Focicipõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Extraszéles kacsalábam van, sajnos. Milyen teremcipõt ajánlanátok, ami nem szorítja satuba a lábam?
hol lehet olyant kapni?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
nem tudjátok, hogy olyan csavaros stoplis cipõvel mit lehet kezdeni(kidobáson kívül), aminek az egyik foglalata ki van tágulva és nem fogja meg a stoplit?
elõre is köszönöm
Segítségeteket szeretném kérni abban hogy Nike mercurial vapor 3-ast fehér-arany vagy más színben tudnátok-e szerezni (R9-est), vagy oldalt ahonnan tudnék rendelni!
erre az e-mail cimre írjatok:
[email protected]
Köszönöm szépen elõre is a segítségeteket :-)
Adidas mundial goal. Roppant kényelmes ajánlom mindenkinek. Megjegyzem, én sem boltban vettem, hanem jutányosabb áron a német Ebay-en.
én predatort venném :DD
AdiPURE IV TRX SG és Absolion TRX SG?
Vterán láttam mindkettõt nagyon jó áron a bolti árhoz képest, érdemes lenne megvenni?
Nekem nagyon tetszenek és a neten is sokan dícsérik!
am én szívesen vennék egy ilyet, tök jó lehet otthon elemezgetni stb... :D
csak hát az ára elég borsos
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ez mekkora :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
sportport.hu focicipõk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ez is megtenné.....:)
Amúgy tegezz csak nyugodtan! (14 éves vagyok:D)
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Szeretném kérni, hogy töltsétek ki a kérdõívemet, kutatáshoz kellene statisztikai adatként. Fõként igazolt amatõr labdarúgóhoz szóló kérdõív, de az se baj ha nem igazolt csak focizott legalább életében. 1 percet vesz igénybe.
Elõre is köszönöm!
Kérdõívem címe:
https://spreadsheets.google.com/embeddedform?formkey=dGtMVFhUUEdCOU8tVm1zaURJVmwzaWc6MA&theme=0AX42CRMsmRFbUy1iY2E5ZGYyZi1iZTJhLTQ2ODUtYWZmNS04ZWFiZTRkNzk4NjA&embedded=true&ifq
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Régebben (1,5 éve kb.) játszottam megye II-be és mikor leigazoltak, akkor kaptunk egy igazoló lapot vagy mit (ilyen kis kártya, amin a fényképünk van, az orvos aláírása stb.). Ez fél évig volt érvényes, mert utána újra kellett menni a sportorvoshoz, különben nem játszhattunk volna a továbbiakban. Nos, ha én másfél év után elszeretnék menni egy másik klubhoz, akkor lehet-e olyat, hogy egy teljesen új igazoló lapot kapok? Nem tudok jobb példát hozni: az mlszen meg lehet nézni a játékos adatait, és egy ilyen új igazolással mondjuk tudok-e "tiszta lappal" indítani. Most ez hülyén hangzik, de remélem értitek nagyjából:D és bocs, hogy ide írtam, de más topikot nem találtam, ahol feltehettem volna a kérdést.
Köszi elõre is!
On
cesc fábregas
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!