The Movies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Persze, tökugyanazt tudja mint a síma PostProduction.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

watto
de ott ki lehet menteni pl C:\documetnt and stettings\-be?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
okok.thx!

Hmuda
Lehet hiba volt kiadni. A filmeket általában forgatás után, de kiadás elõtt szokás megvágni. Próbáld meg úgy, hogy forgatás után rögtön megpróbálod berakni a PP-be.

Szerk: vagy egyszerûbb ha a fõmenü "Video Player"-ében (vagy valami hasonló a neve) ügyködsz, ugyanaz mint a játékbeli PP office.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

watto
le van forgatva...le is osztályozták!2 csillag!!!2-perces vígjáték!!!

Hmuda
Még egyszer: le van forgatva a film? Ha pont a kiadás elõtt vagy akkor lehet berakni.

watto
hát igen de nem lehet berakni!!!
nem engedi!
hogyha odahúzom zzöldnek kéne lennie a szobának ahova be akarom rakni de most kék és nem lehet odA rakni!!!

Hmuda
Hát nyilván. A valódi filmeket se a forgatókönyv megírása után szokták megvágni.

watto
milyen állapotában kell?
mkor már meg tudod nézni?

watto
mert nem engedi odarakni....

Hmuda
Le lett forgatva a film vagy csak úgy pakolászod?

mért nem tudod?

watto
de nem tom berakni post production-ba

pedig ottvolt:
Hogyan kell lementeni a kész filmjeimet?

*

A PostProduction épületben. Ott a kis csapó ikonra kattintva beállíthatod a megfelelõ paramétereket a rendereléshez és azután elkezdi (ajánlott "online" minõségben lementeni, mert az még nézhetõ, de nem fog sok helyet foglalni). Alternatív esetben ha már "archiválva" lett a film, akkor a fõmenüben a Movie Player menüpontban szintén behozhatod a PostProduction képernyõt a megfelelõ film betöltésével.

watto
ott nem találtam...
leírnád?

Hmuda
FAQ

watto
jah, úgy akartam 😄 bocs 😛
de nem tod hogy ki lehet-e menteni?

PiszkosFred
Wav formatumu videot nem fogsz kapni, ez boritekolhato ;] Az .avi eselyesebb, vagy a .wmv (gondolom erre gondoltal te is, csak elirtad veletlenul)...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

terasz
még mindig nagyon. anno egy éve toltam vele frankó másfél hónapot. kábé egy perc volt, mire visszajött minden emlék
😊
watto
thx...az nem érdekes má rájöttem!
és még azt kérdezném hogy avi vagy wav formátumba ki lehet menteni a videókat?

ciwil
A feliratot, úgy lehet írni, hogy a Movie Player-ben vagy a Post Production-ben a filmjelenetek alatti elõ sorra duplán kattinatsz, és akkor felugrik 1 ablak, amibe beírhatod a kíván szöveget és a betûstílust. A 2. kérdésedet nem értem, címet a Movie Makeing-es épületben lehet, szerintem csak. Ha arra kérdeztél, hgy hogy lehet a szerplõk megjelenítési stílusán válltoztatni, akkor szerintem sehogy, de ebben nem vagyok biztos!

Go Gunners!

watto
meg a másik kérdésem az lenne hogy hogy lehet más címet adni a filmnek,meg hogy hogy lehet megváltoztatni a film elejét mikor a szereplõket mutatja be?

watto
bocs ha hülye a kérdés de lehet a filmm alá feliratot rakni???és ha lehet hogy????

Grat! xD
Hogy tetszik a játék?

terasz
MEGVAN A MEGOLDÁS!

beírom, hátha másnak is bejön.
kipróbáltam egy csomó mindent, végül ez vezetett eredményre.
innen leszedhetõ az NVTweak progi. Egy kattintás az egész: a settings menüben át kell állítani a legördülõ menüben a "for servers"-t "for desktop"-ra.

ne kérdezzétek, miért.. fogalmam sincs, hogy ezzel miért lett jó, de mûködik!
hurrá!
phú másttélleg nem tudok nekem soha semmi bajomnem volt vele. crack és ment is minden.

terasz
igen, ezt tettem, de sajna semmi eredmény. néhány elkeseredett sorstárssal is találkoztam, õk hetek-hónapok óta nem találtak megoldást rá.
lehet hogy a geforce a hiba benne. mehát alapban ati-t támogat a movies de elkéne indulnia. ha jó angolos vagy akkor menjfel a hivatalos oldalra és ott fórumonkérdezz rá vagy magyar fórumokonnézz körül.

terasz
gigabyte nvidia geforce 7600 gt (256mb)
Mien videókártyád van?

terasz
patch (erre) sajna nincsen, kerestem, de nem volt. (csak az 1.1-es, de az sem javított a helyzeten).

Régebbi driver nekem is eszembe jutott, de sajna a vidkártyámhoz a legrégebbi driver is alig 6 hónapos. úgyhogy fak..
😞(

ilyen még nem történt velem. hogy régi kártya nem vitt új játékot, az természetes, de hogy új kártya nem tolja a régi játékot.. eszem megáll.
Probáld meg azzal hogy régebbi drivert raksz fel...volt már ilyen mád játéknál asszm

ciwil
És nincsen patch, ami javítaná ezt a problémát? Szerintem keress rá, 1 próbát megér.

Go Gunners!

terasz
végigböngésztem pár fórumot, hivatalos oldalt és rajongóit. elég sokan küzdenek a problémával, hogy az újabb kártyákkal egyszerûen nem megy, driverfrissítés, stb. sem segít rajta.

úgyhogy akkor ez ennyi
😞(

majd beszerzek egy õsrégi gépet, hátha azon hajlandó elindulni
terasz
minden a legújabb
😞
Jahaztnem mondtad, hogy szinkron is lesz hozzá...xD

ciwil
Arra a filmre (most még némafilm<#circling>) pénteken fogjuk barátaimmal elkészíteni a szinkront, és inkább csak a kész mûvet töltöm majd fel.

Go Gunners!

Amúgy ciwil azt is kirakhatnád ide szívesen megnézem.

DirectX, videókártya driver frissítés?

terasz
mélységesen elkeseredtem.

régi gépemmel, videókártyával (cerka + 128as nvidia gf4 mx440-as) minden nélkül repített, most meg egy Gigabyte 7600 GT-n (256mega) az istennek sem akar elindulni.

A Lionhead logó után besötétül, a wmv fileokat már le sem játssza (Activision logótól kezdve), a menünél meg már csak a zenét hallom, kép semmi.

tudtok segíteni, vagy felejtsem el?
ciwil
Jó, igazából az elsõ hosszabb és nagyobb filmemet csak ma készítettem el, ezek csupán szárnypróbálgatások.

Go Gunners!

pl két nagyobb banda folyamatosan rivalizálja a másikat. de soha nem ölték meg a másikat max szarrá verték. de aztán az egyik banda megszegi ezt és kinyirja az egyik ujjoncot. és elszabadul a pokol. nem csak a másikat ölik hanem a város lakókat zúznak törnek nem tom mi

ciwil
Mármint miket? Mert ez így nem túl sokatmondó<#vigyor3>

Go Gunners!

a Gang Warból szerintem sok mindentk i lehetne hozni.

http://www.videoplayer.hu/videos/play/6637 ez lemaradt.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Hello mindenkinek!
Ahogy igértem elkészûltem a Silent Hill filmmel de ez még nem a teljes film, de azért már meglehet nézni.
A link:

Üdv emberek!
Amíg be nem fejezem a Silent Hill fílmet addig itt egy korábbi videóm:
Ez a Resident Evil film és játék keverék egybegyúrása az én részemrõl a Movies-ban.
Jó szórakozást. ( bár inkább jó röhögést mert nem lett olyan jó)
Ja és még valami: a filmben egy idõ után nincs hang viszont a közepe fele meg szó nélkül visszajön.

kisfigi
jaja sok szerencsét hozzá,és én is kíváncsian várom <#taps>

Destiny. The design is clearly ancient.

Sok szerencsét! Én majd bizti megnézem...megha szar is lesz!(de biztos nem lesz) <#idiota>