Day Of The Tentacle

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
torrentes link is jó lenne !!!!
<#help><#help>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
sziasztok!

tudnátok vmi linket ,ahonnan le lehet szedni a gammát (DC++ -on kívül) ????

köszi

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

takysoft
dott2?
kerlek, akkor elmondom a jatek eredeti cimet:
maniac mansion 2: day of the tentacle
persze elegge kulonvalt a dolog, szal mindenki igy ismeri. elofordulhat hogy dott2 lesz a neve, amugy leszuloben van. a teljes cds verziokat dott, sam&max, the dig, dc++-rol lehet leszedni. sam&max-el kb 3 honapot tököltem, mert nem volt slot. de megerte
ajanlom esetlek a StrondDC klienst, illetve a koli es matrix hubokat. van egy-ket fan arrafele.

sok sikert.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takraj
Lesz/Vanmár Day Of The Tentacle 2 ???

Honnan lehet letölteni a CD-set? (Itt a linkek nem mûködnek...)

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Sephi
Megoldottam. A SCUMM progival (amivel pont ma vittem vegig a csodalatos Beneath A Steel Sky gamat) azonnal es gond nelkul elindult XP allat 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Irtam privit...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

, csak 7-8 próbálkozás után.

Az már az atw sara. Amúgy én meg nem tudok belépni az ftp-m re, csak 7-8 próbálkozás. Az is atw.

Sephi
En nem tudom hogy mivan de hirtelen megalt a letoltes es asozngya hibas azonosito 😞

Na, itt van, akinek kell. Összesen 325 MB.

skorpio7
Nekem ugye van egy majd 10 MB-os verzióm is, amit most megnéztem és van alatta zene. Viszont azt nem tudom, hogy volt-e egyáltalán alatt vmikor beszédhang is...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Nemtom.

skorpio7
Egy kérdés... csak zenei alábetét van alatta vagy van benne beszéd is?

Nem, csak a kép volt az.

BBird
Ezt akartam írni én is hajnali 2 körül, csak már annyira kóma voltam, hogy Mehet helyett Vissza gombra léptem... :-)
Csak annyit akartam írni én is, hogy Maniac Mansion és DOTT bár sok közük nincs egymáshoz, mégis a folytatása. :-)) No mind1... Lényeg, hogy mindkettõ játék jóra sikeredett.
Sephi
Bazz! Amit nekem fetoltesz ugye nem nemet?!?!?

Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekrõl szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu
rezsofiz
marmint a cimekre gondolok,szoval focim-focim,alcim-alcim.Szoval Monkey Island 3: Curse of the Monkey Island es Maniac Manson 2: Day of the tentacle

sazl : c

rezsofiz
Nem. A maniac mansion olyan mint pl Monkey Island,es Day of the tentacle pedig pl Curse of Monkey Island.
szoval Maniac Manson 2(asszem): Day of the tentacle

sazl : c

Maniac Mansion : The Day Of Tentacle. Bizonyíték

Itt
van hozzá borító.

Sephi

Most kezdtem, mert tegnap kidõltem tízkor a meló miatt.
Kb. 5H, türelem.

Sephi
Huu hat nem tudtad meg felpakolni ?😞

Sephi
Csinaltam es kudtem is privit!

Na figyu, ha mindenképpen az én 1 CD-sem kell, feltolom mondjuk az atw-re, csak csinálj tárhelyet, vagy adj belépõkódot.
MSN-nt nem ismerem.

Sephi
Hat... en irtam nektek privi... pls valaszojatok!

Mind1, a Day of the Tentacle megvan.

skorpio7
Ha van ICQ-d, akkor átküldhetem neked (9M😎. Chello+-om van szóval nem lehet gond a sebességgel

Seth
A Maniac Mansion meg a Day of the Tentacle két külön játék

PSN ID.: Beegabor

juttathatnám

Ez gondolom a Maniac Mansion Day Of Tentacle.
Nekem megvan, nemtom hogy juttathatná el hozád.

Sephi
Na! Kene nekem ez a jateksurgosen de mar a link nem mukodik 😞 Nem tudgya valaki esetleg honnan tephetnem le a full verzar plz?

LezLee
Nincs mit.
OK, köszönöm!

Szokott lenni magyar szoba, ott ha csak magyarokkal versenyzel és szerencséd van akkor nem csalnak!

LezLee
Az a helyzet, hogy nem nagyon szoktam onlány versenyezni, mert én mindig kifogom a csítelõket, és már meguntam, hogy mindig utolsónak érek célba.
LezLee
A Broken Sword 2, az Idõgép, Kyrandia (oldgame), Zak2 (oldgame) és a Runaway: Road Adventure, de az még nincs feltöltve teljesen. Ezek mind magyar nyelvûek, meg még lehet, hogy a DOTT is, de az nem biztos.
Helyes! Talán majd Online is versenyzünk! (Zsuzsi néven vagyok).
Másik kérdés: Melyek a magyarra fordított kalandok az ftp-n?

LezLee
Kösz az invitálást, szeretem az autós játékokat, de fõleg az NFS:U-t 😊)
Köszönöm, nem nekem lenne, hanem a páromnak. 😊
Õ szereti az ilyesmit!
Viszont, ha Te szereted az autós játékokat, akkor szívesen látunk a NFS U topicokban!

LezLee
RacerZsu: ha kell a progi, látogass el a plesk.ecc.hu ftp címre, és ott megtalálod a DOTT-ot tömörített változatban, beszélõsen, ha jól tudom. Viszont kell hozzá egy SCUMMVM nevezetû progi is, ami szintén rajta van az ftp-n. Ja és még valami:
felhasználónév: era
jelszó: arcadia
Ezt a kaland ftp-t egy lelkes kis kalandot szeretõ csapat hozta össze, de ha te is szereted a kalandot, akkor szívesen látunk a Longest Journey topicban.
Honnan tudnám leszedni a fullCD-s verziót, mert a lenti link nem jó!!!

Honnan szedted le???

Pempõ
áppö!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Shep
ok megnézem hátha úgy jó

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ramore
köszi
Ch_Slater
volt akinek az is segitett hogy az audio tulajdonságoknál levette a hardveres gyorsítást alapgyorsításra...
egyébként aki nem tudná a feliratokat ctrl-t-vel tudja aktiválni.(csak azért mert nem magától értetõdõ)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Shep
hát ja xp alatt nekem is megy de 98 alatt nem, de lehet akkor nem fogalkozom a zenével és jó úgy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Botond
ja,igen a Dott cd-s verziója eredetiben se kéri a folyadékszintes bigyót,az a lemezes verzióhoz volt kitalálva,akkoriban a cd még "másolhatatlan" volt házi körülmények között,szal nincs benne semmi védelem :-) asszem sam&maxban sincs btw