PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Nem tudja valaki, hogy hol lehet új ps2-t venni jó áron?
THX
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
kis olvasási hibával de mûködik (néha 2-3. alkalomra indul csak el)
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
amúgy 1,5K-3K között megveheted használtan a legtöbb játékot.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
a kamerát a TV-re kell rakni vagy elég elé is? elõbbit sajnos macerás lenne LCD TV-re megcsinálni..
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A fazon azt írja, hogy eddig 10828 játék jött ki rá, a teljes játéklistán, megjelenéstõl egészen 2010 januárig 2015 játék van.
"Eddig" - 2010 január = 2010 februártól + 2011 februárig, tehát vagy egy év alatt hoztak ki 8303 játékot, vagy a gamestar-osok elbafftak valamit. De persze ilyet nem feltételezek róluk. :D
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Valaki rúgja már seggbe ezt az idiótát.
Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.
Most már csak abban segítsetek mennyit szabad adni egy 1-2 éves chippelt gépért, mennyi hozzá a kontroller, mert úgy látom általában eggyel kínálják.
Köszi.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
"2000. márciusában indult világhódító útjára a PlayStation 2, melyre 10828 darab játék készült el."
Ja és a free mcboot elvileg a legújabb ps2-kel még nem mûködik (bár ezt annyira nem követem, de mintha lett volna ilyesmirõl már szó a topicban).
Amúgy még mindig jó választás a ps2, kicsit csúnyák a játékok, de ezerszer nagyobb élményt nyújtanak még mindig, mint a maiak nagy része. Mondom ezt úgy hogy kemény 4 éve nyúzok egyet. (nameg olcsó ;)
A kisfiamnak szeretnék egy PS2 slim-et venni, de teljesen tájékozatatlan vagyok a kérdésben.
Láttam, hogy valakik már feltették ezt a kérdést, de nekem konkrétabb információk kellenének. Egy kicsit utánanéztem a dolognak de nem lettem sokkal okosabb.
Hallottam a chippelésrõl, mi a különbség a fizikai és a szoftveres között? Egyáltalán milyen legyen a chip? A gépeken szereplõ SHPC számoknak mi a jelentõsége, mekkorának kell lennie? Van még valami fontos amire érdemes odafigyelnem?
Bocs ha egy kicsit láma lennék, de szeretném ha a kölyök örömét lelné a gépben.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.