Hegyalja Fesztivál

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lpmaskmancick
Down napjára elmegyek, õket mindenképpen látni kell, a 90-es évek metál legendájával, Phil Anselmoval az élen!

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Eladó hegyalja bérlet (véletlen keresztbe vásároltunk ismerõsökkel) 15 k HUF áron.
Keveredést kizárandó kedd kb déltõl lehet átvenni a fesztivál helyszínen a bérletet, jelen leszek igény esetén a karszalagra váltásnál.
Egyéb átvételi mód is megoldható.
30/426-3959
bujcsik555
na, valaki jön? szívesen koccanák akárki SG-s arccal, ugyse sok emberrel találkoztam eddig innen 😉

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
Uhhh<#szomoru1>
Akkor jobbulást!

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

2 napja tropára ment a bokám😞 ha esetleg valami csoda folytán felépülök, meg nem kell gipszelni, akkor majd küldök üzit!!😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

bujcsik555
Nekem idei lesz a második. Haverral ketten megyünk, ha nincs kivel menni, írjál aztán majd koccanunk 😄

Lteebee
Stereo MCS!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

jegy, sátor, hálózsák megvan...már csak útitársak kellenének😄

amúgy vannak itt õshegyaljások?😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Hát én az újságban azt látom hogy eléggé fényezik a Szigetet, hogy msot tisztább is meg jobb, bár nem voltam kint szóval elsõ kézbõl való infót nem tudok mondani.
Mindenesetre azt megfigyeltem, hogy a hegyalját meg a SZIN-t is egyre nagyobb becsben tartják. Gondolom ennek is köszönhetõ, hogy már most lehet szerezni a 2011-re jegyeket hozzájuk 😊
és én szerintem még tovább is fogják emelni az árakat.lesz vagy 20 ezer is elõbb utóbb a szigetre a napijegy, és ahogy néztem minnél drágább a jegy, annál gagyibb fellépõk vannak, mondjuk ok Iron Maiden meg Muse meg hasonlók..de amúgy semmi egyéb..és ez gáz..eléggé gáz.
bár nyilván ezzel meg fognak sokan cáfolni.

Aquir
vagy felveszik a sün alakzatot és tartják a tömegben😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ha családi hangulatot akarsz rendezz házibulit és ne menj fesztiválozni, ott sok ember van, nagyon sok 😄 Különben, ahogy olvastam egész sokan voltak Hegyalján. Többen, mint azon a baromi drága Balaton Soundon. De szerintem idén a Szigeten se lesznek annyian. mint tavaly. Ez az utóbbi kettõ nagyon el van szállva az áraival.
Mondjuk kibírtam volna a tömeget a Motörhead koncertjén, egy jó kis Ace of Spades közben 😊 De errõl már lemaradtam...
Jah, ha "családiasabb" a hangulat az sokat nyom a latba 😄
Sok ember között elvész a haveri kör és csak a tömeg hangulata marad meg.
Bár gondolo azért ember függõ, találkoztam már sok olyan emberrel is akiknek az volt a lényeg hogy minél többen legyenek, de én jobban szeretem azt ha legalább az emberek egy részét ismerem.
Megtörhetetlen
Ezen ne legyél meglepõdve, minden fesztiválon ha jól megnézed a legnagyobb buli az ilyen kis másabb egyedibb stílusú sátrakban vannak, nyilván nincsenek rajta annyian mint egy valami világsztár együttesen de akik vannak azok sokkal durvább hangulatot nyomatnak😉
olyan az hogy a nagy színpadnál sem mindegy mennyire elõl állsz illetve mennyire szélen...

fry day fry day sálálálláláá

Hát pedig volt róla netes live közvetítés is 😉 Mondjuk lehet annak az archívumát visszanézheted vagy valami. De valami twitterezés tuti volt róla, abba még bele is olvastam
Sajnos nem sikerült elmennem a hegyaljára, de hallgattam pár beszámolót, arról mennyire jó is volt a feszt. Olvastam tegnap az Indexen, hogy rock fesztivál ide vagy oda, a a legjobb buli mégis a Akkezdet Phiai volt. Mondjuk ennek örültem, és egyben sajnáltam is, hogy nem lehettem ott.
AntiHero
Idén már nem mész😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Mettõl meddig tart a Hegyalja fesztivál? Még nem voltam rajta, de idén szeretnék ellátogatni. A Szigeten már voltam tavaly, meg tavaly elõtt is, kell a változatosság. Mondjuk az nem fog változni, hogy jó pár tálca sört befogunk termelni 😊
Desiderata
heti jegy eladó betegség miatt, 16800 Ft, átvehetõ Budapest Zuglóban, vagy elvihetem valamelyik pályaudvarra is végsõ esetben
Hali! Bár azóta biztos megjártad a fesztet, mert tavalyi a kommented, de itt van pár info a szállásokról:
http://hegyaljafesztival.hu/index2010.php?page=392
itt városi szállást is találsz akár, közelebb vannak a pincék😊

plusz az értékmegörzésrõl itt találsz infót bõvebben:
http://hegyaljafesztival.hu/index2010.php?page=393

Õszintén nekem mindenem megvolt a Hegy' végére, és már voltam párszor😉
akkor láthatod idén a Motörhead-et, Roots Manuva-t és a többieket... 😊

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

L3vi
Megvan a bérletem.
Júliusban találkozunk 😄

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

Avenger
Hi! Nem tud valaki véletlenül a közös kempingen kívül sátorozási lehetõségrõl? Egy ház udvara, vagy valami kisebb vendégház ahol az udvarban lehet?
A közös kempingrõl rosszakat hallottam és inkább máshol hagynám a cuccaimat 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

L3vi
Még 11 nap<#buck><#buck>

Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-

veszelka
kösszépen.

modellmaker
Ejj basszus...

"A napijegyes karszalagok a rajta feltüntetett programnaptól másnap reggel 10 óráig érvényesek."

hegyaljafestival.hu - Házirend

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
De van fórum is, ott meg lehet kérdezni, vagy keresni, ha már volt róla szó.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
Az online jegyvásárlásnál adott nap 10:00-t ír. Szal esélyes, hogy attól 24h-ig él.

veszelka
egy kérdés: a napijegy mettõl meddig érvényes?

vmvr
idén (is) lesz n.o.h.a, és ami még szebbé teszi az egészet, hogy utána közvetlenül barabás lõrincék is nyomni fogják, de szép lesz istenem😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

mukika
Machine Head

Lteebee
Machine head?

mukika
Hegyalja Fesztivál - metal hegyek
<2009-03-24>

Az alábbi infot kaptuk a Hegyalja szervezõitõl: "A Grammyvel díjazott Machine Head, és frontembere Robb Flynn flying V gitárja mellett számtalan más torzított hangszer és tulajdonosa lesz ott a Hegyalja színpadain. Californiából jön az Ignite, de hegyaljás lesz (legalább egy este erejéig) a Finntroll, a Death Angel, a Testament, a Kataklysm, a Keep Of Kalessin és a Hatesphere is."

hunbasser
nem voltam ott mégsem 😞 végülis balcsin voltunk

ReaL MaDRid x siempre

Ott kellett lenni! Hatalmas volt!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

hunbasser
N.O.H.A.-n ott kell lenni 😊

ReaL MaDRid x siempre

hehe, én már vasárnap ott leszek 😛

Nem írok ide semmit, mert még kimoderálnak...

Lteebee
Mész?
Jó neked!

Pigo
Már csak 13 nap!!!!!<#hehe><#hehe><#hehe>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

mukika
idén Caliban OMG!!!!

smv
A 2007-es feszt fotói napi beszámolókkal már fel is kerültek a Verse.hu -ra.

Fotók linje: http://verse.hu/index.php?v=galeria
Napi beszámolók pedig a fõoldalon.

Starcraft + Diablo III - esemve

mukika
szvsz idén lesz elõször.

Lullaby
nekem sem rémlik.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

The Garrett
na má csak 2 napot kell aludni <#vigyor2>

btw ez a Red Beach Boutique sátor eddigis volt? ha igen akkor hol? mert itt eleg jo zene lesz napkozbe, de nem emlekszem rá hogy elozo evekbe lett volna Oo

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lteebee
Prodigy engem is érdekel.
Kornt soha nem is hallgattam, de egy rossz sztorit hallottam róluk.

PíszLávJuniti
Volt se rossz Kornnal és Prodigyivel.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
pár éve voltak mezõcsáton egy kis fesztiválon, de nem hallottam jókat onnan róluk.
szerintem már felejtõsek, az új énekes nem az igazi.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

pendulum. subscribe. ottleszek. 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Lteebee
Engem az idei nem fog meg annyira.

Balatone bejövõsebb, meg Zamárdi, meg GluGlu is.

Oldal 1 / 8Következő →