The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Majd idõvel lesznek jobb forgatókönyv-irodák, fejlõdnek a sztárok, lesz reklámra lehetõség, stb.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hello!

Tudtok valami tuti módszert arra hogy ötcsillagos filmet csináljak? 1935-ben járok gyengécske színészekkel...kösz!
Neogan
Épp meg akarom szerezni a játékot, és cikkek alapján nagyon jónak tûnik de az a kérdésem hogy nem válik hamar unalmassá?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Meglett az 5 csillag mindenbõl,így megvan az összes oklevél,de a letölthetõ színészekrõl 1 link jöhetne.
Üdv mindenki,hogyan lehet 5 csillagos sztárt csinálni?
csak néha ugrik 4 fölé (a barátságok rész illetve a hír nem nagyon akar felfele menni pedig fényképeztetem meg ilyenek) ,illetve honnan lehet letölteni kész színészeket starmakerrel nem akarok pcsölni 😊
a válasz jöhet nyugodtan privátüzibe is.
Sziaztok. Amikor elkészült a film, berakom lwejátszoba, vagy uto-munkálatokhoz, a játék hibát észlel és kilép. Miért? Help..
Hát akkor szelektálni kell. Például van vagy 5 féle scfi corridon mindig a legújabb kell stb. A sztárok legyenek minden típusú filmben jók legyen király kapcsolatuk egymással nézzenek ki jól és akkor jönnek a csillagok

Fenrir
Igen, visszavonom. Elég szépen jönnek az újak.

BTW vért szenvedtem mire meglett egy 3 csillagos sztár. 4 csillagost hogyan lehet összehozni? Kéne az új forgatókönyíró épület és már csak a 4 csillagos sztár hiányzik abból.

Másik fele, hogy betelt a studióm és a legújabb díszleteket már nem tudom felépíteni. Szoktam nézni a novelty értéküket (ha alacsony akkor már eléggé gagyi), de annyit nem tudok lebontani amennyit kéne.

A halál csupán a kezdet...

Ha egy nyugdíjba megy majd megjelenik egy 18 éves ne aggódj 😊

Fenrir
Kicsit gondban vagyok. 1960-ban járok és az elsõ sztárjaim most lesznek 70 évesek, ergó mennek nyugdíjba. A probléma az, hogy nem nagyon van fiatal sztárom, a 80%-uk már 60 feletti és a végén ha elmennek akkor nem marad még 1 filmre való ember sem. Erre van valami megoldás? Néha jön sztár a rivális studiótól, de az is már 60 felett van és nem veszem fel. Fiatalok pedig már nagyon régóta nem jelentkeztek a Stage School-nál pedig gyakran nézem (mondjuk máshol sem, de az annyira nem probléma).

Fenrir
Dehogyis. 1935 elõtt már biztos lesz ilyened. Sokat kell nyomni az idõgyorsítást addig.

Fido4life
ja kb 5 óra játék után

Fenrir
Lehet venni a sima játékban is.

Japep
Köszi, akkor jó...már épp le akartam törölni! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Fido4life
igen lehet csak ahoz venni kell egy haladó forgatókönyvíró iroát a sandboxban...

Japep
Hello!
Én még csak most szereztem meg a játékot (<#vigyor3>) és az lenne a kérdésem, hogy lehet-e egyáltalán saját filmet csinálni benne ?
Mármint én választom a helyszínt, a jeleneteket, én állítom be ... stb.
Mert én eddig csak a szereplõkbe, a mûfajba + néhány jelenet alakításába tudtam beleszólni...

Elõre is kösz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Fenrir
Amúgy érdekes ez az employee mod. Felvettem egy csomó szakembert (gondnokot, építészt, statisztát, stábtagot, kisérõket, stb.) és egy idõ után elfogytak az emberek. Teljesen leapadt a sor és már évek óta egy sem jön. Nem mintha szükségem lenne újra mert színészjelentkezõ mindig van, de furcsa akkor is.

Fenrir
Zavaró, nem kicsit :\

Fido4life
nekem alapból ilyen

Fenrir
Felraktam az employee modot, nektek nem akasztja kicsit a játékot? Pillanatra megáll aztán megy tovább, ezt olyan 5-6 másodpercenként csinálja ha pont a kép a sok munkanélküli felett van.

Fido4life
hmm erre még nem is gondoltam, köszi szépen mindjárt megnézem..

A színész iskolában a középsõ kockába(importálás) ha beteszel akár milyen színészt kiveheted a csinált alakodat.
Hmuda
Figy, nem véletlenül linkeltem úgy ahogy. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PLackó
köszi,ez nekem megvan,viszont ez nem csak a sort növeli meg,az összes létezõ csalást hozzáadja 😞
(összes díj,legjobb tehetség,stb..)

Hmuda

Fido4life
na egy ilyen nekem is jól jönne

PLackó
Üdv!
Valahol fellelhetõ még az a mód,amitõl kígyózó sorokban fognak gyülekezni a munkanélküliek,hogy alkalmazzam õket? faq az már nincs,a lenti keresõ álltal dobott találaton meg már csak halott link van😞

HY!Pár napja kezdtem el.A stábot lehet "tanitani,vagy fejleszteni"?Vagy csak dolgoztatno kell öket és majd javulnak.
Hmuda
Építs egy olyan irodát ahhol mindenfélét el lehet adni (nem emlékszem már a nevére) és ott adogasd el a gyengébb szinészeket. Ha elégtõl megszabadulsz akkor egy idõ után ismért elkezdenek szálingózni a jelenzkezõk.

Fido4life
eladom ? én azt próbáltam hogy egy írót felvettem színésznek majd kirúgtam, de ugyanúgy csak színésznek és rendezõnek lehetett felvenni importálni nem..😞

Risu Führer
lehet ha eladod az eddig felvett színészeket akkor lehet hogy be tudod helyette tenni õket.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Fido4life
Üdv Mindenkinek ! Mivel FAQ nincs feltennék egy kérdést: épp egy filmet készítek amihez külömbözõ emberkéket csináltam a Star Makerben, a gond az hogy a színésznek jelenetkezõ emberek száma véges, a többi embert viszont csak statisztának, sima szinésznek, vagy rendezõnek tudom felvenni, nem tudom importálni az általam készített karaktert.. Tudtok erre valami megoldást ? Kösz elõre is.

Risu Führer
sziasztok
nem tudjátok mit tartalmaz a The.Movies.Premiere.Edition csomag?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Fido4life
de jó épp most szereztem meg a játékot, azt hittem már rég van hozzá magyaritás mivel én tegnap letöltöttem, erre meg kiderül hogy tök friss 😊

sb1
Kijött a játékhoz a magyarítás, amit innen le is tudtok kapni.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Bullet Time mód nincs hozzá?
Hali nekem is elküldenétek a FAQ-t erre a e-mailra.
[email protected]
elõre is kösz

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag mint a Milannak a második\"

Hmuda
Bocs, a FAQ idõ közben elveszett karbantartás hiánya miatt. Úgyis leapadt a társaság, szóval nem okoz már gondot. Kérdezzetek nyugodtan.

Fido4life
nekem is elkéne

Kriger
Nálam a faq elérhetetlen (error in page), valaki el tudná küldeni privát üzenetként, mielõtt hülyeségeket kérdeznék?

Nincs valami cheat arra hogy a színészek ne öregedjenek? 😊

Carlos
Csak én érzem úgy, hogy 70 után kicsit leül a játék?
Eléggé uncsika lett. 95 körül járok és semmi kutatható cucc, megvan a Green Screen is...hát eléggé elkapkodták a játék végét.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Lenne egy kérdésem.
Most a játékban ott tartok, hogy az elsõ csapat (2 szinész, 1 rendezõ) kezd kiöregedni (1965 körül vagyok).
Van egy másik gárda is akik a 12-20 helyen vannak.
Hogy lehet õket feljebb hozni? Egyre szarabb értékelésûek a filmek, pedig kaszkadõrök is vannak és sikeresek.
Szóval hogyan tudnék megint jó filmeket csinálni?

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok...NA ma megint egy haverom beszaratom a Silent Hill nevû 85 perces filmemmel.....Lassan elkezdem a második részt is majd remélem sikerûl az is ennyire jol mint ez....terveim már vannak na meg ha nekikezdek akkor 2-3 hét és kész is lesz....Sziasztok!
a.carkey
Nem. Volt Mad TV 2 is.

Az underdogson bizti rajta van ...

A medve nem játék.

Nem. De jó lenne ha csinálnának egy új Mad TV-t mert nagyon szerettem.

Egyébként a MadTV nem csak egy részes volt?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

a.carkey
A Cinema Empire c. játék, ami egyfajta movie studio game nem egy korábbi, Mad Tv szériához tartozó játék 2007-es változata?

A medve nem játék.

RocKY2
Mert nincs kész...

galmat
Hello!Vkinek nincs meg a magyarosítása játéknak?Mert a magyaritasok.hu-n a link nem mûködik.

nem lepõdtem meg hogy nem angol csak gondoltam hogy valaki tudna nyelvi fájlokat küldeni nekem de mint mondtam már szereztem és tökéletesen mûködik