IDE,SCSI,Serial ATA winchester

Oldal 1 / 10Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok havernak vagy egy scsi vinyója a gépben, szeretne egy másikat is betenni akkor azt is scsi kábellel tudja vagy van más megoldás? Sajna az scsi vinyók ára már az egekben van. ELöre is köszi.
16gaborm

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Hello!
Egy kérdésem lenne: a HDD translatet mire kell állítani? Bit-Shift vagy LBA-Assistant?
Elõre is köszi!
MaSzKa
Samsung Story 1 TB

de nincs rajta esata

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

nesto
Heló! Külsõ meghajtó ügyben melyiket ajánlanátok:
Samsung Story 1 TB
vagy
Western Digital My Book 1TB
?

MaSzKa
igen pont azért javítottam

1TB-os a javasolt ezért és 2x akkora a cache és a tárhely is mindezt +6500ft-ért

zooleeh
koszi de az egyik ott 16 mega bufferes nem?

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
koszi 😊

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

MaSzKa
elnéztem

ezt vedd:
Samsung SpinPoint F3 1TB (HD103SJ) 18500ft 3év
Samsung SpinPoint F3 500GB (HD502HJ) 16MB 3v 12000ft

MaSzKa
samsung f3 500gb 32mb sata2 12500ft 3év

zooleeh
hi! 500 gigas 32 mb buffer -es vinyobol milyent ajanlotok?

Sziasztok
Pár napja az eszközkezelõben a SCSI és RAID vezérlõknél illesztõprogram hiányt ír ki. Az XP indulásakor mindig elõjön az új hardver telepítés ablak. Bootoláskor a felbontás vissza áll kb 800x600 ra.De az XP már rendesen 1024x780.
Volt már valakinek ilyen gondja, javaslat?
Elõre is közönöm.
MaSzKa
kikapcsolása után<#nemtudom>

Sziasztok!
Egy ideje azt csinálja a vinyóm, hogy a gép kikapcsolása után kb. 5 perccel furán elkezd kerregni. ha megint bekapcsolom a gépet és kikapcsolom, akkor már nem kezdi újra a kerregést. Mitõl lehet ez?
Samsung HD501LJ 500GB-os, amúgy teljesen jól mûködik.
MaSzKa
Samsung!F3-ast

GyaxyBoy
Sziasztok!

Melyik szerintetek a jobb és miért?!
Mindegyik: Sata 2, 16MB Cash, 7200rpm, 500GB!

WD GreenPower, WD Blue Power, Hitachi, Samsung!
MaSzKa
F3-ast

Wanted
Hi!
Milyen vinyót vennétek Samsungból?
1Tb F3-ast, vagy 1,5Tb F2-est?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

MaSzKa
van élettartamos is
cikk a ph-n van

Morphin
mennyire megbízhatóak ezek? olvastam valahol, hogy még nem elég kiforrott dolog ez.van valami élettartam gari ezekre? illetve mennyi idõt lehet nekik jósolni?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

MaSzKa

MaSzKa
vidd vissza ahol vetted
oldják meg

MaSzKa
mindig a legújabbat

MaSzKa

Rendben utánajárok és kipróbálom,írok ha van fejlemény 😊 Köszi
duracellmumus
üdv!
hagyományos 3,5"-os vincsinek kell a szaft rendesen, nem fog menni még 2USB-vel sem...

legalább 10W-kell neki az induláshoz...

volt nekem is 3,5-ös külsõ keretem 250-es ide-s maxtorral, a külsõ tápja elvileg 20w-ot adott de folyamatosan klatyogott másoláskor a vincsi...és tönkre is ment...

most egy WD mypasport-ot használok😊

Apunak mindig igaza van! Most is.

duracellmumus
üdv!
pqm8-nem a legalkalmasabb erre, az én 500GB-s samura azt írta hogy az egész partíció hibás...

Minipe xp-re keress rá. kiírod az iso-t

ez egy boot-os lemez ami tartalmaz mindenféle progit..

van rajta 6 féle lemez particionáló program, nem emlékszem melyik volt a nyerõ...

[Jakuza]
Valaki nem tud ajanlani kulso 3.5" IDE winchester hazat ami nem kulso tapos es USB 2.0 szabvanyu ? Az se baj ha hybrid es sata-t is tudja, de mindenkeppen tudnia kellene az IDE vinyot kezelni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

nem baj azért köszi 😄 remélem valakinek lesz ötlete,mert így szinte kárbavész 65GB hozzáteszem sata2-es winyó,bár sztem jelenleg nem oszt nem szoroz ..
CzGobe
erre a problémára ötletem sincs :S (azt hozzá kell tenni, h nekem csak 98am és XPm volt 😉)

eom$

Sziasztok.Lehet nem pont ide illik a kérdésem,de itt még aktívan fórumoztok 😄
Adott egy Samsung 250GB-ás(ebbõl 232GB a teljes kapapcitás) winyó,amin egy ideig volt windows 7 OS-X Tiger Ubuntu Linux.Felállás a következõ:
1. 16GB NTFS particio win7-nek
2. 13GB HFS+(ha jól emlékszem)Particio OS-x-nek
3. 5GB az ubuntunak,amit késõbb vissza konvertáltam NTFS-re és ráküldtem egy xp-t.
4. 152GB NTFS Adatoknak.

Most a régi felállást szeretném vissza állítani.
1. 16GB NTFS XP
2. 152GB NTFS adatoknak(nem piszkáljuk)
3. 65GB Telepítéseknek stb ..

A problémám az lenne hogy töröltem az idegen fájlrendszereket,és egyesítettem a particiokat,de nem hajlandó 2 particiot egyesíteni az xp telepitõ és a win7 telepitõ sem.Tehát van egy 46gb+17gb üres particiom amit egyesíteni kéne.Partition magic nem mûködik,hibát észlel az adatos particion és kilép.Más programba nem bízok,egyszer már hazavágtak 150gb adatomat.Ami még érdekes hogy egyik nap hazajöttem bekapcsoltam a gépet és lemez konzisztenciát ellenõrzött az xp.Gondoltam eygszeri alkalom.Akárhányszor bootol az xp mindig ellenörzi,már uj xp-t is raktam és most is.Valakinek nincs ötlete ?Létszi 😞 Bocsi hogy hosszú lett.
Én is így tudom..Most mondtak még olyat, hogy a jumpert valami size limitedre raktam azzal még próbálkozom. 1 partícióból állt a vinyó azt beraktam az új gépbe és megformáztam ntfs-re aztán már ott volt hogy teljes méret 31.4GB...ilyet még nem láttam mind1 köszönöm szépen a választ!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

CzGobe
Ha NTFSre formáztad, akkor elvileg kezeli az egészet. ilyen pont fat formázásokkal szokott elõfordulni, h kisebb kapacitást lát csak... Nem lehet, h csak keletkezett rajta egy 31.4 GBos partíció és csak azt formáztad és látja?

eom$

Sziasztok!

Új gépembe akartam átrakni egy régi winchesteremet (Maxtor 200G😎 ami FAT32-s fájlrendszerrel volt ellátva. A vista egybõl kérte, hogy formázzam meg amit megtettem aztán jött a meglepetés...A 200 gigából most 31.4 gigát lát a gép ez miért van? Vissza lehet hozni a teljes kapacitását a vinyónak? Mik a lehetõségek ilyenkor?
Elõre is köszönöm a segítségeteket!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Még nem próbáltam.Sajna azóta nem volt idõm vele foglalkozni de állandóan elveszíti a kapcsolatott a gép a vinyótól
CzGobe
GetDataBack-et próbáltad már?

eom$

Sziasztok!

Van egy problémám: Újratelepítettem a gépemet a minap, és a telepítés elején véletlenül a D nevû meghajtómat akartam megformázni. Hálistennek hamar észrevettem, de már a partíciót sajnos töröltem. Miután újratettem a vindózt, megnéztem a merevlemezt, és sajnos azt mondta a vindóz, hogy "Ismeretlen meghajtó, megformázza?". Nah ekkor indultak meg az izzadtságcseppek a homlokomon rendesen... Szal tudna nekem valaki valami módszert mondani rá, hogy mégis hogy az istenben mentsem meg az adataimat?

Elõre is köszi!
sziasztok.
Segítségre volna szükségem my book essential problémával. A hdd usb n csatlakozik a géphez, most bekapcsolás után fell áll minden adatokat elérem aztán kb 3-4 perc után eltünik mintha valami megszakítaná a kapcsolatot. Egy defragot egy javítást nem tudok végig futattni rajta mert eltünnek a meghajtók más gépen is próbáltam más oprendszerrel és detto. Sajna nagyon sok nekem fontos adat van rajta és nem szeretném hogy elvesszen. Valami ötlet esetleg valami megoldást tudnátok ajánlani

üdv
Üdv Winchestert szeretnék venni és márt 2 fajta közt gondolkodom.Ezek:
SAMSUNG 1000GB F1 7200rpm 32MB SATA2 illetve WD 1000GB GP 7200rpm 32MB SATA2. Mindkettõnek azonos az ára.Melyiket lenne érdemes választani?
Zeller01
Hali!
Kérdésem lenne, hogy van 2 db merevlemezem. az 1. c és d-re particionálva. a 2. e néven fut. hogy gyorsabb játékok alatt, ha e-re installálok, vagy ha d-re? c-n van az op.rendszer.
Köszi

. : Z E L L E R : .

Banyapapa
hali.

Szereztem egy samsung ecogreen 500GB-s sata 2es hdd-t,alaplapom abit NF7-S2G.
De már a BIOS se töltödik be,akárhová rakok jumpert,marhalassan mutatja be mik vannak IDE-re kötve,és utána annyi.
lehet ezen segiteni valahogy?

Helló! Abit KN9 Ultra alaplapom.Vinyóm az már haldoklik.Milyen vinyót lenne érdemes vennem kb:olyan:12-13k-ig?Meg ha Satásat vennék akkor a mostani IDE-s dvd-írómat és olvasómat nem tudnám használni?

Serpa
sziasztok,

melyik verziójú samsung lemezt érdemesebb megvenni?

500Gb SATA-II HD502IJ

500Gb SATA-II HD501LJ

Sziasztok, egy ismerõsöm eladna egy külsõ hard disket, még nem beszéltünk a részletekrõl csak az áráról, árban mindenképpen megérné, de engem az érdekelne hogy érdemes külsõ hardot használni belsõ hard helyet vagy ez sokkal lassab lenne? Filmek, játékok, mp3, torrentezés, cd, dvd irás, ilyesmit szoktam csinálni, esetleg lehet csak külsõ hardról használni egy gépet, úgy értem hogy még a windows is errõl menjen? Szóval az érdekelne ezekhez mennyire jó a külsõ hard. Sokat nem tudok róla, csak annyit hogy usb-s.

duracellmumus
köszííí!

CzGobe
az az XP nem ismeri fel alapból, akkor valószínû az alaplapodnak kell 1 kis segítség... keress sata-s drivereket
csalás: ez már pedig így mûködik, hiszen a gyártók 1000-es váltószámmal számolnak, nem pedig 1024-gyel

eom$

Üdv, van egy 80gb-s IDE vinyóm(ezen van a XP SP2) és vettem egy Sata-s 160gb-s samsung vinyót. A kérdésem az lenne, h hogy tudnám felismertetni a géppel, mármint kell-e külön vmit telepíteni, illetve hogy, hogyan lehetne ugy formázni, h ne csaljon le az eredeti méretbõl semmit. Pl havernak a 250gb-bõl 230at ismer fel...

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

CzGobe
biztosan most is mindenki olvasgat róluk (én biztos)

eom$

duracellmumus
az SSD-kel is fogtok foglalkozni majd egyszer??

Probléma megoldva! 😊
Oldal 1 / 10Következő →