Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dartonite
5 ev alatt miota a kis hulye cicank velunk van, talan 3x lattam vizet lefetyelni.Szoval ne aggodj, a nedves kajakban eleg sok viz is van ahogy az alattam kommentelo ur is mondja :)
Egy kis talkaban azert mindig rakj ki neki vizet, ki tudja mikor kivanja meg.
mcmoha
Ha ilyen aszpikos kaját adsz neki abban van elég folyadék, szóval nem fog sokat inni. Ne izgulj, tudja mit csinál. :)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

fazerus
Kap aszpikos, meg száraz Whiskay baba cicának való tápot, néha-néha laktózmentes tejet, de ritkán csak és vizet! :-D
mcmoha
A macskák nagyon keveset isznak. Szerintem ezért nem jó csak száraz táppal etetni mert ahhoz sok vizet kéne innia. :)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

fazerus
2,5 hetes cicónk van, kislány... :) sokat eszik, ez nem gond? viszont nem nagyon tűnik úgy hogy inna... de lehet csak az ijedtség beszél belőlem.. :D
SzirmosSzisza
Ennek a nézésnek én se tudtam ellenállni :) Télen ilyen volt általában.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aranyos nagyon.

Szia. nem sajnálom tőle a kaját,remélem akkor nyárra vékonyabb lesz. Sok macskánk volt már de egyik se volt ilyen kövérke. De mondjuk kis kora óta én etetem, csak hús konzervet evet.tejet nem is issza meg. :) Mostanában párizsit kap, konzerv nem ízlik neki, egyre válogatósabb :)
Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2016.01.10. 00:32:40
SzirmosSzisza
Télen anno nekünk is mindig jól megnőtt a macska, aztán nyár elejére visszafogyott, bár sztem csak a bunda volt :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

2015.11.28 várja hogy simogassam :)

2015.07.11

2015.12.10 kicsit el hízott.

tutuhawer
Pár éve történt, kb 2 éve már. Olyan igen sok idő nem lehetett, gondolom, mi is vittük volna orvoshoz. Szerintem másfél - két hét lehetett, de a kedélye javult folyamatosan, egyre többet mozgott az állat, míg elérte a 100%-ot, később többet is. :) Nagyon szerettük, amikor támadta a madarakat a fal oldalára majd át a fára meg egyéb hardcore módok

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mennyi idő után járt újra? Nálunk ezár kb másfél hete tart. A cicc csak fekszik és alszik. Szerdán megyünk másik dokihoz, hátha ő rájön mi is a baja szegénynek...

tutuhawer
Nekünk volt egy nőstény macskánk, hasonló helyzetben volt, és épp egy kis idő után elkezdett újra sétálni, de ki kellett kísérni a terepre, aztán később visszament az irodába. (munkahelyi macska) Eleinte oda kellett tenni elé a kaját, a vizet, de idővel rendbe jött. Ugyanígy sántított, alig tudott ráálni a lábára, de aztán mondom, OK lett, és folytatta a gyilkológép mentalitását a falra felugorva, onnan meg még feljebb, mint a Tomb Raider játékban. :)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Sziasztok! Van egy édes kis 1 éves brit nőstény cicám. A cica egyik napról a másikra elkezdte húzni a jobb hátsó lábát. Egyből mentünk az orvoshoz, ahol kiderült, hogy hőemelkedése van. Kapott injekciókat 2 alkalommal de semmi változás. Enni eszik inni iszik, a lábára rááll csak sántìt vele. A doki azt mondta nem tudja mi lehet ez...... a cica egyre kedvtelenebb egész nap csak fekszik. Szoba cica, más macskákkal nem érintkezik. Valakinek valami tipp? Vagy valaki járt már ìgy esetleg? Válaszokat előre ia köszönöm!

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Hayni

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hayni
Hát van pocak rendesen <#vigyor3>
AntiHero
De szépek. Látszik, hogy jó dolguk van :)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hayni
bajgunar
Sziasztok!
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi link-en található minőségi macska/kutya eledeleket!
Nekem kutyám van, elég finnyás. Csak ezt a fajta tápot eszi meg. (bárány-rizs -es kombót)
Márkabolt facebbok-os oldala:
Husse Dél-Pe/s/t Shop
Központi webáruház:
Husse.hu
(ingyenes a házhozszállítás, ajánlom mindenkinek!) <#eljen>
<#integet2>
AntiHero
bezony, mindig kint lóg reggel a nyelve :D

chhaya
De aranyos :)

AntiHero

greg benz
http://www.youtube.com/v/zr39jPapmBU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

videobaby

kicsit álmosan :D

Narxis
:DDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

greg benz

:DDD

greg benz
http://www.youtube.com/v/MAzp5fMJTtk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

:D :D

videobaby
ilyen cicc kellene nekem :D mindig is akartam egy skót csüngõfülût :)

chhaya
Hát ez furi. :D

greg benz

Fresh Duke
Biztos nincs melege nyáron... :D

A heavy cost. I pay it gladly.

dartonite
De szep :)
greg benz
Eeefáradt :)

Fresh Duke
Nekünk az egyik nõstény macsekunk eléggé kigömbölyödött mûtét után, pedig elõtte egyáltalán nem volt az. :)
Persze, hogy nem kövér, csak kissé nyújtott a kép. <#gonosz1>

chhaya
Nem. Amúgy sem kövér, csak zömök. :D
Amúgy a mi ciccünk (a cirmos) sem hízott meg miskárolás után, sõt... Olyan vékony maradt, mintha éheztetnék. Pedig úgy tetszenek a dundi macsekok. :D

Fresh Duke
Nem tervezik/tervezitek ivartalaníttatni? (Bár, akkor lehet, hogy még jobban meghízna. :D)

chhaya
Õ teljes mértékben kinti cicc, csavargó, rendszeresen verekszik a többi macsekkal. A képen még kifejezetten jó állapotban vannak a fülei, mindig agyon van tépve szegény. Fõleg bagzáskor.

Fresh Duke
Biztos csak erõs csontozatú, és vastag a szõre. <#bohoc>
A fülével amúgy mi történt?

chhaya
Igazából nem nagy, inkább zömök, csak 3,5 kiló körül van.
És igen, kaja elõtt mindenre kapható. :D

Fresh Duke
Méretes darab... :D
A nézésébõl ítélve, kajaidõ elõtt készült a kép? <#idiota>

chhaya
Szüleim macskusza. =^.^=

Fresh Duke
Szegényt valahogy meg tudom érteni...

chhaya
Ismertem ilyen cicát, felugrott és odaült a vállamra, nézelõdött és közben nyávogott. Nagyon aranyos volt. :D

Amúgy a mienknek valami kiscicakori traumája lehet, nagyon félõs volt az elején, mindentõl halálra rémült. (Ebbõl szerencsére szinte teljesen kigyógyult). A dobozoktól, szatyroktól, táskáktól még most is retteg, a nyílt terepet szereti, nem hajlandó belemászni semmibe. Kisgyerekeknél volt pici korában, állítólag azok annyit nyúzták, hogy muszáj volt elvenni tõlük és új gazdit keresni neki.
Bár még most is antiszoc egy átlag macsekhoz képest, tényleg sokkal barátságosabb a kezdeti idõkhöz képest. :)

Fresh Duke
Nekem is van/volt nem bújós-hízelgõs cicám, aztán egy idõ után sokkal bújósabb lett. Nem volt macsekom, amelyik idõvel ne jutott volna el arra a szintre, hogy egybõl az ölembe ugorjon, amint lehetõsége van rá. (Igaz, a fehér dögömnek még ez se kell, ha sikerül elég magas pontot találnia, szimplán csak ráugrik a hátamra...)

chhaya
Szelíd amúgy, egyáltalán nem vadóc. Sosem harap vagy karmol igazándiból, csak figyelmeztet, puhán... Csak épp nem bújós-hízelgõs fajta. Keveset hajlandó dorombolni, de azért minden nap a kedvünkre tesz néhány perc erejéig. :D Meg látszik rajta, hogy szeret azért minket. Sokat fejlõdött azóta, hogy megkaptuk.

Fresh Duke
Meg kell szelídíteni. :P (De tényleg.)