Focicipõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Most is ugyanilyet használok fehérben, az bevált, de már elég megviselt, a nyáron már nem elsõsorban teremben használtam, hanem pl. betonon meg kiszáradt füves talajon is, azt meg nem tehetem meg hogy minden talajra más cipõt tartsak. Van egy Wink stoplisom, meg a teremcipõ. De a fehér még betonra és rossz talajra ki fog tartani, ez meg csak terem, rendeltetésszerûen. Nekem bevált ez a cipõ.
Hajrá Magyarország!
Keress meg priviben!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ma vettem egy T90 Shoot II-ot. Strike-ot akartam, mert hát azért az már majdnem egy Laser, de sajnos csak Shoot volt... :( Kíváncsi vagyok meddig fogja bírni :D 17ezer volt, de EP kártyával vettem, úgyhogy szinte ingyen volt :)
És végül egy kép róla:
Még a végére annyi, hogy valaki használt már ilyet? Mik a tapasztalatok?
Ilyet Turkáltam magamnak tegnapelõtt 2900FT-ért Eredeti szinte semmi baja...
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Latom nagy sztarok is hasznaljak.(inkabb vedeok, kapusok)
Lehet h nehezen hiheto de nem hazudok, az egesz csapatnak
ki nyult, nem csak nekem...
de szerintem a z a magayrazad h nagy sztarok minden
mecsre ujjban jatszaank.Mikor uj akkor tenyleg jo....
nah nem tudom mit mondjak....<#nemtudom>#nemtudom>
HIP-HOP ARAD
Mi csapatunk kapott mindenki vadonatt ujjat
egy egy honap utan mindekinek
2szammal nagyobb lett....:-j
en adidas parti vagyok de copa semmi kepen se....
HIP-HOP ARAD
sorry, 20-25 ezer forint lenne
cesc fábregas
elõre is köszönöm a válaszokat
cesc fábregas
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
www.prodirectsoccer.com
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Változó, valakinek bejön a Vapor. Elsõ 2 hétben biztos hogy széttöri a lábadat, utána lehet hogy jó, egyik csapattársamnak majdnem egy éve bassza a lábát :S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Üdv.
a strikenak a lövõfelülete már gumihálós, de az másféle anyagbol van mint a laser
a laser meg asszem kengurubõr :D
Mi a különbség a Nike Total 90 Laser II FG, a Nike Total 90 Strike II FG és a Nike Total 90 Shoot II FG között?
Azt tudom, hogy a Laser a legdrágább és a Shoot és a Strike az olcsóbb :)
adidas f50.9
http://thesoccerauthority.com/shopsite_sc/store/html/media/adidasf50tunitmessilarge.jpg
adidas f50.9
http://www.soccer.com/Images/Catalog/ProductImages/300/113570.JPG
adidas adipure
valaki aki foglalkozik cipõkel milyen áron tudna szerezni ezek a cipõk közül valamelyiket?
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
HIP-HOP ARAD
mindnek egyforma labuk van ....???
az F50 szerintem kurva jo anyagbol vannak csinalva(szerintem).
Ha meg nezzel egy f50.6 az uzletbe, meg miutan fotbaloztal vele
egy evet lathatod mennyire megpuhul es ra all a labra, lehet az
ludtalpas....vagy mitomen milyen labprblemak vannak meg
(most ezt ne vedd magadra).....ez csak egy velemeny.....
HIP-HOP ARAD
F50.6 kek zoldel az eBayrol, egy egesz szet.
Alig varom mar hozzak haza....;)ugy hallotam
nagyon ra all a labra..:X
HIP-HOP ARAD