parfum?? Kb annyira tartós mint a gagyi 2-3ezer forintosak?
ISSEY MIYAKE - L'EAU D'ISSEY:
..mely illat mellesleg elég jó, elegáns, hûvös darab.
NAgyon jó, ajánlom minden férfiátrsamnak.
Hugo Boss - Boss
Giorgio Armani - Black Code
nekem olyan parfüm kellene, aminek nagyon jó és tartós illata van. azért annyira ne legyen drága. max 6k. ha valaki tud ilyet ajánlani...
köszi
pl ezt találtam:
Töménységben az esszencia után a parfüm következik, az aromákat 90 százalékos alkoholban oldják. A parfüm is elég sokáig, akár egész napon át érezhetõ. A parfüm hígításából állítják elõ az eau-t, vagyis a vizet. Az esszencia töménységét tekintve csökkenõ sorrendben: az Eau de Parfum, az Eau de Toilette, az Eau de Cologne (vagyis a kölni) és a Splash Cologne következik.
A népszerû Eau de Toilette tehát már egy nagyobb arányú hígítás eredménye. Az Eau de Cologne a legkisebb olyan illatkoncentráció, amely még jellegzetes és hosszan tartó illatosítást biztosít.
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
az izadság az üvegben elég morbid lenne nem is tudnám megcsinálni 😄