Hegyalja Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Keveredést kizárandó kedd kb déltõl lehet átvenni a fesztivál helyszínen a bérletet, jelen leszek igény esetén a karszalagra váltásnál.
Egyéb átvételi mód is megoldható.
30/426-3959
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Akkor jobbulást!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
jegy, sátor, hálózsák megvan...már csak útitársak kellenének😄
amúgy vannak itt õshegyaljások?😊
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Mindenesetre azt megfigyeltem, hogy a hegyalját meg a SZIN-t is egyre nagyobb becsben tartják. Gondolom ennek is köszönhetõ, hogy már most lehet szerezni a 2011-re jegyeket hozzájuk 😊
bár nyilván ezzel meg fognak sokan cáfolni.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Sok ember között elvész a haveri kör és csak a tömeg hangulata marad meg.
Bár gondolo azért ember függõ, találkoztam már sok olyan emberrel is akiknek az volt a lényeg hogy minél többen legyenek, de én jobban szeretem azt ha legalább az emberek egy részét ismerem.
olyan az hogy a nagy színpadnál sem mindegy mennyire elõl állsz illetve mennyire szélen...
fry day fry day sálálálláláá
http://hegyaljafesztival.hu/index2010.php?page=392
itt városi szállást is találsz akár, közelebb vannak a pincék😊
plusz az értékmegörzésrõl itt találsz infót bõvebben:
http://hegyaljafesztival.hu/index2010.php?page=393
Õszintén nekem mindenem megvolt a Hegy' végére, és már voltam párszor😉
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Júliusban találkozunk 😄
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
A közös kempingrõl rosszakat hallottam és inkább máshol hagynám a cuccaimat 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismerni a békét. -Jimi Hendrix-
"A napijegyes karszalagok a rajta feltüntetett programnaptól másnap reggel 10 óráig érvényesek."
hegyaljafestival.hu - Házirend
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
<2009-03-24>2009-03-24>
Az alábbi infot kaptuk a Hegyalja szervezõitõl: "A Grammyvel díjazott Machine Head, és frontembere Robb Flynn flying V gitárja mellett számtalan más torzított hangszer és tulajdonosa lesz ott a Hegyalja színpadain. Californiából jön az Ignite, de hegyaljás lesz (legalább egy este erejéig) a Finntroll, a Death Angel, a Testament, a Kataklysm, a Keep Of Kalessin és a Hatesphere is."
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nem írok ide semmit, mert még kimoderálnak...
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Fotók linje: http://verse.hu/index.php?v=galeria
Napi beszámolók pedig a fõoldalon.
Starcraft + Diablo III - esemve
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
btw ez a Red Beach Boutique sátor eddigis volt? ha igen akkor hol? mert itt eleg jo zene lesz napkozbe, de nem emlekszem rá hogy elozo evekbe lett volna Oo
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Kornt soha nem is hallgattam, de egy rossz sztorit hallottam róluk.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
szerintem már felejtõsek, az új énekes nem az igazi.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"