Hegyalja Fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát sajna én sem tudok elmenni, meló meg távolság meg stb... pedig ott lesz álmaim nõje <#rinya>

War. War never changes.

Match
ja tényleg, elfelejtettem írni...
Nem megyek 😞
akar valaki velem sírni? 😞

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

gnar killer
még nem is számoltam ki hogy mennyi ZS kéne 😄😄

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

mukika
nah ez egy jó hír. 😊

bár nem hinném, hogy korán fel fogok kelni... mondjuk azt, hogy nem fekszem majd le, és ott kezdem a napot reggel. 😛

PíszLávJuniti
kint a városban van kisbolt, pékség, nagyobb bolt, ahol normális árak vannak, ha idõben odaérsz reggel, akkor még van választék is :o pizzéria, lángosos, stb van rendesen.

borozni kint kell a pincékben, máshol nem igazán érdemes ( kocsmában sem, bent sem ), mert egyrészt drágább, másrészt nem "tiszta". az árak kellemsek.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mukika
sztetek mennyi cash kell nekem végig majd? 😄

most per pillanat tartok 25k költõpénznél, de sztem az nem lesz elég... milyenek az árak? ugye szigetnél olcsóbb. :S

szeretek enni(árak? van valami olcsó közért a közelben, vagy bent sem drága?), sörös vagyok(ha van bennem 6-7 sör, akkor még jager is befigyel 😊 ), de szeretem a finom borokat is(árak milyenek?). úgy tervezem, hogy elsõ utolsó nap bõdületesen kész leszek, de a többi nap sem marad száraz a torkom. 😊

szal sztem a napi 4-5k pénz nem lesz elég, még egy tizest össze kéne szednem, de nincs több fekete meló a jövõ hétre...(ma holnap befejezzünk sajnos. 😞 )

The Garrett
jaja ezert jartunk nagy társasággal és körben felállítva 5-6 sátorral 😊))))

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bodom
vagy mikor vki ráesik a sátorra ugy h eltörik tõle a váza a sátornak, az is jó 😄

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

Skynet85
Sátor az igazi nincs annál jobb amikor egy nagy darabb punk épp azt beszélgeti a haverjával mi lenne ha belerugnánk a sátorba és mind ezt kb 10 centire a fejedtõl teszik😄

PíszLávJuniti
kollégium, hotel van a közelben..
de talán érdemes elõtte lefoglalni

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

The Garrett
Megprobalhatsz még körülnézni vannak -e kiadó házak, de a nagyját már májusban lefoglalják. (sajat tapasztalat 😛 )

gnar killer
egy sátrat elég kicsire össze lehet csomagolni és nem nehezebbek 4-5 kg-nál általában. a vonat elbírja d;

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Ha vkinek nincs sátra akkor hogyan tud ott maradni? Jó lehet hülye kérdés, de van a közelben vmi kiadó ház vagy ilyesmi? Körülményes lenne az ország másik végébõl lebandukolni egy sátorral.

War. War never changes.

Match
ivás alvás 😄

Aquir
jó lenne megin elmenni, szerencsére nem esik az idejére rája a terepgyakorlatom ò_ñ

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

The Garrett
fellepsz vagy csak netsátor/koncertlatogatás ? 😊

PíszLávJuniti
0/1 napra :o

gnar killer
😄😄

Match
megyek végig...erre megy el a szabim....és fizetés után lesz pont a kezdés, tehát senki ne kérdezze utána hogy milyen volt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddd

Kit--Kat
sátorozás, ha megyek akkor tuti végig leszek😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

The Garrett
hat en iden kihagyom, semmi erdekes nem lesz / vagy már láttam tavaly, es azelott meg azelott.

gnar killer
hány napra? (:

Kit--Kat
asszem én igen<#vigyor5>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gnar killer
idén ki megy? d:

Bodom
hehh rohadt jó vólt most is 😄

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

dunga
baher' pénteken voltam, pont elkaptuk a hustler partyt! yo sokáig bennvoltudnk, aztán elmentünk aludni... mikor vetkõzött le teljesen a csay? ugy idõpontra

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Kit--Kat
hûhh errõl lemaradtam:o
de kössz az infót, jövõre jó lesz ez😊

The Garrett
ha nem a fõbejárat fele mentel el az uton, hanem le jobbra, és végig a part menti úton, kb 500m re van a fesztiváltól 1 kiépített strand, 250huf volt a belépõ, volt rendes zuhanyzó, wc , fõleg ezért jártunk oda.

Kit--Kat
áhhh azért nem volt ilyen gáz, de a napi 2-3óra napozás az azért kellett oda😊

magus
ismeros. jajj sminkeljunk, jajj anyamkinja, jajj dejo h hajnali 1kor jutunk be siofokra... ismeros erzes😊

Kit--Kat
mi 6körül mentünk vissza mindíg, csajok 1folytában napozni akartak és 6kor már kezdõdtek a koncertek, kiépített strand?? melyikre gonoldolsz??

The Garrett
mi napközben a kiepitett strandon döglöttünk egesz nap (reggel 10 tol du.4-5 ig)
aztan taverna, és ejfel utan/körül meg be a fesztivalra, szal minden ilyenrol lemaradtunk ezekszerint 😄

Kit--Kat
õõ az 1. akit láttam csütörtökön, 20percig ott szenvedett a korlátot fogva, és az emberk ott végig gyûltek körülötte a hídon, és ot len a "strand" résznél, szóval tök feltûnõ volt, a túlparton a stégrõl a zsaruk, tuti jó ideje figyelték, mert ahogy ugrott elindultak motorcsónakkal, a gyerek meg kijött és szédülve kóvájgott, a biztonságiak nem engedték be, az amberek meg nem állták körbe, hogy elvegyüljön

hmhm
detoxba is vittek a mentõsök egy srácot. ( biztos többet is, de ezt az egyet láttam )

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

hmhm
ha most csak 1-2 ember ugrott, akkor elõzõ években az a napi 20 tömegnek számít :o
rendõrök most is keresték a parton h ki ugrott le???
mekkora volt tavaly, egyszerre ugrottak kb 5 en, egyik gyerek úgy esett be h szétszakadt a pólója. kiúsztak a partra, abban a pillanatban zsaruk is odaértek, kivolt kivolt, persze senki nem tud semmirõl 😊 gyerek szétszekadt pólóban ott feszít h õ sem látott semmit 😄DDDDDD

Kit--Kat
aztán ugrott szombaton is 1 zseni, de ahoz már mentõsök is kellettek😊

The Garrett
passz... de minden evben ugrik valaki. Tavaly v elotte láttunk mi is egyet.

Kit--Kat
azon ott voltatok, amikor csütörtökön leugrott a gyerek a hídról?

The Garrett
a kemping "vizesblokk"ja és a zöld sátor közötti részen, 1 hatalmas domb szemét mellett 😄

hmhm
A másik nagyon jó koncert az Auróra volt, most nagyon megfogott a hangulata, viszont a Picsától többet vártam, vagy nem is tudom, volt már ennél sokkal jobb koncertjük is.
Nefogazz tavaly egész más volt, a mostani nem tetszett. Akkor új olt és érdekes, most csak egy FRL utánzatot láttam benne.

Superbutt fasza volt, soad + black sabbath hatás kellemesen érzõdik rajta :9
Inferno metalcore fúú azmége egy igazán szar dolog volt, a Subscribe elõtt sztem eléggé elnyomta a hangulatot 😊

Kit--Kat
hát jahh az énekes 1az1ben adta vissza a II. énekes hangját, ehhez képest az I. énekes utánzása is egész jó lett.
Guns még jobb volt

Kit--Kat
na 'hál istennek akkor nem mondtam hülyeséget😊
neketek hol volt a sátratok?

hmhm
zuhanyzót lefényképeztem a dagonya után hajnalban, vazz az egyetlen alkalomvolt amikor melegvíz nem folyt ki a csapból fél perc alatt 😄SGSDGSD

ACDC tribute tényleg az egyik legjobb volt, nagyon jólnyomták!!!!!

The Garrett
jaja medias sulibol ismeros 😊

Kit--Kat
ehh😊
jahh állítólag valami médiasulija van vagy valami ilyesmi, persze lehet félre hallottam.
De az tuti, hogy csomó embert tanít gitározni Miskolcon, szal lehet azért ismerõs, rohatt jól nyomta😊
Zagar elõtt jöttünk ki multisátorból mer akkor kezdõdött AC/DC
talán pont téged is tanít?:o

The Garrett
abcd nek ismeros a gitarosa 😄 de sajnos lemaradtunk a koncertek 90% arol... mindig lepesgondjaink támadtak a tavernában 😄

Kit--Kat
hûû reggel volt jó nézni, ahogy vonultak az emberek nyakig sárosan az állomásra😊
Rám a legnagyobbn hatást a Guns'N'Rosews emlékkoncert tette, AXL és Slalsh kikpött másia nyomták és az énekes a kinézetén kívül a hangját és jól utánozta AXLnak éss úgy is mozogtak a színpadon mint az igaziiak valamni kegyetlen jóó volt.
Az AB/CD a.k.a. AC/DC sem volt semmi.

The Garrett
fokent uj album, de voltak regi "klassszikusok" is naxalite, fortress europe, taadeem, stb

taa-deem pl olyan zuzosra sikeredett eloben, hogy akarmelyik kibelezemanyadesleöntömapadnapalmal együttes megirigyelhette volna 😊)

The Garrett
szerintem nem zavart senkit ,)

teny hhogy koncert vegen mindenki nyakig sarosan jött ki az elso 10 sorbol, dehat ADF et is csak 1x lat az ember 😊

Kit--Kat
amúgy nem kis essõ és nem kis sárdagasztás volt, 1 sártenger, úgy csûszot az egész kula