Hegyalja Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bloodhound Gang is lesz. <#vigyor4>#vigyor4>
#323 lesznek régi számok természetesen...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Szóval a régi felállásból csak Andreas és Paulo van. Bár rebesgették, hogy újra összeáll a "régi" Sepu, de sztem ez kacsa. (sajnos)
gamertag: kenobita
I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
csak rengetegen voltak : /
viszont nem volt betévedt részeg metálarc : D
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Fu bazz titokban remenykedtem hogy ha mar kihagytam nemregen a pesti koncertet, akkor nyáron majd jonnek valahova játszani. és igenigenigen! 😄
Asszem az idei hegyalját nem hagyom ki.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
:-O http://www.ashes.hu O-:
sazl : c
ismerõsökkel sátraztunk, az egyetlen mögöttünk lévõ idegen sátorral azonban így is szívtunk, 3. napon már alig állt a sajátunk, mert kilopkodták a leszúró cölöpöket.
végre változott a házirend, bevihettünk másfeles ásványvizet, stb. valtonék nem voltak bunkók. velünk.
a hangosítás szvsz szar volt, egyedül a tcs szólt jól, a többi koncert (motörhead is) el lett baszva. recsegett, volt akinek fájt tõle a feje... kurvára vártam a wmd koncertet, ennek ellenére a hátsó sorokban élvezhetetlen volt.
hm. a közeli coopban minden 40-50 forinttal drágább volt, mint az 1km-re levõ cél-ban.
szerintem a szervezõk nem készültek erre a tömegre, a büféknél folyamatosan sorban állás volt, amikor mi kértünk, 3szor azért kellett várni, mert kiürült a hordó.
deazé' jó volt, jövõre is ott leszünk tán.
jaés a belga az..az...fájt.
:-O http://www.ashes.hu O-:
Itt le kell egy kicsit görgetni és van néhány galéria hegyalja kép. (Jobb oldalon lent körül...)
gamertag: kenobita
koncertek jók voltak, még a Belga is <#idiota>#idiota>
egyedül az a baszott meleg nem kellett volna, szar volt arra kelni hogy rohadok :C
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
de lett volna kedvem hegyaljához is
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Motozás: minimális kellemetlenség, gyorsan haladt és a kidobók nem voltak gázosak - egyetlenegyszer volt bajom, amikor 20 percet vártunk, hogy bejuthassunk Ferqnastyre.
A kemping: láttam, semmi árnyék, traktornyom... minden stimmel, sajna.
Minden koncerten oda lehet férni második sorba.
Persze nem pogós koncertre gondolok, mert ott nyilván mások a szabályok.
A hangosítás egész jó volt és amikor Lemmy megkérdezte, hogy mehet-e hangosabban, tényleg feltekerték😊
Pestiekkel szinte nem is találkoztam, balhét nem láttam, a helyiek kedvesek, értékelik a pénzt, amit otthagyunk.
Az egyetlen szar koncert, amit láttam, az a hooligans volt - pedig valaha jók voltak és bírtam õket.
az 1 pénztár dolgot meg én se értem. ha 40.000 embert várnak akko ménem lehet 3 pénztárral csinálni? :\
na tegnap délután 5 fele értem haza és most már beszéd képes állapotban vagyok. 14 óra alvás kellet. 😊
szervezés az szar... leértünk szerdán 13 óra fele és csak egy pénztár van. szal 1,5-2 óra sorban állás még azoknak is akik elõvételben megveszik a jegyet??? 😞 ez a motozás sem tetszett, örökké motoztak. 😞 másik, meg a tarlón lévõ kempingünk, mert ugye a Tisza kempingbe nem jutott már szerdán hely. báh...
amúgy jó volt. minden nap full K.O. a bor finom volt. 😊 nem voltam sok koncerten, de amikre elmentem azok tetszettek, és most harci sebeimet viselem felsõ testemen. Motörhead nagyon tetszett. a koncert elején akkora zúzás volt elõl, hogy még a nadrágom is leesett... másik gatyám, illetve cipõm már Replikán leszakadt rólam. :p
ha jövõre is lesz valami külföldi együttes, akkor ott a helyem, de már akkor 0. napon, mert ez így nem jó, hogy lefeküdtünk minden nap 3-4-5 fele hajnalban, és hajnali 8-9kor olyan meleg volt a sátorban, hogy muszáj voltunk a városba menekülni inni. :p mert ugyebár a Hegyalja kemping nem híres az árnyékot adó fákról, csak a traktor keréknyomról, illetve a sátort kiszúró nád csonkokról...
😛
a multi elég "igényesen" meg van csinálva minden évben, érdemes itt lenni reggelig 😊
A hangulatról én majd csak utólag.
Az esti-éjszakai progik sátorban szoktak lenni?
de azért a jóó öreg freestylers + dub pistolt nem hagynam ki =)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
2006.07.06. - A Hegyalja Fesztiválnak helyt adó rakamazi Tisza-kemping a szervezõk és a helyi társadalom összefogása révén immár alkalmas a több mint félszázezres vendégsereg fogadására - adta hírül a Delta Fest Kft. Bár a meteorológiai elõrejelzések kedvezõ idõjárásról szólnak, a társaság felkészült a legrosszabbra is. Ennek jegyében száz köbméter faforgács áll raktáron a terület esetleges mentesítésére, illetve bazalt utak épülnek a július 12-én kezdõdõ fesztivál helyszínén. A megfeszített elõkészületekre azért volt szükség, mert a Tisza árterületén található kempinget az idén kétszer is ellepte a folyó.
A legnagyobb vidéki ifjúsági rendezvényként jegyzett, immár hetedik alkalommal megrendezendõ Hegyalja Fesztiválra egyébként rendkívül nagy az elõzetes érdeklõdés, elõvételben közel tízezer bérlet fogyott el. Ez azt jelenti, hogy a Hegyalja történetében elõször akár a "Megtelt" tábla is kikerülhet a kempingre, a programokat pedig a továbbiakban csak napijeggyel tekinthetik meg a fesztivállátogatók. Így a szervezõk azt tanácsolják: aki több napig kíván részt venni a fesztiválon, ne halogassa a bérletvásárlást, hanem mielõbb keresse fel a www.hegyaljafestival.hu oldalon is megtalálható árusítóhelyek valamelyikét, legkésõbb július 10. hétfõig.
A Hegyalja Fesztivál zenei programjai minden mûfaj kedvelõi számára kínálnak vonzó programokat. Csak néhány fellépõ a parádés szereposztásból: Motörhead, Freestylers, Dub Pistols, Roni Size - és a sor hosszan folytatható, mint ahogy a magyar fellépõk impozáns listája is: Tankcsapda, Kispál és a Borz, Quimby, Anima Sound System, Belga, Palotai, Depresszió, Colorstar, Alvin és a Mókusok, stb. A fesztiválon egyébként nyolc színpadon közel kétszáz produkció tekinthetõ majd meg.
A zenei programok, a bortúrák, a Tisza, a strand mellett kiemelt szerepet kap a civil szféra, a Civil utcában számos egyesület és alapítvány mutatkozik be. A környezetvédelem, a környezettudatos életforma népszerûsítése továbbra is hangsúlyos célkitûzése az eseménynek. A Zöld Sátor vendége lesz egyebek közt Kovács Kálmán, a szaktárca államtitkára, a környezetvédelmi bizottság két alelnöke, Orosz Sándor és Nagy Andor, valamint számos hazai és nemzetközi zöld szervezet vezetõ személyiségei. Emellett ugyanitt találkozhatnak az érdeklõdõk egyebek közt Faludy Györggyel, Pajor Tamással, Szõnyei Tamással, Aradi Csabával.
A közel egyhetes közösségi eseményen a korábbiaknál komfortosabb körülmények várják a fesztiválozókat: higiénikusabb mobil illemhelyek, több zuhanyzó, kulturáltabb kiszolgálás, udvariasabb biztonsági szolgálat. A szervezõk tisztában vannak vele ugyanis, hogy nagyon sok fiatal számára ez néhány nap jelenti a nyaralást is, ezért igyekeznek olyan körülményeket teremteni, melyek elõsegítik a valóban emlékezetes aktív pihenést.
szokásos blama szöveg... kurva kiváncsi vagyok, hogy megint mit sikerül megvalósítaniuk. fogadok semmit...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"