Hegyalja Fesztivál

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
eeeaááááááááááááááááááuuuuuuuuuuuuu

adf, ez rollers re deaaaaaaaaaa a /beborult az asztal ala

uj szamokat nyomatta adf vagy jatszott regebbirol is?

The Garrett
hat annyiban volt szar ,hogy kb 5 percet esett az eso, es volt 1 kis sardagasztas adf en...szombat igy nezett ki hogy emilrulz-adf-ezrollers DE KIBASZOTT NAGY VOLT BAZEMGAAAAAAAAAAAAAadfadfadfadfadfadfadfadfadfadfadf.

adf nagyon nagy musort tolt a szinpadon, lehet kicsit beittak/szivtak/akarmi elotte, de .. en meg ilyet nem lattam gecc 😄

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#hehe>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

magus
mondd h szar volt es dejo h nem mentem le...

kicsit kattogtam este

nagyon köszi
The Garrett
www.boon.hu

nem tudjátok,képek vannak már fent valahol?
The Garrett
hehe jó volt, leszamitva hogy kb 1 nap (szonbat) voltam benn a fesztivál területén ^^

áz^^
gnar killer
jó volt ^^

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

hmhm
esik a rohatt :C
dagonya kezdõdik

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

magus
vû. na meglatjuk mnnyi erom lesz holnap raszanni magamat h vagy ic vel megyek sokert vagy 4 ora 2.-osztalyon occsoert. legalabis a tobilusta dogot

Kit--Kat
ma 7kor indulok:o

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bodom
1!!!

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

The Garrett
4<#vigyor2>

The Garrett
8 <#eljen>

maozedong
lál 😄😄FDSFDSFSD

Resurrection!

The Garrett
hat kineztem egy 2 es fel szemelyest, nemtudom ezt hogy számolták ki 😄

maozedong
2 rétegû legyen az a lényeg.. ja meg több férõhelyes mint ahányan akarsz benne aludni 😄ggfd

Resurrection!

The Garrett
btw tudtok valami jófajta sátrat? ami nem ázik be meg ilyenek? jövöheten kene vennem valamit, de nemtudom merre keressek ( cora-s metro-s tesco-s satrak nemjáccanak)

The Garrett
hehe hatha adddig nyerek valami pályázattal fényképezõgépet.. na azt elviszem 😄

magus
hat nem is eri meg ilyenre levinni szerintem, csak a gond van vele. miutan egyszer rajtam kivul mindenkit kifosztottak este (engem azert nem mert olyan undoritoan hanytam egymasra a szennyest es nemmert hozzanyulni, pedig alatta eleg ertekes dolgok voltak) ugy dontottem nem kisertjuk a sorsot😊

The Garrett
naja, csak nekem kicsit bajos zsebrevágni a fényképzeõgépet..ha nálam lenne attol felnek osszetörik, ha a satorban hagyom... na abba bele se gondolok 😄

magus
hehh, enis igy jarok mindenhova😊 vmi telefonnak csufolt monstrumot viszek magammal😊

amugy neem, ami a zsebemben van azt nem lopjak el, es az mindig ott van

maozedong
ték. én is félek :C

Resurrection!

The Garrett
aztisellopták tavaly :S

maozedong
sux.
én fényképezni akarok :c

Resurrection!

The Garrett
hat lehet nemviszek se telefont se semmit... tavaly is ellopták 😮

magus
hááááát, most merlegelem,

-siofok hetvegen
-hegyalja szombaton elotte utana utazas es alvas

no meglatjuk milyen lesz Balaton, ha szar akkor utazom, aztan "penzert alszom" tablaval csovelek vmi kocsmaban. majd aj helyzetjelentest milyen a fesztival😄

Bodom
de lehet h csak tíz
mer a szállás ugrott :/

I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see me, I\'m my own enemy

Bodom
11 nap 😄

The Garrett
btw 9 nap 😊

The Garrett
pesttol csak 3 ora 55 perc szemelyvonat 😄 az volt a szep mikor keszthely-miskolc 7 oras vonat LANrol hazafele 😊

The Garrett
HAt a fesztival elott van 1 kocsma kinn ahol eddig 3 eve ejjel nappal mindig ment a zene + sok reszeg/reszegedo ember, ott is el lehet lenni, meg a városban is vannak ilyenkor nyitva szorakozohelyek. ( gondoom pentek estere nem akarsz belepot venni.)

magus
ize, mennyire lehet csovelni Tokajon ugy pentek este 11-tol reggelig? mert megy egy aranylag olcso vonat . aaaaah, miert van ez ennyire tavol...

magus
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, most kicsit gondolkodoba estem, azon a heten Balcsin vagyok, necces atutazni siofokrol Tokajba az Isten hata moge videkre egy nap alatt 7 ora utazassal 2000 Ft-ert hogy aztan ott faradt legyek...

Bodom
😊

maozedong
nekem mék sok :Ö
14

Resurrection!

Bodom
12 😊

The Garrett
hmmmm 10

Bodom
<#beka3>

The Garrett
márakinek 13.. nekem csak 11 😄

Bodom
mevettem a bérletet yeaah

Bodom
13 nap!!!!

maozedong
hihi

Resurrection!

The Garrett
ááááá hagyjuk mer csak ideges leszek 😛PPPPPPPPPPP adfadfadfadfadf

magus
ha roni size akkor ez rollers 16 an szombaton egynapon adf el😊

The Garrett
ááááá meg most nezem sopron-volt fesztivalon ronisize /ááááááááá off

The Garrett
amugy azt neztem annyira nem lesz tulsokminden erdekes... szivem szerint enis csak utolso napra mennék, mert akkor lesz subscribe, ADFADFADFADFADFADF, más nemnagyon érdekel... csakhát a társaság, na az minden pénzt megér.

magus
nana😊 tavaly elmulasztottam. most, hogy elmarad a sick of it all koncert meg plane hogy lesz penzem😊

The Garrett
ADF? 😊))) majd megadom a szamom aztan hivjal joll.. ha magamnal leszek 😊)))) bár szombatra szeretnék 😉