Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thrash \'Till Death
Akkor azt veszem meg.
Ezek közül a leírások közül melyik illat nem édes?
1.
"A fejjegy szinte szétrobban az energikus lime és az élénkítõ feketeribizli likõr illatának elegyétõl, melyet hûsítõ akkord egészít ki. A szívjegyben modern és egyben friss virágcsokor illata dominál, felvonultatva a viola, a lágy rózsa és a finom jázmin zamatos gyümölcsökkel kevert illatát. A tündöklõ és erõteljes, kellemesen fás alapillatot a meleg vanilia és az érzéki pézsma aromája szelidíti meg.
Ezt az illatkavalkádot azoknak ajánljuk, akik kedvelik a friss, vérpezsdítõ, gyümölcsökkel bolondított virágillatokat."
2.
"A szikrázó fejjegy a lédús õszibarack és a zamatos piros gyümölcsök illatának káprázatos kombinációját idézi, melyek egészen a bázisjegyig végigkísérik az illatot. A szívjegy érzéki frissességét a fehér virágok illatához hasonló keverék adja, mely a jázmin, a pompás gyöngyvirág, a szemvedélyes mangólia és a rózsa illatát sugallja. Végül a meleg vanilia, a kényeztetõ pézsma és a fehér cédrus illatának keveréke az ellenálhatatlanság érzését kölcsönzi használójának.
Ez a kompozíció alapvetõen a gyümölcsös illatok szerelmeseinek szívét ejti rabul."
3.
"A fejjegy ragyogóan zamatos gyümölcsök illatára emlékeztet, az izgalmas málna és az élénkítõ õszibarack pajkosan flõrtöl a feket ribizli likõr illatával. A szívjegyben felfedezhetõ a pazar jázmin, az érzékeny gyöngyvirág és az elegáns mangólia pompás illatának keveréke, melyet a kecses rózsa tölt meg nõiességgel. Lecsengésben harmonizálnak az édes vanilia, az érzéki pézsma aromája, valamint a meleg fás akkordok, melyek rendkívül kellemessé teszik az illatot.
Ez az illat azoknak szól, akik kedvelik az izgalmas, merész, teljességükben mégis nõies illatokat."
Kérdezni szeretnék valamit és gondoltam, talán ez a legjobb topik hozzá, hátha tudtok segíteni.
Van a Rexonának ez a három új illata, ami parfümös, Happy, Shiny, Sexy
És nem akarok rossz illatút megvenni, ezért érdeklõdnék affelõl, hogy Ti mennyire ismeritek?
A fontos az lenne a számomra, hogy semmi esetre se édes illatot vegyek, ugyanis azt nem szeretem.
Megköszönném, ha tudna valaki segíteni a választásban.
Ez a kedvenc illatom:
Rexonából melyik hasonlít a legjobban hozzá?
Meggyõzõ illat a varázslatos kelet világából: kezdésként felszabadul a sárga frézia aromájába lágyan olvadó csipetnyi fehérbors. Ebbe simul az ilang-ilang, a damaszkuszi szilva és az illatos körte. Végül az egész egyesül az orchideával, a vaníliával, az érzéki pézsmával és szantálfával, melyek tökéletes harmóniát alkotnak és az ösztöneinkre hatnak.
De amúgy igazad van ... <#nyes>#nyes>
Inkább veszek olcsóbban 1 dokumentum film dvd-t...és futok helyben...
az is majdnem olyan lesz <#hawaii>#hawaii> és a tv elött átfutom az egész S(z)aharát
Most megyek <#integet2>#integet2>
További kellemes beszélgetés és szép napot !!!
Aztán jövõhéten vége a játéknak 😞
Annyi pénzbõl már elég sok mindent vagy más hasznos dolgot is lehet venni.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
De inkább játszom,hátha...pedig már elterveztem ha nem nyerek akkor is veszek,de így ...
Leestem a székrõl.... meg kell venned a Wii-t magában ami kb 60 000 Huf és mellé jön még a Wii Fit ami lényegében az a kis "mûanyag deszka". Az meg kb 23 000 Huf. Szóval tied lehet egy ilyen röpke 83000 Forintért köbö.
Még a hülyének is megéri nem?<#zavart1>#zavart1>
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Így hangzik magyarul:
Jajj errõl hallottam, nagyon komoly lett! Az a baj hogy nagyon nagy kedvet kaptam a játékhoz és szeretnék egyet magamnak. Nem tudja valamelyikõtök, hogy mennyibe is kerül egy ilyen?
Gondolom az a kérdésed,hogy mennyibe kerülhet...sajnos nem tudom,de majd utánanézek(a google csodákra képes ) <#vigyor3>#vigyor3>
Jah mindjárt nyitok valahol egy topikot aztán beszélgeteg egy jót a másik énemmel...de itt jobban elvagyok <#vigyor3>#vigyor3>
Komolyra fordítva a szót megyek kajálok egyet,aztán fújom tovább az Espritet <#vigyor4>#vigyor4>
Monkey te meg golyózz<#vigyor2>#vigyor2> vagy inkább fújkálj Te is
<#wave>#wave>
Én egy ügyességi játékkal játszottam.Egy lapot - vagy micsodát - kell egyensúlyozni amin van egy golyó és bele kell egy lyukba juttatni.Persze le is tud esni a golyó...nagy játék 😊
meg a wikipédián is írtak róla...
Lényegében rengeteg sporttevékenység közül lehet választani...sí,box,hulahopp,talán tánc és csoport memóriája is van...
Amúgy mi van akkor ha regisztrálok sokszor ? Más más e-maillel ?
Akkor kizárnak ? Mert ugye a születési dátumból rájönnek,hogy az adott napon nem születhettek annyian...fõleg nem rendelkeznek ugyan azzal a kerületi lakhellyel... nah most a kérdésem meg is válaszoltam 😊
értem már.
Akkor a wii-t bárki megkaphatja aki regisztrált az oldalon....hát akkor remélem nagy szerencsém lesz😄
De az Ipodnak úgy érzem már megvan a gazdája....affene.
Hé Fitt kiegészítõt is adnak hozzá!?
Olyat már próbáltam! Nem kis ötlet volt bevonni az egész testünket a játékba. Alig akartam leszállni róla 😊
Kicsit homályos nekem is 😊 Beillesztek egy részt,de szerintem tanulmányozd át Te is az egész jogi szabályt 😊
,,A Szervezô a Játék végén fôdíj (7. pont) sorsolást tart, melyen az összes beérkezett, érvényes pályázat (5. pont) részt vesz. A fôdíj egy db Nintendo Wii alapgép Wii Fitt kiegészítôvel.
A Szervezô a Játék végén a legtöbb pontot elérô játékosnak Különdíjat,egy db iPod Nano 16 Gb zenelejátszót ad. Pontazonosság esetén a legtöbb pontot elérô játékosok között sorsolást tart. ,,
vagy csak valamire rájött amire mi még nem...
Monkeymajom !
Örülj a 4500-nak,tuti összejön több is majd,csak egy kis idõ kell hozzá 😊
Csütörtökig meg van bõven idõd 😊 Idõnk 😄
vagy tegnap elõtt játszottam a játékkal és akkor a 4500 pontom nem tûnt kevésnek...mit csinál már ez az Ádám???? ez egy droid...
szerintem ha így pörög akkor azt a Wii-t amit nyerni fog hamar tönkre vágja majd <#vigyor3>#vigyor3>
Még én is próbálkozom !!!
Haladok felfelé a pontokban...de még messze van az a 4979 😞
Amúgy nektek van valami technikátok ?
de nemenként 10.000 % hogy különbözik <#vigyor2>#vigyor2>
ildiko57, ja, új fajta sport ágat hozunk létre, nem paintball lesz, hanem groovyball, vagy vmi ilyesmi..😊
A fújás tovább folytatódik ...
Tudjátok nemsokára már az utcán is egymást fújjuk majd ...
Mész az aluljáróban és hirtelen lecsapnak rád egy parfümmel <#vigyor2>#vigyor2>
esetleg nem terveznek ezekbõl az illatokból parfümöt? bár lehet hülye a kérdés..
http://www.videoriporter.hu/vr/player/1631/reporter/count - ez igen!
akkor csüt-ön tényleg sorsolnak? addig már alig van idõ..
Fúúú Ti már tényleg rá vagytok kattanva erre a játékra...😄
nagyadam77, ugye nem te vagy az aki vezet a játékban? ha igen, áruld el, h csináltad..
Hûûû kezdek bekattanni ettõl a játéktól,akkor is megnyerem azt a Wii-t vagy mást 😊
parfümök közül nekem amúgy a women' secret gardenje nagyon tetszik, szeretem a friss illatokat
dezodorban mit használtok? én a rexonával nagyon elégedett vagyok, errõl a játékról tud vki bõvebbet?
és,ahhoz nemis kell ennyire lestrapálnotok magatokat😄
jól jönne az az iPod Nano nekem!!
iszonyatjók lettek ezek a sprayk😊