Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, õ egy elég híres illat tervezõ, fõleg drága parfümöket tervezett, szóval ez azért jelent valamit.
hmm, ann gottlieb valami neves tervezõ, vagy ilyesmi..?
Megnéztem a rexona oldalát, és meglepetten láttam hogy ezt az új 3 illatot Ann Gottlieb tervezte, szóval lehet hogy tényleg jó 😊
Amúgy vicces,hogy mindenki másról beszél,de végülis a fórum téma : az illatok 😊 ezek megmaradnak 😄 Esprit a kedvenc (a lányom is ezt használja )
Aha, értem. Hát ha jó ez a rexona akkor megéri, hátha nyerek 😊
amúgy nemcsak 3 illat játszik hanem jóval több,szóval érdemes körûlnézni...😊)
Elhiszem,hogy fájt a kezed...én csak reggel kezdtem el,de már most idegbajt kapok,hogy nem sikerül...de azért még próbálkozom 😄
az a lényeg,h van 3 új illat,és ha azok közül veszel egyet,van rajta egy kód,amit bekell küldeni és nyerhetsz egy telefont,de ez rá van írva a dezodorra amúgy😊
halljátok a csuklóm létört múltkor mikor nyomtam a bugit ezzel a játékkal és a fenének se akart összejönni csak kb4500 határán mozgott a pontom.
Ez egy gépember ez az [email protected] hiszem már tényleg eldõlt a Wii sorsa.
bár jövõhét csütörtök,éjfél a játék zárásának ideje...én ha beledöglök se tudom megelõzni mondjuk.<#pardon1>#pardon1>
Ez egy gépember ez az [email protected] hiszem már tényleg eldõlt a Wii sorsa.
bár jövõhét csütörtök,éjfél a játék zárásának ideje...én ha beledöglök se tudom megelõzni mondjuk.<#pardon1>#pardon1>
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Bocsi, de milyen játékról van szó? nem vagyok képben 😛
Én is láttam is kipróbáltam ezt a játékot és én is ugyanerre lennék kíváncsi...
Bocsi én most találtam ezt az oldlat...a hozzászólásodból látom értesz a dologhoz ! Most akkor regelni kell és aki a legtöbb pontot szerzi az nyer ? A többi játékossal mi lesz ? Nincs valami sorsolás is ?
Légyszi írj vissza,köszönöm.
Légyszi írj vissza,köszönöm.
én a rexona tinit használom egy jóideje,eléggé korrekt,dezodorban az újakközül nekem a sexy a fav😊
elég régóta, évek óta használok rexonát és meg vagyok elégedve vele. most vannak új illatok is, már a shiny-t kipróbáltam és nagyon jó! van még asszem két új illat, de azoknak a nevét nem tudom.
Milyen a rexona? még sosem használtam, valaki aki használja?
most van vmi új illat a rexonától,de nem tudom melyik az,egyik ismerõsöm mondta hogy próbáljam ki,mert nagyon jó,amúgymeg a rexona nekem alapból bejön....azért is keresem...😊
naponta nézem kb h sikerül e már végre valakinek, de nem. fogalmam sincs h az ördögbe tudta õ azt elérni??? nekem a rekordom 4500 körül volt és az kanyarban sincs még a legjobb 10tõl..
Nem értem hogy lehet ennyi pontot összekalapálni, mondjuk nekem se ügyességem se türelmem nem volt a játékhoz.
Ad@m -ot nem lesz könnyû legyõznöd 😊
ezekkel a hamis hulladékokkal húzzál máshova! <#levele>#levele>
PARFÜM OUTLET
info:
www.illatszer.mindenkilapja.hu
info:
www.illatszer.mindenkilapja.hu
..persze 😉
phat haverom dolgozott már ilyen nyereményjátékos cégnél.
mindenki azt gondolja,hogy elõre el van intézve,hogy ki nyerje meg.
nem így van (sajnos vagy nem sajnos)
Elég jó pozícióban dolgozott és mégsem tudott telefont szerezni nekem.
Komolyan veszik ezeket mert elég szépen megbírságolhatják õket érte.
Szóval azért én még bugizgatok azért a Wii-ért 😊
mindenki azt gondolja,hogy elõre el van intézve,hogy ki nyerje meg.
nem így van (sajnos vagy nem sajnos)
Elég jó pozícióban dolgozott és mégsem tudott telefont szerezni nekem.
Komolyan veszik ezeket mert elég szépen megbírságolhatják õket érte.
Szóval azért én még bugizgatok azért a Wii-ért 😊
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
sajnos, a wii már oda lett igérve a reklámkampányfõnök kisfiának, de azért ne add fel 😊
nyugi..a túloldalt pörgetik a számlálót, hogy ne lehessen olyan könnyen megkaparintani a nyereményeket! 😉
Monkeymajom 😊 !
Köszönöm a lehetõséget,hogy nem halászod el elõlem a Wii-t vagyis inkább úgy írom ,hogy nem fújod meg 😄
Próbálkozom hátha sikerül,de nagyon magasak már most a pontszámok ...
Köszönöm a lehetõséget,hogy nem halászod el elõlem a Wii-t vagyis inkább úgy írom ,hogy nem fújod meg 😄
Próbálkozom hátha sikerül,de nagyon magasak már most a pontszámok ...
Hehe most néztem meg a groovylife oldalt én a magam részérõl rágyúrok a dologra ha felnyomom maga a top 1 be akko enyém az ipod azért az nem rossz, lehet megéri.<#vigyor4>#vigyor4>
én idõközben megnéztem ennek a groovylife-nak az oldalát.
van rajta egy nagyon mókás játék<#nyes>#nyes>
Ebben a nyomasztó melegben még fel is derített 😊
Mondjuk ha nagyon ráállnék és megerõltetném magam nyerhetnék egy nintendo Wii-t is 😛
De inkább meghagyom Fluoridal-nak jó lesz ez ajándéknak 😄
van rajta egy nagyon mókás játék<#nyes>#nyes>
Ebben a nyomasztó melegben még fel is derített 😊
Mondjuk ha nagyon ráállnék és megerõltetném magam nyerhetnék egy nintendo Wii-t is 😛
De inkább meghagyom Fluoridal-nak jó lesz ez ajándéknak 😄
Hello !
Én sem vagyok túl járatos a parfümök világában és igazán magamnak szeretnék venni valami jóféle fiatalos illatot, csak még azt sem tudom, hogy milyent akarok szagolgattam már régebben is hátha megtalálom a nekem valót de eddig semmi.
várom a tanácsokat !
Én sem vagyok túl járatos a parfümök világában és igazán magamnak szeretnék venni valami jóféle fiatalos illatot, csak még azt sem tudom, hogy milyent akarok szagolgattam már régebben is hátha megtalálom a nekem valót de eddig semmi.
várom a tanácsokat !
gondoltam nem akarsz kisebb vagyont költeni az illatokra, így pár tipp:
lánynak: Puma - Jamaica
fiúnak: Mexx - Waterlove, Esprit - Groovylife (ezt nem szagoltam még, de a leírás alapján nem tûnik rossznak)
lánynak: Puma - Jamaica
fiúnak: Mexx - Waterlove, Esprit - Groovylife (ezt nem szagoltam még, de a leírás alapján nem tûnik rossznak)
Fiúknak valóban könnyebb parfümöt venni mint ahogy ruhát is :-)
Köszi az ötleteket 😊 valahogy csak sikerül mostmár 😊 ráadásul amúgy is nehéz eset a lány...a fiú még talán könnyebb neki jobban ,,ismerem,, az ízlését...
Szia !
Nem egyszerû parfümöt ajándékba venni pláne nem lánynak...
Próbáld meg kipuhatolni, hogy milyen típusokat szeret milyen alap illatokat vagy menj el vele vásárolni és véletlenül akadjatok le az illat osztélyon ! Ott valszeg kiderül, h mi tetszik neki és akor már nyugodt szivvel megveheted neki...<#wink>#wink>
Nem egyszerû parfümöt ajándékba venni pláne nem lánynak...
Próbáld meg kipuhatolni, hogy milyen típusokat szeret milyen alap illatokat vagy menj el vele vásárolni és véletlenül akadjatok le az illat osztélyon ! Ott valszeg kiderül, h mi tetszik neki és akor már nyugodt szivvel megveheted neki...<#wink>#wink>
Érdemes valami nem drága parfümöt venned ha emellett a megoldás mellett döntesz. De ez nem azt jelenti,hogy egy büdös,pacsuli legyen😊
Vannak a közép kategóriás illatok,mint pl a mexx,puma vagy éppen az esprit.
Ezektõl biztos találsz olcsó és kellemes illatot.
A választásban talán az segíthet,hogy milyen karakterrel rendelkezik.Neten is tudsz illat leírásokra keresni.
15 éves lányról van szó ajánlanám a pumától a flowing-ot de talán jobb lenne az esprittõl a groovylife.Az olyan nyáriasabb,üdébb illat.
Tudom amúgy,hogy mivel jár ez.Én is adtam már a fejemet parfüm vásárlásra😊
Nem egyszerû de ha sikerül biztos az öröm!
Vannak a közép kategóriás illatok,mint pl a mexx,puma vagy éppen az esprit.
Ezektõl biztos találsz olcsó és kellemes illatot.
A választásban talán az segíthet,hogy milyen karakterrel rendelkezik.Neten is tudsz illat leírásokra keresni.
15 éves lányról van szó ajánlanám a pumától a flowing-ot de talán jobb lenne az esprittõl a groovylife.Az olyan nyáriasabb,üdébb illat.
Tudom amúgy,hogy mivel jár ez.Én is adtam már a fejemet parfüm vásárlásra😊
Nem egyszerû de ha sikerül biztos az öröm!
Sziasztok!!!!
15 éves fiúnak és lánynak milyen parfümöt vennétek ?
Ajándékba venném Nekik,de tanácstalan vagyok miket szerethetnek....
Valaki segítsen !!!!
Köszönöm !!!
15 éves fiúnak és lánynak milyen parfümöt vennétek ?
Ajándékba venném Nekik,de tanácstalan vagyok miket szerethetnek....
Valaki segítsen !!!!
Köszönöm !!!
jól beszélsz!
"dezodor, avagy a sziszegõ szappan - te milyet használsz ?"
elnevezésû topikban tudnám elképzelni az axe-t és társait! 😉
"dezodor, avagy a sziszegõ szappan - te milyet használsz ?"
elnevezésû topikban tudnám elképzelni az axe-t és társait! 😉
igazad van, kicsit elkalandoztunk <#wow3>#wow3>
kicsit offnak érzem... ezek mióta számítanak parfümnek? inkább kéne egy dezodor topik
hallod, nagy májer lehetsz!! ezt nem egyszerû feladat pedig a nõknél..
az igazsag az, h en vezetem ra h mit is szeretnék, de hadd higgye csak h õ választott 😊)))
Bocsi bobo, elhiszem hogy jó ízlése van 😊 csak én szeretem magam eldönteni hogy mit használok.
Na csá p*cs*k... Én leléptem
hát ha egyszer a nõ arra gerjed, és bobonak is tetszik, akkor azt kell venni, nem?.. <#eplus2>#eplus2>
na de aze nem ugy megy az, egyreszt van beleszolasom (asszem)<#szomoru1>#szomoru1>
masreszt meg nagyon jo izlese van... 😊
masreszt meg nagyon jo izlese van... 😊
hát igen egy kicsit para,hogy az asszony dönti el,de akkor legalább vmi jó férfias illatot válasszon,axe,adidas vagy hasonlók..😊
malizia? sosem hallottam róla, ezek szerint szerencsére 😊
bobo22 - ez azért milyen? az asszony dönti el hogy mit használhatsz??
bobo22 - ez azért milyen? az asszony dönti el hogy mit használhatsz??
Na csá p*cs*k... Én leléptem
hat an mar reg nem ugy valasztok h nekem mi teccik 😊 nem engedi az "asszony" 😊