Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 fújás max.
deegykérdés: Ti háányat szoktazok fújni egy EDT-bõl?😛<úgy h nem visszataszitóan erõs,és nem is ugy h semmennyire sem érzõdik -_-">úgy h nem visszataszitóan erõs,és nem is ugy h semmennyire sem érzõdik -_-">(:
Gucci by Gucci Pour Homme:
nekem most
Calvin Klein - Crave van

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Erõsen gondolkozom a megvételén, de elõtte tudnom kéne, hogy körülbelül mennyi ideig és milyen intenzíven érzõdik az illata?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Akkor nem válaszottam rosszul 😛 Nekem is nagyon tetszik, és a kivitelezés is igencsak szimpatikus.
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

a parfümök világa már csak ilyenek...vannak kimondottan fiatalabb és idõsebb korosztálynak szánt kompozíciók, illetve nyári, téli, nappali és éjszakai viseletre valók. e legutóbbi tipus közül nekem a férfi 'emporio armani' tetszik a legjobban, zseniálisra sikerült.
régebben Naomi Campbell parfümöt használtam...és mindenki azzal jött,h "anya" illatom van :/
'Christian Dior - Higher'-t szaglászd meg, nekem nagyon bejön, igazi friss , fiatalos, sportos illat, de mégsem tolakodó.
megjöttem.megszagoltam a Versace The Dreamerjét és természetesen a csuklómra fújtam.már kb.1 órája h rajtamvan.nekem nemteccik az illat.szerintem túl fûszeres,vagynemtudom.elég furcsa ez az összeállítás.szóval nemteccik.deviszont megvettük anyuum karácsonyi ajándékááát és a Versace Crystal Noirt választottuk.😄 nagyonnjó az illlata.szagoltam a lent említett L'Homme parfümöt YSLtõl és sokkaljobbanteccik mint a dreamer.a paco rabbane 1million nekem túl tömegparfümnek tûnt,bár 08-as...hát...<#buck>#buck><#buck>#buck>
Citrom, Gyömbér, Bergamott, Vetiver, Fehér bors, Ibolya, Bazsalikom, Tonkabab, Szantálfa, Cédrus
Amúgy YSL-Kouros-t vagy Jazz-t honnan lehetne olcsón szerezni? Az ilyet szabad egyáltalán online rendelni?
Ez a L'Homme nagyon májer, de napközbenre már túlságosan is az. Ezért kellene valami "általánosabb" illat amit napközben hordhatnék. Konzervatív illatokat szeretem.
szóval:ma szagoltam a müllerbe a Lancome - Hypnoset,már szagoltam októberben is akkor nemtetszett de most egészjó sztem.
Most a Versace Dreamerre és a D&G The One illatára hajtok.😄 mégsajnos csak a theonet szagoltam.de nagyonbejön😛
ííírjaaatoook😄😛😉

jobban is megeröltethette volna magát a chevignon.
Jack off! I\'m alternative...
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
http://fmgroupszeged.atw.hu
Kattints és ismerd meg az FM parfümök világát!
És azt akarta, hogy örülj a csokiillatú dezodorodnak, és mesélj róla, hogy ezt kaptad
Olvass a sorok között, töki 😄
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
tyûû Barátnõmet alig tudtam leállítani ugy bevolt vadulva..! :S
http://www.indavideo.hu/video/Alexis_randira_var
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
<#ejnye1>#ejnye1> nem szép dolog