Az én macskám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Imádom az ilyen egyszínû tömzsi cicákat. :)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
károly gróf :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem is tudtam, hogy szereted a macskákat. :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A heavy cost. I pay it gladly.
Aztán kiskorától kezdve fél évig, harapott, karmolt, de olyan szinten hogy véresre mélyen, fürdetni is lehetetlen volt, levágtam a körmeit de alig bírtam lefogni, így reszelni nem tudtam így a vágott körmeivel ugyan úgy tudott karmolni...
Aztán egyszer bekattant nála hogy ivarérett lett kb 7 hónaposan, a szomszédban talált társat hozzá, 3 nap után hazajött, azóta nem karmol, nem harap, ha ki akarom hozni belõle piszkálódással akkor sem, nem érdekli a labda, semmilyen játék, állandóan hízeleg, dorombol, és ha nincs simogatva állandóan nyávog, hátára fekszik a szobában mint egy kutya, és forgolódik és nyirvákol, aztán abbahagyja. Eléggé nagy személyiségfordulása volt szex után.
:P
Na, jó, nyilván nem. Civilizált emberek nem fizikai erõszak alapján állítanak fel erõsorrendet.
De állatoknál tényleg lehet rá szükség. Fõleg hímeknél, ha alfának "képzelik" magukat, akkor egyenesen kötelezõ megverni, mert õ is agresszióval és erõszakkal fogja ezt a tudomásodra hozni. Egy állatnak tudnia KELL, hogy hol a helye, ha emberek közt él. Különben emberre lesz veszélyes, és az nem megengedhetõ. Te miután egyszer megverted, nem fogod többször igazán bántani, meg nem is lesz rá szükség, ha elfogadtattad vele a helyét a rangsorban. Fordítva ez nem igaz, egy elkapatott, agresszív állat mindenkire veszélyes, "gazdáját" beleértve.
És úgy vedlik most, hogy úszunk a macskaszõrben kb. :D

A heavy cost. I pay it gladly.
ez lett belõle :)
http://kepkezelo.com/images/wfyw4hhlx92zhg4decjh.jpg
9 kg-s óriás :)
a fekete fehér macsek az foltosnak számít?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás