Parfüm a csábítás hatalma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, az én bnõimnek is tetszett általában.. de hát van olyan, hogy valakinek nem jön be egyáltalán..
cold player, egy tuti, amit ne vegyél soha: malizia.. <#beka3>#beka3> na az az igazi olcso kutyulék szerintem!!
cold player, egy tuti, amit ne vegyél soha: malizia.. <#beka3>#beka3> na az az igazi olcso kutyulék szerintem!!
vannak/voltak az axe-nak jó illatai, de az instict egy nagy sz*r.
hát kinek mi jön be,nekem volt axe-om,de nem volt vele gondom,és a csajok se mondtak róla rosszat....😊
Szerintem ez ízlés kérdése kinek mi jön be. Most majd ki akarok próbálni több félét, pl. amiket mondtatok, Axe, STR8, esetleg még valaki tud ajánlani valamit?
Na csá p*cs*k... Én leléptem
az õsemberes axe reklám lehet, hogy jópofa, de maga az illat (axe instict) egy olcsó kutyulék :/
a STR8 nekem fûszeresebb sokkal.. az AXE-nak nem annyira erõs az illata.. pl. ha egy lánnyal találkozok, inkább az AXE-ot fújom, mert az több csajnak jön be, ahogy észrevettem.
Az STR8 az milyen? mihez hasonlít? az õsemberes reklám az nekem is bejön 😊
én néha axe-ot veszek, néha STR8-et, attól függy, milyen kedvem van..
en az old spice-ot hasznalom, de ez az uj osemberes reklam, amit a tv is ad, nagyon jo... az axe oldalan meg is lehet nezni. az instict pedig telleg jo illat 😊
én szeretem az axe-ot de még nem találkoztam az új illatával,esetleg majd megnézem melyikrõl lehet szó....😊
Én is rég Axe-ot bár még nem próbáltam ki az új illatot, vaki vmi véleményt? nézzétek meg egy kis AXE game itt
Sziasztok!
Én eddig Nivea-t használtam, de most ki akarok próbálni valami újat. Néztem ezt az új Axe-ot, ezt használja valaki? Milyen?
Én eddig Nivea-t használtam, de most ki akarok próbálni valami újat. Néztem ezt az új Axe-ot, ezt használja valaki? Milyen?
az összetevõi alapján, amit akkord szinten felsoroltak, akár még jó illat is lehet ez a 'groovy life'
ha olyan helyen járok majd megszimatolom 😉
ha olyan helyen járok majd megszimatolom 😉
Fuuu képzeljétek, találtam😄!!!! És olcsóbban is, mint mikor anyunak vettem (az 10.000 volt, én meg megszereztem 6.800-ért😊) Persze még vettem mellé egy Bvulgari Omniát is😛😄
\"A nevetés olyan seprű, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Akkor ott tali! Remélem oltós buli lesz ez is, a miskolci nagyon állat volt!!
Mi megbeszéltük haverokkal hogy megyünk a mai partyra.! Szerintem is nagyon jó lesz!
Bizony-bizony! Én is mennék, ha tehetném, csak sajnos a vizsgák... De mindenképpen megéri elmenni, már csak a csajok miatt is...
én az axe új illatát csípem,nekem bejön,a másik hogy ma lesz axe party dunaújvárosban érdemes elmenni rá,pörgés lesz ezerrel....😊😊
Ann Gotlieb ? nem lehetnek akkor túl rosszak, régebben (vagy talán még ma is) a Calvin Klein illatok fõ kreátora volt, ha jól emlékszem.
Átböngésztem az oldalt és megtaláltam.
Hátha kell valakinek,ezért itt van.
Sok helyen megtalálhatóak lesznek. Amúgy ti játszotok?
Hátha kell valakinek,ezért itt van.
Sok helyen megtalálhatóak lesznek. Amúgy ti játszotok?
Mondom a rexona honlapján
Ez inkább a fiúkat hozza lázba😊
Valahol amúgy meg lehet nézni hogy mikor hol lesznek?
Valahol amúgy meg lehet nézni hogy mikor hol lesznek?
Csak a rexona lapján olvastam h vmi lánykák szórják az illatot az utcán!😄
és majd mennek többféle városba is
és majd mennek többféle városba is
Én azt sem tudom mi az vagy kik azok...<#miaz>#miaz>
És vki találkozott már az illatkommandóval?
eddig mindenki a sexy-t ajánlotta <#miaz>#miaz>
Mindenképp próbáld ki. Nagyon ott van az illata mindegyiknek és nem mindegy hogy milyen az illatod ha tetszeni akarsz a pasiknak😊
én csak láttam hogy létezik egyáltalán, de nemsokára megmintázom szerintem <#hawaii>#hawaii>
Sziasztok.
Használ itt valaki Rexona-t? Most van 3 új illat...elég jók. Ann Gotlieb tervezte az illatát. Ti használjátok már valamelyiket?
Használ itt valaki Rexona-t? Most van 3 új illat...elég jók. Ann Gotlieb tervezte az illatát. Ti használjátok már valamelyiket?
Hy! Én Miskolcon voltam már axe buliban, nagyon zsír volt! Sajnos Pesten még nem, de a 30-án megyek mindenképp! És persze hogy axe tusfürdõt és dezodort használok! 😊
én is nemrég váltottam át egy másikról axe-ra,és tényleg nem rossz..
ami a partikat illeti és is voltam az elõzõ pesti bulin a rióban,de sajnos 30-án nem érek rá..:S
ami a partikat illeti és is voltam az elõzõ pesti bulin a rióban,de sajnos 30-án nem érek rá..:S
Hát Rioban voltam már egy párszor! Elég jó bulik voltak meg az axos is elég jól sikerült, szóval így biztos megyek!
Május 30-án Pesten lesz Party ! Ti jöttök?
PARTY !!!!
PARTY !!!!
Zitával konkrétan nem találkoztam. Én Pesten az Axe Symbol-os bulijában voltam április elején. Voltak celebek, bár kis hazánkban csak az nem celeb, aki akar 😄
Amúgy a partyphoto-n vannak fent képek a buliból, ha szemfüles vagy engem is megtalálsz.. 😊
Amúgy a partyphoto-n vannak fent képek a buliból, ha szemfüles vagy engem is megtalálsz.. 😊
Axe buliban én is voltam! Mostanában volt egy két ilyen buli. Én múlt pénteken voltam Veszprémben ilyen buliban. Hihetetlenül jó volt. Ahol te voltál ott is ott volt a Debreczeni Zita meg más celebek?
Elõször én sem voltam Axe rajongó, a videók viccesek voltak, de megvolt a jól megszokott és jó illatú dezodorom és nem akartam váltani a világért sem. Aztán a sors úgy hozta, hogy az egyik haverom elhívott valami Axe partyba és nagyon jó volt!! Ott jöttem össze a mostani barátnõmmel Csillával és igazából ezért is próbáltam ki az Axeot utána és nekem az Axe Touch jött be.
az Axe termékek tényleg jók! Nem rég volt egy akció a tescoban, ahol 2 db-t ha vettél, akkor olcsóbban megkaptad és meg kell mondjam, hogy tényleg megérte!
Eddig nem nagyon voltam oda az Axe-ért, de mivel a barátnõm is megdícsérte, így azt kell mondjam elégedett vagyok. A stiftek is jók, de valahogy az Axe meggyõzött. Esetleg másnak is ilyen pozitív csalódás volt az elsõ Axe-s termék? Vagy van ennél is jobb?
Eddig nem nagyon voltam oda az Axe-ért, de mivel a barátnõm is megdícsérte, így azt kell mondjam elégedett vagyok. A stiftek is jók, de valahogy az Axe meggyõzött. Esetleg másnak is ilyen pozitív csalódás volt az elsõ Axe-s termék? Vagy van ennél is jobb?
parfümök közül csak az armani, de ehhez hozzájön még egy stift, általában axe de ez változó..
az espirit új illata nem rossz amúgy annyira,barátnõm most vett egyet
az espirit új illata nem rossz amúgy annyira,barátnõm most vett egyet
http://szabadforum.com/node/182#comment-4324
Kedvenc szájtom: http://szabadforum.com
melyik most a Givenchy és az Esprit robbanásszerûen nyomulú újdonsága ?
...lehet elkerülte a figyelmemet! 😊
...lehet elkerülte a figyelmemet! 😊
Na, senki többet, harmadszor? 😊
Jaja, meg néha azért vannak robbanásszerûen nyomuló újdonságok.
Most is van Givenchy, Esprit meg miegymások.
Most is van Givenchy, Esprit meg miegymások.
Persze, nincs is azzal baj ha ott veszed meg. Viszont ha az ember végig nézi a netes kínálatot észre veszi, hogy sok újdonságot talál magának.
ha már az illatoknál tartunk akkor nekem a jázmin,magnólia,rózsa illata jön be,ha ennek a 3 illatnak van eggyüttes hatása,az nem semmi....😊😊