The Movies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyk, ha tudod hogy egy lokalizált játékról van szó, akkor miért meglepõ h nem angol a nyelv? 😄D
de hogy megnyugodjon a sértett lelked:
mea culpa, mea maxima culpa.
(amúgy meg olvasd már el az elsõ mondatomat az elõzõben, és a saját tanácsod meg rád is érvényes)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szerintem próbáld meg az uninstallt, és a második nekifutásnál vigyázz hogy indításkor milyen nyelvet választasz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
szeretném megkérdezni, hogy a jelentekbne ugye belelehet szurni tárgyakat pl.: asztal, autó, szék, telfon, italos automata, széf. Es ezeket, hogy lehet használni? mert tuti hogy lehet mert van egy olyan ki film amikor a csávó az igy berakot kis széfbõl veszi ki a mappát.idõben már 2242ben vagyok szoval az sem lehet baj.<#help>#help>
<#wave>#wave>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Sok a kérdés tom<#idiota>#idiota>most maugy 1930-ban vok
Burn tire, not your soul!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ha van saját forgatókönyvíród, akkor akár 2 jelenetbõl is lehet 1csillagos filmet forgatni, 3-4 jelenetbõl 2 csillagosat.
ez mondjuk jó, mert kevesebb idõ a forgatás, kevesebb a stressz, stb.
viszont a siker ugyanakkora - már ha megfelel az éppen futó közízlésnek, vagy kapsz olyan díjat, ami miatt minden filmed sikeres lesz az aktuális közízléstõl függetlenül (fejbõl nem tudom, melyik az).
még csak ismerkedek a játékkal, de nagyon tetszik.
kérdésem annyi lenne, hogy mennyivel lesz jobb a saját készítésû forgatókönyv már az elején, olyan 1930-as 40-es évek körül, nem sandbox-os játékban?
és mennyire figyeli a játék az "összeillõséget"? értem ezalatt, hogy ha csak találomra összedobok egy-két jelenetet illetve aprólékosan megcsinálok mindent, látványos lesz-e a különbség mondjuk mikor értékelik a filmet a kiadásnál?
eddig olyan 20-30-adik helyeken voltak a filmjeim, aztán megkaptam az intermediate scriptwriting office-t és rögtön összedobtam egy 1. helyet érõ filmet. ezután bíztam magamban és csináltam még egy hasonlót, de az már csak tizenvalahanyadik lett a kiadásnál. ez mitõl van? ennyire megváltozik az ízlés? pedig még ugyanaz volt a kedvelt mûfaj indulásnál, szóval nemértem.
The Matrix has you...
Jól sikerült darab!
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Egy olyan játékban amiben az online módra fel lehet tölteni az elért mérföldköveket soha nem lesznek ilyen csalások (szerencsére).
Erre vártam...Így bármilyen filmet tudok csíni😄
YESS!!!!!!
találtam a stunts & Effects kiegészítõhöz egy rakat kódot de a sandbox módban valami miatt nem mûködik a kód. A karrier módban még nem néztem így nem tudom hogy ott vajon mûködnek-e a kódok. Tehát a kód lista:
Nyomd meg az ENTER-t, és üsd be a kódot. Siker esetén a cheat active feliratot fogod látni a képernyõn.
no hurt - Nincs sérülés
all clothing - Összes ruha
moviemo - Minden elérhetõ lesz
byebye - Nem lesznek rivális stúdiók
kmt - Sosem fogy el a pénz
awards - Minden fesztivált megnyersz
setset - Összes felszerelés
biged - Nagyobb leszel
toth - Minden ingyen
noway - Ingyen sztárok
Szerintem ha mûködnek ezek a kódok karrier módban akkor Hmuda-nak be kéne rakni a FAQ-ba és akkor nem kell használni trainert. De ahogy látom van benne egy olyan kód már eleve aminek hatására minden díszlet elérhetõvé válik és nem kell az INI fájlt átirogatni.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Go Gunners!
Az nem tetszik hogy kevés a jelenet😛 Vagyis van rngeteg😛
De a fele szánalmas😄 Lehet venni vagy nyerni jeleneteket?
Go Gunners!
Go Gunners!
Remélem jól fog sikerülni, csak azt nem tudom, hogy lehet beidõzíteni a szinkront úgy, hogy a szereplõ szája is mozogjon hozzá...
Go Gunners!
Ui.: Majdnem sikerült elkészítenia szinkront teljes egészében, most anagy vágási munkálatok folyanak<#wink>#wink><#vigyor4>#vigyor4>
Go Gunners!
"...a kis csapó ikonra kattintva beállíthatod a megfelelõ paramétereket a rendereléshez és azután elkezdi (ajánlott "online" minõségben lementeni, mert az még nézhetõ, de nem fog sok helyet foglalni)."