Focicipõk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Illetve lenne még egy kérdésem. Ilyet használ valaki? Ha igen, mik a tapasztalatok? Valamint hol tudnám beszerezni boltban? (legfõképp pesti üzletek érdekelnének)
Bocs, hogy egy kicsit off x))

cesc fábregas

Rendelt már valaki innen? (nem feltétlen cipõt)

cesc fábregas

zvaragabor
Lancast Target-rõl mi a véleményetek? Vagy úgy általában a Lancast teremcipõkrõl. 5k-ért megéri? Suliba tesi órákra, illetve néha meccsre/edzésre használnám.
http://www.lancastsport.com/content_hun/termek_adatlap/?product=40&tipus=&sportag=13

Chaos Anno Domini

Mivel a topik utolsó 20 hsz-a csak reklám jellegû volt kiegészítettem a bannert egy kis figyelmeztetéssel.

Kéretik betartani, Köszönöm.

REAL MADRID

Gunnersboy
kép, talphosszméret, link?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

42-es gumis SUPERFLY 35-40k-ba eladó

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Divizio88
Szoval ha nike ban 42 es az adidas 41 1/3 akkor
lottobol nem jo a 42...Jo hogy szoltatok...:D
Kosz

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
jaja ha gravityt veszel akkor ne a méretet nézzed hanem h hány centi a talphossz-méret, mert 42,5es lábam van és 40,5es a lotto cipõ, de 26centi a talphossza

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

a méretre azért figyeljél, nekem 42es a méretem nike-ba, 26centi, a zheroból 25,5 centis kellett, az patent nagyon, igaz a taplbetét 26centis, de 25,5 van beleírva. Szal ne a méretednek megfelelõt vegyed, hanem egy fél centivel kisebbet, sztem.

Divizio88
Csak ! ra veszem magam hog vegyek egyet az ebayon:PP
Hatha meg kapom jo aron licitre:P

HIP-HOP ARAD

Nekem is van egy gravity-m, maximálisan meg vagyok vele elégedve.

ADIDAS PREDATOR X 42-ES FG FEKETE ELADÓ 35K

Divizio88
ertem ..Amugy en is F50 vagyok koszi

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
hát nekem az elején nagyon törte a lábamat, de nemis a sarkamnál, hanem a bokámnál oldalt, de utána már jó volt, szerintem jó kis cipõ
bár most kinéztem magamnak egy f50.9et, fekete sárgát, úgyhogy szerintem nemsokára lecserélem :D

Ilyet hol vehetek? :D

Divizio88
es milyen?

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
ilyenem van, csak ezüstben :D

Gunnersboy
F50 tovább bírja

Divizio88

Nekem most ez tetszett meg nagyon <3:D

HIP-HOP ARAD

hello, nekem az lenne a kérdésem hogy a NIKE T90 laser II vagy az ADIDAS F50 bírja tovább?? melyiket érdemesebb megvenni?? kösz
Ööö...hát gondolom igen, én csak hallomásból tudok errõl az akcióról, vagy mirõl.
hát ha jól látom az a topic címe, hogy: Bármit cipõkrõl szólnak, képeket is linkeljetek. gondoltam a golf is belefér.
de az arénánál találtam valamit.
http://www.arenaplaza.hu/cikk/nyomtathato-kuponok-aprilis
erre gondoltál?
Helló!
Ha jól látom ez Focicipõs fórum, de igazából mindegy is. A cipõ nem néz ki rosszul, de ha golfcipõ, akkor tuti oltári drága lehet...hogy megéri-e? ne mtudom sose golfoztam. Nem árulnak ilyet vmi Puma Outletben, vagy ha van akciósan akkor talán érdemes. Pont az Arénában lesz Szerdán vmi akció, nézz utána nem tudom pontosan a részleteit!

sziasztok.
mi a véleményetek errõl a golf cipõrõl? láttam az arénában de nem volt túl olcsó és nem tudom megéri-e.
Divizio88
en 34 euroert kaptam meg licitre Ebyaon:D:D
Fasza Csuka egy jo palyara erdemes venni..
En inkabb F50 vagyok de ehez nincs egy rossza szavam se...:D

HIP-HOP ARAD

Gunnersboy
30at nem adnék érte, de csak nemlehet olyan rossz, viszont szerintem 30k-t nem ér egy pár cipõ sem

chelseafan
jóféle nagyon, bár még nem volt ilyenem:D sztem amúgy olcsóbban is hozzájuthatsz, ha nem is ilyen színben, hanem a kékben vagy feketében:)

hali srácok!
errõl vélemény? (adidas f30i trx fg - 30k)

cesc fábregas

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Csáó.Valaki nem tud olcson Vapor V-t Vagy Adidas Predator X-et?
Tudja e véletlen valaki, hogy az adidas f50 9.tunit talprésze jó e az ujabb tunitba?..kiszakadt a felsö rész..vehetek hozzá ujabb felsöt?vagy csak 9.eset?
eredeti megéri de ezek szerintem nem

Predator Powerswerve, fekete, 42-es gumis 26,5centis, használt,10k, ha postázni kell, szegeden lehet kevesebb.

dragon11
Tudnátok valami faszább stoplis cipõt csatárnak? Legfontosabb a gyorsaság lenne, tehát ne legyen "tömege" a cipõnek.. de a cipõ eleje is nagyon fontos.

Akár lehet légtalpas is, de elengedhetõ!

Max 20ezerig.

Köszi!

hali,egy ilyenen gondolkodom csak teremben,hobbiból focizom,de ismerõsöm tudna behozatni eléggé jutányos áron:

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

RonaldoTamás
hello
ASUS P535 telómat cserélném cipõre leginkább mercurialra
áregyeztetéssel persze!!akit érdekel:[email protected]

Gunnersboy boldog tulajdonosa lett egy Zhero Gravitynek, viszont egy Powerswerve gazdára vár 42es, jó állapotban 15k, esetleg postát állom. [email protected]

Üdv!
Ha valakit érdekelne egy alig használt Adidas F10.9 TRX FG futballcipõ 44-es méretben, akkor írjon email-ben. ([email protected])
Képeket tudok küldeni ha kell, dobozában, garanciával adom!
Gunnersboy
mail ment ;)

változatlanul eladó egy Zhero Gravity, kb 42, 42,5es lábra 15.500, illetve egy fekete-piros Powerswerve 42es keveset futott 15k. [email protected]

Gunnersboy
ha nem nõ a lábad sztem a F50i mivel abban tudod cserélgetni a cipõ részeit ha kiszakad a felsõrész, elkopik a stopli stb

szerintetek melyik éri meg jobban?
adidas adiPure II TRX FG 30 ezerért
vagy
adidas F50i TUNiT 35 ezerért

cesc fábregas

Gunnersboy

gtasok

gtasok

gtasok

gtasok
gtasok
errõl van szó

gtasok
nekem már megvan az új cipõm, nagyon könnyû alig várom a tavaszt, hogy füvön kipróbáljam.

BADE
Még 2 rendelés van hátra Karácsonyig!
Szinte bármilyen focicipõ beszerezhetõ bolti ár alatt!
Nike,Adidas,Puma,Umbro

Érdeklõdni priviben!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Lotto Zhero Gravity 40,5-es 20k --> [email protected]