PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Elindítottam abszurd béna blogom PS2-rõl.
http://damnps2.blog.hu/
Óvassa aki nézi
2db 8MB-os memóriakártya
Splinter Cell Double Agent - bontatlan
Gran Turismo 4
Bully - bontatlan
Burnout Dominator
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
fotográfik kolomp edisön :D
Amúgy no warez plíz.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
http://www.gamerankings.com/ps2/561890-sakura-wars-so-long-my-love/index.html
vagy ez volt az utolsó komolyabb ps2 játék?
A
PSN ID.: Beegabor
budapesten
20.000.-
Privizz!
fotográfik kolomp edisön :D
esetleg valami bolt ahol személyesen meg tudom venni, ill boltból rendelni?
Ha CD-vel játszok, baromi hangosan zúg, mert minimálisan lötyög az olvasótálca. Dvd-nél észre sem lehet venni.. Nade! A tálca bal felsõ sarkát ha lenyomom, akkor megszûnik a zúgás, természetesen tovább pörgeti a lemezt. Így egy kihúzott fiók, és a ps2 közé tettem egy pici dísztárgyat, ezáltal kiakasztva azt :D
Ez tehet kárt benne? A hangos rezgéstõl olyan volt mrr a fejem, mintha egy dinoszaurusz belelépett volna.
project zero/fatal frame széria
"miért olyan nagy kérés hogy kapható legyen a boltba,perkáljak és aztán azonnal neki eshessen az ember?Ha szarnak a customer képébe a customer kénytelen viszonozni"
ha kevesen veszik, és már nem is gyártják, akkor drágán fogják adni. akkor meg azért sírna a szád.
Mik azok a játékok, amiket sehonnan sem lehetséges beszerezni és téged érdekel? Gondolom mivel ezen játékok nem vagy nehezen szerezhetõk be, jogosnak érzed, h minden játékot letöltesz.
Nekem volt olyan játék, amit csak ebayen találtam meg. ismerõstõl segítséget kértem a vásárláshoz és így meg is vettem. Igaz, h a posta 2szer annyi volt, mint maga a játék.
Csodás. Nagyon köszönöm :D
De be tudod! Csak mégis könnyebb letölteni.
"miért olyan nagy kérés hogy kapható legyen a boltba,perkáljak és aztán azonnal neki eshessen az ember"
Azért mert az élelmes emberek már beszerezték a kúlt címeket 10 évvel ezelõtt a megjelenés napján, azóta meg már leálltak a forgalmazásukkal. ;)
"ha szarnak a customer képébe a customer kénytelen viszonozni"
Ezt azzal tudod hasonló mértékben viszonozni, ha nem is játszol a játékaikkal. A kalózkodás ellenkezõ oldalról úgy nézne ki, hogy te vásárolsz egy játékot és nem kapsz semmit a pénzedért.
miért olyan nagy kérés hogy kapható legyen a boltba,perkáljak és aztán azonnal neki eshessen az ember?Ha szarnak a customer képébe a customer kénytelen viszonozni
De én arra a problémára utaltam hogy ha van egy rakat pénzed akkor sem tudod beszerezni a keresett játékot....
Nagyon gyenge a magyar kínálat(mondjuk mindig is az volt mainstream címeken kivül bármit is beszerezni),most meg fõleg hogy a ps2 ideje lejárt.
Szinte semmit sem lehet kapni néhány vacaktól eltekintve aminek van pc megfelelõje is,de azok kit érdekelnek?
Az igazság az hogy töltögetõs-másolgatáson kivül aligha fogsz ps2 játékhoz jutni,leszámítva persze a használt játékok utáni szaladgálást interneten keresztül vagy hirdetési alapon:SSS
Nemrég hozzájutottam egy PS2-höz. Nagyon jó kis szerkentyû (soha nem volt még ilyen gépem).
Annyi probléma állt fent hogy egy-két játék fekete-fehéren ment. Utána néztem és találtam is megoldást a problémára (RGB kábel). Összekötöttem a TV vel és szebb is lett a kép és színes is viszont minden ami fehér illetve fehér árnyalatos az most zöld. Ez mitõl lehet illetve mi lehet a megoldás?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Pedro005
Ha lehetne szavazni hogy milyen legyen az új Magyar Himnusz, te biztosan az angol rap verziójára voksolnál.:(
elhagytam a memóriakártyám. Van valami utángyártott ami olcsóbb mint a sony? vagy már azis bagóért van? :D jo régen nincsen már meg :DDD
Amúgy tényleg a pofám szakad le a töltögetõs-másolgatós faszkalapoktól. Fillérekért lehet már PS2-t, és játékokat venni.