Hegyalja Fesztivál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War. War never changes.
Nem megyek 😞
akar valaki velem sírni? 😞
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
bár nem hinném, hogy korán fel fogok kelni... mondjuk azt, hogy nem fekszem majd le, és ott kezdem a napot reggel. 😛
borozni kint kell a pincékben, máshol nem igazán érdemes ( kocsmában sem, bent sem ), mert egyrészt drágább, másrészt nem "tiszta". az árak kellemsek.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
most per pillanat tartok 25k költõpénznél, de sztem az nem lesz elég... milyenek az árak? ugye szigetnél olcsóbb. :S
szeretek enni(árak? van valami olcsó közért a közelben, vagy bent sem drága?), sörös vagyok(ha van bennem 6-7 sör, akkor még jager is befigyel 😊 ), de szeretem a finom borokat is(árak milyenek?). úgy tervezem, hogy elsõ utolsó nap bõdületesen kész leszek, de a többi nap sem marad száraz a torkom. 😊
szal sztem a napi 4-5k pénz nem lesz elég, még egy tizest össze kéne szednem, de nincs több fekete meló a jövõ hétre...(ma holnap befejezzünk sajnos. 😞 )
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy
de talán érdemes elõtte lefoglalni
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
War. War never changes.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
de kössz az infót, jövõre jó lesz ez😊
aztan taverna, és ejfel utan/körül meg be a fesztivalra, szal minden ilyenrol lemaradtunk ezekszerint 😄
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
rendõrök most is keresték a parton h ki ugrott le???
mekkora volt tavaly, egyszerre ugrottak kb 5 en, egyik gyerek úgy esett be h szétszakadt a pólója. kiúsztak a partra, abban a pillanatban zsaruk is odaértek, kivolt kivolt, persze senki nem tud semmirõl 😊 gyerek szétszekadt pólóban ott feszít h õ sem látott semmit 😄DDDDDD
Nefogazz tavaly egész más volt, a mostani nem tetszett. Akkor új olt és érdekes, most csak egy FRL utánzatot láttam benne.
Superbutt fasza volt, soad + black sabbath hatás kellemesen érzõdik rajta :9
Inferno metalcore fúú azmége egy igazán szar dolog volt, a Subscribe elõtt sztem eléggé elnyomta a hangulatot 😊
Guns még jobb volt
neketek hol volt a sátratok?
ACDC tribute tényleg az egyik legjobb volt, nagyon jólnyomták!!!!!
jahh állítólag valami médiasulija van vagy valami ilyesmi, persze lehet félre hallottam.
De az tuti, hogy csomó embert tanít gitározni Miskolcon, szal lehet azért ismerõs, rohatt jól nyomta😊
Zagar elõtt jöttünk ki multisátorból mer akkor kezdõdött AC/DC
talán pont téged is tanít?:o
Rám a legnagyobbn hatást a Guns'N'Rosews emlékkoncert tette, AXL és Slalsh kikpött másia nyomták és az énekes a kinézetén kívül a hangját és jól utánozta AXLnak éss úgy is mozogtak a színpadon mint az igaziiak valamni kegyetlen jóó volt.
Az AB/CD a.k.a. AC/DC sem volt semmi.
taa-deem pl olyan zuzosra sikeredett eloben, hogy akarmelyik kibelezemanyadesleöntömapadnapalmal együttes megirigyelhette volna 😊)
teny hhogy koncert vegen mindenki nyakig sarosan jött ki az elso 10 sorbol, dehat ADF et is csak 1x lat az ember 😊