Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Rossman és DM annyira nem kicsit szar. Nagyon.
Nincs kínálat, nincs rendezve a meglévõ csoportokba, stb.
Kellene már valami áruházlánc, ami erre specializálódott. Németeknél pl. rengeteg jó kis bolt van.
Nincs kínálat, nincs rendezve a meglévõ csoportokba, stb.
Kellene már valami áruházlánc, ami erre specializálódott. Németeknél pl. rengeteg jó kis bolt van.
Ha a parfüm amit vásárolni szoktál kapható a DM-ben vagy a Rossmannbanban, akkor nem tök mindegy hogy ott veszed meg vagy máshol ?
Jogos ! sajnos divattá vált az hogy ahelyett hogy az emberek utána járnának, azt mondják: " veszek a dm ben . ott úgy is minden van ".Nem azt mondom hogy a best of chevigon kommersz parfüm, de akkor is..
a Rossman és a DM kínálata elég szegényes.
leginkább ilyen középszar illatok találhatók meg a kínálatukban.
de ízlések és pofonok 😊
leginkább ilyen középszar illatok találhatók meg a kínálatukban.
de ízlések és pofonok 😊
Én annyira nem tudom ezeket,mert nekem a haver hoz mindig kinnrõl parfümöket.
Sztem a douglas-nál vannak olcsóbb boltok is,mint pl.Rossman meg a DM,ott is lehet kapni,nem kell a legdrágábból megvenni,ezek meg a kis-és nagy vaárosokban megtalálhatóak akár vidékieknek is.
Sztem a douglas-nál vannak olcsóbb boltok is,mint pl.Rossman meg a DM,ott is lehet kapni,nem kell a legdrágábból megvenni,ezek meg a kis-és nagy vaárosokban megtalálhatóak akár vidékieknek is.
...hát kezdésnek talán hasonlítsd össze mondjuk a douglas árait a parfumcenter.hu áraival. gondolom mond neked vmit az, hogy 30-40-50%-al olcsóbbak.
ráadásul egy parfümériában nem tudsz tesztert vásárolni, melyekhez pl. a webshopokban szintén elég jó árakon lehet hozzájutni.
a kiszállítás meg legtöbb helyen ingyenes is.
ráadásul egy parfümériában nem tudsz tesztert vásárolni, melyekhez pl. a webshopokban szintén elég jó árakon lehet hozzájutni.
a kiszállítás meg legtöbb helyen ingyenes is.
Jonny9!
Én is hadd mondjak egy példát.Karácsonyra kaptam egy Bruno Banani-t.Mivel már elfogyott és tudom,h jó illata van,így egyszerûen legközelebb ha olyat akarok venni,akkor ott a webáruház és kész.Vagy például amit nemrég írtam ide,h pár gyerek az egyik versace-t próbálgatta a buszon,amit megéreztem,és az is jó volt,így már tudom,h nyugodtan megrendelhetem.Úgyh nem kell összetevõk alapján azonosítani.A másik dolog,ha nem ismered amit rendelni akarsz,akkor legalább izgalmasan telik majd az a 2 nap amíg megjön,h vajon milyen illata lesz.😊))Egyébként meg ha komolyabb webáruházból rendelsz neves márkát,akkor azzal sztem már nem tudsz befürödni,mert büdösnek nem büdös egyik sem.Szerintem.
Én is hadd mondjak egy példát.Karácsonyra kaptam egy Bruno Banani-t.Mivel már elfogyott és tudom,h jó illata van,így egyszerûen legközelebb ha olyat akarok venni,akkor ott a webáruház és kész.Vagy például amit nemrég írtam ide,h pár gyerek az egyik versace-t próbálgatta a buszon,amit megéreztem,és az is jó volt,így már tudom,h nyugodtan megrendelhetem.Úgyh nem kell összetevõk alapján azonosítani.A másik dolog,ha nem ismered amit rendelni akarsz,akkor legalább izgalmasan telik majd az a 2 nap amíg megjön,h vajon milyen illata lesz.😊))Egyébként meg ha komolyabb webáruházból rendelsz neves márkát,akkor azzal sztem már nem tudsz befürödni,mert büdösnek nem büdös egyik sem.Szerintem.
nem bazz de pl megszagolod osztálytársadát, kollégádét, anyádét apádét és megtetszik nem kell utaznod xy órát, mert pl a vidékiek nem tudnak ilyeneket szerintem csak pikkpakk beszerezni, hanem a fotelbõl megrendeled. vagy ad a szomszéd egy illatmintát és arról megtetszik.
Miért talán a neten olcsóbb mint a boltban?
Illatszerboltba bemész, megszaglászod a parfümöket, ami tetszik felírod, hazamész, megrendeled.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Aztán hogy a rákban tudjátok meg,hogy milyen illata van és ha nem fog tetszeni az illata?Nem mindenki tudja beazonosítani az illatot az összetevõk alapján😊
...hát a két cég közül én is inkább a parfum.hu-ra szavaznék.
Zsófy: meglátod nem olyan vészes ez a netes rendelgetés, az oldalon regisztrálsz, beikszeled, hogy mi kell, árú megjön, fizetsz, örülsz! 😊
Zsófy: meglátod nem olyan vészes ez a netes rendelgetés, az oldalon regisztrálsz, beikszeled, hogy mi kell, árú megjön, fizetsz, örülsz! 😊
Zsófy!
Ezen az oldalon drágább,de most anyák napi akció van és a szállítás ingyenes,a másik oldalon meg 1000ft.Így itt pont 100ft-al olcsóbb is.És azt írják,h "Garantált másnapi érkezés a feladást követõ napon!"
Tehát itt
Ezen az oldalon drágább,de most anyák napi akció van és a szállítás ingyenes,a másik oldalon meg 1000ft.Így itt pont 100ft-al olcsóbb is.És azt írják,h "Garantált másnapi érkezés a feladást követõ napon!"
Tehát itt
Nem szeretek neten rendelni... de bogarat ültettél a fülembe...😊
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
azt írod, hogy nem találod sehol.
miért nem rendeled meg a parfummania.hu oldalról ? (ahonnan a képet is belinkelted)
miért nem rendeled meg a parfummania.hu oldalról ? (ahonnan a képet is belinkelted)
Ismeri valaki? Nekem nagyon bejött, de sehol nem találok😞

\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Hmm, igazad van én szenvedek fogalom zavarban, de nálam a deo egyenlõ a stifttel és emellett még vannak a dezodorok. Megtévesztõen írtam le, pardon.
én ezt ugy értelmeztem h egyszerre a kettõt, de igy utólag elolvasva lehet h nem ugy értetted
én ezt ugy értelmeztem h egyszerre a kettõt, de igy utólag elolvasva lehet h nem ugy értetted
De igen, mindkettõ izzadásgátló de nem is lettek egyszerre említve sehol ha jól emlékszem. Vagy igen?
stift meg deo? nem mind2 izzadásgátló? akkor minek egyszerre a 2? most kicsit összezavarodtam
Én szeretem, ha mindig jó illatom van, és ez egyáltalán nem baj ha a barátnõmnél is így van.
deo+parfüm a tuti megoldás
deo+parfüm a tuti megoldás
mirror\'s edge
Ha nekem rossz kedvem van, akkor a parfümöm valószínûleg nem tud felvidítani... De ugyebár mindenki más, lehet, hogy valakinek ez is használ.
Szerintem meg emberfüggõ, aki megteheti persze befujja magát többször, aki viszont ajándékba kap egy ilyet vagy nem olyan jómodú az meg spórol vele 😊
Mondjuk ez jogos, sokszor ilyen apró dolgok is felvidíthatják az embert ha rossz a kedve 😊
Szerintem nem pocsékolás, az ember miért ne érezze jól magát a bõrébe hétköznapokon? Engem kifejezetten fel tud vidítani borúsabb napokon. Délután ezt az új Espritet is megszaglászom valahol. Kíváncsi vagyok az illatára.
Igazat adok neked, kár elpocsékolni a hétköznapokra, fõleg akkor, ha valamilyen drágább cuccról van szó.
Hát a mindennapokban ha csak melózni megyek vagy nem csinálok semmit akkor bõven elegendõ a stift meg a dezodor. De ha társaságba megyek vagy barátnõhöz akkor egyértelmû hogy adok magamra és használok parfümöt is. De persze, ízlések és pofonok, mindenkinek mások a szokásai.
Van férfi meg nõi illat is?
adam: szerintem hülyeség csak akkor magadra parfümöt fújni ha barátnõdhöz mész. Azért van, hogy használd!
adam: szerintem hülyeség csak akkor magadra parfümöt fújni ha barátnõdhöz mész. Azért van, hogy használd!
Groovylife a neve, grépfrut, és zöld alma illatú 😊
Én parfümöt csak akkor fújok ha barátnõvel találkozom vagy valami esemény van (vendégség, buli) azonkívül stift meg dezodor az alap. Parfümbõl nekem fõleg a visszafogottan férfias illatok jönnek be, de a lányokon szívesebben szaglászom a virágosabb-gyümölcsösebb illatokat.
Van új Eprit? Nem is tudtam.
Milyen illatú? Mi a neve?
Milyen illatú? Mi a neve?
Én stiftet mindig használok, azonkívül napközbe melóba vagy ha nem megyek semmi komolyabb helyre akkor csak vmi dezodor, ha meg buli vagy barátnõmhöz akkor az új Espirit
multkor a buszon 4 vagy 5 srác ilyenekrõl beszélgetett,aztán az egyik elõvett egy testert (ami ugyebár eredeti,csak nem díszdobozos,hanem sima karton és ezért olcsóbb pár százassal) és kipróbálták,mivel nem messze voltam,éreztem én is és sztem nagyon jó illata volt.
Versace - Eau Fraiche
Versace - Eau Fraiche
nálam hugo boss - boss + a hozzá kapott deo. csak parfümöt deo nélkül sosem használnék. most elfogyott a stift, milyen deot ajánlotok ami...
... nem hagy nyomot
...izzadásgátol
vennék ugyanilyet, de 6k. bár ha nem találok semmit jot akkor ez lesz.
... nem hagy nyomot
...izzadásgátol
vennék ugyanilyet, de 6k. bár ha nem találok semmit jot akkor ez lesz.
hát leginkább ami van.. Teljesen mindegy a márkája, lényeg hogy tetszen neked és önbizalmat adjon. Bár sztem már nincs olyan parfüm ami kibírna egy teljes bulizós estét, nálam mindig van tatyóba..
De milyen parfümöt használtok bulikba? Hugo Boss, Esprit vagy még sorolhatnám.
buliba jól jön azért a parfüm..😊
stift+ parfüm, bár amikor nem egyek sehova sima axe,vagy old spice is mehet.. na jó inkább axe bár nem akarok reklámozni..😉
Lányokra mindenképp kell, imádom a barátnõm parfümét, mindig õ jut eszembe ha megérzem az illatot. Csak akkor van gáz, ha valami ronda lányon van 😄
mirror\'s edge
én is ugyanezért szeretem jobban a parfümöt!
XboX 360 forever!
Hát valahogy így! de ha buliról van szó akkor parfüm! Sokkal intezívebb az illata (nem tömény).
Nekem lányokon mindig tetszik, ha van vmi illat. Sztem ez alap, és sokat segíthet nekik az életük során.
is it okay if i think its lame to dance?
Nálam is stift + parfüm kombináció van. Stift mindig parfüm alkalmakkor.
Na csá p*cs*k... Én leléptem
ezzel a felerõsítõ hatású axe-al meg nem is érdemes szerintem egyszerre használni parfümöt és deot is<#hawaii>#hawaii>
XboX 360 forever!
Oké de azért nem használod együtt a kettõt! Vagy ha mégis elég fura illatod lehet😛!
van aki dezodorként használja a parfümöt. De mondjuk edzés után tényleg inkább deo, viszont ha elmész szombat este akkor mindenképp a parfüm. Nekem is sokkal hamarabb elfogy a deo meg a stift, mint a parfüm