Sega Dreamcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg, hogy érted, hogy kinyírja? Szerintem nem csinál ilyet. Kár, hogy a játékok GD-ROM- on vannak, nem pedig CD- n. De mondjuk mindegy, mert van aki megcsinálta CDI formátumban a képfájlokat. Ezért mindenféle játékhoz hozzájuthatok.
És nem érdekel, hogy warezolás, nem fogok értük fizetni, ha így is megszerezhetem õket!:)
Na kezüket csonkolom!
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
Persze nem csak a vatera letezik..de ha teheted,eredeti jatekkal jatsz. Mar tenyleg fillerek!
A ritka cimekre meg van jo par letolto hely (sajnos vagy nem sajnos..).
A gépet is kinyírja a másolt lemez.
www.digimomentsvideography.com
A másik meg az, hogy nem találtam olyan oldalakat, ahol Segára való játékokat lehetne letölteni. Mindegyik oldalon csak számítógépre való játékok vannak.(Sega games for PC).Nem tud vki ajánlani egy olyan oldalt, ahonnan közvetlenül a konzolra való játékokat lehet letölteni?
Bizony lehet!
Pont ez fektette meg ezt az "álomszorót"...
Én most éppen konzolvásárlás elõtt állok, és két gép között gondolkodom:
N64, vagy valamilyen Sega. Azt szeretném kérdezni, hogy Segára lehet valahogy warezolni, mint pc-re?
Tehát letölteni a játékot, és kiírni cd-re. Lehetséges ez?
A lényeg az, hogy 4 mentési pontod van, ebbõl 3 az ami a szobában használható fel, a 4-edik pedig kilépéskor. Annyi csupán, hogy ez utolsó törlõdik mikor visszatöltöd.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.
Ha meg 2011-nél járunk, nem játszottam, így könnyedén tévedhetek, de kb a Heavy Rain tûnik hasonlóan anti-játéknak mint a Shenmue.
még mindíg 2011-es fejjel gondolkodsz. Ennyi. :)
A Shenmue bugyuta, a párbeszédei angolul fájóak. A játékmenet rossz. Tulajdonképp videók végighallgatása csupán amit tehetsz, meg játszhatsz pár minijátékot ha akarsz. Néha szerencsére van pár rendes fight, meg pár QTE.
Sajnos a Shenmue I eredetim túl karcos, így az rippelt verzióban volt végig tolva, minijátékok nélkül. Bizonyos pontokon a játékban várni kell. Sandbox játék lévén mit tehetsz ilyenkor a Shenmueban? Nem tudsz beszélni senkivel, mivel mindenki ugyan azt az egy mondatot ismételgetni. Nem tudsz használni semmit. Nem tudsz bemenni egy sushi bárba. Nem tudsz venni egy újságot. Nem tudsz motorozni egy jót. Kopogsz egy ajtón, semmi válasz. Sétálsz, nézegeted a boltok kirakatait, oszt csókolom. Bemész egy boltba. Legalább levehetnél egy két dolgot a polcról, nem, te csak bámészkodhatsz.
Egy 99-es játéktól mért nem lehet azt várni, hogy el lehessen nyomatni az idõt? Tervezési hiba miatt. Nem gondoltak rá, ami hihetetlen.(Shenmue 2 már tartalmazza)
Egy 99-es játékban miért 1 dolog az, amire a játékmenet 70 százaléka támaszkodik?(menj ide, menj oda, és hallgasd meg a párbeszédet)
A Shenmue egy nyomozós játék lenne. Egy nyomozós játék, amiben nem kell megoldanod a rejtéjt, mert csak el kell menned az éppen aktuálisan megadott pontra, ahol kapsz egy következõ pontot. Nem kell gondolkodni, nem kell csinálni semmit. Elolvasni az éppen aktuális naplóbejegyzést, és oda menni ami oda le van írva.
A Shenmue egy film lenne. Lineárisan végighaladsz a történeten. De ez a történet rosszul rendezett, és még rosszabbul ütemezett. Világa bár szép, és külsõségeit tekintve hihetetlen részletes. De összességében szegényes, mivel tartalmatlan. Ott vannak a boltok, bárok, éttermek, hogy egyikben se tehess semmit. Ez nem 2011-es követelmény, ez, más sokkal régebbi sandbox jellegû játékok fényében követelmény lenne.
Yu Suzuki egy zseni.
Space Harrier
Hang-On
Out Run
After Burner
Virtua Cop
Virtua Fighter
F355 Challenge
Mindegyik játékával el mert rugaszkodni a realitástól, és a játékélményre helyezte a hangsújt, tökéletesre hangolva azt. A Shenmue-val azonban egy filmet akart készíteni, csak sajnos elszúrta a rendezést.
A
Viccet félretéve, ez a játék úgy tökéletes ahogy van (leszámítva hogy nem fejezték be ami nagy bánatom azóta is).
Nem 2011-es fejjel kell nézni és kész. Én annó elõször japánul vittem végig. :)
PSN ID.: Beegabor
Shenmue 2-rõl lenne szó. Szeretem a DC-t, meg úgy a Sega-t is, de ez a játék, elnézést mindenkitõl aki szereti, túlhypeolt.
Már az elsõ is az volt. Miért is? Elõször is a nagy interaktív világ rohadtul nem az. Az összes dolog amit megtehetek, hogy az utcán mindenkivel elmondatom a rövid kis scriptjét, meg bámulom a textúrákat. Maga a játék kõlineáris(mondjuk a 2 hangyányit nem az), és közben marhaságokra kényszerít. Pl: pénz keresési lehetõségként rakodj ládát QTE-vel arrrrggg, legalább lenne targonca verseny... Még szerencse hogy ott a pawnshop. A küldetések nagyrésze annyi, hogy menny A pontba ahol adnap egy papírcetlit ami azt mondja hogy menny B pontban ahol felhívnak hogy menj C pontba ahol jön egy fontos beszélgetés amit meghallgathatok. És akkor a csúcsok csúcsa: Airing the books. Minden nap. Míg meg nem sikerül megcsinálni. ÁÁÁÁÁ. Várom az ellenvéleményeket.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ha az emlékeim nem csalnak(ugye az idõ megszépíti õket:D)egy baromi hangulkatos játék, imádtam. Állati jó hajóval repkedni,titkos helyeket felfedezni.A világa, a repülõ szigetekkel valami fantasztikusan hangulatos. A harcrendszer is jó, taktikázós.Grafikától oda-vissza voltam akkoriban, ps2-n akkor még nem volt semmi hasonló minõség.
A léghajós harcok pedig baromi látványosak és szintén hangulatosak, fõleg mikor a Giga-k ellen kell nyomulni(kb olyan kategóriájú lények mint FF7-ben a Weapon-ök)
Szerintem nem fogsz benne csalódni.
PSN ID.: Beegabor
Most próbáltam ki a Time Stalkerst ha valaki ismeri, nem valami nagy szám. A Phantasy Star Online- nal szerettem volna még játszani, de az meg irdatlan nehéz. Olvastam egy cikket is az 576 Konzolban, hogy nehezen indul be. Remélem a Skies of Arcadia megéri a pénzét. Mi a véleményetek róla?
Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw
Felmész az ebay-re, a vaterára és fillérekért kapsz szállítással játékokat.
De nektek qrvára nem való ez a gép szal adjátok el gyorsan, hátha valaki gyûjtõ aki értékeli is megveszi. Már ha nem ragad a reggel kakaódtól kistáska... :)
Zalman - GS1000; Gigabyte EP45-UD3P; Q6600+ASUS Triton 70; 2x2 GB 1066mhz GBD; EAH4850; BQT E5 600W; Samsung Syncmaster 940bw
Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Õ szintjükre,és legyõznek a rutinjukkal!
Paszdmeg, hihetetlen.
No de ne warezoljunk tovább!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
- Generator vol 2
- Phantasy Star Online ver 2
- ECW Hardcore Revolution
Bármi értelmes vagy értelmetlen csere is szóba jöhet.
Sörök és 512Mbs/1Gs SD memkártya elönyben ^_^
fast striker
nyáron pedig jön a Sturmwind. (hatalmas lesz!!!)