Az én macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Szépség. *-*
Imádom az ilyen egyszínû tömzsi cicákat. :)

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

károly gróf :)

chhaya
Épp csak mindenféle érintést kerül kínosan, egyedül félkómás állapotában lehet felvenni és simogatni... Olyankor aranyos, amúgy menekül. Tegnap viszont annyira odavolt, hogy még az ölemben is elaludt, egészen meghatódtam. :D

Fresh Duke
Innét nem tûnik antiszocnak.

A heavy cost. I pay it gladly.

chhaya
Bocs a minõségért, de azért ciccaaa

chhaya
Olyan komoly, morcos feje van... Bújós-dorombolós cica amúgy? :)

greg benz
Második kép mindent visz :D

Hayni
Staffordshire megkezelése :)
dartonite
Nagyon :)
SzirmosSzisza
Nagyon komoly pofikája van :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
<#ejnye1>

Nem is tudtam, hogy szereted a macskákat. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dartonite
Eleg a cukisagbol!!
Dagadt,boldog macskakat akarok latni!!
Narxis
jajj de szép :)

Hayni
Egy kis tegnapi Márkó :)
Fresh Duke
Most vagy a 3 napig tartó szex, vagy az, hogy 3 napig kellett tepernie a hölgynél. :D

greg benz
Hosszabb, lassabb verzió :D

greg benz
De az amit a fejével lemûvel bazz :D

chhaya
Zoknitolvaj. :O Az enyém csak a hajgumikat lopkodja. :D

greg benz

Narxis
:DDDD

Hayni
Az én macskámnak (fiú) már az anyja is olyan, hogy csak úgy ok nélkül megkarmolt/harapott mindenkit ahol lakott, azt mondták hogy ha elhozzuk majd itt úgy nevelõdik hogy jófej lesz...
Aztán kiskorától kezdve fél évig, harapott, karmolt, de olyan szinten hogy véresre mélyen, fürdetni is lehetetlen volt, levágtam a körmeit de alig bírtam lefogni, így reszelni nem tudtam így a vágott körmeivel ugyan úgy tudott karmolni...
Aztán egyszer bekattant nála hogy ivarérett lett kb 7 hónaposan, a szomszédban talált társat hozzá, 3 nap után hazajött, azóta nem karmol, nem harap, ha ki akarom hozni belõle piszkálódással akkor sem, nem érdekli a labda, semmilyen játék, állandóan hízeleg, dorombol, és ha nincs simogatva állandóan nyávog, hátára fekszik a szobában mint egy kutya, és forgolódik és nyirvákol, aztán abbahagyja. Eléggé nagy személyiségfordulása volt szex után.
Idõnként szükség lehet rá, hogy megmutasd, ki az úr a háznál, igen.
:P

Na, jó, nyilván nem. Civilizált emberek nem fizikai erõszak alapján állítanak fel erõsorrendet.

De állatoknál tényleg lehet rá szükség. Fõleg hímeknél, ha alfának "képzelik" magukat, akkor egyenesen kötelezõ megverni, mert õ is agresszióval és erõszakkal fogja ezt a tudomásodra hozni. Egy állatnak tudnia KELL, hogy hol a helye, ha emberek közt él. Különben emberre lesz veszélyes, és az nem megengedhetõ. Te miután egyszer megverted, nem fogod többször igazán bántani, meg nem is lesz rá szükség, ha elfogadtattad vele a helyét a rangsorban. Fordítva ez nem igaz, egy elkapatott, agresszív állat mindenkire veszélyes, "gazdáját" beleértve.

videobaby
az enyémeket is kefélgetni kell, mert mindent teleszõröznének :D

chhaya
Ahha. :)

És úgy vedlik most, hogy úszunk a macskaszõrben kb. :D

videobaby
hasonlít nyaffra :) õ a te cicád?

chhaya
Kanyarodjunk vissza a cicákhoz, úgyis rég raktam már képet. :)

Fresh Duke
Nem értem, hogy a gyerekeket és az állatokat miért vetted 2 külön kategóriának. <#idiota>

chhaya
Gyereknevelésben és családon belül is, vagy csak állatokkal szemben? <#ticking>

videobaby
kormit muszáj volt.

videobaby
tedd fel a szemüvegedet, mert lehet, nem látod rendesen. nem kancsal.

Fresh Duke
Tiszta kancsal, lehet nem kellett volna ennyit verned.

Narxis
Azért ez elég durva leegyszerûsítése a dolognak. Én a jutalmazáson alapuló nevelésben hiszek.

A bántás a nyolc napon túl gyógyuló. Minden más az nevelés.

Narxis
Ejnye nem szabad bántani egyetlen állatot sem!

videobaby
amikor kölyökként betévedt az udvarunkba, azt hitte, hogy õ a király. simán bejött a többiekkel, evett, ivott, lefeküdt az ágyra, stb. ha kiraktuk visszajött. pár alkalom után már fújt, harapni akart, mikor ki lett rakva. istenesen elvertem, mert megpróbált megkarmolni.a végén befogadtuk, de még akkor is úgy viselkedett, hogy a rangidõs macskák is rendeljék alá neki magukat. ha rászóltam valamiért, visszamorgott. felmászott valahová, leszedtem, megkarmolt, hogy hogy képzelem én. megfürdettem, mert ki tudja, honnan jött, beoltattam, adtam neki tabit. mindegyiknél közelharcolt. állandóan fel akart menni az asztalra, ak, akármi kaja volt, abból õ akart elõször enni, stb. majd fél évig tartott, hogy szó szerinti veréssel megtanulja, hogy ha az ember rászól, akkor viselkedjen annak megfelelõen. leszokott a harapásról, karmolásról is. egyik macsekomat sem kellett így megverni soha, mint õt. le kellett nyomni marnál és tényleg elpicsázni olyan szinten, hogy már nyekkenni sem mert. azóta tudja a helyét, dorombol, kedveskedik. ha rászólok engedelmesen arrébb megy, soha nem harap, nem karmol.
ez lett belõle :)
http://kepkezelo.com/images/wfyw4hhlx92zhg4decjh.jpg
9 kg-s óriás :)

chhaya
A "meg lett nevelve" pontosan mit takar?

videobaby
érdekes, de nekem anya-lánya majdnem egyforma tigris mintás, mégis teljesen különbözõek. a fekete kandúrom pedig megtanult kedveskedni, dorombolni, sõt, rászokott a hízelgésre amióta meg lett nevelve. pedig nagyon is azt hitte, hogy én tartozok neki hálával, mert megengedte, hogy befogadjam. kiskirály akart volna lenni.

Narxis
Sztem jah.

A fehérnél még stimmel is :)
a fekete fehér macsek az foltosnak számít?

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Narxis

greg benz
Nagyon ott vannak ezek a havas képek, szép cica :)

Hayni
és még egy éves sincs :DD
chhaya
Szééép nagy harcimacska. *-*

SzirmosSzisza
Jó nagy darab lett :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hayni
Marco :D

greg benz

http://www.youtube.com/v/45CJp9aG9BU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/ESM3495FiZM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

greg benz

greg benz

greg benz
http://www.youtube.com/v/TkLJXKgEVXY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB