PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TidusX
Én bele olvastam... Nem is olyan béna...

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

Kazuma92
Sziasztok!
Elindítottam abszurd béna blogom PS2-rõl.
http://damnps2.blog.hu/
Óvassa aki nézi

ELADÓ:
2db 8MB-os memóriakártya
Splinter Cell Double Agent - bontatlan
Gran Turismo 4
Bully - bontatlan
Burnout Dominator

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

csak pirossal van kiemelve a lényeg a topik tetején

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

TidusX
Bocs a warezolásért...

TidusX
És azt beolvassa a PS2?

Kazuma92
<#taps><#taps>

Nem tudom ki fogja írni. :D

fotográfik kolomp edisön :D

Anubys
Dupla rétegû DVD lemez, 2x annyit bír, mint a rendes DVD, ez után gondolom tudod mi a válasz a 16846-ra. ;)
Amúgy no warez plíz.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kazuma92
Valahogy én is jobban szeretem az elõzõ generáció játékait, persze rengeteg új játék miatt sír a szemem.. Konzolon, az FPS a kedvenc mûfajom ( Analóggal? Gombokkal? Legjobb!), és a mai FPS-ek mind ugyanarra az alapra épülnek ( CoD ), csak újítanak, változtatnak rajta.

jaszy
:D LOL

TidusX
DVD-9 az mit jelent?

TidusX
A szomszédnak PS3- ja van tõle vettem meg a PS2- t, és drágák a játékok, nincs is sok neki. Szerintem a PS2 még mindig jobb...

TidusX
Helló! Van egy játékom a Rogue Galaxy és 8 gigát foglal, iso- ban van. Ki fogja írni?

shenmuedc
Én csak egy két psp cím átírását hiányolom. Ps2-ból rengeteg van a psp játékok sem fogynak, átírni bagatell. De hát akkor ki venne 3-at?
Seth
Semmi említésre méltó nem jön már

PSN ID.: Beegabor

zola2000
volt/lesz még komoly ps2 megjelenés ezután:

http://www.gamerankings.com/ps2/561890-sakura-wars-so-long-my-love/index.html

vagy ez volt az utolsó komolyabb ps2 játék?

A

Persze támogatja. Köszi a választ.
Seth
Hát ha a tévéd tudja a komponenst akkor azzal, 1 fokkal jobb mint az rgb, progressive scant is támogat ugye, bár ez játékfüggõ

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok! Hdtv-nél ami nem full hd-s milyen kábelt érdemes használni komponenst vagy rgb-t vagy milyet? köszönöm elõre is a választ
Softmodos, 70004-es, kiváló állapotú PS2-õm, pénzhiány miatt eladó. Sok backup, 2 joy, scart és av kábael.
budapesten
20.000.-
Privizz!

fotográfik kolomp edisön :D

benõmenõ
Esetleg helyi konzol boltokat, ill. a multikat is érdemes végignézni (pl.:tacskó, meg a hülyevagyokban szoktam még látni)
Kazuma92
Progamershop.hu -n láttam nemrég 3500 ért teljesen új 8mb-set,bár ez eredeti Sony. Menj fel az oldalra, és nézz körül!

TidusX
Miért? A Vatera szerintem kurva jó!

22Barna22
vaterát elkerülném ha lehet bármirõl is van szó.

esetleg valami bolt ahol személyesen meg tudom venni, ill boltból rendelni?

Kazuma92
Asszem valamilyen szinten megoldottam a rezgõ Slim PS2 problémát.
Ha CD-vel játszok, baromi hangosan zúg, mert minimálisan lötyög az olvasótálca. Dvd-nél észre sem lehet venni.. Nade! A tálca bal felsõ sarkát ha lenyomom, akkor megszûnik a zúgás, természetesen tovább pörgeti a lemezt. Így egy kihúzott fiók, és a ps2 közé tettem egy pici dísztárgyat, ezáltal kiakasztva azt :D
Ez tehet kárt benne? A hangos rezgéstõl olyan volt mrr a fejem, mintha egy dinoszaurusz belelépett volna.

Kazuma92
Ezt kb két hónappal ezelõtt egy csomagba láttam Legacy of Kain sorozat részeivel, amibõl csak a LoK kellett. Valóban nehezebb hozzájutni, de ha tényleg érdekel érdemes várni rá egy picit, többször is láttam már különbözõ oldalakon. Jatekaim.hu -n árulják az elsõ és a harmadik részt.

"Mik azok a játékok, amiket sehonnan sem lehetséges beszerezni és téged érdekel?"
project zero/fatal frame széria

ha külföldrõl rendeled max. 1-2 hét a szállítás. Még Kínából is ideér a cucc 2 hét alatt.

"miért olyan nagy kérés hogy kapható legyen a boltba,perkáljak és aztán azonnal neki eshessen az ember?Ha szarnak a customer képébe a customer kénytelen viszonozni"
ha kevesen veszik, és már nem is gyártják, akkor drágán fogják adni. akkor meg azért sírna a szád.

Mik azok a játékok, amiket sehonnan sem lehetséges beszerezni és téged érdekel? Gondolom mivel ezen játékok nem vagy nehezen szerezhetõk be, jogosnak érzed, h minden játékot letöltesz.

Nekem volt olyan játék, amit csak ebayen találtam meg. ismerõstõl segítséget kértem a vásárláshoz és így meg is vettem. Igaz, h a posta 2szer annyi volt, mint maga a játék.

Köszönöm, erre miért nem gondoltam?
Csodás. Nagyon köszönöm :D
"ha van egy rakat pénzed akkor sem tudod beszerezni a keresett játékot"

De be tudod! Csak mégis könnyebb letölteni.

"miért olyan nagy kérés hogy kapható legyen a boltba,perkáljak és aztán azonnal neki eshessen az ember"

Azért mert az élelmes emberek már beszerezték a kúlt címeket 10 évvel ezelõtt a megjelenés napján, azóta meg már leálltak a forgalmazásukkal. ;)

"ha szarnak a customer képébe a customer kénytelen viszonozni"

Ezt azzal tudod hasonló mértékben viszonozni, ha nem is játszol a játékaikkal. A kalózkodás ellenkezõ oldalról úgy nézne ki, hogy te vásárolsz egy játékot és nem kapsz semmit a pénzedért.
bárcsak de akkor már egyszerûbb a letöltés-másolás minthogy hónapokat várok amig lepostázzák xD

miért olyan nagy kérés hogy kapható legyen a boltba,perkáljak és aztán azonnal neki eshessen az ember?Ha szarnak a customer képébe a customer kénytelen viszonozni

Bárcsak léteznének aukciós portálok és használt játékokkal kereskedõ webshopok, akik a világ minden szegletébe el tudnák postázni a játékokat.
TidusX
Én is pont ezt mondom...

Értem.
De én arra a problémára utaltam hogy ha van egy rakat pénzed akkor sem tudod beszerezni a keresett játékot....
Nagyon gyenge a magyar kínálat(mondjuk mindig is az volt mainstream címeken kivül bármit is beszerezni),most meg fõleg hogy a ps2 ideje lejárt.

Kazuma92
Pont ez a lényege! A motiváció a játék után. Nekem 3 és fél éve van PS2-m, és most van kb 45 darab játékom, mind eredeti. Azt hozzá teszem, nem vagyok pénzes ember, nem anyuci zsebpénzébõl fizetek, nem is költök sokat rá. Olykor eszméletlen ajánlatokat kaptam, (pl egyet adtam 3 darabért, de nem a mennyiség a lényeg). Attól függ mihez van szokva az ember, én letöltött játékkal elég ritkán tudok játszani huzamosabb ideig. PL ha PC-re kapok valami warez cuccot, vagy töltök, általába belekezdeni sincs kedvem. Lehet mondani hogy húúú mi mindenbõl maradok ki, de túlzottan nem érdekel, a gépem nem is vinné a mai játékokat.

A PS2 fõmenüjében állítsd át a component akármit YPbPr-rõl RGB-re. Ez valószínûleg segíteni fog.
"Amúgy tényleg a pofám szakad le a töltögetõs-másolgatós faszkalapoktól. Fillérekért lehet már PS2-t, és játékokat venni."

Szinte semmit sem lehet kapni néhány vacaktól eltekintve aminek van pc megfelelõje is,de azok kit érdekelnek?
Az igazság az hogy töltögetõs-másolgatáson kivül aligha fogsz ps2 játékhoz jutni,leszámítva persze a használt játékok utáni szaladgálást interneten keresztül vagy hirdetési alapon:SSS

Sziasztok!

Nemrég hozzájutottam egy PS2-höz. Nagyon jó kis szerkentyû (soha nem volt még ilyen gépem).
Annyi probléma állt fent hogy egy-két játék fekete-fehéren ment. Utána néztem és találtam is megoldást a problémára (RGB kábel). Összekötöttem a TV vel és szebb is lett a kép és színes is viszont minden ami fehér illetve fehér árnyalatos az most zöld. Ez mitõl lehet illetve mi lehet a megoldás?

Segítségeteket elõre is köszönöm.

Pedro005
TidusX
Ezt bírom már...

TidusX
Nem a Himnuszról beszéltem. Hogy jön ez ide? Amúgy meg utálom a rapet szóval hülyeségeket írtál minden szempontból. Dehát bele kellett már kötni valamibe... :DDD

"Én meg a magyarítástól kapok herótot. Csak angolul szeretek játékokkal játszani! Mert úgy az igazi!"

Ha lehetne szavazni hogy milyen legyen az új Magyar Himnusz, te biztosan az angol rap verziójára voksolnál.:(
Kazuma92
Vaterán elég olcsón lehet kapni memóriakártyákat, szerintem nézz körül!

22Barna22
helo!

elhagytam a memóriakártyám. Van valami utángyártott ami olcsóbb mint a sony? vagy már azis bagóért van? :D jo régen nincsen már meg :DDD

TidusX
Aki nem tud angolul tanuljon meg!

TidusX
Miért adjak ki pénzt rá? Amúgy én is jobban szeretem ha eredetiben van meg valami (kivéve ha Platinum), tokjával, kisfüzetével, de az angol legyen! Én meg a magyarítástól kapok herótot. Csak angolul szeretek játékokkal játszani! Mert úgy az igazi!

Singstar-os bundle van sok helyen 30-31 eFt-ért pl. itt. Eladod a mikrofont (ami amúgy jó PS3-hoz is) 3-4 papírért és már nem is olyan vészes az ára.
bocsi, azt nem is néztem

jaszy
Nincs készleten ha jobban megnézed.

Már nem gyártják, nehéz ujjat beszerezni.

De kis naív vagy. Magyarisztánban az a menõ ami ingyen van. Sõt, még nekik fizessenek ha leereszkednek a PS2-höz.
Amúgy tényleg a pofám szakad le a töltögetõs-másolgatós faszkalapoktól. Fillérekért lehet már PS2-t, és játékokat venni.