PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

25-26K körül van az új ára. link

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

adamfesto
HELP!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet új ps2-t venni jó áron?

THX

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Nekem is lenne egy fat PS2-eladóba 9k-ért

kis olvasási hibával de mûködik (néha 2-3. alkalomra indul csak el)
TidusX
Meg a The Bouncer.

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

TidusX
Valami jó RPG- t mondjatok már. Valakinek nincs meg a .hack//Infection?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

pirossal ki van emelve a topik tetején a lényeg. WAREZ = azonnali BAN!

amúgy 1,5K-3K között megveheted használtan a legtöbb játékot.

TidusX
Honnan szeditek a PS2 játékokat én emuparadise.org- ról meg filecrop.com- ról...

TidusX
A Tekken 4- et honnan lehetne leszedni?

adamfesto
Köszi!

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

shenmuedc
Hardverapró, expressz, vatera (bár ez utóbbi csak végszükség esetén). Újan multiformat, konzolstúdió...stb
adamfesto
Tud valaki eladó ps2-t? Ha nem itt akkor hol érdemes érdeklõdnöm?

shenmuedc
Igen. Alcoholban tudtommal van is ps1 beállítási opció. De általában cdrwin-t szokták ajánlani. Én imgburn-t használok. Bár ps1 játékot nem mostanában írtam. Emulátoron használom az iso fileokat. Dvd íróval nem biztos hogy jó lesz. (képtelenek 1-2x-es sebességgel írni)
TidusX
Valaki segítsen már elmagyarázni ezt a Sphere Grid rendszert az Final Fantasy X- ben, mert nem értem. A karaktereim gyengék és félek a továbbjutástól, hogy erõsek lesznek hozzám a szörnyek. A youtube- on a végigjátszásban már blizzara is megvan meg 1000 felett van a HP- juk, nekem pedig még mindig csak 500. Várom a priviket kérklek segítsetek. Nem tetszik hogy nincs rendes Level Up benne. :(

TidusX
Például Alcohol 120- ban választom a CD kép felírást és kész ugye?

TidusX
Kösz! Akkor mindegyik játékkal így van?

shenmuedc
Isoban annyit, de attól még ráfér a lemezre...
TidusX
Felmerült bennem is egy kérdés: A Tekken 2- t hogyan lehetne kiírni, mert 750 megát foglal...

Hogyan kell ps1 es játékot kiírni??

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

TidusX
Ha chippelt a gép (az indításkor kiírja hogy Modchip), ugyanúgy az írt CD-s PS2 játékokkal sem lesz baj? Na meg a PSX- esekkel... Le kéne tesztelnem egy gépet most veszem meg 7000 serial- os (tudom ez nem az:) csak már megszoktam ezt használni...), Eddig az írt DVD- s játékokat vitte (Tekken 5, Marvel Ultimate Alliance, Final Fantasy X)...

Gyerekeknek nagy élményt tud nyújtani az tuti! Az eye toy play sportot próbáld ki, elég sok játék mód van benne és többen is tudtok vele játszani. Tv elé is teheted a kamera álítható.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

shenmuedc
Hát én nem ájultam el tõle.
eyetoy-a van vkinek? mennyire jó? milyen játékokkal próbálta?
a kamerát a TV-re kell rakni vagy elég elé is? elõbbit sajnos macerás lenne LCD TV-re megcsinálni..

shenmuedc
pedig ha lenne egy kis eszük kiadnák az összes nagyobb címet ps2-re. Befektetés szinte 0 de a felhasználóbázis hatalmas. Csak szerintem a mai napig nem bírják elviselni hogy a ps2-t nemrég idõkig jobban vették mint a 3-as "csodamasinát"

Smithie
Ja, "vajnyi" kevés az esélye...<#whatever>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ha az esély nem is nulla rá, de inkább közelít a -1hez, mint az 1-hez. 8)
parasite eve the 3rd birthday-t, hogy kiadják ps2-re vajnyi kevés az esély?
bertino
<#taps><#zavart2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

TidusX
Kit érdekel? Már megkaptam és nagyon örülök neki. Ja, és csókolom! :D

jaszy
:D Nagy dumák mennek itt. Tidus ilyeneket nem illik kiírni és kérni. Fõleg nem egy nyílt fórumon.

TidusX
Vannak még rendes emberek, nem csak nagyképû, beképzelt majmok... :)

TidusX
Valaki már kiírta nekem mert rendes volt és ingyen. Eredeti tokkal, kisfüzettel. Te idióta. :)

Anubys
Látom, nem jött le, segítek. :)
A fazon azt írja, hogy eddig 10828 játék jött ki rá, a teljes játéklistán, megjelenéstõl egészen 2010 januárig 2015 játék van.
"Eddig" - 2010 január = 2010 februártól + 2011 februárig, tehát vagy egy év alatt hoztak ki 8303 játékot, vagy a gamestar-osok elbafftak valamit. De persze ilyet nem feltételezek róluk. :D

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Én szívesen kiírom neked. Sõt adok mellé egy zsír új gépet is, 8 karral meg 4 memóriakártyával meg hozzá még 654 játékkal.

Valaki rúgja már seggbe ezt az idiótát.

Lehet rád számítani, mint hintaló után a lószarra.

TidusX
Hát ez kemény. Van egy pár játék rá. De nem ez volt a kérdés...

Kazuma92
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_2_CD-ROM_games

Köszönöm a tanácsokat.
Most már csak abban segítsetek mennyit szabad adni egy 1-2 éves chippelt gépért, mennyi hozzá a kontroller, mert úgy látom általában eggyel kínálják.
Köszi.
TidusX
Amúgy a játékoknak szerintetek hány százaléka CD- s és mennyi DVD- s? Azt tudom hogy a DVD- s több, még jó hogy...

TidusX
Fúú Haver! :D

jaszy
Összesen, 10 év alatt :D

Anubys
Komplett játéklista 2010 januárig

1 év alatt 8303 játékoat adtak volna ki rá 2010-ben? :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

150 millió PlayStation 2

"2000. márciusában indult világhódító útjára a PlayStation 2, melyre 10828 darab játék készült el."

TidusX
Amúgy a legjobb szerintem még mindig, mert erre van a legtöbb játék mindenféle stílusból, nagyon jók és ja olcsók! ;)

TidusX
Csûnyák??? Na ne röhögtess! :D

a 9000-es szériában már a táp is bele van építve a ps2-be.

benõmenõ
Ha majd megveszed, akkor a joy-t semmiképpen sem a playstation tetején tartsátok, mert úgy jártok, mint én, hogy az érzékelõk elromlanak és mindig szórakozni kell vele, hogy észlelje mikor zárom le a dvd olvasó fedelét.
Ja és a free mcboot elvileg a legújabb ps2-kel még nem mûködik (bár ezt annyira nem követem, de mintha lett volna ilyesmirõl már szó a topicban).
Amúgy még mindig jó választás a ps2, kicsit csúnyák a játékok, de ezerszer nagyobb élményt nyújtanak még mindig, mint a maiak nagy része. Mondom ezt úgy hogy kemény 4 éve nyúzok egyet. (nameg olcsó ;)
TidusX
Bocs úgy értettem annál újabb a gyártmány, csak elírtam. Tehát egy 7000- es kb. 2006- os vagy 2008- as nem tudom már nézd meg...

TidusX
Lehet chippelni forrasztással, amibõl következik hogy belenyúlnak a gépbe, és van egy olyan lehetõség, hogy a memóriakártyára rátesznek egy FreeMcboot programot amivel szintén lehet írott lemezekkel játszani, de kell egy patch (netrõl lehet leszedni programot), és úgy kiírni. Az SHPC száma azt jelenti, hogy milyen évjáratú a gép, tehát minél nagyobb a kezdõ szám annál régebbi gyártmány ((7000-9000 az újabbak). Azt már nem tudom megmondani milyen évben készült. Lemezírásnál szerintem max 4x- essel írd ki képfájlból. Bármilyen program jó (Nero, Imageburn, Alcohol 120%), legalábbis ezt olvastam. Ennyit tudtam segíteni.

Üdv!

A kisfiamnak szeretnék egy PS2 slim-et venni, de teljesen tájékozatatlan vagyok a kérdésben.
Láttam, hogy valakik már feltették ezt a kérdést, de nekem konkrétabb információk kellenének. Egy kicsit utánanéztem a dolognak de nem lettem sokkal okosabb.
Hallottam a chippelésrõl, mi a különbség a fizikai és a szoftveres között? Egyáltalán milyen legyen a chip? A gépeken szereplõ SHPC számoknak mi a jelentõsége, mekkorának kell lennie? Van még valami fontos amire érdemes odafigyelnem?
Bocs ha egy kicsit láma lennék, de szeretném ha a kölyök örömét lelné a gépben.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.