Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis talkaban azert mindig rakj ki neki vizet, ki tudja mikor kivanja meg.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2016.01.10. 00:32:40
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ajánlom figyelmetekbe az alábbi link-en található minőségi macska/kutya eledeleket!
Nekem kutyám van, elég finnyás. Csak ezt a fajta tápot eszi meg. (bárány-rizs -es kombót)
Márkabolt facebbok-os oldala:
Husse Dél-Pe/s/t Shop
Központi webáruház:
Husse.hu
(ingyenes a házhozszállítás, ajánlom mindenkinek!) <#eljen>#eljen>
<#integet2>#integet2>
Persze, hogy nem kövér, csak kissé nyújtott a kép. <#gonosz1>#gonosz1>
A heavy cost. I pay it gladly.
Amúgy a mi ciccünk (a cirmos) sem hízott meg miskárolás után, sõt... Olyan vékony maradt, mintha éheztetnék. Pedig úgy tetszenek a dundi macsekok. :D
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A fülével amúgy mi történt?
És igen, kaja elõtt mindenre kapható. :D
A nézésébõl ítélve, kajaidõ elõtt készült a kép? <#idiota>#idiota>
Amúgy a mienknek valami kiscicakori traumája lehet, nagyon félõs volt az elején, mindentõl halálra rémült. (Ebbõl szerencsére szinte teljesen kigyógyult). A dobozoktól, szatyroktól, táskáktól még most is retteg, a nyílt terepet szereti, nem hajlandó belemászni semmibe. Kisgyerekeknél volt pici korában, állítólag azok annyit nyúzták, hogy muszáj volt elvenni tõlük és új gazdit keresni neki.
Bár még most is antiszoc egy átlag macsekhoz képest, tényleg sokkal barátságosabb a kezdeti idõkhöz képest. :)